s1107
کاربر سایت
اینجور که متوجه شدم رضا جان یعنی این هکش فقط از طریق بلوری و دیسکه مثل زمان ایکس باکس 360 رو lt میزدن درسته!؟انگار در جواب اون دوستمون که گفتیم هر لحظه ممکنه ی اتفاق خووب بیوفته در اخرم افتاد اینم توییت جالب jose راجب این خبرای جدید که انگار این هک فعلا البته از طریق دیسک بلوری پیاده سازی و انجام پذیره(هک بلوری)
در اخر مطلبش به این اشاره داره که شاهد بازی های جدید ب صورت بکپورت رو فریمور 9 ps4 هستیم!
View attachment 258895
بله فعلا به این شکله و همونطور که گفتن با توجه به اسیب پذیری ها در این روش فعلا امکان ارسال بازی های هکی و اجرای اون توسط دیسک و بلوری وجود داره دقت کن بدون کرنل اکسپلویتم هست این روش ولی این امکانشم هست که از طریق بکپورت بعدا بشه رو فریمورهای 9 بازیهای جدید رو که فریمور بالاتر از همین هک فعلی اخر که هست واسش انجام بدن.فعلا بازم بطور دقیق مشخص نیست و به نظرم میتونه اتفاقات بهتری حداقل در کنسول ps4 در اخر شاهدش باشیم.اینجور که متوجه شدم رضا جان یعنی این هکش فقط از طریق بلوری و دیسکه مثل زمان ایکس باکس 360 رو lt میزدن درسته!؟
قیمت بلوری تو دیجی و جاهای دیگه خدا نشه خوبه,خداکنه از همون بکپورت راهی پیدا کنن بزنن واسه ps4 رو ps5 که فکر نکنم چون جدیده و الان بازیای زیادی ام نیومده زیاد مفید باشه ولی خداییش به قول خودت رو ps5 خیلی بهتر با صدقه سره ps4 واسش ردیف شد و دمه این theflow0 گرم خداوکیلی مخ به این میگن.نظرات جالب در رابطه نوع استفاده از این هک و رو اوردن به خرید دیسک و بلوری
View attachment 258904
View attachment 258905
همه اینارو بگذریم بین اینهمه خبر مهم این بکپورتره هم به قول تو فیفا رو ترکوووندقیمت بلوری تو دیجی و جاهای دیگه خدا نشه خوبه,خداکنه از همون بکپورت راهی پیدا کنن بزنن واسه ps4 رو ps5 که فکر نکنم چون جدیده و الان بازیای زیادی ام نیومده زیاد مفید باشه ولی خداییش به قول خودت رو ps5 خیلی بهتر با صدقه سره ps4 واسش ردیف شد و دمه این theflow0 گرم خداوکیلی مخ به این میگن.
سلام و خسته نباشی به اقا رضای عزیزبله فعلا به این شکله و همونطور که گفتن با توجه به اسیب پذیری ها در این روش فعلا امکان ارسال بازی های هکی و اجرای اون توسط دیسک و بلوری وجود داره دقت کن بدون کرنل اکسپلویتم هست این روش ولی این امکانشم هست که از طریق بکپورت بعدا بشه رو فریمورهای 9 بازیهای جدید رو که فریمور بالاتر از همین هک فعلی اخر که هست واسش انجام بدن.فعلا بازم بطور دقیق مشخص نیست و به نظرم میتونه اتفاقات بهتری حداقل در کنسول ps4 در اخر شاهدش باشیم.
سلام رفیق گرامیسلام و خسته نباشی به اقا رضای عزیز
طبق پست هایی که زحمت کشیده بودین و گذاشتین اینطور که متوجه شدم و معلومه انگار امکان بکپورتم هست میخواستم بدونم کی این هک رو میدن و امکانش هست مثل فریمور 7.55 بشه!؟
یه راهی برای آنلاین بازی کردن پیدا کنند عالی میشه...
زمان ps3 یه بازی مثل دستینی رو بالای هزار ساعت بازی کرده بودم دیگه کال آو دیوتی و... بماند. حتی بدون یکبار بن شدن
قطعا اگر به اینصورت باشه کسی حاضر به انجام دادنش نیست سوا از هزینه های فعلی و اما اگرهاش,چرا که اون زمانم ps3 خیلی میشد دستگاه پیدا کنی که اصلا نیاز به کیت کبری و باز شدن کنسولم نبود من خودم دستگاه ps3 slim رو نو با فریمور 3.55 خریدم,چون همونطور که تو پستای قبلم گفتم تمامی کنسولای فت و همینطور مقدار قابل قبولی از کنسولای اسلیم مشخص با فریمور کارخونه 3.55 و به قبل تو بازار بودن و هستن که میتونستن بدون بازشدن کنسول و به اصطلاح بصورت نرم افزاری راحت از هک کامل لذت ببرن(کاستوم فریمور روگرو حبیب و ریباگ با قابلیت کبری و تا الان که کاستوم فریمور evilant واسه فریمور 4.89 اومده)حتی روشی بود از قبیل SEN ENABLER و اسپوف همینطور انجام مراحلی که بشه کنسول رو دور زد واسه قسمت انلاین که البته انجامش ریسکی هم بود.اونموقع یه ps3 بود 1 تومن بدون هیچ ترسی یه کیت کبرا لحیم میکردیم و تمام اما حالا همین ps4 شده 15 میلیون همچین کیتی هم بیاد که بعید میدونم خیلی باید دل به دریا بزنی که اگه برد آسیب دید نگران پولت نشی
رضا جانقطعا اگر به اینصورت باشه کسی حاضر به انجام دادنش نیست سوا از هزینه های فعلی و اما اگرهاش,چرا که اون زمانم ps3 خیلی میشد دستگاه پیدا کنی که اصلا نیاز به کیت کبری و باز شدن کنسولم نبود من خودم دستگاه ps3 slim رو نو با فریمور 3.55 خریدم,چون همونطور که تو پستای قبلم گفتم تمامی کنسولای فت و همینطور مقدار قابل قبولی از کنسولای اسلیم مشخص با فریمور کارخونه 3.55 و به قبل تو بازار بودن و هستن که میتونستن بدون بازشدن کنسول و به اصطلاح بصورت نرم افزاری راحت از هک کامل لذت ببرن(کاستوم فریمور روگرو حبیب و ریباگ با قابلیت کبری و تا الان که کاستوم فریمور evilant واسه فریمور 4.89 اومده)حتی روشی بود از قبیل SEN ENABLER و اسپوف همینطور انجام مراحلی که بشه کنسول رو دور زد واسه قسمت انلاین که البته انجامش ریسکی هم بود.