پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
حالا این زمان داغ چه وقتی هست:D
دوست گل هیچکس از فرداشم خبر نداره,نمیدونم زمان انتشار بازی gow دقیقا کیه ولی از اونجایی که شما خیلی خیلی پیگیری تا قسمت اخر ماجرا
همین مقدار زمانی که واسه این بازی Horizon بود رو در نظر بگیر حالا ی مقدار بیشتر یا کمترشم شما رضایت بدی حله:)

دوستان من هورایزن نصب کردم اما واردش میشم خطای CE-34878-0 میده. فریمور 6.72 هست.

بک پورت fixed هم نصب کردم بازم همون خطا رو میده. مشکل میتونه از گلدن هن و اینا باشه؟ باید آخرین نسخه رو استفاده کنم؟ چون تا از قبل از هورایزن همه بازی های جدید مت 2K22 اجرا میشن.

راهی نیست هربار نخواد بریم داخل هاست تو این داستانا ؟ یعنی کامل جلبریک بشه ؟

دوستان من بازی هورایزن رو گرفتم و نصب کردم مشکلی ام نداره اما فن کنسول بعد از مدتی دور میگیره بدجوری صدا میده برا شما هم اینطوریه!!؟
کنسولم اسلیم.ه
نه فقط در صورت عرضه کاستوم فریمور هست که دیگه احتیاج به هاستو این جریانات هک بعد از ریستارت یا خاموش شدن دستگاه رو نداره

من فعلا بازی هورایزن نگرفتم که تستش کنم اما اگر دور فن بالا میره مشکل نداره چون خودم تو بازی Wolfenstein: The New Order همین دور فن رو داشتم همینطور The Last of Us Part II که اینقدر نبود که بخواد نگرانم کنه و نرماله, این بازیا چون شوتر سریع,محیط گرافیکی خوب و زدو خورد توش زیاده همینطور به خاطر فریم تصویر,جابه جایی های سریع و شلوغی در خود بازی بنابراین دور فن بالا میره و مشکلی نیست مگر اینکه دیگه صداش غیر طبیعی باشه که به احتمال زیاد دستگاه خاک گرفته که اینطور شده!

دوستان من هورایزن نصب کردم اما واردش میشم خطای CE-34878-0 میده. فریمور 6.72 هست.

بک پورت fixed هم نصب کردم بازم همون خطا رو میده. مشکل میتونه از گلدن هن و اینا باشه؟ باید آخرین نسخه رو استفاده کنم؟ چون تا از قبل از هورایزن همه بازی های جدید مت 2K22 اجرا میشن.
سلام اتفاقا دانلودها داشتم نگاه میکردم ی نفر زیر لینک و قسمت نظرات این بازی کامنتی در خصوص همین مشکل گذاشته نمیدونم از چه گلدهنی داری استفاده میکنی بطور دقیق و انگار گلدهن 2.3.2b واسه 6.72 نیومده به هر حال اگر از گلدهن پایین استفاده میکنی سعی کن عوض کنی و از ورژن 2.2.2 که واسه 6.72 هم جوابه استفاده کن شاید اشکال برطرف بشه

آقا رضا سلام
داداش یه زحمتی میکشی راجب این چیت ترینر ها یه توضیح و راهنمایی به من بدی که چجوریه عملکردش و چی نصب کنم؟
چون هیچ اطلاعی ندارم، ممنون میشم داداش

سلام:
همینجا بپرسی بهتره به محض اینکه برسم و بتونم کمکی ازم بربیاد جوابتو میدم
ببین چندین نوع استفاده ترینر تو بازی داریم
1:ترینر هاست,مثل کارو prb wolf و غیره که هم تو مرورگر میشه کش کنی هم تو یوزرگاید
2:ترینرهایی که بصورت pkg هستن که باید بعد از جیلبریک کنسولت مثل بازی نصبش کنی که خودش خودکار استخراج میشه تو قسمت گلدهن تو روت هارد کنسولت که بصورت دو فولدر json shn هست و داخلش چیت های بازی هستش
3:ترینر بصورت دستی از طریق برنامه pc با برنامه GoldCheats-Updater که بهت همین دو فولدر رو میده json shn که json اصل کاریه و میتونی بصورت دستی چه از طریق ftp و همینطور از طریق فلش به دستگاهت منتقل کنی

آخرین ویرایش:
سلام اتفاقا دانلودها داشتم نگاه میکردم ی نفر زیر لینک و قسمت نظرات این بازی کامنتی در خصوص همین مشکل گذاشته نمیدونم از چه گلدهنی داری استفاده میکنی بطور دقیق و انگار گلدهن 2.3.2b واسه 6.72 نیومده به هر حال اگر از گلدهن پایین استفاده میکنی سعی کن عوض کنی و از ورژن 2.2.2 که واسه 6.72 هم جوابه استفاده کن شاید اشکال برطرف بشه
من از هاست darkmodder استفاده میکنم و new exploit + golden hen. اینی که میگی رضا جان لینکی داری ازش تست کنم؟

من از هاست darkmodder استفاده میکنم و new exploit + golden hen. اینی که میگی رضا جان لینکی داری ازش تست کنم؟
اوه قدیمی نیست به نظرت
چه گلدهنی داره که میزنی!!؟
گلدهن 2.2.2 اپدیت کنی حل میشه احتمال زیاد بزار ادرس هاست جدید با گلدهن 2.2.2 واسه 6.72 بزارم که کش کنی در غیر اینصورت از طریق ftp پی لود binloader بزن فایل bin گلدهن 2.2.2 مخصوص فریمورت رو بگیر بفرست به کنسولت

اپدیت هاست prb برای فریمور 5 تا 9

Alireza (3).jpg
Alireza (4).jpg

Menu&Trainer:
Prb Exploit Menu Essentials + Leeful Offline PS4 Trainer

Trainer only:
Leeful Offline PS4 Trainer

اوه قدیمی نیست به نظرت
چه گلدهنی داره که میزنی!!؟
گلدهن 2.2.2 اپدیت کنی حل میشه احتمال زیاد بزار ادرس هاست جدید با گلدهن 2.2.2 واسه 6.72 بزارم که کش کنی در غیر اینصورت از طریق ftp پی لود binloader بزن فایل bin گلدهن 2.2.2 مخصوص فریمورت رو بگیر بفرست به کنسولت
رضا میگم این اپدیت هاستو گلدهن مهمه مگه من هاستم 2.2 داره استفاده میکنم.

• Like
Reactions: rezagoli
سلام چرا گلدهن 2.3.2b واسه 6.72 اومده من دارم استفاده میکنم

Attachments

• ۲۰۲۲۰۷۱۹_۲۲۰۵۳۷.jpg
    ۲۰۲۲۰۷۱۹_۲۲۰۵۳۷.jpg
    948.7 KB · مشاهده: 7
  • Like
Reactions: rezagoli
رضا میگم این اپدیت هاستو گلدهن مهمه مگه من هاستم 2.2 داره استفاده میکنم.
سلام چرا گلدهن 2.3.2b واسه 6.72 اومده من دارم استفاده میکنم
سلام
در عین حال تا زمانیکه جواب میده مهم نیست ولی احتمالش زیاده برای بازیای جدید اگر مطمعنی که از پچ و بکپورت مناسب استفاده داشتی و بازم تو اجرا ایراد داره حتما از اخرین ورژن استفاده کنی چون گلدهن جدید اسپوف میشه به فریمورای بالاتر.

بله تو همون هاست prb هم اپدیت کرده واسه 6.72 گلدهن 2.3.2b رو گذاشته واسه این فریمور

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or