saeedonly
کاربر سایت
تا بوده همین بوده همونطور که گفتم هکر و دولوپر بصورت مشروط این اجازه رو دارن تا در زمان معین خبر عرضه رو عمومی کنن البته شاید این وسط واقعا دلایلی هم داشته که معلوم میشهسی فو رو بدن اونایی که رو 9.03 و 4 هستن دیگه داغ میکنن بیچاره ها
بازم گشایش رمز
داداش رضا میدونی کلا چن گیگه جایی گذاشته زودتر بگیریم؟تا بوده همین بوده همونطور که گفتم هکر و دولوپر بصورت مشروط این اجازه رو دارن تا در زمان معین خبر عرضه رو عمومی کنن البته شاید این وسط واقعا دلایلی هم داشته که معلوم میشه
چیزی که در اخر مهمه اینه وقتی قرار به عرضه باشه در اخر میشه فقط این وسط اعصاب خردکنی و زمانش رو باید تحمل کرد(واسه اونایی که اوضاع بهتری دارن مهم نیس)
دوست گل خب وایسا از سایت داخلی لینک مستقیم میزارن بگیر که نیم بها هم بیوفته برات!داداش رضا میدونی کلا چن گیگه جایی گذاشته زودتر بگیریم؟
رضا سیفو و الدن بکپورت میخواد رو 9؟دوست گل خب وایسا از سایت داخلی لینک مستقیم میزارن بگیر که نیم بها هم بیوفته برات!
ولی اگر عجله داری برو به اینجا:
SIFU - Download game PS3 PS4 PS2 RPCS3 PC free
مقدار حجم بازی بهمراه اپدیتش و توضیحات بیشتر برو به اینجا:
Sifu PS4 Update v1.06 (9.03) Fully Backported and HFW 6.72+ Details
اگه یادت باشه قبلا sifu رو اطلاع رسانی داشتیم تو همین جا که sdk فریمور 8 , پایین داره بنابراین بازی sifu واسه اجرا رو فریمور 9 بکپورت نمیخواد elden ring هم گمون کنم نمیخواد ولی به درستی نمیدونم,باید تست کنی یا بپرسی از کسی که نصب کرده رو فریمور 9.رضا سیفو و الدن بکپورت میخواد رو 9؟
رضا سیفو اپدیت داد,لینک داره!!!!؟اگه یادت باشه قبلا sifu رو اطلاع رسانی داشتیم تو همین جا که sdk فریمور 8 , پایین داره بنابراین بازی sifu واسه اجرا رو فریمور 9 بکپورت نمیخواد elden ring هم گمون کنم نمیخواد ولی به درستی نمیدونم,باید تست کنی یا بپرسی از کسی که نصب کرده رو فریمور 9.
بله لینکش گذاشتم اونور تو اخرین خبر هک,منتها غیر مستقیمه.رضا سیفو اپدیت داد,لینک داره!!!!؟
سلامسلام آقا رضا خسته نباشی
الان که بازیها خیلیاشون دارن پورت میشن بازی گرن توریسمو 7 که برای سیو بازی بایستی آنلاین باشی امکان داره هک بشه که بتونیم بازی کنیم؟
بله گذاشتم اونور تو اخرین خبر هک.اقا رضا این گلدهن پسورد میخواد
میشه پسوردش رو بزارید؟