پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
سلام من امروز تستش کردم حدود 29 تا گیم هم باهاش پورت کردم ولی الان هرگیمی رو واسه پورت کردن انتخاب میکنم یهو میپره بیرون!
هیچکدوم از این 29 تا گیم هم کار نکرد
خیلی عجیبه
سلام
مبدل ps1 رو میگی یا برای psp
چون مبدل ps1 سالمه تقریبا و همونطور که گفته شد کیفیت خروجی و تو تستی که انجام دادم فوق العادس اما psp رو تست کردم رو دو تا بازی Medievil و Pursuit+Force که اولی رو اصلا جواب نداد اما دومی اجرا شد ولی متاسفانه بعد از چن دقیقه اجرا و اشکال در صدا کرش کرد
به نظر باید منتظر اپدیتای بعدی باشیم خصوصا برای psp
بازی gun رو خودشون تبدیل و تو تستی که انجام دادن متاسفانه با لگ زیاد اجرا میشه و باید فعلا منتظر موند.

آخرین ویرایش:
مبدل Psx2ps4 که دیشب منتشر شد نسخه اصلی برنامه ساخته شده از jabu نیست اگرچه خروجی و کیفیت یکیه
نسخه اول این برنامه همونطور که گفته شد با مشکلاتی همراه بود از جمله تبدیل بازیهای چند دیسک که بزودی با اپدیت جدید برطرف خواهد شد
View attachment 265952
ورژن جدید مبدلPsx 2 ps4.bat v1.1 با قابلیت چندین عنوان از بازیها در یک fpkg بطور مثال بازی (Tekken 1, 2, 3 on 1 pkg)
60Hz for pal games,بهمراه اجرای بازیهای چند دیسک

آخرین ویرایش:
سلام
مبدل ps1 رو میگی یا برای psp
چون مبدل ps1 سالمه تقریبا و همونطور که گفته شد کیفیت خروجی و تو تستی که انجام دادم فوق العادس اما psp رو تست کردم رو دو تا بازی Medievil و Pursuit+Force که اولی رو اصلا جواب نداد اما دومی اجرا شد ولی متاسفانه بعد از چن دقیقه اجرا و اشکال در صدا کرش کرد
به نظر باید منتظر اپدیتای بعدی باشیم خصوصا برای psp
بازی gun رو خودشون تبدیل و تو تستی که انجام دادن متاسفانه با لگ زیاد اجرا میشه و باید فعلا منتظر موند.
psp
شما درست میگی ولی چرا یه برنامه رو بدون تست میدن بیرون؟x-(

psp
شما درست میگی ولی چرا یه برنامه رو بدون تست میدن بیرون؟x-(
این سوال رو به غیر از شما دوست قبلی airblue هم گفت که وقتی چیزی مشکل داره اصلا واسه چی منتشر میشه و خب همه شاکی میشن,به هر حال معمولا شبیه ساز یا هر مبدلی که بخواد شما رو از نسل امروز به نسل قبل برگردونه طبیعتا گاهی اوقات با مشکلاتی همراهه و نمیتونه مثل خود اون نسل از دستگاه مورد نظر تو زمان خودش عمل کنه اینم که گفتم گاهی اوقات چون بعضی از این شبیه سازها هم شامل همه نمیشن و انصافا خوب عمل میکنن
در اخرم باید صبر کنیم تا ببینیم با اپدیت ها بهتر میشه یا خیر باز جا ستایش داره واسه بازیهای ps1 از لحاظ کیفیت اجرایی که واقعا خوب دراومده.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ir.boy and airblue
ورژن جدید مبدلPsx 2 ps4.bat v1.1 با قابلیت چندین عنوان از بازیها در یک fpkg بطور مثال بازی (Tekken 1, 2, 3 on 1 pkg)
60Hz for pal games,بهمراه اجرای بازیهای چند دیسک و عوض کردن بین بازیها در منو برنامه, منتشر شد
Alireza.jpg

لینک دانلود:
PSX2PS4v1.1

رضا جان لینکشو قرارمیدین؟
تبدیلش مشکل نیست با همین برنامه که اخرین پستش رو گذاشتم Psx 2 ps4.bat v1.1 راحت اگر بازی رو که بصورت bin و cue هست رو داشته باشین میتونید تبدیلش کنید به fpkg,اما اگر به هر عنوان دسترسی ندارید بزار تا اخر شب من اگر زمان داشته باشم هم این Winning Eleven 3 و Winning Eleven 2000 رو تبدیل کردم همونطور که گفته شد انگلیسی هم هست براتون اپلود میکنم.

ویدیو اموزشی کار با برنامه Psp 2 ps4 که چندی قبل از jabu منتشر شده بود(دقت کنید این برنامه اگر طبق ویدیو اموزش برای شما کار نمیده نیاز به اپدیت داره که باید صبر کنید)

• Like
Reactions: b.boys
تبدیلش مشکل نیست با همین برنامه که اخرین پستش رو گذاشتم Psx 2 ps4.bat v1.1 راحت اگر بازی رو که بصورت bin و cue هست رو داشته باشین میتونید تبدیلش کنید به fpkg,اما اگر به هر عنوان دسترسی ندارید بزار تا اخر شب من اگر زمان داشته باشم هم این Winning Eleven 3 و Winning Eleven 2000 رو تبدیل کردم همونطور که گفته شد انگلیسی هم هست براتون اپلود میکنم.
از کدوم سایت دانلود کنم ایمیج بازیارو؟

از کدوم سایت دانلود کنم ایمیج بازیارو؟
از سایتای مختلف میتونید بگیرید بازیهای ps1 رو مثلا بهترینش cdromance هست که بصورت bin و cue قرار میده البته جاهای دیگم مثل coolrom و ...هست منتها بعضی از اینا مثل همین سایت coolrom ممکنه بازیارو با فرمت iso بزاره که در اینصورت چون تو مبدل شما برای تبدیل نیاز به دو فایل bin و cue دارین باید اون iso بازیرو با برنامه ImgBurn یا برنامه مشابه تبدیل کنید به bin , cue تا بتونید به راحتی با مبدل تبدیلش کنید.

برنامه بسیار کارامد و عاالی برای تغییر ایکون های محیط اصلی کنسول و همینطور تغییر صدای استارت اپ و محیط کنسول مثلا به ps5 یا مربوط به یک بازی خاص مثلا گاد اف وار و ....
دقت کنید این برنامه برای اعمال نیاز به ftp , شیر کنسول با pc از طریق orbisftp یا ...نیاز داره تا به درستی کار کنه تست شده توسط خودم بدون هیچگونه مشکل و فقط باید دقت کنید هنگام کار باهاش تا به مشکل نخورید.

لینک دانلود:
PS4 Gold Theme.v1.0.8.fix

Alireza.jpg

برنامه بسیار کارامد و عاالی برای تغییر ایکون های محیط اصلی کنسول و همینطور تغییر صدای استارت اپ و محیط کنسول مثلا به ps5 یا مربوط به یک بازی خاص مثلا گاد اف وار و ....
دقت کنید این برنامه برای اعمال نیاز به ftp , شیر کنسول با pc از طریق orbisftp یا ...نیاز داره تا به درستی کار کنه تست شده توسط خودم بدون هیچگونه مشکل و فقط باید دقت کنید هنگام کار باهاش تا به مشکل نخورید.

لینک دانلود:
PS4 Gold Theme.v1.0.8.fix

View attachment 266139
از سایتای مختلف میتونید بگیرید بازیهای ps1 رو مثلا بهترینش cdromance هست که بصورت bin و cue قرار میده البته جاهای دیگم مثل coolrom و ...هست منتها بعضی از اینا مثل همین سایت coolrom ممکنه بازیارو با فرمت iso بزاره که در اینصورت چون تو مبدل شما برای تبدیل نیاز به دو فایل bin و cue دارین باید اون iso بازیرو با برنامه ImgBurn یا برنامه مشابه تبدیل کنید به bin , cue تا بتونید به راحتی با مبدل تبدیلش کنید.
دمت گرم اقا رضا سوالی که دارم وقتیکه بخوایم به همون ایکونهای اورجینال برگردونیم مشکلی ندار!؟اگر تونستی و دیدی جایی یه اموزش بزاری ممنون میشم من خودم رو میگم,از سمت خودم بابت پستای خوب,اطلاع رسانی به موقع و جوابگو بودنت با توجه به اینکه اینجا محیطش با فضای مجازی فرق داره,ممنونم.

دمت گرم اقا رضا سوالی که دارم وقتیکه بخوایم به همون ایکونهای اورجینال برگردونیم مشکلی ندار!؟اگر تونستی و دیدی جایی یه اموزش بزاری ممنون میشم من خودم رو میگم,از سمت خودم بابت پستای خوب,اطلاع رسانی به موقع و جوابگو بودنت با توجه به اینکه اینجا محیطش با فضای مجازی فرق داره,ممنونم.
خواهش رفیق عزیز
بله میتونید دوباره ایکونهای محیط کنسولتون رو به شکل اولیه یا همون اورجینال دربیارید همینطور فونت رو هم میتونید با این برنامه تغییر و اگر دوست نداشتید به شکل اول و اورجینال تغییر بدید تو خود نرم افزار این قابلیت ها وجود داره
فقط باید دقت کنید تا به مشکل نخورید

ویدیو اموزشی کار با برنامه PS4 Theme Maker

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or