پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
سلام ممنون بابت پاسختون الان یه فریمور اومده برای ۹ که نوشته هکی هست از پی سی دی ولی اونو ریختم با اورجینالش ( ۹ ) هیچ فرقی نداشت خب پس فرق اورجینال هکی تو چیه ؟

• Like
Reactions: rezagoli
سلام ممنون بابت پاسختون الان یه فریمور اومده برای ۹ که نوشته هکی هست از پی سی دی ولی اونو ریختم با اورجینالش ( ۹ ) هیچ فرقی نداشت خب پس فرق اورجینال هکی تو چیه ؟
سلام خواهش
این با زمان ps3 و اون کاستوم فریمورا که دستکاری میشد توسط ریباگ و بقیه فرق داره البته اونام دقیقا مثل همون فریمور اصلی اما با امکاناتی بیشتر مثل قابلیت کبرا و...عرضه میشد
حالا ps4 همون فریمور اصلی منتها توسط هکر از طریق مرورگر شما دسترسی پیدا میکنی به جیلبریک موقت یعنی بعد از هر بار خاموشی یا ریستارت دستگاه باید دوباره پروسه هک رو بری و از طریق فیک pkg ها میتونی امکاناتی رو داشته باشی
در عین حال هر زمانم که بخوای با ی ریست فکتوری و اپدیت فریمور به اخرین ورژن میتونی از حالت اورجینال و انلاین استفاده کنی.

• Like
سلام من میتونم از این هاست با دستگاه GoldHEN 2.3.2b بکنم ولی دستگاه افلاین بازی بکنم اگه آره آموزشو میگید 🙏
سلام
بله از این هاست میتونی از فریمور 5 تا 9 کش کنی تو مرورگر کنسولت
منتها باید انلاین بشی کاره سختی ام نیست نت میزنی به کنسولت ادرس هاست بسته به فریمورت رو تو مرورگر میزنی و منتظر میشی تا پروسه کش تو مرورگرت انجام بشه بعدا اینترنت رو از کنسولت قطع و از کش افلاین استفاده میکنی اگرم نمیخوای انلاین بشی باید از سلف هاست استفاده کنی یا از طریق اندروید هاست بصورت افلاین کش کنی و اگر ماژول ESP8266 داشته باشی از این طریقم میتونی فایل bin سازنده هاست رو بگیری و از طریق pc رایت کنی رو ماژول,بعد وصل کنی کنسول که کاملا بصورت افلاین کش میشه

• Like
Reactions: ir.boy and airblue
سلام
بله از این هاست میتونی از فریمور 5 تا 9 کش کنی تو مرورگر کنسولت
منتها باید انلاین بشی کاره سختی ام نیست نت میزنی به کنسولت ادرس هاست بسته به فریمورت رو تو مرورگر میزنی و منتظر میشی تا پروسه کش تو مرورگرت انجام بشه بعدا اینترنت رو از کنسولت قطع و از کش افلاین استفاده میکنی اگرم نمیخوای انلاین بشی باید از سلف هاست استفاده کنی یا از طریق اندروید هاست بصورت افلاین کش کنی و اگر ماژول ESP8266 داشته باشی از این طریقم میتونی فایل bin سازنده هاست رو بگیری و از طریق pc رایت کنی رو ماژول,بعد وصل کنی کنسول که کاملا بصورت افلاین کش میشه

ممنون از پاسخگوی شما فریمور من ۹ هست یمقدار دقیق تر توضیح میدید من با خود ps4 میخوام همه کار هارو انجام بدم بدون PC بازم ی دنیا ممنون از شما

ممنون از پاسخگوی شما فریمور من ۹ هست یمقدار دقیق تر توضیح میدید من با خود ps4 میخوام همه کار هارو انجام بدم بدون PC بازم ی دنیا ممنون از شما
خواهش دوست گرامی
ببین من خودم دستگاهم فت و فریمورم 9,دارم از همین هاست macedo استفاده میکنم که عالیه,اصلا هنگ خاموشی ندارم,دستگاه شما چون نمیدونم مدلش چیه ممکنه 1 درصد فرق کنه چون عملکرد تست هر هاست رو مدلای کنسول متفاوته که البته رو فریمور 9 به دلیل پایداری بالا فکر نکنم تفاوتی داشته باشه.

این ویدیو اموزشی بهمراه ادرس هاست رو واست میزارم دقیقا طبق این ویدیو برو و طبق ادرس هاستی که واست گذاشتم بزن تو مرورگرت و انجام بده

link by PS4 Macedo FW9.0 با گلدهن 2.3.2b
ادرس هاست:
PS4MACEDO 9.00 FULL 8

PS4 Jailbreak 9.00 + 100% Stable + Multi Goldhen + PS4 Macedo Host + Working Great​

آخرین ویرایش:
دوستان منم مشکل ارور دارم موقع اجرا هاریزون
آپدیت 7.02 هستم، بک پورت مخصوص خودمم گرفتم، ولی موقع اجرا ارور میده
از هاست کارو و گلد هن آخرین ورژن استفاده میکنم
مشکل کجاس؟

• Like
دوستان منم مشکل ارور دارم موقع اجرا هاریزون
آپدیت 7.02 هستم، بک پورت مخصوص خودمم گرفتم، ولی موقع اجرا ارور میده
از هاست کارو و گلد هن آخرین ورژن استفاده میکنم
مشکل کجاس؟
گلدهن چه ورژنی استفاده میکنی؟چون کارو ی چن وقتی هست اپدیت هاست نمیده و گلدهن جدید رو اضافه نکرده البته فکر کنم تا ورژن 2.2.2 رو هاستش باشه اگر مطمعنی که اپدیت بکپورت مناسب با فریمور کنسولت روگرفتی و بازم اجرا نمیشه از گلدهن 2.2.2 به بعد استفاده کن
پیشنهادم به شما و هر شخصی که رو فریمور 7 هست حالا هر کدومش از همین 7.02 گرفته تا 7.55
اپدیت کن به 9.00 واقعا عالیه 9 و راحت میشی البته اصراری هم نیست و تصمیم اخر با خودته

گلدهن چه ورژنی استفاده میکنی؟چون کارو ی چن وقتی هست اپدیت هاست نمیده و گلدهن جدید رو اضافه نکرده البته فکر کنم تا ورژن 2.2.2 رو هاستش باشه اگر مطمعنی که اپدیت بکپورت مناسب با فریمور کنسولت روگرفتی و بازم اجرا نمیشه از گلدهن 2.2.2 به بعد استفاده کن
پیشنهادم به شما و هر شخصی که رو فریمور 7 هست حالا هر کدومش از همین 7.02 گرفته تا 7.55
اپدیت کن به 9.00 واقعا عالیه 9 و راحت میشی البته اصراری هم نیست و تصمیم اخر با خودته

مرسی آقا رضا ولی خب فعلا ترجیحم رو همین ورژن 7 هست
هاستی سراغ دارین که گلد هن 2.3 به بالا داشته باشه واسه من؟

• Like
مرسی آقا رضا ولی خب فعلا ترجیحم رو همین ورژن 7 هست
هاستی سراغ دارین که گلد هن 2.3 به بالا داشته باشه واسه من؟
خواهش
به هر حال نظر خودتم مهمه و قابل احترام
هاستم از همون ادرسی که تو صفحه قبل گذاشتم(هاست prb)مخصوص فریمورت که 7.02 هست بزن تو مرورگر و کش کن اگرم 7.02 نداره بزار تا ببینم و اگر باشه با گلدهن 2.3.2b واست میزارم

• Like
Reactions: HAVEK and airblue
خواهش
به هر حال نظر خودتم مهمه و قابل احترام
هاستم از همون ادرسی که تو صفحه قبل گذاشتم(هاست prb)مخصوص فریمورت که 7.02 هست بزن تو مرورگر و کش کن اگرم 7.02 نداره بزار تا ببینم و اگر باشه با گلدهن 2.3.2b واست میزارم
واسه 7.02 نداشت
من چندتا هاست تا حالا زدم
گلدهن 2.3.2b نداشتن
دستم به دامنت آقا رضا 🥲

• Like
رضا داداش
لینک بازی میخوام اینجا نمیگم باز میگی پاک کن میشه پیام بدم خصوصی؟
واسه 7.02 نداشت
من چندتا هاست تا حالا زدم
گلدهن 2.3.2b نداشتن
دستم به دامنت آقا رضا 🥲
مشکلی نیست

شما جواب منو ندادی گلدهن چه ورژنی استفاده میکنی؟
نسخه بازی که گرفتی واسه 7.02 برا cyberبوده یا نسخه Opoisso؟
از کجا دانلود کردی بازیرو؟
اگر مطمعنی که همه موارد رو درست گرفتی باید با همون گلدهن 2.2.2 اجرا بشه.

آخرین ویرایش:
مشکلی نیست

شما جواب منو ندادی
نسخه بازی که گرفتی واسه 7.02 برا cyberبوده یا نسخه Opoisso؟
از کجا دانلود کردی بازیرو؟
اگر مطمعنی که همه موارد رو درست گرفتی باید با همون گلدهن 2.2.2 اجرا بشه.
نسخه cyber گرفتم و آپدیت بک پورت واسه ورژن 6 به بالا

از پیسی دی گرفتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or