سلام خواهشسلام ممنون بابت پاسختون الان یه فریمور اومده برای ۹ که نوشته هکی هست از پی سی دی ولی اونو ریختم با اورجینالش ( ۹ ) هیچ فرقی نداشت خب پس فرق اورجینال هکی تو چیه ؟
اپدیت هاست prb برای فریمور 5 تا 9
View attachment 265069
View attachment 265071
Menu&Trainer:
Prb Exploit Menu Essentials + Leeful Offline PS4 Trainer
Trainer only:
Leeful Offline PS4 Trainer
سلامسلام من میتونم از این هاست با دستگاه GoldHEN 2.3.2b بکنم ولی دستگاه افلاین بازی بکنم اگه آره آموزشو میگید
سلام
بله از این هاست میتونی از فریمور 5 تا 9 کش کنی تو مرورگر کنسولت
منتها باید انلاین بشی کاره سختی ام نیست نت میزنی به کنسولت ادرس هاست بسته به فریمورت رو تو مرورگر میزنی و منتظر میشی تا پروسه کش تو مرورگرت انجام بشه بعدا اینترنت رو از کنسولت قطع و از کش افلاین استفاده میکنی اگرم نمیخوای انلاین بشی باید از سلف هاست استفاده کنی یا از طریق اندروید هاست بصورت افلاین کش کنی و اگر ماژول ESP8266 داشته باشی از این طریقم میتونی فایل bin سازنده هاست رو بگیری و از طریق pc رایت کنی رو ماژول,بعد وصل کنی کنسول که کاملا بصورت افلاین کش میشه
خواهش دوست گرامیممنون از پاسخگوی شما فریمور من ۹ هست یمقدار دقیق تر توضیح میدید من با خود ps4 میخوام همه کار هارو انجام بدم بدون PC بازم ی دنیا ممنون از شما
گلدهن چه ورژنی استفاده میکنی؟چون کارو ی چن وقتی هست اپدیت هاست نمیده و گلدهن جدید رو اضافه نکرده البته فکر کنم تا ورژن 2.2.2 رو هاستش باشه اگر مطمعنی که اپدیت بکپورت مناسب با فریمور کنسولت روگرفتی و بازم اجرا نمیشه از گلدهن 2.2.2 به بعد استفاده کندوستان منم مشکل ارور دارم موقع اجرا هاریزون
آپدیت 7.02 هستم، بک پورت مخصوص خودمم گرفتم، ولی موقع اجرا ارور میده
از هاست کارو و گلد هن آخرین ورژن استفاده میکنم
مشکل کجاس؟
گلدهن چه ورژنی استفاده میکنی؟چون کارو ی چن وقتی هست اپدیت هاست نمیده و گلدهن جدید رو اضافه نکرده البته فکر کنم تا ورژن 2.2.2 رو هاستش باشه اگر مطمعنی که اپدیت بکپورت مناسب با فریمور کنسولت روگرفتی و بازم اجرا نمیشه از گلدهن 2.2.2 به بعد استفاده کن
پیشنهادم به شما و هر شخصی که رو فریمور 7 هست حالا هر کدومش از همین 7.02 گرفته تا 7.55
اپدیت کن به 9.00 واقعا عالیه 9 و راحت میشی البته اصراری هم نیست و تصمیم اخر با خودته
خواهشمرسی آقا رضا ولی خب فعلا ترجیحم رو همین ورژن 7 هست
هاستی سراغ دارین که گلد هن 2.3 به بالا داشته باشه واسه من؟
واسه 7.02 نداشتخواهش
به هر حال نظر خودتم مهمه و قابل احترام
هاستم از همون ادرسی که تو صفحه قبل گذاشتم(هاست prb)مخصوص فریمورت که 7.02 هست بزن تو مرورگر و کش کن اگرم 7.02 نداره بزار تا ببینم و اگر باشه با گلدهن 2.3.2b واست میزارم
رضا داداش
لینک بازی میخوام اینجا نمیگم باز میگی پاک کن میشه پیام بدم خصوصی؟
مشکلی نیستواسه 7.02 نداشت
من چندتا هاست تا حالا زدم
گلدهن 2.3.2b نداشتن
دستم به دامنت آقا رضا
نسخه cyber گرفتم و آپدیت بک پورت واسه ورژن 6 به بالامشکلی نیست
شما جواب منو ندادی
نسخه بازی که گرفتی واسه 7.02 برا cyberبوده یا نسخه Opoisso؟
از کجا دانلود کردی بازیرو؟
اگر مطمعنی که همه موارد رو درست گرفتی باید با همون گلدهن 2.2.2 اجرا بشه.
اپدیت ورژن 2نسخه cyber گرفتم و آپدیت بک پورت واسه ورژن 6 به بالا
از پیسی دی گرفتم