پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
اقا رضا الان تو این فیلم تستا که گذاشتین و جاهای دیگه هم دیدم انگاری مشکلی نیست رو همین ورژن,بگیرم به نظرتون مشکلی نداره چون وقت نت من تا همین یکی دو شبه؟
ببین رفیق عزیز
تو ی تست دیگه از PlayStation Jailbreak News اومده ویدیو از گیم پلی بازی با همین نسخه Opoisso ورژن 1.04 که رو فریمور 9.00 جواب میده رو گذاشته بهش گفتن وقتی به فیلم ها نگاه می کنیم این بازی چندان زیبا نیست! آب زیباست اما پوشش گیاهی فاقد حرکته
اینم جواب داده به آخرین پچ بازی 1.17 نیاز دارید که قراره از Cyber منتشر بشه
بنابراین صبر کن فوقش اینه بسته میگیری اگرم زمان نداری دانلود کن این نهایتا تا ساعت 4,5 صبح به احتمال قوی میزاره در غیر اینصورت فردا,البته تو اخرین خبر هک هم گفتم شاید همین نسخه Opoisso خودش اپدیت رو بزاره که بازم معلوم نیست.

Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
ببین رفیق عزیز
تو ی تست دیگه از PlayStation Jailbreak News اومده ویدیو از گیم پلی بازی با همین نسخه Opoisso ورژن 1.04 که رو فریمور 9.00 جواب میده رو گذاشته بهش گفتن وقتی به فیلم ها نگاه می کنیم این بازی چندان زیبا نیست! آب زیباست اما پوشش گیاهی فاقد حرکته
اینم جواب داده به آخرین پچ بازی 1.17 نیاز دارید که قراره از Cyber منتشر بشه
بنابراین صبر کن فوقش اینه بسته میگیری اگرم زمان نداری دانلود کن این نهایتا تا ساعت 4,5 صبح به احتمال قوی میزاره در غیر اینصورت فردا,البته تو اخرین خبر هک هم گفتم شاید همین نسخه Opoisso خودش اپدیت رو بزاره که بازم معلوم نیست.

View attachment 264713
ممنون بابت توضیحات✋

ممنون بابت توضیحات✋
خب دو تا پرتغالی انگار نظرات متفاوتی دارن زکو در رابطه با بازی HFW که اخیراً منتشر شده برای ورژن اروپا میگه باید به راحتی با ابزارهای مناسب به 6.72 منتقل شود. 5.05 کابوس واقعی است و رو فریمور 9.00 هم هیچ موردی رو نمیبینه و گفته کاملا اوکیه:)
Alireza (2).jpg

انگار بازم خود cyber با فریمور 5.05 دچار کرش و کرنل پینک تو قسمتی شده البته اگر پستش مربوط به این بازی بوده باشه که با توجه به پست زکو به نظر همینطوره!
Alireza (3).jpg

آخرین ویرایش:
خب دو تا پرتغالی انگار نظرات متفاوتی دارن زکو در رابطه با بازی HFW که اخیراً منتشر شده برای ورژن اروپا میگه باید به راحتی با ابزارهای مناسب به 6.72 منتقل شود. 5.05 کابوس واقعی است و رو فریمور 9.00 هم هیچ موردی رو نمیبینه و گفته کاملا اوکیه:)
View attachment 264714

انگار بازم خود cyber با فریمور 5.05 دچار کرش و کرنل پینک تو قسمتی شده البته اگر پستش مربوط به این بازی بوده باشه که با توجه به پست زکو به نظر همینطوره!
View attachment 264715
ای بابا اگر اینطور باشه پیچیده میشه بعد منظورش کدوم ابزاره بکپورته چون از رو 9 ابزاری نیست واسه بکپورت رو فریمور پایین تر!!!

ای بابا اگر اینطور باشه پیچیده میشه بعد منظورش کدوم ابزاره بکپورته چون از رو 9 ابزاری نیست واسه بکپورت رو فریمور پایین تر!!!
بله اگر اون پست cyber مربوط به کرش و کرنل پینک رو بازی HFW در فریمور 5 بوده باشه ماجرا کش پیدا میکنه و بازم نیاز به زمان داره تا حل کنه,برای خودمم جا سواله ابزار بکپورت واسه فریمورهای پایین تر,شاید میشه که گفته و سایتی که لینک مستقیم اونور گذاشته شد,اسم نمیارم که داستان نشه بک پورت 6.72 رو گذاشته و باید کسانی رو که رو این فریمور هستن چک کنن شاید اوکی باشه.

• Like
Reactions: ir.boy and airblue
بله اگر اون پست cyber مربوط به کرش و کرنل پینک رو بازی HFW در فریمور 5 بوده باشه ماجرا کش پیدا میکنه و بازم نیاز به زمان داره تا حل کنه,برای خودمم جا سواله ابزار بکپورت واسه فریمورهای پایین تر,شاید میشه که گفته و سایتی که لینک مستقیم اونور گذاشته شد,اسم نمیارم که داستان نشه بک پورت 6.72 رو گذاشته و باید کسانی رو که رو این فریمور هستن چک کنن شاید اوکی باشه.
الان توییتر چک کردم اینام معلوم نیس چی میگن دارن سر فریمور باهم چونه میزنن اون میگه اپدیت کنی رو 9 بیای بهتره این یارو سایبر میگه رو 5 میمونم باااو همینو میگیریم الله برکت نقده بچسب نسیه رو ولش:D

• Like
Reactions: rezagoli and ir.boy
الان توییتر چک کردم اینام معلوم نیس چی میگن دارن سر فریمور باهم چونه میزنن اون میگه اپدیت کنی رو 9 بیای بهتره این یارو سایبر میگه رو 5 میمونم باااو همینو میگیریم الله برکت نقده بچسب نسیه رو ولش:D
بالاخره اطرافش منتقد یا....زیادن متاسفانه اینبار هک جدید ماجراش اینطوری شد معرکه راه افتاد سر انتشار بازیا

Alireza.jpg

بالاخره اطرافش منتقد یا....زیادن متاسفانه اینبار هک جدید ماجراش اینطوری شد معرکه راه افتاد سر انتشار بازیا

View attachment 264716
اره واقعا هکو میدادن اینطوری ام نمیشد,پس همینو که به قول دوستمون نقده میگیرم اقا بازم ممنون این ساعت از شب وقت گذاشتین

اره واقعا هکو میدادن اینطوری ام نمیشد,پس همینو که به قول دوستمون نقده میگیرم اقا بازم ممنون این ساعت از شب وقت گذاشتین
اون بکپورت 6.72 هم به احتمال زیاد اوکی هست چون خود Opoisso داده و خواسته که اگر جایی بارگذاری کردین حتما با نام xxxxxxxYYY انجام بدین که اون سایتم با همین نام خود بازی و بکپورت برای فریمور 6.72 رو گذاشته

Alireza (4).jpg

زکو میگه بکپورت رو 6.72 باید بشه
Opoisso میگه موجوده
Alireza.jpg

چیزی که هست و مشخصه بکپورت cyber رو 5.05 جواب نمیده و از همین بازی فعلا رو فریمور 9.00 استفاده کنید و میتونید بکپورت 6.72 رو هم تست کنید که احتمالا جواب خواهد داد.

آخرین ویرایش:
اون بکپورت 6.72 هم به احتمال زیاد اوکی هست چون خود Opoisso داده و خواسته که اگر جایی بارگذاری کردین حتما با نام xxxxxxxYYY انجام بدین که اون سایتم با همین نام خود بازی و بکپورت برای فریمور 6.72 رو گذاشته
چیزی که هست و مشخصه بکپورت cyber رو 5.05 جواب نمیده و از همین بازی فعلا استفاده کنید.
View attachment 264718
نمیخوام بی انصاف باشم ولی چون غرور گرفته بودش چوبش رو خورد اخه یکی نیست به اینا بگه چرا نمیاین رو 9 مگه چشه یک usb اینقدر مشکله بزنی هی میگن فریمور میپره کجا میپره مگه ادکلنه واسه من با همون روشی که گذاشتی دیگه usb رو کنسولم بمونه نمیپره چی میگن اینا هی پرش راه انداختن:D

• Like
Reactions: ir.boy and rezagoli
نمیخوام بی انصاف باشم ولی چون غرور گرفته بودش چوبش رو خورد اخه یکی نیست به اینا بگه چرا نمیاین رو 9 مگه چشه یک usb اینقدر مشکله بزنی هی میگن فریمور میپره کجا میپره مگه ادکلنه واسه من با همون روشی که گذاشتی دیگه usb رو کنسولم بمونه نمیپره چی میگن اینا هی پرش راه انداختن:D
بله دیگه نباید زود قضاوت داشت اونا بین خودشونه و همه ما اینور منتظر هستیم که استفاده کنیم منظور کاری از دست کسی ساخته نیست به اندازه کافی از اون بنده خدا دارن دلیل میپرسن,عرض کردم جریان هک اگر اینبارم به این شکل نمیشد شاید اینطوری این جریاناتم نبود,بله با اون روش USB Magic Jose Gonzalez اگر یادتم بره و فلش رو کنسول بمونه زمانیکه ریستارت کنی یا بعد از خاموش کردن روشن کنی مشکلی پیش نمیاد,واقعا هم فریمور 9 هکش از حق نگذریم عالیه ولی سلیقه شایدم تلقین شده و اینکه دلیل مهمترش وجود کاستوم فریمور هست که اگر قرار بر عرضه باشه این احتمال هست که کسانیکه رو این فریمور هستن رو شامل بشه و میتونه دلیل موندنشون این باشه در عین حال تا زمانیکه فریمور 5 هم امکان بازی واسش باشه موندن روش منطقی به نظر میرسه دیگه از این به بعدشم نمیدونم اگر قرار باشه با اینگونه مشکل بکپورت در اجرای بازیها همراه باشه

برای میلیونها بار دیگه این در فریمور 9.00 نیست این کرنل باگ 5.05 هست
اگر بقیه موارد هم شکست بخورد من منتشر میکنم از فریمور 6.72 به بعد.

Alireza (3).jpg

اگر ایندفعه هم مشکلی نباشه تو محاسباتش از 6.72 به بعد با اپدیت 1.17 رو منتشر میکنه!
Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
این روش ادیت فایل ترینرو رفتم جواب داد سلطان:Dفقط dead cellsهر کاری کردم نشد به قول خودت اون چیتا میادولی رو بازی تاثیر نمیده بازم خیلی خوب شد از این بابت ایولا داری
رضا داش خودت گفتی قبلا فریمور 9 اومدی این هورایزن رو گرفتی؟خداکنه اینا باهم کل کل کنن هی بازی دربیاد حالشو ببریم:D
سلام. ببخشید چجوری بازش میکنین فایل رو آخه من با note pad یا نرم افزارای دیگه تو pc باز میکنم فرمتش بهم ریخته هستش و نمیشه تشخیص بدی چیه!؟

• Like
Reactions: airblue
سلام. ببخشید چجوری بازش میکنین فایل رو آخه من با note pad یا نرم افزارای دیگه تو pc باز میکنم فرمتش بهم ریخته هستش و نمیشه تشخیص بدی چیه!؟
سلام
به عنوان مثال ترینر json بازی killzone رو با notepad باز کردم و علامت گذاشتم کجاش دوست من بهم ریختس,مشکلی نداره!

Attachments

• Alireza.jpg
    Alireza.jpg
    65 KB · مشاهده: 16
آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: airblue and ir.boy
سلام خدمت دوستان من نمیدونم این همه عجله و اصرار برای بازی که بکپورتش هنوز فیکس نیست روی فریمور پایین تر ( منظورم 5.05 ) برای چیه؟ اونهای که روی فریمور 9.00 هستند دانلود کنند و بازی کنند اونهایی هم که فریمور پایین هستند و نیمخواهند به فریمور 9.00 آپدیت کنند صبر کنن تا نهایت چند روزه دیگه بکپورت این بازی فیکس بشه با خیال راحت بازی کنن . من زمانی که بازی Grid Legends را روی 3 کنسول با فریمورهای 5.05 و 6.72 و 9.00 ریختم بچه های که روی کنسول 5.05 بازی میکردن اعتراض میکردنند که بازی بعضی وقتها دچار لگ میشه
در حال که اون بازی روی فریمورهای دیگه راحت بازی میشد لذا پریروز کنسول 5.05 را به 6.72 آپدیت کردم که مشکل لگ بازی بر طرف شد نتیجه من از این حرفها اینکه بهترین فریمور برای بازیهای هکی همین 9.00 هست حالا بنا بر دلایل هر کس دوست داره رو فریمور پایین تر کنسولش بمونه حرفی نیست دلیل خود منهم دردسر استفاده از usb اونم تو محیط کلوپ هستش.
اگر بعضی دوستان روی فریمور پایین تر هستند خیلی خیلی عجله دارند برای بازی HFW چرا آپدیت به فریمور 9.00 نمیکنند؟ در حالی که با چند روز صبر بکپورت درست و درمونی بیاد بعد دانلود کنید و بازی .

• Like
Reactions: ir.boy and rezagoli
سلام خدمت دوستان من نمیدونم این همه عجله و اصرار برای بازی که بکپورتش هنوز فیکس نیست روی فریمور پایین تر ( منظورم 5.05 ) برای چیه؟ اونهای که روی فریمور 9.00 هستند دانلود کنند و بازی کنند اونهایی هم که فریمور پایین هستند و نیمخواهند به فریمور 9.00 آپدیت کنند صبر کنن تا نهایت چند روزه دیگه بکپورت این بازی فیکس بشه با خیال راحت بازی کنن . من زمانی که بازی Grid Legends را روی 3 کنسول با فریمورهای 5.05 و 6.72 و 9.00 ریختم بچه های که روی کنسول 5.05 بازی میکردن اعتراض میکردنند که بازی بعضی وقتها دچار لگ میشه
در حال که اون بازی روی فریمورهای دیگه راحت بازی میشد لذا پریروز کنسول 5.05 را به 6.72 آپدیت کردم که مشکل لگ بازی بر طرف شد نتیجه من از این حرفها اینکه بهترین فریمور برای بازیهای هکی همین 9.00 هست حالا بنا بر دلایل هر کس دوست داره رو فریمور پایین تر کنسولش بمونه حرفی نیست دلیل خود منهم دردسر استفاده از usb اونم تو محیط کلوپ هستش.
اگر بعضی دوستان روی فریمور پایین تر هستند خیلی خیلی عجله دارند برای بازی HFW چرا آپدیت به فریمور 9.00 نمیکنند؟ در حالی که با چند روز صبر بکپورت درست و درمونی بیاد بعد دانلود کنید و بازی .
متاسفانه گوش نمیدن فکر میکنم اینجا ما بسیار راجب این مطالب صحبت و بحث همینطور پستای متعددی گذاشتیم که شخص میاد اینجا اصلا بدون اینکه اون موارد رو به خودش زحمت رویت و خوندن بده نظر یا سوالاتی رو که قبلا جواب و توضیحاتش رو دادیم تکرار میکنه و فقط کافیه ی اشتباه هم از سمت کسی رخ بده دیگه تمومه!
اونایی که رو فریمور 5 هستن بارها توضیح دادیم که چرا و به چه علت که منطقی هم هست حالا هر موقع که مجبور بشن خودشون اپدیت میکنن,بالاتر از اینم یعنی 6.72 اونم اجبار نیس دیگه هر کی به هر حال با توجه به توضیحات و شرایط تشخیص میده خودش
ولی اینم که میان میگن فریمور 9 فلان چنانه اینطور نیست و انصافا این فریمورم انجام هک روش خووبه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or