پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
اخرین وضعیت در رابطه با بازی Horizon و مشکلش با بکپورت رو فریمور 5.05,همانطور که گفته شد ظاهرا بکپورت بازیا با فریمور 5.05 با مشکلاتی همراه هستن

سوال:
من اساساً نمی خواهم فریمور 5.05 را ترک کنم ، آیا نمی توانم در آینده منتظر بکپورت باشم؟

جواب از Cyber:
سرانجام این کار خواهد کرد،من بیشترین کار را انجام داده ام. این نیاز به زمان زیادی دارد...

View attachment 262686
دیگه با این حساب نباید انتظار بازی AAA ,مهمی رو داشته باشیم از جمله همین بازی. یعنی فعلا تو خماری:D

دیگه با این حساب نباید انتظار بازی AAA ,مهمی رو داشته باشیم از جمله همین بازی. یعنی فعلا تو خماری:D
نمیشه زود قضاوت کرد به هر حال چون هک جدید ماجراش اینبار اینطوری شده(باگ مربوط به bd-jb) و همینطور نامشخص بودنش از اینکه رو چه فریمور و کنسولی در اخر عرضه میشه این به اصطلاح معرکه راه افتاده و به محض اینکه جریانش مشخص بشه تموم میشه این حواشی.

• Like
Reactions: ir.boy and rezagoli
واقعا کلافه شدن ملت.~X(#:-S
به نظر بازی horizon اماده و مشکلی هم نداره( البته به جز فریمور 5.05)به قول اون فردی که توییت زده و از گیم پلی بازی فیلم داده بود همینطور که گفته شد جعلی هم نبوده احتمالا تا اینهفته بیاد چون بهش گفته بودن لینک بده و در جواب اشاره به این داشت;کسانی هستن که اجازه عرضه این بازی رو نمیدن! بنابراین چون سونی اپدیت جدید ps5 رو داده و اپدیت 10 ps4 هم در راهه دیگه راه واسه بازیای جدید رو فریمورهای پایین (9.03+)بازتر میشه.
Alireza.jpg

آخرین ویرایش:

Install PS4 Games PKG from PC *New Method​

لینک دانلود:
GitHub - marcussacana/DirectPackageInstaller: Send Direct PKG URLs to your PS4
نیاز به pc , نصب NET 6 Runtime بسته به سیستم 32 یا 64 bit
دقت کنید:
حتما با ورژن گلدهن 2.0b به بعد دستگاه رو جیلبریک کنید و زیر این ورژن از گلدهن جواب نمیده انگار.
Alireza.jpg

آخرین ویرایش:

Install PS4 Games PKG from PC *New Method​

لینک دانلود:
GitHub - marcussacana/DirectPackageInstaller: Send Direct PKG URLs to your PS4
نیاز به pc , نصب NET 6 Runtime بسته به سیستم 32 یا 64 bit
دقت کنید:
حتما با ورژن گلدهن 2.0b به بعد دستگاه رو جیلبریک کنید و زیر این ورژن از گلدهن جواب نمیده انگار.
View attachment 263072

داش رضا بدون کابل و lan هم میشه فرستاد pkg از pc به دستگاه؟

• Like
Reactions: ir.boy and rezagoli
داش رضا بدون کابل و lan هم میشه فرستاد pkg از pc به دستگاه؟
بله به راحتی بدون نیاز به کابلم از طریق binloader با سرعت قابل قبولی میشه ارسال کرد اما با کابل cat6 از طریق lan هم میتونی در ضمن این یجورایی مثل PS4PKGViewer هم عمل میکنه و مشخصات کامل هر pkg رو بهت میده و ارسال فایلم داره,این واسه ارسال pkg از pc به ps4 بدون استفاده از هارد جانبی برنامه خوبیه که تا الان دیدم

نکته:
بدون استفاده از کابل نت میخواد و هرچقدر اینترنت باکیفیت باشه سرعت ارسالم بهتره.(در این روش بدون استفاده از Remote PKG Installer در ps4 خواهد بود)
با استفاده از کابل با کیفیت cat6(به اصطلاح از طریق شبکه)احتیاجی به اینترنت نیست و در نتیجه سرعت ارسال سریعتر خواهد بود.(در این روش نیاز به برنامه Remote PKG Installer در ps4 خواهد بود)

آخرین ویرایش:
با سلام خدمت آقا رضای گل و دوست داشتنی میخواهم لینوکس را روی 9.00 اجرا کنم آموزشها را از سایت و فیلم آموزشی مودد وارفار دیدم و گرفتم میخواهم ببینم شما تجربه کار با لینوکس را دارید آیا می ارزه اینکار را انجام بدهم مشکل سخت افزاری برای کنسول ایجاد نمیکنه چون یکی از اعضا سایت گفته بود اینکار ضربه میزنه به هسته های کنسول بیشتر برای بازیهای pc اینکار را میخواهم بکنم نه بازیهای قدیمی آیا اجرا میشوند بازیهای جدید کنسولم اسلیم CUH-2016B هست ممنون میشم راهنمایی فرمایید با تشکر

• Like
Reactions: s1107 and rezagoli
با سلام خدمت آقا رضای گل و دوست داشتنی میخواهم لینوکس را روی 9.00 اجرا کنم آموزشها را از سایت و فیلم آموزشی مودد وارفار دیدم و گرفتم میخواهم ببینم شما تجربه کار با لینوکس را دارید آیا می ارزه اینکار را انجام بدهم مشکل سخت افزاری برای کنسول ایجاد نمیکنه چون یکی از اعضا سایت گفته بود اینکار ضربه میزنه به هسته های کنسول بیشتر برای بازیهای pc اینکار را میخواهم بکنم نه بازیهای قدیمی آیا اجرا میشوند بازیهای جدید کنسولم اسلیم CUH-2016B هست ممنون میشم راهنمایی فرمایید با تشکر
سلام بزرگوار
چون ی دوست دیگم تو پستای قبل هست که پرسیده بود و توضیح دادم
خلاصه مطلب رو میگم
دستگاه پرو اونم طبق چیزی که دیدم دارن امولاتور روش اجرا میکنن بیشتر و من بازی pc ندیدم کسی اجرا کنه و اگرم همچنین چیزی امکانش باشه به نظرم اینکارو نکنی بهتره,چه کاریه اخه دستگاه رو کلنجار بری باهاش دیگه ی pc الان تو خونه هر شخصی هست که بتونه باهاش متوسط بازیا رو اجرا کنه,البته بازم در اخر انتخاب با خودته.

با سلام به اقا رضا
سوالی داشتم در خصوص لینک بازیهای حذف شده بعضی سایتای داخلی مثل دانلودها به جز اون یکی که اصلا دل خوشی نه از گروهشون دارم نه ازسایتش,کلی قوانین میزارنو تعریف میکنن از خودشون رو ادمای مهم هم اسم میزارن که بلد نیستن در عین حال قوانین کسیرو هم قبول ندارن انگار خودشون فقط بلدن خلاصه که ی وضعی...
میخواسم بدونم جای دیگه نیست بشه لینک مستقیم بدون منت گرفت سایت خارجی هم باشه فقط از 1fichier نباشه که واقعا با وضع اینترنتای الانی خیلی سخته...مرسی از شما.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or