پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
اموزش فشرده کردن بازیهای حجیم ps4

خب از نسل قدیم psp تو زمان خودش خیلی خوب بود,بازیهای زیاد و باحال مطابق با اون روزا هم زیاد عرضه شد که به نظرم در زمان خودش حتی حالا تجربه دوبارش میتونه جالب باشه خصوصا اگر باکیفیت بهترم رو ps4 باشه,یکی از این بازیها که تبدیلش انجام شده Dead Head Fred هست

Note: Experimental convert for PS4. Package build with new PSP emu! Game run very well!

Some speed FiX - applied!! Work very well on my PS4 Pro, just some small cracle sound issue in some areas and while speech!

Language: English

دانلود بازی PSP TO PS4 Dead Head Fred
DeadHeadFredCover.jpg

لینک دانلود:
UP9000-ULUS10288_00-ULUS10288PSPFPKG-A0100-V0100

Alireza.jpg

کسی اینو تست کرده ؟ جالب به نظر میاد....
من این ویدیو رو نگاه نکردم ولی ویدیوی Modded Warfare رو دیدم که درباره ی همین موضوع هست

اکثر بازیهایی که آپدیتهای خیلی حجیم دارن، کلی فایل Duplicate یا دو نسخه ای توی آپدیتشون دارن که هم توی آپدیتن و هم توی بیس بازی و PS4 به جای اینکه این فایلهارو جایگزین همدیگه بکنه میاد روی همدیگه قرارشون میده و به خاطر همین حجم بازی کلی میره بالا، این نرم افزار میاد فایلهایی که Duplicate هستنو از بیس بازی حذف میکنه
یه کارایی دیگش هم اینه که میتونی زبانهای اضافی یا کلا بخشهایی که نیاز نداری مثل مولتی پلیر رو حذف کنی(البته اگر بتونی فایلاشو پیدا کنی)

خودمم روی کلی از بازیها تستش کردم ، در یک کلام فوق العادس
به عنوان مثال بازی Far Cry 6 که با آپدیت حجمش نزدیک 100گیگه با این روش به 50 گیگ رسوندمش!
حجم بیس بازی با این روش از حدود 36 گیگ شد 300 مگابایت :D
بازی The Quarry که فکر کنم حدود 64 گیگ بود شد 36 گیگ!
Dying Light 2 رو با حذف فایل های Duplicate و زبانهای اضافی از 46 گیگ کردمش 26 گیگ

یا مثلا TLoU Remastered رو همه ی زبانهای اضافه و بخش مولتی پلیرشو کلا حذف کردم و حجمش از 45 گیگ شد 35 گیگ

صد در صد تستش کن، مخصوصا اگر مثل من بازیهارو آرشیو میکنی، حجم خیلی از بازیها کلی میاد پایین

ویرایش: لازم دونستم چند تا هشدارو بدم دوستان
اول اینکه بسته به حجم بازی پروسه میتونه خیلی زمان بر باشه، مخصوصا اگر مثل من SSD ندارید
به عنوان مثال پروسه Far Cry 6 که بازی خیلی حجیمی هست حدود یک ساعت و نیم زمان برد
از CPU هم یک مقدار زیاد استفاده میکنه
درایو C هم نباید پر باشه و هر چه بازی حجیم تر نیاز به جای بیشتری دارید، حدود 60 گیگ کافیه

به نظر من برای صرفه جویی در مصرف هارد ارزششو داره :D

آخرین ویرایش:
داش رضا سلام خوبی
چن وقته بازیام لگ میندازه بعضی وقتام خوبه اولش بعد از چن ساعت اینجوری میشه میدونی از چیه!؟
سلام عزیز ممنون,امیدوارم شمام خوب باشی.
اگر خودت تجربه داشته باشی و واردی که هیچ اما اینجور مشکلاتو نمیشه بدون دیدن نظر داد
در هر حال تنها کمکی که هر کسی میتونه به این شکل برات انجام بده حدس زدنه
تو خوشبینانه ترین حالت میتونه از هاردت باشه و اگر ی مقدار دردسرش بیشتر بشه یا از فن دستگاه میتونه باشه چون امکان خاک گرفتگی و عدم تهویه مناسب در اینصورت وجود داره یا خمیر کنسولت تو قسمت اخر که ی مقدار بعید به نظر میرسه چون اگر کنسولت رو نو گرفته باشی اینا خمیراشون از نوع درجه یک و فوق العاده عالی با مدت زمان زیادن که به همین راحتی مشکلی پیش نمیاد براشون بنابراین تو مدت زمان مشخص نیازی به تعویض نداره ولی اگر دست دوم گرفته باشی در صورت اینکه از سابقه کارکردش اطلاعی نیست ممکنه احتیاج به تعویض خمیرم داشته باشه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: airblue and ir.boy
سلام عزیز ممنون,امیدوارم شمام خوب باشی.
اگر خودت تجربه داشته باشی و واردی که هیچ اما اینجور مشکلاتو نمیشه بدون دیدن نظر داد
در هر حال تنها کمکی که هر کسی میتونه به این شکل برات انجام بده حدس زدنه
تو خوشبینانه ترین حالت میتونه از هاردت باشه و اگر ی مقدار دردسرش بیشتر بشه یا از فن دستگاه میتونه باشه چون امکان خاک گرفتگی و عدم تهویه مناسب در اینصورت وجود داره یا خمیر کنسولت تو قسمت اخر که ی مقدار بعید به نظر میرسه چون اگر کنسولت رو نو گرفته باشی اینا خمیراشون از نوع درجه یک و فوق العاده عالی با مدت زمان زیادن که به همین راحتی مشکلی پیش نمیاد براشون بنابراین تو مدت زمان مشخص نیازی به تعویض نداره ولی اگر دست دوم گرفته باشی در صورت اینکه از سابقه کارکردش اطلاعی نیست ممکنه احتیاج به تعویض خمیرم داشته باشه.
نه خب تجربه داشتم که حل بود ولی اره باید ببرم ببینن باز خودم همون هاردو چک میکنم تا ببینم بلکه با همین باشه و حل شه
بعد رضا این روش فشرده کردن فیلم اموزشیش مگه با روش و اموزش MODDED WARFARE ویدیوش فرق داره,خودتم تستش کردی!؟

• Like
Reactions: rezagoli
نه خب تجربه داشتم که حل بود ولی اره باید ببرم ببینن باز خودم همون هاردو چک میکنم تا ببینم بلکه با همین باشه و حل شه
بعد رضا این روش فشرده کردن فیلم اموزشیش مگه با روش و اموزش MODDED WARFARE ویدیوش فرق داره,خودتم تستش کردی!؟
هیچ فرقی ندارن برنامه هایی که داره استفاده میشه همونن و با ی متود و نتیجه یکی هست فقط اینو از قبلم گفتم MODDED WARFARE تجربه بیشتر داره تو اموزش و بیشتر میشناسن.
خیر به دلیل کمبود فضا در pc هنوز تستش نکردم ولی کاملا اوکیه خیالت راحت.

هیچ فرقی ندارن برنامه هایی که داره استفاده میشه همونن و با ی متود و نتیجه یکی هست فقط اینو از قبلم گفتم MODDED WARFARE تجربه بیشتر داره تو اموزش و بیشتر میشناسن.
خیر به دلیل کمبود فضا در pc هنوز تستش نکردم ولی کاملا اوکیه خیالت راحت.
سلام
من اون ویدیو رو گذاشتین دیدم خیلی واسم سوال شدش واقعا میشه!!
خلاصه کنجکاو شدم تستش کردم و خیلی خیلی برام مهم بود جواب بده که خداروشکر جواابم داد.ممنون از اقا رضا بابت اطلاع رسانی.

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or