پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
انتشار گلدهن نسخه جدید 2.2.3 از SiSTRO(ساپورت از فریمورهای 5.05 / 6.72 / 9.00)

لینک دانلود:
Releases · GoldHEN/GoldHEN

View attachment 271123

از ویژگیهای این ورژن
View attachment 271130

اپدیت هاست Kameleon و اضافه شدن گلدهن 2.2.3 در هاستش
View attachment 271122

ادرس هاست:
Kameleon PS4 9.00FW AIO Host V2.1
گلدهن جهت رفع برخی از مشکلات به نسخه 2.2.4 اپدیت شد

لینک دانلود:
Release Release v2.2.4 · GoldHEN/GoldHEN
Alireza.jpg
Alireza.jpg

سلام
کدوم نسخه هک از همه پایدارتر هست و کمترین خاموشی رو داره؟
سلام
اون چیزی که خودم تجربه داشتم
فریمور 5 و 9 بهترینه,رو 6 نبودم و اطلاعی ندارم ,ولی اینطور که دوستان در جاهای مختلف میگن خوبه.
7.02 تو زمان خودش افراد راضی داشت ولی به همون اندازه ناراضی ام بود ازش , 7.51 و 55هم کلا ماجراسو وحشتناک از کرنل پینک و هنگ.

سلام و درود بر اقا رضای گل.ببخشید خبری از کار کردن افراد مختلف بر روی پچ ۱.۶ سایرپانک نیست؟چون خود سازنده گفته آخرین پچ ما بر روی نسل ۸ و ps4 هست و پرفورمنس بازی رو خیلی بهتر میکنه.اگه زحمتی نیس لطفا پیگیرش باش

• Like
Reactions: rezagoli
سلام و درود بر اقا رضای گل.ببخشید خبری از کار کردن افراد مختلف بر روی پچ ۱.۶ سایرپانک نیست؟چون خود سازنده گفته آخرین پچ ما بر روی نسل ۸ و ps4 هست و پرفورمنس بازی رو خیلی بهتر میکنه.اگه زحمتی نیس لطفا پیگیرش باش
سلام به دوست گل
متاسفانه فعلا خبری نیست به نظر از سایبر و اپسی میشه انتظار داشت تا بلکه انجام بدن به هر حال بازم چشم چون خودمم این بازی رو به خاطر باگهای زیادش ولش کردم و چشم خبری بشه حتما اطلاع میدم.
Alireza.jpg
Alireza.jpg
الان گلدن هن 2.2.4 برای ورژن 9 دیگه افلاینه یعنی احتیاجی به یو اس بی وصل کردن نیستش؟
به همون رویه سابق هست باید برای انجامش نت بزنی و ادرس هاستی که مدنظرته رو بدی تو مرورگر کنسول و در صورت داشتن کش افلاین از اون هاست بعدا دیگه نیاز به اتصال نت نیست و همچنان داشتن usb واسه جیلبریک در فریمور 9.00 احتیاجه و صرفا اپدیت گلدهن به نسخه جدید ربطی به حذف usb یا افلاین شدن نداره.

سلام و عرض ادب مجدد آقا رضا مثل همیشه لطف میکنید، لینک مطمعن فریمور 9.00 قرار بدید ( برای دستگاه ورژن اروپا هست میخوام که کپی کنم الان ورژن دستگاه ۷ هست، دستگاهم ۵۰۰ فت بود با اسلیم ۱ ترا عوض کردم ) پیشاپیش ممنون از زحمات و پاسخگویی شما

• Like
سلام و عرض ادب مجدد آقا رضا مثل همیشه لطف میکنید، لینک مطمعن فریمور 9.00 قرار بدید ( برای دستگاه ورژن اروپا هست میخوام که کپی کنم الان ورژن دستگاه ۷ هست، دستگاهم ۵۰۰ فت بود با اسلیم ۱ ترا عوض کردم ) پیشاپیش ممنون از زحمات و پاسخگویی شما
سلام دوست گرامی,خواهش میکنم

دانلود فریمور اوریجینال PS4 System Base FW 9.00 با لینک مستقیم

فریمور ریکاوریشم هم اگر خواستی یا لازم شد بگو تا لینکش رو بزارم اون چیزی در حدود 900 الی 1 گیگه.​

سلام دوست گرامی,خواهش میکنم

دانلود فریمور اوریجینال PS4 System Base FW 9.00 با لینک مستقیم

فریمور ریکاوریشم هم اگر خواستی یا لازم شد بگو تا لینکش رو بزارم اون چیزی در حدود 900 الی 1 گیگه.​

ی دنیا ممنون از شما
و اینکه فریمور ریکاوری برای چی هست؟ و چه موقعی باید استفاده بشه و اگه امکانش هست لطفا لینکشو بزارید و طریقه استفاده توضیح بدید بازم سپاس و منو ببخشید که زیاد سوال می پرسم

• Like
داش رضا هاست به جز اینا بالا گذاشتی دیگه چی بزنیم بهترو گلد هنشم همین 2.2.4 جدید باشه؟
اگر با هاستهای بالا مشکل داشتی کارو بزن
ی یادی هم از کارو کنیم چون دیگه خیلی وقته خبری ندیدم ازش امیدوارم خوب باشه,هاستشو تست داشتم رو دستگاه رفقام و کش کردم واسه فریمور 9 تو همشون گلدهن 2.2.4 اضافه کرده البته رو فریمور 5 یا 6 نمیدونم گلدهن جدید اضافه کرده یا نه بنابراین از همین استفاده کن بلکه اگر مشکلی بوده با هاستهای قبل برات ایشال این بهتر باشه.

ی دنیا ممنون از شما
و اینکه فریمور ریکاوری برای چی هست؟ و چه موقعی باید استفاده بشه و اگه امکانش هست لطفا لینکشو بزارید و طریقه استفاده توضیح بدید بازم سپاس و منو ببخشید که زیاد سوال می پرسم
مشکلی نیس عزیز خواهش میکنم
ببین شما دستگاه جدید گرفتی چون میخوای اپدیت کنی از فریمور 7 به 9 طبق توضیحاتی که دادی همین لینک بالا که بهت دادم جوابه
اما اگر به هر دلیل خواسته یا ناخواسته فریمورت دستکاری بشه یا دچار نقص بشه و بالا نیاد اون موقع باید از ریکاوری فریمور استفاده کنی

این لینک مستقیم فریمور 9.00 از (Recovery)
https://ia803201.us.archive.org/7/items/PS4-Recovery-Firmwares/Firmware 9.00/PS4UPDATE.PUP

آخرین ویرایش:
سلام خدمت دوستان عزیز
ببخشید من کنسولم کپی خوره
و این هاستی که دارم برا سایت پی سی دی هست این هاست باگ داره و بعضی موقع ها رو لودینگ گیر میکنه و مجبور میشم از برق بکشم کنسول رو . خواستم بدونم میتونم این هاست رو dns بزنم و عوض کنم رو پس اس فورم بازی هم دارم نمیتونم ریست کنم
اگه میشه راهنمایی کنید

سلام خدمت دوستان عزیز
ببخشید من کنسولم کپی خوره
و این هاستی که دارم برا سایت پی سی دی هست این هاست باگ داره و بعضی موقع ها رو لودینگ گیر میکنه و مجبور میشم از برق بکشم کنسول رو . خواستم بدونم میتونم این هاست رو dns بزنم و عوض کنم رو پس اس فورم بازی هم دارم نمیتونم ریست کنم
اگه میشه راهنمایی کنید
اگه میشه یه چند تا dns هم بگید که به پلی استیشن نتورک وصل نشه ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or