داش رضا این راه نفوذی که پیدا شده واس جیلبریک چه جوریاس!!؟mast1c0re PS2 Emulator Escape Demo
Hacking PS4 / PS5 with Userland Exploit via PS2
Emulator by CTurt
View attachment 272586
داش رضا این راه نفوذی که پیدا شده واس جیلبریک چه جوریاس!!؟mast1c0re PS2 Emulator Escape Demo
Hacking PS4 / PS5 with Userland Exploit via PS2
Emulator by CTurt
View attachment 272586
اکسپلویت از طریق امولاتور ps2 و سیو گیم هاش توسط cturt که هنوز پچم نشدهداش رضا این راه نفوذی که پیدا شده واس جیلبریک چه جوریاس!!؟
دمت گرم آقا رضا، روشش رو هم بگوچرا عزیز هستش البته باید با برنامه اپولو این سیو رو انتقال بدی
سیو بازی فیفا 22 برای ps4 جیلبریک شده اپدیت 1.30
اوباميانگ در چلسي
آلونسو در بارسا
كاسميرو و آنتوني در يونايتد
كل نقل و انتقالات بروز شدن
لینک دانلود:
لینک کوتاه | آپلود 44 | FIFA 22 Save.rar
واقعا سورپرایز بودهمه اینا به کنار این اخر نسلی این خبر به شخصه بیشتر مزه داد
انگار بصورت رسمی هم تایید شده : نسخه ی PS4 بازی Resident Evil 4 Remake ساخته خواهد شد!
View attachment 272720
سیو رو دانلود کردید اول میرید سیو داخل کنسول که میخوایید سیو دانلود شده جایگزین ش بشه رو دیکرپت می کنید با گزینه Exportدمت گرم آقا رضا، روشش رو هم بگو
سلام ب رفیق عزیزسلام اقا رضا ببخشید همیشه مزاحم وقتتون میشم ی درخواست داشتم اپدیت Uncharted 4 ورژن
CUSA00341 میخواستم دقیقا اینو
UP9000-CUSA00341_00-UNCHARTED4000000-A0133-V0100-DP-repack
بازم پیشاپیش ممنون از زحمات شما
آقا علیرضا جان خدا را شکر برطرف شد آمدم دوباره از سیف مود فریمور 9.00 را نصب کردم کنسول بالا آمدبا سلام به آقا علیرضای عزیز هر وقت مشکل پیش میاد مزاحم شما میشوم با نرم افزار PS4 TOOLSET داشتم لوگو سونی را عوض میکردم کنسول هنگ کرد و خاموش و روشن کردم همان زمان بالا آمدن این پیام ارور CE-36329-3 میاد که عکسش را میفرستم رفتم از سیف مود Rebuild Database هم انجام دادم اما بازهم به محض شروع شدن این پیام میاد ممنون میشم راهنمایی فرمایید
با سلام به آقا علیرضای عزیز هر وقت مشکل پیش میاد مزاحم شما میشوم با نرم افزار PS4 TOOLSET داشتم لوگو سونی را عوض میکردم کنسول هنگ کرد و خاموش و روشن کردم همان زمان بالا آمدن این پیام ارور CE-36329-3 میاد که عکسش را میفرستم رفتم از سیف مود Rebuild Database هم انجام دادم اما بازهم به محض شروع شدن این پیام میاد ممنون میشم راهنمایی فرمایید View attachment 273404
آقا علیرضا جان خدا را شکر برطرف شد آمدم دوباره از سیف مود فریمور 9.00 را نصب کردم کنسول بالا آمد
اقا رضا روش یو اس بی دائمی رو منتشر نکردن؟بازگشت Flow0:وی گزارش خود را برای اشکال هسته PS5 که قبلاً در PS4 فاش شده بود رو فاش کرد.
View attachment 273552
اگر منظورت برای مراحل اکسپلویت در فریمور 9.00 هستاقا رضا روش یو اس بی دائمی رو منتشر نکردن؟
داداش من دقت نکردی من چی عرض کردم گفتم که من کنسولم 5.05 بودش و نمیگم اونم بد بود، بلکه 6.72 نسبت به ایرادات ریزی که 5.05 داشت واسه من الان بهترین ورژن هستش ( یه جورایی من از 5.05 که همه ازش به عنوان ورژن طلایی یاد میکنن به بالاتر آپدیت کردم و حرف شما خلاف این مورد هستش ) و فعلا نیاز به آپدیت به ورژن های بالاتر رو نمیبینم مگر این که اتفاق خاص یا روش خاصی رو در ورژن های دیگه ببینم . موفق باشی .هر کی هر جا باشه میگه اونجا خوبه بیخیال داداش این موضوع چیزی نیس بخواد اذیت کنه بالاخره تجربه و تصمیم هر کی به یه شکل واس خودش محترمه.