پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
اپدیت ورژن 2
Update 1.17 (Fix 6.72+) (V2)
از گلدهن 2.2.2 استفاده کردی؟

بله از گلدهن 2.2.2 استفاده کردم ولی باز ارور میده
امکامش هست فایل آپدیت مشکل داشته یا مال ورژن من نبوده؟

اون هاست 2.3 واسه ورژن دستگاه من نیست الان؟

• Like
Reactions: rezagoli
بله از گلدهن 2.2.2 استفاده کردم ولی باز ارور میده
امکامش هست فایل آپدیت مشکل داشته یا مال ورژن من نبوده؟

اون هاست 2.3 واسه ورژن دستگاه من نیست الان؟
برا p30day مشخص نیست که ورژن 2 هست اپدیت بکپورتی که واسه +6.72 گذاشته
برو از اینجا بگیر اپدیت v2 رو چون حجمشم زیاد نیست و تست کن احتمال زیاد اوکی میشه
Horizon Forbidden West - Download game PS3 PS4 PS2 RPCS3 PC free
نه گلدهن 2.3.2b من ندیدم رو هاستها فعلا برای 7.02 ولی ارتباطی نداره چون به احتمال زیاد با همون گلدهن 2.2.2 بازی اجرا بشه به خاطر همین دردسرهاش گفتم بیا رو 9 چون واسه فریمورهای 7 هیچ فرقی نمیکنه و خیلی خیلی بهترم هست که نظرت همون 7.02 هست دیگه کاری ام نمیشه کرد.

Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
برا p30day مشخص نیست که ورژن 2 هست اپدیت بکپورتی که واسه 6.72 گذاشته
برو از اینجا بگیر اپدیت v2 رو چون حجمشم زیاد نیست و تست کن احتمال زیاد اوکی میشه
Horizon Forbidden West - Download game PS3 PS4 PS2 RPCS3 PC free
نه گلدهن 2.3.2b من ندیدم رو هاستها فعلا برای 7.02 ولی ارتباطی نداره چون به احتمال زیاد با همون گلدهن 2.2.2 بازی اجرا بشه به خاطر همین دردسرهاش گفتم بیا رو 9 چون واسه فریمورهای 7 هیچ فرقی نمیکنه و خیلی خیلی بهترم هست که نظرت همون 7.02 هست دیگه کاری ام نمیشه کرد.

View attachment 265087
اصلا رو 7 به هر کی میگی اموزش یا هاست معرفی کن انگار برق میگیره طرفو سختم جواب بدن
اینو بگم جهت اطلاع بازی رو فریمور 9 از Opoisso ورژن 1.17 بدون هیچ مشکلی اجرا شد
یه تشکرم از اقا رضا که زود به ما گفت اپدیت 1.17 Opoisso اومده و مجبور به دانلود دوباره نشدم.

اصلا رو 7 به هر کی میگی اموزش یا هاست معرفی کن انگار برق میگیره طرفو سختم جواب بدن
اینو بگم جهت اطلاع بازی رو فریمور 9 از Opoisso ورژن 1.17 بدون هیچ مشکلی اجرا شد
یه تشکرم از اقا رضا که زود به ما گفت اپدیت 1.17 Opoisso اومده و مجبور به دانلود دوباره نشدم.

Horizon Forbidden West en PS4 9.00 GoldHen 2.3.2b | TEST Backport | gameplay​

Backport! v.1.17 by CyB1K PS4 9.00

???Is a backport of these games coming

Alireza.jpg

سلام خبری از پورت آپدیت ۱.۵۱ سایبر نیست؟چون از لحاظ پرفورمنس خیلی خیلی وضعیت بازی رو بهتر میکنه من الان آپدیت ۱.۳۲ رو دارم منتظرم اینو واسه ps4 بدن

سلام خبری از پورت آپدیت ۱.۵۱ سایبر نیست؟چون از لحاظ پرفورمنس خیلی خیلی وضعیت بازی رو بهتر میکنه من الان آپدیت ۱.۳۲ رو دارم منتظرم اینو واسه ps4 بدن
تا جایی که یادمه آپدیت 1.51 واسه نسل جدید کنسول ها و کامپیوتر اومده و یه سری بهبود های گرافیکی و تنظیمات واسه اونا داره
فک نکنم واسه نسل هشتم کنسول ها این آپدیت باشه

رضا داداش کرنل اکسپلویت ردیف شده این یعنی چی؟
ادرس گیت هابش رو گذاشتم دیگه
سورس کداش رو گذاشته و تو فایل کرنل اکسپلویتش دو قسمت رو برداشته البته درست نمیدونم ولی به احتمال زیاد دسترسی به کرنل رو داره حالا چه زمانی عمومی میشه مشخص نیست این قضایا هم فعلا برا ps5 هست ولی در عین حال تو اینده بسیار نزدیک مربوط به ps4 هم احتمالا میشه

Alireza (2).jpg

دیشب امارشو داد امشب گذاشت
Alireza.jpg

DLCs بازی horizon-forbidden-west توسط cyber بعد از تست در فریمور 5.05 به احتمال زیاد منتشر خواهد شد
Alireza (2).jpg

نظر cyber راجب لیستی که دیشبم گذاشته شد و اینجا هم ازش پرسیدن که اولیش خط خورد
دو تای اول بله Cuphead به تأیید PSN نیاز دارد,بقیه نه و evil dead همیشه بصورت انلاینه

Alireza (3).jpg

حالا میره استراحت

لینک دانلود:
Base:
1fichier.com: Cloud Storage

Update Backported:

Update (9.00+):

Install The Base Game "UP4382-CUSA24746_00-MARTHAISDEAD0000-A0100-V0100-CyB1K.pkg" Then Install This Update (No Fixes Required)

Notes: 5.05 / 6.72 / 7.02 / 7.55 Backport! Tested on 5.05! We're no strangers to games, Martha is dead and so do i! Haha I paid half of this copy and the other half my provider lol

Enjoy

By CyB1K
Alireza.jpg

سلام خدمت دوستان و آقا رضای عزیز
من یه چند ساعتیو روی AC Valhalla گذاشتم، حالا که این نسخه کاملترش با آپدیت جدید اومده، تایتل ایدی این نسخه با مال من فرق داره
میخواستم بدونم راه خاصی هست که سیوهای خودمو منتقل کنم به این نسخه جدید؟ اصلا ممکنه که سیو از یه تایتل ایدی رو منتقل کرد به یکی دیگه یا مجبورم از اول شروع کنم باز؟

• Like
Reactions: rezagoli
سلام خدمت دوستان و آقا رضای عزیز
من یه چند ساعتیو روی AC Valhalla گذاشتم، حالا که این نسخه کاملترش با آپدیت جدید اومده، تایتل ایدی این نسخه با مال من فرق داره
میخواستم بدونم راه خاصی هست که سیوهای خودمو منتقل کنم به این نسخه جدید؟ اصلا ممکنه که سیو از یه تایتل ایدی رو منتقل کرد به یکی دیگه یا مجبورم از اول شروع کنم باز؟
سلام به دوست گرامی
متاسفانه تا اونجا که میدونم نمیشه کاریش کرد چون حتما باید تایتل ایدی بازی و سیو یکی باشه مگر اینکه همون نسخه که از قبل داشتی اپدیت جدید رو براش بده در غیراینصورت باید جدید رو بگیری و از اول بری

• Like
Reactions: s1107 and StrawHat
تم God of War Ragnarok به مناسبت انتشار این بازی که قراره بیاد

لینک دانلود:
12.31 MB file on MEGA

View attachment 265002

View attachment 265003
سلام من این تم رو دانلود کردم و روی کنسول استفاده میکنم مشکلی که داره اینه که هر بار که کنسول رو خاموش و روشن میکنم تم میپره و محیط کنسول به رنگ تم اصلی ps4 درمیاد و باید هر بار از ستینگ و بخش تم این رو از اول تنظیم کنم.قبلا تم هایی که واسه دانلود گذاشته بودین این مشکل رو نداشتن.به نظرتون مشکلش کجاست؟

سلام من این تم رو دانلود کردم و روی کنسول استفاده میکنم مشکلی که داره اینه که هر بار که کنسول رو خاموش و روشن میکنم تم میپره و محیط کنسول به رنگ تم اصلی ps4 درمیاد و باید هر بار از ستینگ و بخش تم این رو از اول تنظیم کنم.قبلا تم هایی که واسه دانلود گذاشته بودین این مشکل رو نداشتن.به نظرتون مشکلش کجاست؟
سلام
تا اونجا که میدونم راجب اینطور تم ها به کنسول شما مربوط نمیشه و ایرادی هم نداره
ببین معمولا تم های هک شده بصورت دو فایل هستن یکی تم موردنظر رو نصب میکنه اون یکی فایل تم رو به اصطلاح پچ و فعال میکنه
الان این تم بصورت تک فایل هست و همینطور تم ps5 که برای ps4 هست اونم تک فایله که خودمم نصب کردم به همین شکل هست و بعد از هر بار خاموش و روشن شدن محیط اصلی کنسول رو نشون میده.

چکار کردی که اجرا شد عزیز؟ منم دقیقا مشکل شمارو دارم و هنوز ارور میده میپره بیرون حتی با گلدهن ۲.۳ بی ۲ از نایت کینگ
والا من فیکس 1.17 نسخه 6.72 رو نصب کردم و از همین هاست که گفتم استفاده کردم و اجرا شد.

• Like
Reactions: s1107 and rezagoli

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or