رفیق منم چیز بدی نگفتم بهت فقط یاداوری کردم تا واس کسی سو تفسیر نشه بهت برنخوره باز ادامه دار بشه بعضی ادما دنیارو از دریچه نگاه خودشون میبینن و من کلی گفتم اون پیامم روداداش من دقت نکردی من چی عرض کردم گفتم که من کنسولم 5.05 بودش و نمیگم اونم بد بود، بلکه 6.72 نسبت به ایرادات ریزی که 5.05 داشت واسه من الان بهترین ورژن هستش ( یه جورایی من از 5.05 که همه ازش به عنوان ورژن طلایی یاد میکنن به بالاتر آپدیت کردم و حرف شما خلاف این مورد هستش ) و فعلا نیاز به آپدیت به ورژن های بالاتر رو نمیبینم مگر این که اتفاق خاص یا روش خاصی رو در ورژن های دیگه ببینم . موفق باشی .
بسته به ایدی بازیت اگر از طریق goldhen cheats چیزی نیسترضا جان چیت واسه بازی gta v ورژن 1.38 چیزی نیست الان؟
جریان چیه داداش؟ ترجمه نمیکنید؟ توضیح نداره؟Great news
we got kernel eggsploit by@sleirsgoevy
WIP kernel exploit · sleirsgoevy/bd-jb@bf70b84
View attachment 274025
از هاست های ایرانی مثل هاست سایت p30day استفاده کنیددوستان این روزا که نت قطعه چجوری به هاست وصل بشم؟؟ راهی هست؟ متاسفانه کش و کوکی رو پاک کردم
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
سلام خدمت دوستان عزیزدوستان این روزا که نت قطعه چجوری به هاست وصل بشم؟؟ راهی هست؟ متاسفانه کش و کوکی رو پاک کردم
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
همونطور که در پستای قبل هم اشاره شد فعلا دولوپرها میتونن استفاده کنن تا 15 اکتبر باید منتظر موند بلکه فلو بیاد با توضیحات بیشتر و کامل تر راجب ورژن 4.50(احتمالا از همون روش کپیخور کردن با BD-JB یا بلوری باشه ماجرا) و اینکه اسلیرز هم داره تلاش میکنه تا این وسط به نتیجه برسه.جریان چیه داداش؟ ترجمه نمیکنید؟ توضیح نداره؟