سلام وقت بخیر. امکانش هست که آپدیت بازیها که ورژن بالاتر از ۹ دارن، خودمون با نرم افزار خاصی بک پورت کنیم؟
سلامدوستان من دیتای بازی الدن رینگ رو گرفتم که زده برای ورژن 9 هستش و بک پورتش به 5.05 که یه فایل 90 مگی بودش
الان باید اول بازی رو نصب کنم بعدا این فایل 90 مگی رو که رو 5.05 جواب بده؟
و اینکه گلدن هن رو چجوری ورژن جدیدترش نصب کنم برای من قدیمی هستش
ممنون بابت راهنماییسلام
نه عزیز بک پورت رو شما نمیتونی و باید منتظر باشی تا اشخاصی مثل سایبر یا اپوسی بیان و انجام بدن.
بله اول بازی و بعد بک پورت فریمور مورد نظر که هستین رو بریزین تا به اصطلاح فیکس بشه رو فریمورتون
برای اپدیت گلدهنم باید کلا هاست قدیمی از کنسول پاک کنید و هاست جدید بریزین با گلدهن اخر که الان 2.3b2 هست.
یا اگر نمیخواید هاست قبلیتون رو به هر دلیل پاک کنید میشه از طریق شیر ps4 با pc توسط هاست قبلیتون اگر پی لود binloader رو داره با برنامه PS4 Payload Sender توسط pc فایل bin اخرین ورژن گلد هن 2.3b2 رو بگیرین و بفرستید به کنسول.
خواهشممنون بابت راهنمایی
گلد هن تاثیری تو خاموشی داره برای خودم فکر کنم 1.8 باشه اگر فرقی نداره با همین 1.8 ادامه بدم
قبلا از طریق اپ گوشی نصب کردم ps4 server یه همچین چیزی
این گلد هن رو نمیشه از طریق فلش زدش ؟ یا اینکه اگر انلاین شم مشکلی پیش میاد برام؟
و این برنامه PS4 Payload Guest کسی کار کرده
حالا با این قدیمی الدن رینگ ریختم ولی موقع اجرا میگفت باید به 8.5 اپگرید کنید نمیدونم بخاطر همین هن هستش یا نهخواهش
گلدهن ورژن جدیدش تو اجرای بعضی از بازیای جدید و اسپوف فریمور بالاتر اگر بخوان تاثیر گذاره و خب یسری موارد بیشتر با امکانات بهتر در اختیارت میزاره که قبلیا نداشتن بنابراین پیشنهاد میشه از جدید استفاده کنی ولی اگر فعلا مشکلی نداری که هیچ.
عرض کردم اگر اشنا هستین با این روش چون از قبل پست زیاد راجبش گذاشتیم میتونید در صورت عدم تمایل به اپدیت و پاک کردن هاست فعلی رو کنسولتون از طریق شیر ps4 با pc توسط هاست قبلیتون اگر پی لود binloader رو داره با برنامه PS4 Payload Sender توسط pc فایل bin اخرین ورژن گلد هن 2.3b2 رو بگیرین و بفرستید به کنسول.
برا اپدیت هاست و انلاین شدنم باید موارد اپدیت خودکار کنسول رو از قسمت ستینگ بردارید همینطور از طریق هاست باید حتما پی لود Disable update رو بزنید تا خیالتون بابت انلاین شدن هنگام اپدیت هاست یا موارد دیگه راحت بشه.
شما تو پیام قبلت از اپدیت صحبتی نکردی و گفتی دیتای بازی الدن و بک پورت میخوام نصب کنم که گفتم بهتونحالا با این قدیمی الدن رینگ ریختم ولی موقع اجرا میگفت باید به 8.5 اپگرید کنید نمیدونم بخاطر همین هن هستش یا نه
حالا یه لحظه انلاین شدم گلدن هن جدید رو زدم از سایتش 2.2.2 فکر کنم
بازی دوباره زدم اجرا کنه گفتم دیتات خرابه دوباره نصب کن پاکش کردم دوباره نصب شه ببینم دوباره ایراد میگیره
اول دیتای اصلی رو زدم بعدم فایل بک پورت رو درسته اینجوری اخرم فایل اپدیتش رو ؟
اخه دیتا اصلی بازی که برای فریمور 9 هستش و اپدیت بازی برای فریم ور 5.05 اینجوری که رو اون نصب نمیکنهشما تو پیام قبلت از اپدیت صحبتی نکردی و گفتی دیتای بازی الدن و بک پورت میخوام نصب کنم که گفتم بهتون
اما حالا که اپدیتم میخوای نصب کنی اول دیتای اصلی بازی دوم اپدیت و در اخر بک پورت متناسب با فریمور کنسولت حالا هر چی که هست.
فکر کنم جاب جا و اشتباه نصب میکنی که ارور یا ایراد میگیره.
خب رو فریمور 5 هستی دیگه,همین ترتیب رو نصب کن دوست داشتی یا مشکلی بود همینجا اطلاع بده.اخه دیتا اصلی بازی که برای فریمور 9 هستش و اپدیت بازی برای فریم ور 5.05 اینجوری که رو اون نصب نمیکنه
درست شدش دیتا اصلی + فایل بک پورت به 5.05 + اپدیت بک پورت به 5.05خب رو فریمور 5 هستی دیگه,همین ترتیب رو نصب کن دوست داشتی یا مشکلی بود همینجا اطلاع بده.
ترتیب نصب بازی الدن رینگ: دیتای اصلی بازی => آپدیت به v1.09 بازی (اگر بر روی FW 9.00 هستید از آپدیت اصلی استفاده کنید، اگر بر روی فریمورهای پایینتر هستید، از آپدیت بکپورت شده استفاده کنید) => نصب پک بستههای الحاقی بازی.
خیلی ام عالیدرست شدش دیتا اصلی + فایل بک پورت به 5.05 + اپدیت بک پورت به 5.05
همون مشکلش گلدن هن بود ورژن جدیدش رو میخواستش
اقا رضا سلام خبری از پچ ۲۰۲۳ برای pes 2021 نشد؟خیلی ام عالی
واسه همین میگم که چون گلدهن جدید قابلیت اسپوف فریمور بالاتر رو داره با توجه به اجرای بازیای جدید و فریمور بالا واسه پیش نیازشون حتما باید از اخرین اپدیت گلد هن استفاده بشه.
سلام عزیزاقا رضا سلام خبری از پچ ۲۰۲۳ برای pes 2021 نشد؟
یه پچ مانستر درومد که گویا رمز داشته چیزی دیگه نیومده؟
سلام,خواهش رفیق عزیزسلام دوستان در برنامه PS4 PKG TOOL آیا میشه در کنار اطلاعاتی که از PKG بازیها میده عکس بازیها را هم تو قسمت آواتارش اورد . قبلش از آقا رضا تشکر میکنم که در اینجا با سعه صدر به سوالات پاسخگو هستند وراهنمایی و اطلاع رسانی دارند
سازندش زده تقریبا امادس طرف رفته تو کانال نوشته بمب خبری بزودی تو هاست به خبرشو تو هاست میگه بزودی کاری ندارم ولی این بمب خبرش واسم جالب بود!SiSTRo GoldHEN
New v2.2.3 is almost ready!
View attachment 270596
View attachment 270598
View attachment 270600