سلام و وقت به خیر به همه رفقادرود
آقا من بعد چند سال میخوام کنسول رو کپی خور کنم ولی یه سری مطالب رو به کل یادم رفته و یه سری هم تو این مدت اصلا در جریانش نبودم. راهنمایی کنید ممنون میشم واقعا
1- این که الان آخرین فریموری که هک شده کدوم فریموره؟ (کنسول خود من باید روی 6.72 باشه از همون چند سال پیش اگر اشتباه نکنم)
2- چه هاستی رو پیشنهاد می کنید برای هک که هم سبک باشه هم شلوغ نباشه؟ یه دوره یادمه هاست ها توشون 50 تا hen و mira بود آدم نمیدونست کدوم رو انتخاب کنه
3- و این که برای جیلبریک از چه پیلودی باید استفاده کنم؟ الان که داشتم سرچ میزدم دیدم یه چیزی به اسم Gold Hen هم اومده چه جوریاست داستان؟ یه سری هم تو هاست کارو مثل این که هست که پسوند L و N و اینا داره باز اینم نمیدونم به چه معناست.
4- بعد یه چیز دیگه هم دیدم الان از پست های قدیم که نوشته بود هک این فریمور آخریا مثل این که به یه فلش برای ارسال فایل نیاز داره زمان هک. شیوه جدیدتری نیومده؟
5- برای نصب گیم ها از روی هارد اکسترنال همچنان از همون debug settings کنسول باید فایل های fpkg نصب بشن یا فرق کرده طی این مدت؟
6- و این که برای همین آخرین فریموری که هک براش اومده، همچنان مشکلات خاموشی و پنیک و اینا هست یا برطرف شده؟
7- و مجدد راجع به جیلبریک، این که الان هاست آفلاینی همچنان مثل چند سال قبل وجود داره که بشه از طریق موبایل با هات اسپات فرستاد کنسول و کش کرد بدون این که نیاز به اتصال کنسول به اینترنت باشه؟
سپاس فراوان
سلامسلام اقا رضا بازی های ps1 رو تبدیل میکنم اسم هاشون همه یکییه عوض نمیشه داخل ps4 نصب میشه درست هم هست ولی دومی رومیخای نصب کنی چون اسم هاشون یکییه رو قبلی نصب میشه
سلام مرد بزرگسلام اقا رضا
مهندس جان چند وقتی هست که karo برنامه گلدن هن esp8266 رو اپدیت نکرده و اخریش مربوط به goldhen 2.2.2 هست.
امکان داره خودمون بتونیم برنامه مربوط esp8266 رو برا gold 2.2.4 درست کنیم . (روش یا نرم افزار)
اگه هم امکانش نیست لطفا فایل esp 8266 مربوط به 2.2.4 از یکی از هاست ها بفرستید
ممنون مهندس
سلام دوست گرامیسلام اقا رضا با برنامه PSX2PS4_v1.5 من فقط ر و اسم بازی ها مشکل دارم همه بازی ها رو که تبدیل میکنم اسم هاشون یکییه
اوووپس ... نباید امید داشته باشیم بعد از عرضه GOW:R بیان و دامپ بگیرن از بازی رو برای فریمور های پایین بک پورتش کنن
برا گاد اف وار جدید هنوز زوده و واقعا کسی ام نمیدونه میخواد چی بشه چون بعد از فریمور 9 تا الان خبر هک مبنی بر صد در صد بودنش نیست و هر چی ام بوده کاملا سکرت باقی مونده خیلیام مثل اینجا معتقدن خبرای خوب تو راهه...اوووپس ... نباید امید داشته باشیم بعد از عرضه GOW:R بیان و دامپ بگیرن از بازی رو برای فریمور های پایین بک پورتش کنن
چرا عزیز هستش البته باید با برنامه اپولو این سیو رو انتقال بدیرضا جان احیانا مدی چیزی نیست برای فیفا 22 که آپدیت اسکواد رو داشته باشه و تیم ها به روز بشن؟
سلام اقا رضاخب رو ورژن قبلی که بد کار نکرده بود البته ی اشکالات جزیی هم داشت حالا تو این ورژن طی پستی که زده انگار قضیه بهترم میشه!
View attachment 272716
آیا USB Magic 2.0 وجود دارد؟ بله ، USB برای حدود 3 دقیقه چرخه خواندن را حدود 3 ثانیه انجام می دهد. زمان زیادی برای روشن کردن راه اندازی PS4 و اکسپلویت ، بدون خارج یا وارد کردن USB ، فقط یک USB متصل به PS4 را بگذارید و بهره برداری را مانند 5.05 راه اندازی کنید.
سلامسلام اقا رضا
این واسه فریمور 9.00 عه,معلوم هست چه زمانی منتشر میشه چون با این تفاسیر خیلی سریعتر میشه مراحل جیلبریک.