پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
نسخه جدید از برنامه PSX 2 PS4 v1 احتمالا تا اخر شب میاد و میتونی خودت تبدیل کنی هر بازی که دلت میخواد البته ممکنه بازم با اشکالاتی همراه باشه و بعد از تبدیل بعضی از بازیارم نیاره اما تا الان تعدادی بازی خوب از ps1 رو با موفقیت و کیفیت خوب برای ps4 تبدیل کردن.

View attachment 265805
View attachment 265806
اگه عیب و ایرادش کم باشه خیلی خوبه,میگم Winning Eleven 3 رو زدن رضا؟

airblue

اگه عیب و ایرادش کم باشه خیلی خوبه,میگم Winning Eleven 3 رو زدن رضا؟

بله بازی Winning Eleven 3 رو هم واسه ps4 تبدیل کردن و مشکلی در اجرا هم تو تستی که انجام دادم نداشت.

بازی psp Echochrome توسط سایبر از روش emu برای ps4 پورت شد(ببینیم میتونن امکان اجرای بازیهای psp رو در ps4 فراهم کنن!)
Alireza.jpg

اینطور که معلومه انگار میشه انتظار اجرای بازیهای psp در ps4 را داشته باشیم

Alireza (2).jpg

انتشار نسخه اول از برنامه جدید PSX 2 PS4 برای تبدیل انواع بازیهای ps1 به fpkg و اجرای اون در ps4 های جیلبریک شده ساپورت از فریمور 5 تا 9(نیاز به Framework 5.0 در صورت ارور)
دقت کنید این مبدل در ورژن 1.0 منتشر شده و ممکنه در تبدیل یا بعدش در اجرای بازیهای ps1 تو ps4 با اشکالاتی همراه باشه که در صورت گزارش خرابی و مشکلات زیاد از سوی کاربران باید منتظر اپدیت جدیدتر باشیم در غیراینصورت که هیچ.
Alireza.jpg

انتشار نسخه اول از برنامه جدید PSX 2 PS4 برای تبدیل انواع بازیهای ps1 به fpkg و اجرای اون در ps4 های جیلبریک شده ساپورت از فریمور 5 تا 9(نیاز به Framework 5.0 در صورت ارور)
دقت کنید این مبدل در ورژن 1.0 منتشر شده و ممکنه در تبدیل یا بعدش در اجرای بازیهای ps1 تو ps4 با اشکالاتی همراه باشه که در صورت گزارش خرابی و مشکلات زیاد از سوی کاربران باید منتظر اپدیت جدیدتر باشیم در غیراینصورت که هیچ.
Alireza.jpg
متاسفانه این نسخه انگار دچار مشکلاتی هست و تو تستی که انجام دادم به درستی کار نمیکنه اما خود سازنده اصلی این برنامه یعنی jabu به زودی برنامه خودش رو منتشر خواهد کرد

Jabu:
PSX-FPKG V0.3 تقریباً آماده است.
همه چیز از ابتدا بازنویسی می شود و اکنون شامل شبیه ساز PSPLUS PSX جدید است.

بعد از مقداری استراحت ، منتشرش میکنم.
Alireza.jpg

متاسفانه این نسخه انگار دچار مشکلاتی هست و تو تستی که انجام دادم به درستی کار نمیکنه اما خود سازنده اصلی این برنامه یعنی jabu به زودی برنامه خودش رو منتشر خواهد کرد

Jabu:
PSX-FPKG V0.3 تقریباً آماده است.
همه چیز از ابتدا بازنویسی می شود و اکنون شامل شبیه ساز PSPLUS PSX جدید است.

بعد از مقداری استراحت ، منتشرش میکنم.
View attachment 265849
داش رضا یعنی چی,کار نمیده fpkg تبدیل میکنه رو دستگاه نصب میکنی یا برنامش ایراد داره!!؟

• Like
Reactions: rezagoli
داش رضا یعنی چی,کار نمیده fpkg تبدیل میکنه رو دستگاه نصب میکنی یا برنامش ایراد داره!!؟
بعضی از بازیا رو تبدیل کردم جواب نداد نه اینکه کلا کار نکنه تو پست قبلم قسمت توضیحاتش گفتم که ممکنه چون نسخه اولیه و اصلا برا سازنده اصلی هم چون نیست دچار ایراداتی باشه بعد ی مشکل دیگم که داره فعلا با دو دیسک و بازیهای بیشتر از یک دیسک تکلیفش مشخص نیست که گفته درستش میکنه ولی همون نسخه سازنده اصلیش jabu بزاره طبیعتا باید بهتر و کاملترم باشه در کل کیفیت بازیها بعد از تبدیل و اجرا عااالیه.

ویدیو اموزش کار با برنامه:

تست موفق امیز چن بازی دیگر از psp در ps4 با عمون ساختار emu که در تبدیل بازیهای ps1 استفاده شده بود بزودی شاهد انتشار مبدل برای psp و ps2 با کیفیت فوق العاده در اجرای بازیها به روی ps4 خواهیم بود.
Alireza.jpg
Alireza (2).jpg
Alireza (3).jpg

آخرین ویرایش:
خب اینهم وعده سازنده اصلی و برنامه عالی PSP-FPKG (v0.1) و برنامه PSX-FPKG V0.3 که البته بزودی
از jabu منتشر خواهد شد

این برنامه به شما اجازه می دهد تا با استفاده از شبیه ساز جدید PSPHD از PS-Plus ، بازی های PSP خود را بر روی PS4 انجام دهید!
وقت زیادی برای آزمایش آن نداشتم اما باید به خوبی کار کند.
همچنین PSX-FPKG V0.3 هم به زودی منتشر می شود.
Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
خب اینهم وعده سازنده اصلی و برنامه عالی PSP-FPKG (v0.1) و برنامه PSX-FPKG V0.3 که البته بزودی
از jabu منتشر خواهد شد

این برنامه به شما اجازه می دهد تا با استفاده از شبیه ساز جدید PSPHD از PS-Plus ، بازی های PSP خود را بر روی PS4 انجام دهید!
وقت زیادی برای آزمایش آن نداشتم اما باید به خوبی کار کند.
PSX-FPKG V0.3 به زودی منتشر می شود.
View attachment 265946
سلام اقا رضای عزیز
اون قبلی ام که داده مشکلی تا الان نداشتم و همونجور که شما گفتی بعد از تبدیل بازیا و اجرا با کیفیت فوق العاده,واقعا غافلگیر شدم,اینو بگم تعدادی از بازیا ps1 تست کردم,اوکی بود.این خبر یعنی دو تا شبیه ساز میده دیگه درسته,واسه ps1 , psp !؟

سلام اقا رضای عزیز
اون قبلی ام که داده مشکلی تا الان نداشتم و همونجور که شما گفتی بعد از تبدیل بازیا و اجرا با کیفیت فوق العاده,واقعا غافلگیر شدم,اینو بگم تعدادی از بازیا ps1 تست کردم,اوکی بود.این خبر یعنی دو تا شبیه ساز میده دیگه درسته,واسه ps1 , psp !؟
سلام به رفیق عزیز
بله دو تا منتشر میکنه یکی واسه ps1 و اون یکی برای psp,البته الان نسخه مبدل psp رو هم از همون سازنده که مبدل ps1 دیشب گذاشته بود و اطلاع رسانی شد گذاشته شده ولی بهتره تا انتشار دو نسخه ای که سازنده اصلی jabu میده صبر کنید

دانلود برنامه PSP-FPKG (v0.1) از jabu:
لینک دانلود:

PSP-FPKG_v1.0

$R2Y7696.jpg

آخرین ویرایش:
سلام به رفیق عزیز
بله دو تا منتشر میکنه یکی واسه ps1 و اون یکی برای psp,البته الان نسخه مبدل psp رو هم از همون سازنده که مبدل ps1 دیشب گذاشته بود و اطلاع رسانی شد گذاشته شده ولی بهتره تا انتشار دو نسخه ای که سازنده اصلی jabu میده صبر کنید

لینک دانلود:

PSP-FPKG_v1.0

View attachment 265948
بابت اطلاع رسانی و خبرهات واقعا ممنون
فقط هنوز اون ورژن psx رو نداده,اصلا فرقی ام داره؟

• Like
خواهش میکنم
نه زیاد فکر نمیکنم فرق انچنانی داشته باشه در عین حال شاید منو بهتر و راحت تری نسبت به این قبلی داشته باشه که از طریق دستور cmd مراحل تبدیل بازی ps1رو انجام میده چون بعضیا ممکنه باهاش به مشکل خورده باشن ولی خروجی و کیفیتش یکیه.

خواهش میکنم
نه زیاد فکر نمیکنم فرق انچنانی داشته باشه در عین حال شاید منو بهتر و راحت تری نسبت به این قبلی داشته باشه که از طریق دستور cmd مراحل تبدیل بازی ps1رو انجام میده چون بعضیا ممکنه باهاش به مشکل خورده باشن ولی خروجی و کیفیتش یکیه.
رضا واسه مبدل psp دو تا گاد اف وارو جواب میده!!؟

• Like
مبدل Psx2ps4 که دیشب منتشر شد نسخه اصلی برنامه ساخته شده از jabu نیست اگرچه خروجی و کیفیت یکیه
نسخه اول این برنامه همونطور که گفته شد با مشکلاتی همراه بود از جمله تبدیل بازیهای چند دیسک که بزودی با اپدیت جدید برطرف خواهد شد
Alireza.jpg

خودم هنوز تست نکردم ولی اون دو تا بازی GoW که یکیش ghost of sparta هست انگار گفتن جواب نمیده!
هر بازی زدم کرش میکنه رضا,اصلا واسه چی اینقده مشکلات داره باز Release میشه عجیبه ولی واسه ps1 ردیف بود خداییش.

• Like
Reactions: ir.boy and rezagoli
هر بازی زدم کرش میکنه رضا,اصلا واسه چی اینقده مشکلات داره باز Release میشه عجیبه ولی واسه ps1 ردیف بود خداییش.
بله اکثرا فروم های خارجی رو تا الان دیدم مشکل داشتن,خب شبیه سازه دیگه رو کنسول قبلی ps3 هم اگر داشتی و کار کرده باشی تو اجرا بازیهای psp مشکل داشت اگرم اجرا میشد با لگ و اشکال زیاد بود و فقط تعدادی رو میتونستی اجرا کنی الانم این ورژن اوله به هر حال جا داره و کار میکنن روش بلکه بهترم بشه رو گلدهن 2.1.2 تست کن چون تاکید شده رو این ورژن تست کنید اگر کرش و خاموشی یا بلک اسکرین داری

سلام به رفیق عزیز

لینک دانلود:

PSP-FPKG_v1.0

View attachment 265948
سلام من امروز تستش کردم حدود 29 تا گیم هم باهاش پورت کردم ولی الان هرگیمی رو واسه پورت کردن انتخاب میکنم یهو میپره بیرون!
هیچکدوم از این 29 تا گیم هم کار نکرد
خیلی عجیبه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or