سلام میتونی هاست karo رو بریزی برو داخل سایت p30day هاست ها رو گذاشتهدوستان یه هاست خوب واسه 5.05 میخوام که بازی های جدید رو اجرا کنه و کش آفلاین هم داشته باشه ؟ چی بزنم ؟ ممنون .
سلامسلام مجدد آقا رضا ببخشید زیاد مزاحم وقتتون میشم من الان چندتا بازی Ps1 میخوام تبدیل کنم به pkg این فایل (Toc) چطوری درست کنیم برای بازیهای که مشکل Audio دارن
در ضمن این وژنم گرفتم PSX_2_PS4_ V1.3 ممنون میشم مثل همیشه کامل توضیح بفرمائید
انتشار اولین ورژن از مبدل PS2 2 PS4
سلاماقا رضا سلام
خواستم بهت اطلاع بدم تو گروه دارن راجب این پیام خیلی وقت پیش پرسیده بودم حاشیه و شما رو با رضا نمیدونم برای چی اون واژه مرغی رو میگن مقایسه میکنن فقط جهت اطلاع گفتم تا متوجه شی و از اینجا خبر میبرن اونچه به نفعشون باشه به اسم خودشون از ملت درخواست پول میکنن و اونچه به ضررشونه رو میندازن گردن شماهایی که اینجا تو این مدت ما دیدیم به اندازه کافی و شناخت داریم.
گفته بود اخر شب بزودی و در اخر stray هم دامپ شددرود
بازی stray هنوز منتشر نشده؟خبری از این که کسی روش کار میکنه وجود نداره؟
انگار بازی Evil Dead: The Game قابل اجرا در فریمور 9.0 هست و پورت شده ولی بخش آفلاین این بازی نیازمند به اتصال اینترنت هست و باید صبر کرد تا بلکه راهکاری مثل بازی کالاف ونگارد ارائه بشه تا این بخشم کاملا بصورت افلاین قابل اجرا بشه.
View attachment 257813
سلامببخشید راه حل ونگارد برای بخش مولتی چیه میشه لطفا بفرمایید، نفر دوم رو نمیفهمه برای من و در لودینگ هنگ هستش ممنون میشم راهنمایی بفرمایین
کلا ترینرها چه از طریق برنامه رو کنسول نصب شده باشه یا از طریق موارد دیگه به غیر از کش ترینر هاست بعد از اپدیت و استخراج بصورت دو فولدر json , shn و داخل اینها خصوصا داخل فولدر json کلی ایتم چیت هست,اگر میخوای کلا پاک بشن باید با فایل منیجر به قسمت روت کنسول جیلبریک شده تون وارد بشید از اونجا وارد یوزر,دیتا,گلدهن,چیت و بعد فولدرهای shn , json رو پاک کنید.آقا رضا من فایل چیت نصب کردم روی دستگاهم
الان میخوام پاک کنم اون فایل های json و فلان رو
چیکار باید بکنم الان؟ فایل منیجر کنسول از کدوم قسمت میشه رفت؟
خب این فایل منیجر کجا هست؟ باید فایل منیجر جداگانه نصب کرد روی کنسول، یا خود کنسول داره؟کلا ترینرها چه از طریق برنامه رو کنسول نصب شده باشه یا از طریق موارد دیگه به غیر از کش ترینر هاست بعد از اپدیت و استخراج بصورت دو فولدر json , shn و داخل اینها خصوصا داخل فولدر json کلی ایتم چیت هست,اگر میخوای کلا پاک بشن باید با فایل منیجر به قسمت روت کنسول جیلبریک شده تون وارد بشید از اونجا وارد یوزر,دیتا,گلدهن,چیت و بعد فولدرهای shn , json رو پاک کنید.
دوست عزیز خود کنسول که فایل منیجر نداره باید وقتی کنسول خودت رو جیل میکنی از این لینک که میزارم اخرین ورژن رو میگیری بعد طبق ادرسی که گذاشتم فولدرها رو پیدا و سپس پاکشون میکنی.خب این فایل منیجر کجا هست؟ باید فایل منیجر جداگانه نصب کرد روی کنسول، یا خود کنسول داره؟
اگه میشه یه لینک دانلود فایل منیجر بهم بده رضا جان
شما هم میتونید اپدیت قبلی رو از بازی پاک کنید به اصطلاح بیاد به ورژن base بعد اقدام به نصب اپدیت جدید داشته باشید,البته به اون بازی که از کجا و توسط چه کسی منتشر شده هم باید توجه داشت چون همه بازیها بصورت نسخه base عرضه نمیشن,گاهی اوقات توسط کسانیکه بازی رو منتشر میکنن اپدیت با خود بازی بصورت ادغام شده هستن البته همونطور که گفتم بعضی از بازیا و گاهی اوقات اینطوریه.دوستان اگه یه اپدیت مثلا الدن رینگ رو نصب داشته باشیم بعد اپدیت جدید تر که اومده بخوایم بریزیم میشه اپدیت جدید رو بدون مشکل ریخت دیگه؟ چون یجا دیده بودم میگفت فایل بدون اپدیت بازی رو باید داشته باشین.
در بعضی موارد پیش آمده که بازی هنگ کنه و به منوی ps4 برگرده ، اما خیر من تا به حال خاموشی نداشتم.دوستانی من توی ورژن 7.02
هنگام اجرای چیت یا ترینر ها، یه وقتایی خاموشی دستگاه دارم. میخواستم ببینم توی ورژن 9 هم همینجوره؟