پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
درود دوستان
فک کنم نسخه جدیدی از فایل exfathax برای پلی استیشن 4 به نام Magic USB اومده که نوشته کرش نداره سیستم دیگه
PS4 Magic USB for Jailbroken PlayStation 4 Consoles by Jose Gonzalez لینک دانلودشو کسی داره بزاره
رفیق عزیز این روش هک در فریمور 9 را به اسم Magic USB تو پستای قبل بارها اموزشش رو گفتم و از قبل هست که اگر ی مقدار زمان بزاری تو صفحات قبل به راحتی میتونی پیداش کنی همینطور فایلها و همه موارد که احتیاج داره هم هست.

تست USB Magic
همونطور که سازنده گفته و در ویدیوشم گذاشته با استفاده از این روش هنگام راه اندازی مجدد حتی با وجود usb حاوی هک فریمور 9 به درگاه کنسول هم دچار فریز و کرش نمیشید و USB همیشه متصل است.

لینک دانلود:
Magic USB

View attachment 252203

ویدیو تست USB Magic:

ویدیو اموزشی کامل از سازنده USB Magic Jose Gonzalez توسط DRAVSZOO برای فریمور 9

آخرین ویرایش:
رفیق عزیز این روش هک در فریمور 9 را به اسم Magic USB تو پستای قبل بارها اموزشش رو گفتم و از قبل هست که اگر ی مقدار زمان بزاری تو صفحات قبل به راحتی میتونی پیداش کنی همینطور فایلها و همه موارد که احتیاج داره هم هست.

تست USB Magic

ویدیو اموزشی کامل از سازنده USB Magic Jose Gonzalez توسط DRAVSZOO برای فریمور 9

تو این روش پیام unsupport دیگه نمایش داده نمیشه درسته؟

• Like
Reactions: s1107 and rezagoli
تو این روش پیام unsupport دیگه نمایش داده نمیشه درسته؟
بله با استفاده از این روش حالا رو هر هاستی که رو مرورگرتون کش شده باشه زمانیکه رو گلدهن میزنید اون پیام وارد کردن usb رو نمایش میده ولی با وارد کردن usb پیام انساپورت usb رو نمی زنه و باید حداقل تا 6 الی 10 ثانیه خودتون محاسبه و بعد رو ok بزنید تا عملیات هک انجام بشه.

آخرین ویرایش:
بله با استفاده از این روش حالا رو هر هاستی که رو مرورگرتون کش شده باشه زمانیکه رو گلدهن میزنید اون پیام وارد کردن usb رو نمایش میده ولی با وارد کردن usb پیام انساپورت usb رو نمی زنه و باید حداقل تا 6 الی 10 ثانیه خودتون محاسبه و بعد رو ok بزنید تا عملیات هک انجام بشه.
مخلص آقا رضا
من یه چند وقت از صحنه دور بودم،داشتم پستهای آخر رو میخوندم دیدم که اشاره ای به ساخت img جدید داشتی که در صورت وصل بودن همیشگی فلش usb دیگه کاری به دیتابیس و ... نداره،
حالا با این شرایط که دیگه (زدن و کندن فلش)حل شده به نظرت موقع آپدیت 7.02 به 9.00 هست؟
حالا با 7.02 مشکلی هم ندارم بجز اون error memory™

• Like
Reactions: s1107 and rezagoli
مخلص آقا رضا
من یه چند وقت از صحنه دور بودم،داشتم پستهای آخر رو میخوندم دیدم که اشاره ای به ساخت img جدید داشتی که در صورت وصل بودن همیشگی فلش usb دیگه کاری به دیتابیس و ... نداره،
حالا با این شرایط که دیگه (زدن و کندن فلش)حل شده به نظرت موقع آپدیت 7.02 به 9.00 هست؟
حالا با 7.02 مشکلی هم ندارم بجز اون error memory™
درود به دوست گل
این روش رو خودم دارم استفاده میکنم بهت نمیگم صد در صد خوبه چرا که ایراداتی داره و نمیشه بهش بگی کامل چون تو برخی دفعات ممکنه اون موقع که فلش داخل بمونه و کنسول رو حالا به هر نحو ریستارت و خاموش بعد روشن کنی قاط بزنه و بره به محیط ریکاوری که من فلش رو درمیارم کنسول رو کلا از طریق دگمه پاور چن ثانیه میگیرم تا خاموش بشه بعد مجدد مراحل رو میرم و اوکی میشه اینم بگم با فراموش کردن گذاشتن usb داخل دستگاه مشکل پریدن فریمور پیش نمیاد,واسه منم نشده.

حالا راجب اپدیت از 7.02 به 9
اگر رو فریمورت راحت و بدون مشکلی که خب چه کاریه بخوای اپدیت کنی!!
ولی اگر اون مشکلات فری مموری اذیتت میکنه و میخوای از گرفتن بکپورت خلاص بشی فریمور 9 عالیه چون اصلا به جز اون usb که باید همیشه همراهت باشه لااقل تا الان من مشکلی دیگه نداشتم باهاش.

انتشار فریمور 10 برای ps4 بزودی
Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
داش رضا سلام
میگم این سوالو تو اخبار هکم یکبار ازت پرسیدم الان هک اگر رو قسمت بلوری فقط اماده بشه امکان بکپورت واسه فریمور 9 به قبل به نظرت میشه؟:-?

• Like
Reactions: rezagoli
داش رضا سلام
میگم این سوالو تو اخبار هکم یکبار ازت پرسیدم الان هک اگر رو قسمت بلوری فقط اماده بشه امکان بکپورت واسه فریمور 9 به قبل به نظرت میشه؟:-?
سلام
خب من که بطور قطع نمیتونم جواب این سوال رو بدم چون ممکنه هر اتفاقی بیوفته!!
اما اگر به قول شما از طریق همین دی وی دی(بلوری)فقط این امکان فراهم بشه میشه روشی به غیر از اون روش سابق و اولیه هک که از فریمور 5 تا 7.55 شاهدش بودیم و همینطور متفاوت با هک فریمور 9 که از طریق usb بود
به این ترتیب اگر این هک جدید از طریق dvd بلوری دستگاه فقط امکانش میسر بشه به احتمال زیاد کسانیکه رو فریمور 9.03 و 9.04 هستن حتما نیاز به اون dvd دارن واسه هک کنسولشون
واسه بکپورت بازیام به احتمال زیاد میشه رو فریمورهای پایین تر حساب کرد
اینا همش احتمالاته و باید صبر کنیم تا ببینیم بزودی چی میشه فعلا که دارن از طریق همون بلوری دستگاه رو دو فریمور 9.03 , 9.04 چک میکنن(Payload Test)...
Alireza (2).jpg

آخرین ویرایش:
یه برنامه هستش مشخصات بازی مثل شماره ایدی بازی وریجن و حجم بازی را میشد ببینی میشه یکنفر لینک دانلودش را بزاره چون تو پستهای قبلی پیدا نکردم
برنامه به این شکل که قابلیت اجرا همه اینارو داشته باشه نزاشتیم!
اما از طریق این سایت میتونی ریجن , فریمور پیش نیاز با توجه به اپدیت هر کدوم از بازیارو ببینی:
ORBISPatches.com
از طریق این برنامه میتونی(نیاز به pc) بدون نیاز به گشتن تو نت,فریمور پیش نیاز هر بازی و تاریخ انتشارش رو ببینی:
CGFw v2.24
Release CGFw v2.24 · OfficialAhmed/Check-Game-Firmware
از طریق این سایت میتونی مدت زمان گیم پلی هر بازی رو ببینی:
HowLongToBeat.com | Game Lengths, Backlogs and more!

آخرین ویرایش:
سلام
خب من که بطور قطع نمیتونم جواب این سوال رو بدم چون ممکنه هر اتفاقی بیوفته!!
اما اگر به قول شما از طریق همین دی وی دی(بلوری)فقط این امکان فراهم بشه میشه روشی به غیر از اون روش سابق و اولیه هک که از فریمور 5 تا 7.55 شاهدش بودیم و همینطور متفاوت با هک فریمور 9 که از طریق usb بود
به این ترتیب اگر این هک جدید از طریق dvd بلوری دستگاه فقط امکانش میسر بشه به احتمال زیاد کسانیکه رو فریمور 9.03 و 9.04 هستن حتما نیاز به اون dvd دارن واسه هک کنسولشون
واسه بکپورت بازیام به احتمال زیاد میشه رو فریمورهای پایین تر حساب کرد
اینا همش احتمالاته و باید صبر کنیم تا ببینیم بزودی چی میشه فعلا که دارن از طریق همون بلوری دستگاه رو دو فریمور 9.03 , 9.04 چک میکنن(Payload Test)...
View attachment 260505
میگم حداقل بهتر شد تا 9.60 جواب بده از این طریق بلوری:D

• Like
میگم حداقل بهتر شد تا 9.60 جواب بده از این طریق بلوری:D
تست این اسیب پذیری رو فریمور 5 واسه کنسول ps5 هم جواب داده از جمله MODDED WARFARE که خودش انگار تست داشته واسش سوال و جا تعجب بوده
Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
تست این اسیب پذیری رو فریمور 5 واسه کنسول ps5 هم جواب داده از جمله MODDED WARFARE که خودش انگار تست داشته واسش سوال و جا تعجب بوده
View attachment 260548
مگه فلو نگفته بود رو ورژنهای ps4 تا 9.50 واسه ps5 تا 5 این باگ پچ شده!؟

• Like
مگه فلو نگفته بود رو ورژنهای ps4 تا 9.50 واسه ps5 تا 5 این باگ پچ شده!؟
بله درسته
همه ی جورایی گیج شدن, خب این صرفا ی تست اسیب پذیری هست تو تستم ممکنه هر اتفاقی بیوفته و این پروسه تا اونجا که بخواد جیلبریکی ازش دربیاد و به نتیجه برسه ی مقدار زمان میخواد فلو هکر کاملا شناخته شده ای هست نمیشه گفت به اشتباه میاد و همینطوری چیزی رو میگه بنابراین چاره ای نداره جز انتظار .
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سوال:
سلام رفقا ایا ارزش داره منتظر بمونم برای جیلبریک جدید من رو 9.60 هستم یا بفروشم...
زکو:بفروشش(اینطور که مشخصه احتمال عرضه جیلبریک در فریمور 9.60 کمه)

آیا امیدی به PS5 4.03 وجود دارد؟
زکو: بله

Alireza.jpg
Alireza.jpg

تصویری از تغییرات در گلدهن جدید v2.3b1
همونطور که مشخصه زیر ایکون بازیها امکان مشاهده ID همینطور ورژن بازیرو میتونید ببینید که یکی از ویژگیهای این نسخه هست

Alireza.jpg

ویدیو اموزشی نصب بازی از طریق گوشی های اندرویدی​

PS4 Direct PKG installer Released on Android Phones (Beta)​

اپدیت هاست Kameleon به ورژن 1.8 مطابق با اخرین اپدیت اسلیرز برای فریمور 9
Alireza.jpg

ادرس هاست:
Kameleon PS4 9.00FW AIO Host V1.8

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن