پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
اقا رضای عزیز روزت خوش
من دیشب زدم همون قبلی مقدار زیادیشو دانلود کردم حالا در توضیحات و لینک جدید 1.17 با توجه به سیو بازی که تو نکته گفته ممکنه کرش و ایراد تو سیو بشه و تاکید به بکاپ از سیو داره به نظرتون همون قبلی رو بگیرم جدا موندم سر این مطلب!!؟

آخرین ویرایش:
سلام
به عنوان مثال ترینر json بازی killzone رو با notepad باز کردم و علامت گذاشتم کجاش دوست من بهم ریختس,مشکلی نداره!
فایلی که من دانلود کردم مجموعه ترینرها هستش از سایت p30day و فرمتش pkg هستش. شما از کجا دانلود کردین و نصب کردین رو دستگاه؟

• Like
Reactions: rezagoli
اقا رضای عزیز روزت خوش
من دیشب زدم همون قبلی مقدار زیادیشو دانلود کردم حالا در توضیحات و لینک جدید 1.17 با توجه به سیو بازی که تو نکته گفته ممکنه کرش و ایراد تو سیو بشه و تاکید به بکاپ از سیو داره به نظرتون همون قبلی رو بگیرم جدا موندم سر این مطلب!!؟
مرسی برادر وقت شما هم بخیر
به نظر این مشکل سیو رو 5.05 باشه چون من خودمم دستگاه رو 5.05 از قبل با همین مشکلات کرش در بازی و پرش سیو بودم و تجربه کردم اما شما به نظرم رو فریمور 9 رو اپدیت 1.17 مشکلی ندارید البته به هر حال باید تست کنید ولی بعید میدونم مشکلی باشه بازم تصمیم با خودته و میتونی همون قبلی Opoisso رو ادامه بدی ولی اگر من جای شما بودم همونطور که دیشبم گفتم بهت صبر میکردم و همین اپدیت 1.17 رو میگرفتم که اینجوری نشه به هر حال تصمیم اخر با شماس.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: airblue and ir.boy
فایلی که من دانلود کردم مجموعه ترینرها هستش از سایت p30day و فرمتش pkg هستش. شما از کجا دانلود کردین و نصب کردین رو دستگاه؟
عزیزم خواهشا با دقت پستا رو بخونید تا به مشکل نخورید من از قبل گفتم و اینجا هم تو عکس مشخصه,داریم راجب فایل json , shn صحبت میکنیم نه pkg,توضیح و پستم گذاشتم از قبل که به چه صورت این فایلها رو میتونی بگیری و بریزی تو کنسول.
pkg قطعا با notepad ویرایش نمیشه!!!

• Like
Reactions: airblue and ir.boy
مرسی برادر وقت شما هم بخیر
به نظر این مشکل سیو رو 5.05 باشه چون من خودمم دستگاه رو 5.05 از قبل با همین مشکلات کرش در بازی و پرش سیو بودم و تجربه کردم اما شما به نظرم رو فریمور 9 رو اپدیت 1.17 مشکلی ندارید البته به هر حال باید تست کنید ولی بعید میدونم مشکلی باشه بازم تصمیم با خودته و میتونی همون قبلی Opoisso رو ادامه بدی ولی اگر من جای شما بودم همونطور که دیشبم گفتم بهت صبر میکردم و همین اپدیت 1.17 رو میگرفتم که اینجوری نشه به هر حال تصمیم اخر با شماس.
اره گفتی شما با این تفاسیر مهم نیست و با اون توضیحات راجب گرافیک بازی هم که گفتین منم به امید خدا از اول دانلود میکنم ببینم چی میشه,ممنونم.

• Like
Reactions: rezagoli
بابا فریمور پایینتر رو ول کنید بیاید رو 9

من تحمل نیاوردم، امروز صبح نسخه OPOISSO893 رو دانلود دانلود کردم و تا ظهر اکسترکت و نصبش کردم. حدودا ۲ ساعتی بازی رو انجام دادم. تا به اینجا در اینترو و بخش آموزشی بازی مشکل فنی ندیدم. و با ورود به قسمت جهان باز هم هنوز به هیچگونه باگ یا افت فریمی برخورد نکردم. بازی از نظر گیمپلی خیلی پیشرفت کرده و فان تر شده...

نسل قبل هم همین بود. یه عده با وجود کاستوم فریمور های معتبری مثل ریباگ رکس ادیشن و... همه‌ش توی این فروم و اون فروم دنبال فیکس بازی برای فریمور پایینتر بودند.

دست از سر فریمور پایینتر بردارید که خیری در اون نیست. از ما گفتن ...

این که cyber1000 تا رو فریمور پایین تر بک پورت نکنه رو ۹ نمیده واقعا خیلی رو اعصابه. این هورایزن هم فک کنم یه ماهی داشته نمیداده.با توجه به این که اپدیتای فریمور بالا تر از ۹.۰۳ رو هم بک پورت میکنه فک کنم از این هک بلوری flow استفاده نمیکنن. و خلاصه اگه لو نره روششون هرچی بازی بیاد در اینده هم فک کنم بتونیم رو همین ۹ بازی کنیم.

این که cyber1000 تا رو فریمور پایین تر بک پورت نکنه رو ۹ نمیده واقعا خیلی رو اعصابه. این هورایزن هم فک کنم یه ماهی داشته نمیداده.با توجه به این که اپدیتای فریمور بالا تر از ۹.۰۳ رو هم بک پورت میکنه فک کنم از این هک بلوری flow استفاده نمیکنن. و خلاصه اگه لو نره روششون هرچی بازی بیاد در اینده هم فک کنم بتونیم رو همین ۹ بازی کنیم.
درسته cyber و دیگران خودشون نیومدن به وضوح بگن از چه روشی داره استفاده میشه ولی چیزی که cyber قبلا هم اشاره داشت یه جورایی داره راهنما میزنه که همه چیزای خوب از ps5 میاد که راجبش گفتیم بنابراین برای ماها که کنجکاو هستیم ذهن میره از طریق ps5,ادامه روش فلو و همینطور پیگیری دولوپرها و خصوصا زکو که از طریق ftp تونستن راه نفوذی پیدا کنن و از بازیا دامپ میگیرن چون اینا همش با هم در ارتباطن و با زبان خودشون پیام میزارن که بصورت غیرمستقیم میشه واسه امثال ما
به هر حال با هر روش و از هر طریقی هم که باشه این نسل بیشتر یا کمتر از 2 سال زمان داره و بالاخره همونطور که نسلای قبلش هک کامل شدن اینم میشه.

این قضیه زمانی معلوم میشه که ببینیم GOW رو روز انتشار دامپ کنن بک پورت کنن :) مثل سال 2018 که بعد از سال ها خاموشی یهو 5.05 جیلبریک شد و GOW رو تجربه کردیم.

این قضیه زمانی معلوم میشه که ببینیم GOW رو روز انتشار دامپ کنن بک پورت کنن :) مثل سال 2018 که بعد از سال ها خاموشی یهو 5.05 جیلبریک شد و GOW رو تجربه کردیم.
به هر حال هیچی معلوم نیست یهو دیدی کاستوم دادن به خاطر همین رو فریمور 5 موندن البته من اینطور فکر میکنم چون زمان ps3 درسته که با این نسل متفاوت تر بود هکش همینطور زمانش ولی اونایی که فریمور کارخونه 3.55 به قبل بودن شامل این کاستوم فریمورها میشدن همونطور که دوستمونم گفت کاستوم فریمور حبیب,Rogero,ریباگ و همین اخری Evilnat بنابراین موندن رو فریمور پایین واسشون امتیازه البته نمیگم قطعا و همونطور که گفتم این ی نظر شخصیه که ممکنه درست باشه
و امیدوارم gow جدید رو هم زمانی بدن که به قول شما همه انتظارشو دارن.

به هر حال هیچی معلوم نیست یهو دیدی کاستوم دادن به خاطر همین رو فریمور 5 موندن البته من اینطور فکر میکنم چون زمان ps3 درسته که با این نسل متفاوت تر بود هکش همینطور زمانش ولی اونایی که فریمور کارخونه 3.55 به قبل بودن شامل این کاستوم فریمورها میشدن همونطور که دوستمونم گفت کاستوم فریمور حبیب,Rogero,ریباگ و همین اخری Evilnat بنابراین موندن رو فریمور پایین واسشون امتیازه البته نمیگم قطعا و همونطور که گفتم این ی نظر شخصیه که ممکنه درست باشه
و امیدوارم gow جدید رو هم زمانی بدن که به قول شما همه انتظارشو دارن.
رضا باااو سر همین بازی Horizon ملتو ایستگاه کردن کلی حالا بیان کاستوم بدن!

• Like
Reactions: s1107 and rezagoli
رضا باااو سر همین بازی Horizon ملتو ایستگاه کردن کلی حالا بیان کاستوم بدن!
دوست گل من کلی گفتم اخر نسلش رو منظورم بود نه زمان gow جدید که بخوان کاستوم بدن نابود کنن تیم سازنده بازیرو چون اکثرا رو همین نسل به خاطر شرایط فعلی اقتصادی موندن و گفتم اخر جملم امیدوارم gow جدید رو هم زمانی بدن که به قول دوستمون انتظارشو داره به قول استاد خیابانی زمان داااغ

• Smile
  • Like
Reactions: s1107 and airblue
دوستان من بازی هورایزن رو گرفتم و نصب کردم مشکلی ام نداره اما فن کنسول بعد از مدتی دور میگیره بدجوری صدا میده برا شما هم اینطوریه!!؟
کنسولم اسلیم.ه

• Like
Reactions: s1107
دوست گل من کلی گفتم اخر نسلش رو منظورم بود نه زمان gow جدید که بخوان کاستوم بدن نابود کنن تیم سازنده بازیرو چون اکثرا رو همین نسل به خاطر شرایط فعلی اقتصادی موندن و گفتم اخر جملم امیدوارم gow جدید رو هم زمانی بدن که به قول دوستمون انتظارشو داره به قول استاد خیابانی زمان داااغ
حالا این زمان داغ چه وقتی هست:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or