برا p30day مشخص نیست که ورژن 2 هست اپدیت بکپورتی که واسه +6.72 گذاشتهبله از گلدهن 2.2.2 استفاده کردم ولی باز ارور میده
امکامش هست فایل آپدیت مشکل داشته یا مال ورژن من نبوده؟
اون هاست 2.3 واسه ورژن دستگاه من نیست الان؟
اصلا رو 7 به هر کی میگی اموزش یا هاست معرفی کن انگار برق میگیره طرفو سختم جواب بدنبرا p30day مشخص نیست که ورژن 2 هست اپدیت بکپورتی که واسه 6.72 گذاشته
برو از اینجا بگیر اپدیت v2 رو چون حجمشم زیاد نیست و تست کن احتمال زیاد اوکی میشه
Horizon Forbidden West - Download game PS3 PS4 PS2 RPCS3 PC free
نه گلدهن 2.3.2b من ندیدم رو هاستها فعلا برای 7.02 ولی ارتباطی نداره چون به احتمال زیاد با همون گلدهن 2.2.2 بازی اجرا بشه به خاطر همین دردسرهاش گفتم بیا رو 9 چون واسه فریمورهای 7 هیچ فرقی نمیکنه و خیلی خیلی بهترم هست که نظرت همون 7.02 هست دیگه کاری ام نمیشه کرد.
View attachment 265087
اصلا رو 7 به هر کی میگی اموزش یا هاست معرفی کن انگار برق میگیره طرفو سختم جواب بدن
اینو بگم جهت اطلاع بازی رو فریمور 9 از Opoisso ورژن 1.17 بدون هیچ مشکلی اجرا شد
یه تشکرم از اقا رضا که زود به ما گفت اپدیت 1.17 Opoisso اومده و مجبور به دانلود دوباره نشدم.
تا جایی که یادمه آپدیت 1.51 واسه نسل جدید کنسول ها و کامپیوتر اومده و یه سری بهبود های گرافیکی و تنظیمات واسه اونا دارهسلام خبری از پورت آپدیت ۱.۵۱ سایبر نیست؟چون از لحاظ پرفورمنس خیلی خیلی وضعیت بازی رو بهتر میکنه من الان آپدیت ۱.۳۲ رو دارم منتظرم اینو واسه ps4 بدن
رضا داداش کرنل اکسپلویت ردیف شده این یعنی چی؟ببینیم سرانجام این جریان bd-jb از فلو در اخر میتونه خوشایند باشه!
GitHub - TheOfficialFloW/bd-jb: The first bd-j hack.
View attachment 265181
ادرس گیت هابش رو گذاشتم دیگهرضا داداش کرنل اکسپلویت ردیف شده این یعنی چی؟
سلام به دوست گرامیسلام خدمت دوستان و آقا رضای عزیز
من یه چند ساعتیو روی AC Valhalla گذاشتم، حالا که این نسخه کاملترش با آپدیت جدید اومده، تایتل ایدی این نسخه با مال من فرق داره
میخواستم بدونم راه خاصی هست که سیوهای خودمو منتقل کنم به این نسخه جدید؟ اصلا ممکنه که سیو از یه تایتل ایدی رو منتقل کرد به یکی دیگه یا مجبورم از اول شروع کنم باز؟
چکار کردی که اجرا شد عزیز؟ منم دقیقا مشکل شمارو دارم و هنوز ارور میده میپره بیرون حتی با گلدهن ۲.۳ بی ۲ از نایت کینگمرسی از شما و مرسی از آقا رضا، با همین کارم راه افتاد و بازی اجرا شد
سلام من این تم رو دانلود کردم و روی کنسول استفاده میکنم مشکلی که داره اینه که هر بار که کنسول رو خاموش و روشن میکنم تم میپره و محیط کنسول به رنگ تم اصلی ps4 درمیاد و باید هر بار از ستینگ و بخش تم این رو از اول تنظیم کنم.قبلا تم هایی که واسه دانلود گذاشته بودین این مشکل رو نداشتن.به نظرتون مشکلش کجاست؟تم God of War Ragnarok به مناسبت انتشار این بازی که قراره بیاد
لینک دانلود:
12.31 MB file on MEGA
View attachment 265002
View attachment 265003
سلامسلام من این تم رو دانلود کردم و روی کنسول استفاده میکنم مشکلی که داره اینه که هر بار که کنسول رو خاموش و روشن میکنم تم میپره و محیط کنسول به رنگ تم اصلی ps4 درمیاد و باید هر بار از ستینگ و بخش تم این رو از اول تنظیم کنم.قبلا تم هایی که واسه دانلود گذاشته بودین این مشکل رو نداشتن.به نظرتون مشکلش کجاست؟
والا من فیکس 1.17 نسخه 6.72 رو نصب کردم و از همین هاست که گفتم استفاده کردم و اجرا شد.چکار کردی که اجرا شد عزیز؟ منم دقیقا مشکل شمارو دارم و هنوز ارور میده میپره بیرون حتی با گلدهن ۲.۳ بی ۲ از نایت کینگ