پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
با سلام به اقا رضا
سوالی داشتم در خصوص لینک بازیهای حذف شده بعضی سایتای داخلی مثل دانلودها به جز اون یکی که اصلا دل خوشی نه از گروهشون دارم نه ازسایتش,کلی قوانین میزارنو تعریف میکنن از خودشون رو ادمای مهم هم اسم میزارن که بلد نیستن در عین حال قوانین کسیرو هم قبول ندارن انگار خودشون فقط بلدن خلاصه که ی وضعی...
میخواسم بدونم جای دیگه نیست بشه لینک مستقیم بدون منت گرفت سایت خارجی هم باشه فقط از 1fichier نباشه که واقعا با وضع اینترنتای الانی خیلی سخته...مرسی از شما.
سلام به دوست گل
تمامی سایتای داخلی تو این زمینه از جمله همون هایی که اسم بردی دارن تلاش میکنن واسه ارتباط همه به اموزش روان و فارسی همینطور دانلود مستقیم(نیم بها)بدون اینکه لازم باشه کسی بی جهت به دنبال موردی بگرده و اینطوری زمان رو واسه شما میخرن
قبول دارم جو حاصل از این موارد به خاطر مشکلات و دردسرهایی از قبیل اپلود و زمانی که صرف این خدمات به بقیه میشه چون خروجی مناسبی نداره گاهی اوقات این با گیر قاطی میشه(جوگیر) که خب شاید حق داشته باشن ولی اینو همه ما میدونیم که فقط میتونیم این وسط راهنمای خوب باشیم واسه بقیه تو مواردی که در بخش اول گفتم چون نه ماها هکریم نه اونقدر وارد هستیم که بخوایم وارد رقابت بشیم تو این زمینه چرا که اگر اینطور باشه باعث افتخاره و خیلی خوبه الان کارایی که اونا انجام میدن رو ی نفر از جنس خودمون انجام بده مثلا حتی تو بخش همین پورت بازیا بطور مثال.

و اما راجب سایت بدون منت
هر جا که جواب کار شما رو میده استفاده کن از خوبیاش و بدی رو هم بیخیال باش بزار کارت راه بیوفته وگرنه سایت خارجی هست و زیاده و هیچکسی لنگ نخواهد موند,از خود همون سایت 1fichier هم راهی هست که بشه لینک رو با دانلود منیجر و بدون محدودیت دانلود کرد.

آخرین ویرایش:
اپدیت GoldHEN Cheat Repository تا 07-16-2022

GitHub - GoldHEN/GoldHEN_Cheat_Repository

این اپدیت بصورت json , shn هست که بعد از دانلود از طریق فایل منیجر کنسول میتونید به قسمت روت کنسول جیلبریک شده تون وارد بشید از اونجا وارد یوزر,دیتا,گلدهن,چیت و بعد فولدرهای قبلی با همین نام رو پاک و دو فولدر جدیدی که با همین نام گرفتین رو جایگزین کنید

نکته:
ی برنامه دیگه هم هست که اصلا نیاز به شخصی یا جایی واسه دانلود نداره و راحت میتونید از طریق pc این فایلهای ترینر رو هر زمان که بخواید اپدیت جدیدش رو بگیرید و داشته باشید اسم برنامه GoldCheats-Updater هست که اینم بهتون اخرین اپدیت ترینر بصورت فولدر json , shn رو میده.

Alireza (2).jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: rezagoli
بله فایل bin که باید رایت بشه از طریق برنامه با pc رو همون ماژول ESP8266
اگر فایل ترینر مربوط به بازی با توجه به ایدی چک کنی و باشه اما زمانیکه دگمه share دسته رو بزنی در هنگام اجرای بازی و چیزی مربوط به چیت نباشه
احتمال زیاد ورژنا باهم مطابقت ندارن و میتونی ویرایش کنی اون فایل ترینر بازیرو که تو خیلی مواقع خودم انجام دادم و اوکی میشه.

• Like
Reactions: airblue
بله فایل bin که باید رایت بشه از طریق برنامه با pc رو همون ماژول ESP8266
اگر فایل ترینر مربوط به بازی با توجه به ایدی چک کنی و باشه اما زمانیکه دگمه share دسته رو بزنی در هنگام اجرای بازی و چیزی مربوط به چیت نباشه
احتمال زیاد ورژنا باهم مطابقت ندارن و میتونی ویرایش کنی اون فایل ترینر بازیرو که تو خیلی مواقع خودم انجام دادم و اوکی میشه.
سلام چططور میشه فایل ترینر رو ویرایش کرد؟ مثلا من فیفا 22 آپدیت کردم و ترینرش فقط برای ورژن 1 اومده و رو ورژن 1.26 اجرا نمیشه وقتی دکمه share رو میزنی.

• Like
سلام چططور میشه فایل ترینر رو ویرایش کرد؟ مثلا من فیفا 22 آپدیت کردم و ترینرش فقط برای ورژن 1 اومده و رو ورژن 1.26 اجرا نمیشه وقتی دکمه share رو میزنی.
سلام
فیفا رو تا حالا امتحان نکردم
اما مقداری از بازیایی که به این شکل بودن رو انجام دادم و اوکی شدن اینم بگم با انجام اینکار موارد و ایتم های چیت میاد اما ممکنه حتی با فعالسازیشم تو بعضی بازیا بازم جواب نده.
به اینصورت که شما ورژن و ایدی بازی رو اول باید بدونی و بعد فایل ترینر که بصورت json هست رو از طریق همون ایدی بازی مورد نظرت پیدا میکنی که قطعا ورژنش رو ببینی با بازیت نمیخونه به همین علت هست دگمه شیر رو بازی میزنی چیت نمیاد و فقط کافیه این فایل json رو به ورژن بازیت تغییر بدی و همینطور از طریق نت پد چه با pc و همینطور با فایل منیجر کنسولم میشه بازش میکنی,داخلش ورژن بازی رو تغییر میدی به ورژن بازیت به همین راحتی همونطور که گفتم و تستم داشتم اکثر بازیایی که جواب نمیدن با این روش اوکی میشن.

سلام
فیفا رو تا حالا امتحان نکردم
اما مقداری از بازیایی که به این شکل بودن رو انجام دادم و اوکی شدن اینم بگم با انجام اینکار موارد و ایتم های چیت میاد اما ممکنه حتی با فعالسازیشم تو بعضی بازیا بازم جواب نده.
به اینصورت که شما ورژن و ایدی بازی رو اول باید بدونی و بعد فایل ترینر که بصورت json هست رو از طریق همون ایدی بازی مورد نظرت پیدا میکنی که قطعا ورژنش رو ببینی با بازیت نمیخونه به همین علت هست دگمه شیر رو بازی میزنی چیت نمیاد و فقط کافیه این فایل json رو به ورژن بازیت تغییر بدی و همینطور از طریق نت پد چه با pc و همینطور با فایل منیجر کنسولم میشه بازش میکنی,داخلش ورژن بازی رو تغییر میدی به ورژن بازیت به همین راحتی همونطور که گفتم و تستم داشتم اکثر بازیایی که جواب نمیدن با این روش اوکی میشن.
پشمام یعنی بهت میگم سلطان:D
میگم اینهمه فایل تو ایناس چرا جواب نمیده,عجب حرکتی گفتی حتما امتحانشم میکنم.

• Like
پشمام یعنی بهت میگم سلطان:D
میگم اینهمه فایل تو ایناس چرا جواب نمیده,عجب حرکتی گفتی حتما امتحانشم میکنم.
این روش ادیت فایل ترینرو رفتم جواب داد سلطان:Dفقط dead cellsهر کاری کردم نشد به قول خودت اون چیتا میادولی رو بازی تاثیر نمیده بازم خیلی خوب شد از این بابت ایولا داری
رضا داش خودت گفتی قبلا فریمور 9 اومدی این هورایزن رو گرفتی؟خداکنه اینا باهم کل کل کنن هی بازی دربیاد حالشو ببریم:D

• Like
این روش ادیت فایل ترینرو رفتم جواب داد سلطان:Dفقط dead cellsهر کاری کردم نشد به قول خودت اون چیتا میادولی رو بازی تاثیر نمیده بازم خیلی خوب شد از این بابت ایولا داری
رضا داش خودت گفتی قبلا فریمور 9 اومدی این هورایزن رو گرفتی؟خداکنه اینا باهم کل کل کنن هی بازی دربیاد حالشو ببریم:D
خواهش شما خودت استادی
عجله نیس چون جا برا ذخیره ندارم و کلی بازی هست که از قبلم رو کنسول مونده هنوزم تموم نشده.
حالا من به رقابتشون کاری ندارم تو این زمینه,این بازی از قبلم اماده بود و فیلم تستش رو 9 تو اخرین خبر هک اطلاع رسانی شد
و همونطور که اون طرف هم گفته بود اونموقع نمیتونست لینک بده چون میترسید الانم همین Opoisso خودش گفته که عکسارو کپی نکنید احتمالا اینم از همون جریان میترسه که اینطوری گفته و به نظرم اینطور نیست که بخواد از این قضیه رقابت بخوان یهو کلی بازی بدن بیرون بالاخره حساب کتابی داره همه چیز وگرنه ما که از خدامونه اگرم همینطور که میگی بشه همه لذتش رو میبرن.

اینم تست بازیش اگر شک داری رو فریمور 9 طرف گذاشته و مشکلی هم نداره ولی بازم صبر کنی با اپدیت 1.17 رو بگیری طبیعتا خیلی بهتره

خواهش شما خودت استادی
عجله نیس چون جا برا ذخیره ندارم و کلی بازی هست که از قبلم رو کنسول مونده هنوزم تموم نشده.
حالا من به رقابتشون کاری ندارم تو این زمینه,این بازی از قبلم اماده بود و فیلم تستش رو 9 تو اخرین خبر هک اطلاع رسانی شد
و همونطور که اون طرف هم گفته بود اونموقع نمیتونست لینک بده چون میترسید الانم همین Opoisso خودش گفته که عکسارو کپی نکنید احتمالا اینم از همون جریان میترسه که اینطوری گفته و به نظرم اینطور نیست که بخواد از این قضیه رقابت بخوان یهو کلی بازی بدن بیرون بالاخره حساب کتابی داره همه چیز وگرنه ما که از خدامونه اگرم همینطور که میگی بشه همه لذتش رو میبرن.

اینم تست بازیش اگر شک داری رو فریمور 9 طرف گذاشته و مشکلی هم نداره ولی بازم صبر کنی با اپدیت 1.17 رو بگیری طبیعتا خیلی بهتره
cyberاماده کرده بازیرو و در حال اپلود هست

Alireza.jpg
Alireza (3).jpg
Alireza (2).jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or