پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
بله باگ در فریمور 9.50 رو کنسول PS4و در PS5 با فریمور 5.00 پچ شده و بزودی باید منتظر خبرای خوبی برای هک باشیم با تشکر از theflow0

Alireza.jpg

باگ در سایت هکر وان عمومی شد

bd-jb by theflow
🔐
jailbreak
🔓
exploit successful
🔥

Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
خبر عااالی و قسمت خووب قضیه:
هک و دسترسی کامل به PS5 با فریمور زیر 5 و PS4 با فریمور زیر 9.50 از طریق دیسک بلوری
این هک کاملا تاییده و در کنفرانس امروز علنی ‌شد

قسمت بدش:
روش دقیق انجام هک؟ نامشخص
زمان ریلیز شدن این هک؟ نامشخص
نکته مهم و اثبات شده این هک از طریق دیسک بلوری پیاده سازی کد انجام میده، برای انجامش نیاز ب دیسک بلوری و بلوری رایتر هست پس دسترسی بهش ممکنه برای ماها که ایران زندگی میکنیم سخت باشه!!!
اما‌ در بدترین حالت در صورتی که روش پابلیک بشه شاهد بازی های جدید ب صورت بکپورت هستیم!
پس امیدوار باشید اونم بسیار...

Alireza.jpg
Alireza.jpg Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
انگار در جواب اون دوستمون که گفتیم هر لحظه ممکنه ی اتفاق خووب بیوفته در اخرم افتاد اینم توییت جالب jose راجب این خبرای جدید که انگار این هک فعلا البته از طریق دیسک بلوری پیاده سازی و انجام پذیره(هک بلوری)

در اخر مطلبش به این اشاره داره که شاهد بازی های جدید ب صورت بکپورت رو فریمور 9 ps4 هستیم!

Alireza.jpg

انگار در جواب اون دوستمون که گفتیم هر لحظه ممکنه ی اتفاق خووب بیوفته در اخرم افتاد اینم توییت جالب jose راجب این خبرای جدید که انگار این هک فعلا البته از طریق دیسک بلوری پیاده سازی و انجام پذیره(هک بلوری)

در اخر مطلبش به این اشاره داره که شاهد بازی های جدید ب صورت بکپورت رو فریمور 9 ps4 هستیم!

View attachment 258895
اینجور که متوجه شدم رضا جان یعنی این هکش فقط از طریق بلوری و دیسکه مثل زمان ایکس باکس 360 رو lt میزدن درسته!؟

اینجور که متوجه شدم رضا جان یعنی این هکش فقط از طریق بلوری و دیسکه مثل زمان ایکس باکس 360 رو lt میزدن درسته!؟
بله فعلا به این شکله و همونطور که گفتن با توجه به اسیب پذیری ها در این روش فعلا امکان ارسال بازی های هکی و اجرای اون توسط دیسک و بلوری وجود داره دقت کن بدون کرنل اکسپلویتم هست این روش ولی این امکانشم هست که از طریق بکپورت بعدا بشه رو فریمورهای 9 بازیهای جدید رو که فریمور بالاتر از همین هک فعلی اخر که هست واسش انجام بدن.فعلا بازم بطور دقیق مشخص نیست و به نظرم میتونه اتفاقات بهتری حداقل در کنسول ps4 در اخر شاهدش باشیم.

واکنش theflow0 به نوع بلوری دیسک استفاده شده در این روش توسط خودش و ثبت این اکسپلویت در سایت هکر وان
Hackerone → bd-j exploit chain - theflow0 to PlayStation $20,000.00[MEDIUM][PS4] [PS5] Vulnerability 1
Alireza.jpg

Alireza.jpg

نظرات جالب در رابطه نوع استفاده از این هک و رو اوردن به خرید دیسک و بلوری
Alireza.jpg
Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
نظرات جالب در رابطه نوع استفاده از این هک و رو اوردن به خرید دیسک و بلوری
View attachment 258904
View attachment 258905
قیمت بلوری تو دیجی و جاهای دیگه خدا نشه خوبه,خداکنه از همون بکپورت راهی پیدا کنن بزنن واسه ps4 رو ps5 که فکر نکنم چون جدیده و الان بازیای زیادی ام نیومده زیاد مفید باشه ولی خداییش به قول خودت رو ps5 خیلی بهتر با صدقه سره ps4 واسش ردیف شد و دمه این theflow0 گرم خداوکیلی مخ به این میگن.:D

قیمت بلوری تو دیجی و جاهای دیگه خدا نشه خوبه,خداکنه از همون بکپورت راهی پیدا کنن بزنن واسه ps4 رو ps5 که فکر نکنم چون جدیده و الان بازیای زیادی ام نیومده زیاد مفید باشه ولی خداییش به قول خودت رو ps5 خیلی بهتر با صدقه سره ps4 واسش ردیف شد و دمه این theflow0 گرم خداوکیلی مخ به این میگن.:D
همه اینارو بگذریم بین اینهمه خبر مهم این بکپورتره هم به قول تو فیفا رو ترکوووند:)

Alireza.jpg

خبری از زکو
آسیب پذیری 5 (سوء استفاده از هسته واقعی,کرنل اکسپلویت) در 9.03 و 4.50 پچ شده;
شما نمیتوانید بازیهای جدید ps4 رو دامپ بگیرین برای کنسول ps4
اما شما احتمالا میتونید دامپ بگیرین از بازیهای جدید ps4 , ps5 برای کنسول ps5

lapy ازش سوال کرده یعنی ps4 دیسک هایی که دامپ گرفته شده توسط ps5 کار نمیکنه در ps4؟

زکو هم در جوابش گفته:

بله
Alireza.jpg
Alireza.jpg

طعنه آمیز است که در 9.03 و 9.04 می توان بازی ها را بازی کنند اما نمی توانند سیستم را هک کنند تا بتواند چیزهای سرگرم کننده تری داشته باشد
Alireza.jpg

توصیه زکو

کسانی که در فریمور 9 و 4.03 هستن در آنجا بمونن تا کسی (شاید
specterdev
یا
sleirsgoevy
) آنها را پیاده سازی می کند(به احتمال زیادم به همین صورته باید منتظر این دو نفر موند چون همیشه همینطور بوده فرد مهمتر راهکارو میگه و اطرافیانش اونو عملی و به نحو احسن اجراش میکنن دو نفری که تو اینجور موارد و حتی بیشترم پتانسیل داشتن و دارن)!!!

Alireza.jpg

این مطلب رو چندی قبل Kameleon اطلاع داده بود:
عرضه ورژن جدید گلدهن بزودی,این میتونه به این معنی باشه که عرضه این ورژن از گلدهن برای هک فریمور جدید و مطابق با زمان مورد نظر باشه که بزودی گفته شده...
Alireza.jpg
Alireza.jpg

بله فعلا به این شکله و همونطور که گفتن با توجه به اسیب پذیری ها در این روش فعلا امکان ارسال بازی های هکی و اجرای اون توسط دیسک و بلوری وجود داره دقت کن بدون کرنل اکسپلویتم هست این روش ولی این امکانشم هست که از طریق بکپورت بعدا بشه رو فریمورهای 9 بازیهای جدید رو که فریمور بالاتر از همین هک فعلی اخر که هست واسش انجام بدن.فعلا بازم بطور دقیق مشخص نیست و به نظرم میتونه اتفاقات بهتری حداقل در کنسول ps4 در اخر شاهدش باشیم.
سلام و خسته نباشی به اقا رضای عزیز
طبق پست هایی که زحمت کشیده بودین و گذاشتین اینطور که متوجه شدم و معلومه انگار امکان بکپورتم هست میخواستم بدونم کی این هک رو میدن و امکانش هست مثل فریمور 7.55 بشه!؟

سلام و خسته نباشی به اقا رضای عزیز
طبق پست هایی که زحمت کشیده بودین و گذاشتین اینطور که متوجه شدم و معلومه انگار امکان بکپورتم هست میخواستم بدونم کی این هک رو میدن و امکانش هست مثل فریمور 7.55 بشه!؟
سلام رفیق گرامی

همونطور که گفته شد;
باگ عمومی شده
و باید منتظر باشیم تا ببینیم چه زمان اکسپلویتم میاد و به قول همون توییت زکو
کسانی که رو فریمور 9 و 4.03 هستن باید منتظر بمونن تا کسی (شاید
specterdev
یا
sleirsgoevy
) آنها را پیاده سازی کند(اماده شدن و عرضه اکسپلویت جدید در انتهای کار که ممکنه تا چن وقت اینده امکانش میسر بشه شایدم ی مقدار زمانبر باشه)

بنابراین

تو قسمت بد ماجرا:
روش دقیق انجام هک؟ نامشخصه
زمان ریلیز شدن این هک؟ نامشخصه
نکته مهم و اثبات شده این هک از طریق دیسک بلوری پیاده سازی ، برای انجامش نیاز ب دیسک بلوری و بلوری رایتر هست پس دسترسی بهش ممکنه برای ماها که ایران زندگی میکنیم سخت باشه!!!
اما‌ به احتمال زیاد در صورتی که روش پابلیک بشه شاهد بازی های جدید ب صورت بکپورت هستیم!

فک نمیکنم و احتمالش کمه به زاری 7.55 دیگه دربیاد...!!!

آخرین ویرایش:
یه راهی برای آنلاین بازی کردن پیدا کنند عالی میشه...
زمان ps3 یه بازی مثل دستینی رو بالای هزار ساعت بازی کرده بودم دیگه کال آو دیوتی و... بماند. حتی بدون یکبار بن شدن😆

اونموقع یه ps3 بود 1 تومن بدون هیچ ترسی یه کیت کبرا لحیم میکردیم و تمام اما حالا همین ps4 شده 15 میلیون همچین کیتی هم بیاد که بعید میدونم خیلی باید دل به دریا بزنی که اگه برد آسیب دید نگران پولت نشی

اونموقع یه ps3 بود 1 تومن بدون هیچ ترسی یه کیت کبرا لحیم میکردیم و تمام اما حالا همین ps4 شده 15 میلیون همچین کیتی هم بیاد که بعید میدونم خیلی باید دل به دریا بزنی که اگه برد آسیب دید نگران پولت نشی
قطعا اگر به اینصورت باشه کسی حاضر به انجام دادنش نیست سوا از هزینه های فعلی و اما اگرهاش,چرا که اون زمانم ps3 خیلی میشد دستگاه پیدا کنی که اصلا نیاز به کیت کبری و باز شدن کنسولم نبود من خودم دستگاه ps3 slim رو نو با فریمور 3.55 خریدم,چون همونطور که تو پستای قبلم گفتم تمامی کنسولای فت و همینطور مقدار قابل قبولی از کنسولای اسلیم مشخص با فریمور کارخونه 3.55 و به قبل تو بازار بودن و هستن که میتونستن بدون بازشدن کنسول و به اصطلاح بصورت نرم افزاری راحت از هک کامل لذت ببرن(کاستوم فریمور روگرو حبیب و ریباگ با قابلیت کبری و تا الان که کاستوم فریمور evilant واسه فریمور 4.89 اومده)حتی روشی بود از قبیل SEN ENABLER و اسپوف همینطور انجام مراحلی که بشه کنسول رو دور زد واسه قسمت انلاین که البته انجامش ریسکی هم بود.

آخرین ویرایش:
قطعا اگر به اینصورت باشه کسی حاضر به انجام دادنش نیست سوا از هزینه های فعلی و اما اگرهاش,چرا که اون زمانم ps3 خیلی میشد دستگاه پیدا کنی که اصلا نیاز به کیت کبری و باز شدن کنسولم نبود من خودم دستگاه ps3 slim رو نو با فریمور 3.55 خریدم,چون همونطور که تو پستای قبلم گفتم تمامی کنسولای فت و همینطور مقدار قابل قبولی از کنسولای اسلیم مشخص با فریمور کارخونه 3.55 و به قبل تو بازار بودن و هستن که میتونستن بدون بازشدن کنسول و به اصطلاح بصورت نرم افزاری راحت از هک کامل لذت ببرن(کاستوم فریمور روگرو حبیب و ریباگ با قابلیت کبری و تا الان که کاستوم فریمور evilant واسه فریمور 4.89 اومده)حتی روشی بود از قبیل SEN ENABLER و اسپوف همینطور انجام مراحلی که بشه کنسول رو دور زد واسه قسمت انلاین که البته انجامش ریسکی هم بود.
رضا جان
evilant رو 4.89 کاستوم داده قابلیت کبری داره تا چه ورژن هست تا 8.3 اگر اشتباه نکنم بود رو 4.88 بعد شما تست کردین اوکیه,انگار مشکلاتی داشته؟
با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or