b.boys
کاربر سایت
سپاس از شمابله گذاشتم اونور تو اخرین خبر هک.
فقط این ورژن جدیدترش اومده,هستش واسه دانلود؟
سپاس از شمابله گذاشتم اونور تو اخرین خبر هک.
دوست گلBack 4 Blood Update v1.08 (9.60)
داش رضا این بازی اپدیتش 9.60 میخواد یعنی تا 9.61 دسترسی به هک دارن!؟
واسه دانلود شیرینی خوراکی میخوادا
سلام ببخشید به غیر ازین تو پلیرا چیرو پیشنهاد میکنید؟
media player یا pPlayسلام ببخشید به غیر ازین تو پلیرا چیرو پیشنهاد میکنید؟
سلامسلام آقا رضا یه سوال دلیلشون از ایکه هکو نمیدن چیه خب اینا که هکو دارن پلیر ها هم منتظرن چرا هکو منتشر نمیکنن
سلام آقا رضا یه سوال دلیلشون از ایکه هکو نمیدن چیه خب اینا که هکو دارن پلیر ها هم منتظرن چرا هکو منتشر نمیکنن
سلام این نظر شخصی منه که از تجربه هکهای قبلی دیدم زمانی که سونی آپدین 5.56 داد هکرها هک 5.05 دادن بیرون . هکرها کاملا با سونی هماهنگ عمل میکنند چرا که برایشون منفعت داره و تا با گرفتن جایزه نقدی بابت فروش حفرهای امنیتی فریمور قبلی و پچ اون در آپدیت بعدی توسط سونی یه پولی در بیارند بخاطر همین هکرها تا آپدیت جدید آپدیت10 که سونی قولش داده بزودی عرضه میشه نمیتونند هک را عرضه کنند ولی با دامپ بازیها که بصورت بکپورت بروی فریمورهای قدیمی قدرتشون به سونی نشون دادن ولی بدون اجازه سونی نمی تونند هک را عمومی کنند یه مطلبی که یادم افتاد بگم بروی فریمور 6.02 یا 6.20 بود یه اتفاقی افتاد که میشد یک اکانت و بازیای که روی همون اکانت بود را طریق فروشگاه سونی بریزی روی هر تعداد دستگاه ps4 وارد کنی که سونی بلافاصله اینکار را در کمترین زمان ممکن از طریق آپدیت جلوش بست شاید خیلیها هم از این موضوع خبر نداشته باشند که اطلا ربطی به هک دستگاه هم نداشت من شخصا زمانی که یکی از ps4 کلوپمو آپدیت 9.03 کردم چند روز بعد هک 9.00 اومد بخاطر همین میگم هک زمانی عمومی میشه که سونی آپدیت جدید بده بیرونسلام آقا رضا یه سوال دلیلشون از ایکه هکو نمیدن چیه خب اینا که هکو دارن پلیر ها هم منتظرن چرا هکو منتشر نمیکنن
بله یجورایی همینه رو اون دستگاهی که محبوبیت بیشتری داره هکر بیشتر تمایل به نفوذ و ضعف در سیستم عاملش داره چون امتیاز خوبی براش داره مثلا ایفون از زمان گوشی 2g به بعد حتی قانون جیلبریک رو براش نتونستن محکوم کنن چون این به صلاح اون شرکت سازنده هم میشه و از این طریق میتونه سیستم عاملش رو با اپدیت های متوالی برای امنیت بیشتر کاربراش ببنده اما این چرخه فک نمیکنم تمومی داشته باشه لااقل تا الان که نتونستن سیستم عاملی بدون ضعف داشته باشن.سلام این نظر شخصی منه که از تجربه هکهای قبلی دیدم زمانی که سونی آپدین 5.56 داد هکرها هک 5.05 دادن بیرون . هکرها کاملا با سونی هماهنگ عمل میکنند چرا که برایشون منفعت داره و تا با گرفتن جایزه نقدی بابت فروش حفرهای امنیتی فریمور قبلی و پچ اون در آپدیت بعدی توسط سونی یه پولی در بیارند بخاطر همین هکرها تا آپدیت جدید آپدیت10 که سونی قولش داده بزودی عرضه میشه نمیتونند هک را عرضه کنند ولی با دامپ بازیها که بصورت بکپورت بروی فریمورهای قدیمی قدرتشون به سونی نشون دادن ولی بدون اجازه سونی نمی تونند هک را عمومی کنند یه مطلبی که یادم افتاد بگم بروی فریمور 6.02 یا 6.20 بود یه اتفاقی افتاد که میشد یک اکانت و بازیای که روی همون اکانت بود را طریق فروشگاه سونی بریزی روی هر تعداد دستگاه ps4 وارد کنی که سونی بلافاصله اینکار را در کمترین زمان ممکن از طریق آپدیت جلوش بست شاید خیلیها هم از این موضوع خبر نداشته باشند که اطلا ربطی به هک دستگاه هم نداشت من شخصا زمانی که یکی از ps4 کلوپمو آپدیت 9.03 کردم چند روز بعد هک 9.00 اومد بخاطر همین میگم هک زمانی عمومی میشه که سونی آپدیت جدید بده بیرون
یه چیز جالبی که تست ویدیویی DRAVSZOO دیدم. مثل اینکه بک پورت شده ولی چرا بیرون نمیدن !!!!!!!!!!!!View attachment 262561
اون ویدیو DRAVSZOO رو چن روز پیش تو اخرین اخبار هک گذاشته بودم و متاسفانه پاک کردن
دیدم توی یوتیوب همه روی کنسول هاشون یه دونه HFW نصب دارند.اون ویدیو DRAVSZOO رو چن روز پیش تو اخرین اخبار هک گذاشته بودم و متاسفانه پاک کردن
این یکی جدیدتر بود چون با گلدهن اخر داره تو فیلم نشون میده ولی رو بازی و اجرای اون هیچکدوم نمیرن که خب شاید دلیل دارن
اما چیزی که هست و ی بار دیگم گفته شد مثل اینکه بعضی از بازیای جدید تو بکپورت برای 5.05 اصلا جواب نمیدن!
حالا چرا واسه فریمورای دیگه نمیاد به خاطر اینکه چون کنسولای بعضی از اینا رو این فریمور هنوز هست دنبال راهی واسش هستن تا اینکه از 5 تا 9 رو جواب بده
ی نظر سنجی هم چن وقت پیش lapy گذاشته بود واسه امار کنسولا تو فریمورهای مختلف که بیشترین امار رو فریمور 9 بوده.
دارن میگن دیگه تمام اخباری که با این موضوع Horizon تو توییتر و جاهای دیگه پخش شده کذبه مثل این طرف که توییت گذاشته در رابطه با این بازی و داره میگه این کار من نبودهدیدم توی یوتیوب همه روی کنسول هاشون یه دونه HFW نصب دارند.
منم یه دونه نصب کردم روی کنسول خودم و ویدیوش رو گذاشتم