پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
دوستان من دیتای بازی الدن رینگ رو گرفتم که زده برای ورژن 9 هستش و بک پورتش به 5.05 که یه فایل 90 مگی بودش
الان باید اول بازی رو نصب کنم بعدا این فایل 90 مگی رو که رو 5.05 جواب بده؟
و اینکه گلدن هن رو چجوری ورژن جدیدترش نصب کنم برای من قدیمی هستش

سلام وقت بخیر. امکانش هست که آپدیت بازیها که ورژن بالاتر از ۹ دارن، خودمون با نرم افزار خاصی بک پورت کنیم؟
دوستان من دیتای بازی الدن رینگ رو گرفتم که زده برای ورژن 9 هستش و بک پورتش به 5.05 که یه فایل 90 مگی بودش
الان باید اول بازی رو نصب کنم بعدا این فایل 90 مگی رو که رو 5.05 جواب بده؟
و اینکه گلدن هن رو چجوری ورژن جدیدترش نصب کنم برای من قدیمی هستش
سلام
نه عزیز بک پورت رو شما نمیتونی و باید منتظر باشی تا اشخاصی مثل سایبر یا اپوسی بیان و انجام بدن.

بله اول بازی و بعد بک پورت فریمور مورد نظر که هستین رو بریزین تا به اصطلاح فیکس بشه رو فریمورتون
برای اپدیت گلدهنم باید کلا هاست قدیمی از کنسول پاک کنید و هاست جدید بریزین با گلدهن اخر که الان 2.3b2 هست.
یا اگر نمیخواید هاست قبلیتون رو به هر دلیل پاک کنید میشه از طریق شیر ps4 با pc توسط هاست قبلیتون اگر پی لود binloader رو داره با برنامه PS4 Payload Sender توسط pc فایل bin اخرین ورژن گلد هن 2.3b2 رو بگیرین و بفرستید به کنسول.

عشق فیفاس
Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
سلام
نه عزیز بک پورت رو شما نمیتونی و باید منتظر باشی تا اشخاصی مثل سایبر یا اپوسی بیان و انجام بدن.

بله اول بازی و بعد بک پورت فریمور مورد نظر که هستین رو بریزین تا به اصطلاح فیکس بشه رو فریمورتون
برای اپدیت گلدهنم باید کلا هاست قدیمی از کنسول پاک کنید و هاست جدید بریزین با گلدهن اخر که الان 2.3b2 هست.
یا اگر نمیخواید هاست قبلیتون رو به هر دلیل پاک کنید میشه از طریق شیر ps4 با pc توسط هاست قبلیتون اگر پی لود binloader رو داره با برنامه PS4 Payload Sender توسط pc فایل bin اخرین ورژن گلد هن 2.3b2 رو بگیرین و بفرستید به کنسول.
ممنون بابت راهنمایی
گلد هن تاثیری تو خاموشی داره برای خودم فکر کنم 1.8 باشه اگر فرقی نداره با همین 1.8 ادامه بدم
قبلا از طریق اپ گوشی نصب کردم ps4 server یه همچین چیزی
این گلد هن رو نمیشه از طریق فلش زدش ؟ یا اینکه اگر انلاین شم مشکلی پیش میاد برام؟
و این برنامه PS4 Payload Guest کسی کار کرده

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: rezagoli
ممنون بابت راهنمایی
گلد هن تاثیری تو خاموشی داره برای خودم فکر کنم 1.8 باشه اگر فرقی نداره با همین 1.8 ادامه بدم
قبلا از طریق اپ گوشی نصب کردم ps4 server یه همچین چیزی
این گلد هن رو نمیشه از طریق فلش زدش ؟ یا اینکه اگر انلاین شم مشکلی پیش میاد برام؟
و این برنامه PS4 Payload Guest کسی کار کرده
خواهش
گلدهن ورژن جدیدش تو اجرای بعضی از بازیای جدید و اسپوف فریمور بالاتر اگر بخوان تاثیر گذاره و خب یسری موارد بیشتر با امکانات بهتر در اختیارت میزاره که قبلیا نداشتن بنابراین پیشنهاد میشه از جدید استفاده کنی ولی اگر فعلا مشکلی نداری که هیچ.
عرض کردم اگر اشنا هستین با این روش چون از قبل پست زیاد راجبش گذاشتیم میتونید در صورت عدم تمایل به اپدیت و پاک کردن هاست فعلی رو کنسولتون از طریق شیر ps4 با pc توسط هاست قبلیتون اگر پی لود binloader رو داره با برنامه PS4 Payload Sender توسط pc فایل bin اخرین ورژن گلد هن 2.3b2 رو بگیرین و بفرستید به کنسول.
برا اپدیت هاست و انلاین شدنم باید موارد اپدیت خودکار کنسول رو از قسمت ستینگ بردارید همینطور از طریق هاست باید حتما پی لود Disable update رو بزنید تا خیالتون بابت انلاین شدن هنگام اپدیت هاست یا موارد دیگه راحت بشه.

آخرین ویرایش:
خواهش
گلدهن ورژن جدیدش تو اجرای بعضی از بازیای جدید و اسپوف فریمور بالاتر اگر بخوان تاثیر گذاره و خب یسری موارد بیشتر با امکانات بهتر در اختیارت میزاره که قبلیا نداشتن بنابراین پیشنهاد میشه از جدید استفاده کنی ولی اگر فعلا مشکلی نداری که هیچ.
عرض کردم اگر اشنا هستین با این روش چون از قبل پست زیاد راجبش گذاشتیم میتونید در صورت عدم تمایل به اپدیت و پاک کردن هاست فعلی رو کنسولتون از طریق شیر ps4 با pc توسط هاست قبلیتون اگر پی لود binloader رو داره با برنامه PS4 Payload Sender توسط pc فایل bin اخرین ورژن گلد هن 2.3b2 رو بگیرین و بفرستید به کنسول.
برا اپدیت هاست و انلاین شدنم باید موارد اپدیت خودکار کنسول رو از قسمت ستینگ بردارید همینطور از طریق هاست باید حتما پی لود Disable update رو بزنید تا خیالتون بابت انلاین شدن هنگام اپدیت هاست یا موارد دیگه راحت بشه.
حالا با این قدیمی الدن رینگ ریختم ولی موقع اجرا میگفت باید به 8.5 اپگرید کنید نمیدونم بخاطر همین هن هستش یا نه
حالا یه لحظه انلاین شدم گلدن هن جدید رو زدم از سایتش 2.2.2 فکر کنم
بازی دوباره زدم اجرا کنه گفتم دیتات خرابه دوباره نصب کن پاکش کردم دوباره نصب شه ببینم دوباره ایراد میگیره
اول دیتای اصلی رو زدم بعدم فایل بک پورت رو درسته اینجوری اخرم فایل اپدیتش رو ؟

• Like
Reactions: rezagoli
حالا با این قدیمی الدن رینگ ریختم ولی موقع اجرا میگفت باید به 8.5 اپگرید کنید نمیدونم بخاطر همین هن هستش یا نه
حالا یه لحظه انلاین شدم گلدن هن جدید رو زدم از سایتش 2.2.2 فکر کنم
بازی دوباره زدم اجرا کنه گفتم دیتات خرابه دوباره نصب کن پاکش کردم دوباره نصب شه ببینم دوباره ایراد میگیره
اول دیتای اصلی رو زدم بعدم فایل بک پورت رو درسته اینجوری اخرم فایل اپدیتش رو ؟
شما تو پیام قبلت از اپدیت صحبتی نکردی و گفتی دیتای بازی الدن و بک پورت میخوام نصب کنم که گفتم بهتون
اما حالا که اپدیتم میخوای نصب کنی اول دیتای اصلی بازی دوم اپدیت و در اخر بک پورت متناسب با فریمور کنسولت حالا هر چی که هست.
اخرین ورژنش 2.3b2 هست ولی 2.2.2 هم خوبه به هر حال فکر کنم جاب جا و اشتباه نصب میکنی که ارور یا ایراد میگیره.

آخرین ویرایش:
شما تو پیام قبلت از اپدیت صحبتی نکردی و گفتی دیتای بازی الدن و بک پورت میخوام نصب کنم که گفتم بهتون
اما حالا که اپدیتم میخوای نصب کنی اول دیتای اصلی بازی دوم اپدیت و در اخر بک پورت متناسب با فریمور کنسولت حالا هر چی که هست.
فکر کنم جاب جا و اشتباه نصب میکنی که ارور یا ایراد میگیره.
اخه دیتا اصلی بازی که برای فریمور 9 هستش و اپدیت بازی برای فریم ور 5.05 اینجوری که رو اون نصب نمیکنه

اخه دیتا اصلی بازی که برای فریمور 9 هستش و اپدیت بازی برای فریم ور 5.05 اینجوری که رو اون نصب نمیکنه
خب رو فریمور 5 هستی دیگه,همین ترتیب رو نصب کن دوست داشتی یا مشکلی بود همینجا اطلاع بده.

ترتیب نصب بازی الدن رینگ: دیتای اصلی بازی => آپدیت به v1.09 بازی (اگر بر روی FW 9.00 هستید از آپدیت اصلی استفاده کنید، اگر بر روی فریمورهای پایین‌تر هستید، از آپدیت بک‌پورت شده استفاده کنید) => نصب پک بسته‌های الحاقی بازی.

آخرین ویرایش:
خب رو فریمور 5 هستی دیگه,همین ترتیب رو نصب کن دوست داشتی یا مشکلی بود همینجا اطلاع بده.

ترتیب نصب بازی الدن رینگ: دیتای اصلی بازی => آپدیت به v1.09 بازی (اگر بر روی FW 9.00 هستید از آپدیت اصلی استفاده کنید، اگر بر روی فریمورهای پایین‌تر هستید، از آپدیت بک‌پورت شده استفاده کنید) => نصب پک بسته‌های الحاقی بازی.
درست شدش دیتا اصلی + فایل بک پورت به 5.05 + اپدیت بک پورت به 5.05
همون مشکلش گلدن هن بود ورژن جدیدش رو میخواستش

درست شدش دیتا اصلی + فایل بک پورت به 5.05 + اپدیت بک پورت به 5.05
همون مشکلش گلدن هن بود ورژن جدیدش رو میخواستش
خیلی ام عالی
واسه همین میگم که چون گلدهن جدید قابلیت اسپوف فریمور بالاتر رو داره با توجه به اجرای بازیای جدید و فریمور بالا واسه پیش نیازشون حتما باید از اخرین اپدیت گلد هن استفاده بشه.

خیلی ام عالی
واسه همین میگم که چون گلدهن جدید قابلیت اسپوف فریمور بالاتر رو داره با توجه به اجرای بازیای جدید و فریمور بالا واسه پیش نیازشون حتما باید از اخرین اپدیت گلد هن استفاده بشه.
اقا رضا سلام خبری از پچ ۲۰۲۳ برای pes 2021 نشد؟
یه پچ مانستر درومد که گویا رمز داشته چیزی دیگه نیومده؟

اقا رضا سلام خبری از پچ ۲۰۲۳ برای pes 2021 نشد؟
یه پچ مانستر درومد که گویا رمز داشته چیزی دیگه نیومده؟
سلام عزیز
راستش با اینکه خودم تو جمع دوستانه با pes به خاطر راحت تر بودن گیم پلی ترجیحمه البته نه اینکه بگم فیفا بده هر دو خوبن حالا اگر نخوایم مقایسه اخرین pes رو داشته باشیم که البته اونم با اپدیت ها داره بهتر میشه
به خاطر این قصه نقل و انتقالات زیاد و همینطور اپدیت های این بازی به خاطر تطبیق با این انتقالات و موارد دیگه,اینکه تو بسیاری دفعات مجبور به دانلود کل بازی از اول با اپدیت و پچ جدیدش خواهیم بود با حجم زیاد بنابراین دیگه چن وقتیه دنبال نمیکنم ولی اینقدر میدونم که برای pes 2021 اخرین پچ DEMISAN PATCH بوده که واسه چندین ماه قبله البته این نسخه 6.3 هست که واسه 3 هفته قبل بوده و مثل اینکه اپدیت شده.

[MELHOR PATCH PES 2021 PS4]+40.00 FACES,STADIUM,KITS,MENUS,60 FPS PS4 HEN 5.05/9.00​

آخرین ویرایش:
سلام دوستان در برنامه PS4 PKG TOOL آیا میشه در کنار اطلاعاتی که از PKG بازیها میده عکس بازیها را هم تو قسمت آواتارش اورد . قبلش از آقا رضا تشکر میکنم که در اینجا با سعه صدر به سوالات پاسخگو هستند وراهنمایی و اطلاع رسانی دارند

آخرین ویرایش:
سلام دوستان در برنامه PS4 PKG TOOL آیا میشه در کنار اطلاعاتی که از PKG بازیها میده عکس بازیها را هم تو قسمت آواتارش اورد . قبلش از آقا رضا تشکر میکنم که در اینجا با سعه صدر به سوالات پاسخگو هستند وراهنمایی و اطلاع رسانی دارند
سلام,خواهش رفیق عزیز
واسه نصب بازی از pc با کابل لن cat6 من گاهی اوقات از برنامه هایPS4 PKG TOOL ps4remotepkgsender,DirectPackageInstaller
زمانیکه حوصله ریختن بازی تو هارد و اتصالش به کنسول رو ندارم استفاده میکنم
برنامه PS4 PKG TOOL همونطور که اشاره داشتی اطلاعات کاملی از pkg بازیها بهمراه قابلیتهای دیگه از جمله ارسال به ps4 رو داراس که برنامه DirectPackageInstaller هم ارسال داره و میتونه ی اطلاعی راجب title , title id ورژن بازیا در اختیار بزاره...
اگر منظورت از عکس بازیا تو قسمت اواتار عکسی باشه که برنامه راجب اطلاعات اون فایل pkg انتخابی شما برای ارسال یا جهت اطلاع از مشخصات بازی که باید بهتون بده باشه خب در اونصورت عکس بازیا و اطلاعات در زمان انتخاب pkg بازی مورد نظر به وضوح هست وگرنه درست منظورت رو متوجه نشدم.
باز اگر کسی بهتر متوجه میشه بتونه کمکی کنه.

SiSTRo GoldHEN​

New v2.2.3 is almost ready!​

Alireza.jpg
Alireza.jpg
Alireza.jpg

eFootball 2023 World Cup Edition Ps4Hen Jailbreak Season 22 23​

Alireza.jpg
CUSA18676 AND CUSA18740 we created the perfect patch for your console New Boots.. New Gloves.. NewFace.. New Wonder Kid Face.. Real jersey.. New Visual effect Smooth Gameplay.. Realistic Atmospher..All In One.. Completely all league Premier League Skybet Championship Ligue 1 France Ligue 2 France Serie A BKT series Eredivisi La Liga Santander La Liga 123 Liga BWIN Bundesliga Other Europan Leagues Brazilian League Update Argentina League Update Chilean League Aguila League Other Latin (MLS + Update) AFC Champions League Chinese Super League National ASIA Update 10 Classic Team ......and more

دوستانی که از قبل base CUSA18740 رو دانلود کردن نیازی به دانلود مجدد ندارن و فقط پچ رو دانلود کنن که حجمش چیزی در حدود 26 گیگ هست.

لینک دانلود:
PES2021 base CUSA18740:
1fichier.com: Cloud Storage
Monster patch 2023 World Cup Edition CUSA18740 UPDATE:v1.08 :
1fichier.com: Cloud Storage

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or