پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
داش رضا این راه نفوذی که پیدا شده واس جیلبریک چه جوریاس!!؟
اکسپلویت از طریق امولاتور ps2 و سیو گیم هاش توسط cturt که هنوز پچم نشده
به درستی مشخص نیس اما فکر نکنم اونقدر بتونه مفید باشه البته اگر زود قضاوت نکرده باشیم
به اینصورت که اگر پلاس داشته باشین و اگه بازی ps2 عه اکانتی ریختید باهاش احتمالا بشه جیلبریک رو انجام داد!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ir.boy and airblue
چرا عزیز هستش البته باید با برنامه اپولو این سیو رو انتقال بدی

سیو بازی فیفا 22 برای ps4 جیلبریک شده اپدیت 1.30
اوباميانگ در چلسي
آلونسو در بارسا
كاسميرو و آنتوني در يونايتد
كل نقل و انتقالات بروز شدن

لینک دانلود:
لینک کوتاه | آپلود 44 | FIFA 22 Save.rar
دمت گرم آقا رضا، روشش رو هم بگو

• Like
Reactions: rezagoli
همه اینا به کنار این اخر نسلی این خبر به شخصه بیشتر مزه داد

انگار بصورت رسمی هم تایید شده : نسخه ی PS4 بازی Resident Evil 4 Remake ساخته خواهد شد!

View attachment 272720
واقعا سورپرایز بود
امیدوارم تیکن 8 هم واسه ps4 تایید بشه
البته فک میکنم اینها بیشتر بخاطر مشکل تولید برای ps5 هست و کمپانی ها برای تضمین فروش خودشون ناچار به انجام این کار هستن
واسه ما ایرانی ها هم بخاطر مشکلات اقتصادی و..... ،این تایید شدن ها باعث خوشحالیه

از دوستان هم بخاطر این اسپم عذرخواهی میکنم🙏🏻

دمت گرم آقا رضا، روشش رو هم بگو
سیو رو دانلود کردید اول میرید سیو داخل کنسول که میخوایید سیو دانلود شده جایگزین ش بشه رو دیکرپت می کنید با گزینه Export
Decrypted Save
این سیو دیکریپت شده میره داخل هارد کنسول (دقت کنید ) به مسیر زیر و با PS4 Xplorer میتونید مسیر زیر رو ببینید:
data/Apollo/account ID/game ID
خب حالا بعدش شما میرید و سیو دیگریت شده ای که دانلود کردید رو تو مسیر بالا جایگزین فایل دیکرپت خودتون قرار میدید این کار رو میتونید با PS4 Xplorer و یا FTP انجام بدید حتما و حتما نام دیکرپت دانلود شده رو به سیوی که تو اون مسیر هست تغییر بدید حتی به بزرگی و کوچکی حروف دقت کنید بعدش برگردید برنامه آپولو و باز سیو بازی مورد نظر رو بیارید
هارد کنسول) اینبار گزینه Import Decrapted save رو بزنید تا سیو دانلود
شده اعمال بشه دقت کنید باید متن File Successfully Imported نمایش داده بشه که به معنی موفقیت آمیز بودن جایگزین کردن سیو هست.

نوستالژی اخر هفته از​

cyber=:Rose:
Alireza.jpg
[CUSA29249] Teenage Mutant Ninja Turtles Cowabunga Collection Update v1.01 Fully Backported

لینک دانلود بازی:
Base:
1fichier.com: Cloud Storage

Update Backported:

or
EP0101-CUSA29249_00-TMNTCOWABUNGAXXX-A0101-V0100-CyB1K.pkg

Update (9.00+):
or
EP0101-CUSA29249_00-TMNTCOWABUNGAXXX-A0101-V0100-9.00-CyB1K.pkg

Notes: 5.05 / 6.72 / 7.02 / 7.55 Backport! Tested on 5.05! Released together with TRIFECTA! Special thanks to xmrallx! I smell a pizza with all toppings in this, it includes emus for NES, SNES, Gameboy and Genesis. I dont know if it works with other games but i let that for my dear Jabu and Vika, heres some overtime work for you two! XD

Enjoy

By CyB1K

سلام اقا رضا ببخشید همیشه مزاحم وقتتون میشم ی درخواست داشتم اپدیت Uncharted 4 ورژن
CUSA00341 میخواستم دقیقا اینو

UP9000-CUSA00341_00-UNCHARTED4000000-A0133-V0100-DP-repack
بازم پیشاپیش ممنون از زحمات شما

• Like
سلام اقا رضا ببخشید همیشه مزاحم وقتتون میشم ی درخواست داشتم اپدیت Uncharted 4 ورژن
CUSA00341 میخواستم دقیقا اینو

UP9000-CUSA00341_00-UNCHARTED4000000-A0133-V0100-DP-repack
بازم پیشاپیش ممنون از زحمات شما
سلام ب رفیق عزیز
خواهش میکنم

Update 1.33 (Repack) بازی با ایدی CUSA00341

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: airblue and 3DO
با سلام به آقا علیرضای عزیز هر وقت مشکل پیش میاد مزاحم شما میشوم با نرم افزار PS4 TOOLSET داشتم لوگو سونی را عوض میکردم کنسول هنگ کرد و خاموش و روشن کردم همان زمان بالا آمدن این پیام ارور CE-36329-3 میاد که عکسش را میفرستم رفتم از سیف مود Rebuild Database هم انجام دادم اما بازهم به محض شروع شدن این پیام میاد ممنون میشم راهنمایی فرمایید photo_2022-09-20_09-06-05.jpg

با سلام به آقا علیرضای عزیز هر وقت مشکل پیش میاد مزاحم شما میشوم با نرم افزار PS4 TOOLSET داشتم لوگو سونی را عوض میکردم کنسول هنگ کرد و خاموش و روشن کردم همان زمان بالا آمدن این پیام ارور CE-36329-3 میاد که عکسش را میفرستم رفتم از سیف مود Rebuild Database هم انجام دادم اما بازهم به محض شروع شدن این پیام میاد ممنون میشم راهنمایی فرمایید photo_2022-09-20_09-06-05.jpg
آقا علیرضا جان خدا را شکر برطرف شد آمدم دوباره از سیف مود فریمور 9.00 را نصب کردم کنسول بالا آمد

Attachments

• photo_2022-09-20_09-06-36.jpg
    photo_2022-09-20_09-06-36.jpg
    163.5 KB · مشاهده: 8
  • Like
با سلام به آقا علیرضای عزیز هر وقت مشکل پیش میاد مزاحم شما میشوم با نرم افزار PS4 TOOLSET داشتم لوگو سونی را عوض میکردم کنسول هنگ کرد و خاموش و روشن کردم همان زمان بالا آمدن این پیام ارور CE-36329-3 میاد که عکسش را میفرستم رفتم از سیف مود Rebuild Database هم انجام دادم اما بازهم به محض شروع شدن این پیام میاد ممنون میشم راهنمایی فرمایید View attachment 273404
آقا علیرضا جان خدا را شکر برطرف شد آمدم دوباره از سیف مود فریمور 9.00 را نصب کردم کنسول بالا آمد
:Rose:
حتما در مراحل و انجام کار با اینگونه نرم افزارها باید مراقب باشید تا جایی اشتباه نشه و چیزی رو بی جهت پاک یا جا به جا نکنید تا مشکل نشه براتون.
معمولا این مشکلات با صدمه به فایلای سیستمی پیش میان و بله دیگه در اخر راهی جز نصب دوباره فریمور نداره.

آخرین ویرایش:
بنده از ورژن 5.05 به ورژن 6.72 آپدیت کردم و نسبت به تجربه ای که از هر دو ورژن داشت میتونم بگم که 6.72 بهترین و بی نقص ترین ورژن از لحاظ جیلبریک واسه من بوده ( البته باید قلق اجرای اکسپلویت رو پیدا کنید ) این رو از این لحاظ گفتم که دوستانی که در این ورژن یا ورژن های قبل تر قرار دارند در صورت اقدام به آپدیت با دقت بیشتری این کار رو انجام بدهند . ( هر چند همون طوری که قبل تر هم دوستان اشاره داشتن نحوه اجرای اکسپلویت در کنسول های مختلف متفاوت هستش )

اقا رضا روش یو اس بی دائمی رو منتشر نکردن؟
اگر منظورت برای مراحل اکسپلویت در فریمور 9.00 هست
همونطور که میدونی USB Magic قبلا از jose Gonzalez منتشر شده بود بنابراین با ی پیام دیگه مثل اینکه میخواد ورژن جدیدترش رو یعنی USB Magic 2.0 رو منتشر کنه البته فعلا داره تستش میکنه و بطور دقیق معلوم نیست چه زمانی بیاد, همونطور که در پستای قبل گفته شد
دیگه نیازی به درآوردن usb و جا زدنش بعد از اکسپلویت ندارین بنابراین usb میتونه همیشه رو کنسولتون با خیال راحت متصل باشه.

هر کی هر جا باشه میگه اونجا خوبه بیخیال داداش این موضوع چیزی نیس بخواد اذیت کنه بالاخره تجربه و تصمیم هر کی به یه شکل واس خودش محترمه.
داداش من دقت نکردی من چی عرض کردم گفتم که من کنسولم 5.05 بودش و نمیگم اونم بد بود، بلکه 6.72 نسبت به ایرادات ریزی که 5.05 داشت واسه من الان بهترین ورژن هستش ( یه جورایی من از 5.05 که همه ازش به عنوان ورژن طلایی یاد میکنن به بالاتر آپدیت کردم و حرف شما خلاف این مورد هستش ) و فعلا نیاز به آپدیت به ورژن های بالاتر رو نمیبینم مگر این که اتفاق خاص یا روش خاصی رو در ورژن های دیگه ببینم . موفق باشی .

• Like
Reactions: airblue

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or