سلام به دوست گلبا سلام به اقا رضا
سوالی داشتم در خصوص لینک بازیهای حذف شده بعضی سایتای داخلی مثل دانلودها به جز اون یکی که اصلا دل خوشی نه از گروهشون دارم نه ازسایتش,کلی قوانین میزارنو تعریف میکنن از خودشون رو ادمای مهم هم اسم میزارن که بلد نیستن در عین حال قوانین کسیرو هم قبول ندارن انگار خودشون فقط بلدن خلاصه که ی وضعی...
میخواسم بدونم جای دیگه نیست بشه لینک مستقیم بدون منت گرفت سایت خارجی هم باشه فقط از 1fichier نباشه که واقعا با وضع اینترنتای الانی خیلی سخته...مرسی از شما.
تمامی سایتای داخلی تو این زمینه از جمله همون هایی که اسم بردی دارن تلاش میکنن واسه ارتباط همه به اموزش روان و فارسی همینطور دانلود مستقیم(نیم بها)بدون اینکه لازم باشه کسی بی جهت به دنبال موردی بگرده و اینطوری زمان رو واسه شما میخرن
قبول دارم جو حاصل از این موارد به خاطر مشکلات و دردسرهایی از قبیل اپلود و زمانی که صرف این خدمات به بقیه میشه چون خروجی مناسبی نداره گاهی اوقات این با گیر قاطی میشه(جوگیر) که خب شاید حق داشته باشن ولی اینو همه ما میدونیم که فقط میتونیم این وسط راهنمای خوب باشیم واسه بقیه تو مواردی که در بخش اول گفتم چون نه ماها هکریم نه اونقدر وارد هستیم که بخوایم وارد رقابت بشیم تو این زمینه چرا که اگر اینطور باشه باعث افتخاره و خیلی خوبه الان کارایی که اونا انجام میدن رو ی نفر از جنس خودمون انجام بده مثلا حتی تو بخش همین پورت بازیا بطور مثال.
و اما راجب سایت بدون منت
هر جا که جواب کار شما رو میده استفاده کن از خوبیاش و بدی رو هم بیخیال باش بزار کارت راه بیوفته وگرنه سایت خارجی هست و زیاده و هیچکسی لنگ نخواهد موند,از خود همون سایت 1fichier هم راهی هست که بشه لینک رو با دانلود منیجر و بدون محدودیت دانلود کرد.
آخرین ویرایش: