پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
نامرد sifu رو با اپدیت میده بعد elden ring رو که نیاز به اپدیت روز اول شدید داره نمیده. بعد سر الدن رینگم میگفت این یه استثنا بودش فقط. چرا با دل ما بازی میکنن انقد.😅😑. من سر الدن رینگ شک داشتم که استثنا بوده واقعا ولی بعد sifu مطمئنم اینا یچزی دارن رو نمیکنن.

• Like
Reactions: rezagoli
سی فو رو بدن اونایی که رو 9.03 و 4 هستن دیگه داغ میکنن بیچاره ها
بازم گشایش رمز:D
تا بوده همین بوده همونطور که گفتم هکر و دولوپر بصورت مشروط این اجازه رو دارن تا در زمان معین خبر عرضه رو عمومی کنن البته شاید این وسط واقعا دلایلی هم داشته که معلوم میشه
چیزی که در اخر مهمه اینه وقتی قرار به عرضه باشه در اخر میشه فقط این وسط اعصاب خردکنی و زمانش رو باید تحمل کرد(واسه اونایی که اوضاع بهتری دارن مهم نیس)

آخرین ویرایش:
تا بوده همین بوده همونطور که گفتم هکر و دولوپر بصورت مشروط این اجازه رو دارن تا در زمان معین خبر عرضه رو عمومی کنن البته شاید این وسط واقعا دلایلی هم داشته که معلوم میشه
چیزی که در اخر مهمه اینه وقتی قرار به عرضه باشه در اخر میشه فقط این وسط اعصاب خردکنی و زمانش رو باید تحمل کرد(واسه اونایی که اوضاع بهتری دارن مهم نیس)
داداش رضا میدونی کلا چن گیگه جایی گذاشته زودتر بگیریم؟

• Like
داداش رضا میدونی کلا چن گیگه جایی گذاشته زودتر بگیریم؟
دوست گل خب وایسا از سایت داخلی لینک مستقیم میزارن بگیر که نیم بها هم بیوفته برات!
ولی اگر عجله داری برو به اینجا:
SIFU - Download game PS3 PS4 PS2 RPCS3 PC free

مقدار حجم بازی بهمراه اپدیتش و توضیحات بیشتر برو به اینجا:
Sifu PS4 Update v1.06 (9.03) Fully Backported and HFW 6.72+ Details

آخرین ویرایش:
دوست گل خب وایسا از سایت داخلی لینک مستقیم میزارن بگیر که نیم بها هم بیوفته برات!
ولی اگر عجله داری برو به اینجا:
SIFU - Download game PS3 PS4 PS2 RPCS3 PC free

مقدار حجم بازی بهمراه اپدیتش و توضیحات بیشتر برو به اینجا:
Sifu PS4 Update v1.06 (9.03) Fully Backported and HFW 6.72+ Details
رضا سیفو و الدن بکپورت میخواد رو 9؟

• Like
رضا سیفو و الدن بکپورت میخواد رو 9؟
اگه یادت باشه قبلا sifu رو اطلاع رسانی داشتیم تو همین جا که sdk فریمور 8 , پایین داره بنابراین بازی sifu واسه اجرا رو فریمور 9 بکپورت نمیخواد elden ring هم گمون کنم نمیخواد ولی به درستی نمیدونم,باید تست کنی یا بپرسی از کسی که نصب کرده رو فریمور 9.

• Like
Reactions: airblue
اگه یادت باشه قبلا sifu رو اطلاع رسانی داشتیم تو همین جا که sdk فریمور 8 , پایین داره بنابراین بازی sifu واسه اجرا رو فریمور 9 بکپورت نمیخواد elden ring هم گمون کنم نمیخواد ولی به درستی نمیدونم,باید تست کنی یا بپرسی از کسی که نصب کرده رو فریمور 9.
رضا سیفو اپدیت داد,لینک داره!!!!؟

• Like
سلام آقا رضا خسته نباشی
الان که بازیها خیلیاشون دارن پورت میشن بازی گرن توریسمو 7 که برای سیو بازی بایستی آنلاین باشی امکان داره هک بشه که بتونیم بازی کنیم؟

• Like
سلام آقا رضا خسته نباشی
الان که بازیها خیلیاشون دارن پورت میشن بازی گرن توریسمو 7 که برای سیو بازی بایستی آنلاین باشی امکان داره هک بشه که بتونیم بازی کنیم؟
سلام
ببین دوست من دارن همه جوره چون دیدن کاربرا داره بازی میده ازش درخواست عنوان اختصاصی میکنن!!مثلا Sniper elite 5 که گفته این از دسترس من خارج است یا به قول شما گرن توریسمو 7
خب گرن توریسمو 7 اگر اینطور که شما داری توضیح میدی باشه ی چیزی مثل Evil Dead: The Game یا کالاف چون قسمت انلاین داره باید صبر کنی ببینی میتونن کاری کنن بصورت افلاین قابل اجرا باشه یا خیر

Alireza.jpg
Alireza.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or