پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
سلام اقا رضا بازی های ps1 رو تبدیل میکنم اسم هاشون همه یکییه عوض نمیشه داخل ps4 نصب میشه درست هم هست ولی دومی رومیخای نصب کنی چون اسم هاشون یکییه رو قبلی نصب میشه

• Like
Reactions: rezagoli
درود
آقا من بعد چند سال میخوام کنسول رو کپی خور کنم ولی یه سری مطالب رو به کل یادم رفته و یه سری هم تو این مدت اصلا در جریانش نبودم. راهنمایی کنید ممنون میشم واقعا :Rose:

1- این که الان آخرین فریموری که هک شده کدوم فریموره؟ (کنسول خود من باید روی 6.72 باشه از همون چند سال پیش اگر اشتباه نکنم)
2- چه هاستی رو پیشنهاد می کنید برای هک که هم سبک باشه هم شلوغ نباشه؟ یه دوره یادمه هاست ها توشون 50 تا hen و mira بود آدم نمیدونست کدوم رو انتخاب کنه :D
3- و این که برای جیلبریک از چه پیلودی باید استفاده کنم؟ الان که داشتم سرچ میزدم دیدم یه چیزی به اسم Gold Hen هم اومده چه جوریاست داستان؟ :D یه سری هم تو هاست کارو مثل این که هست که پسوند L و N و اینا داره باز اینم نمیدونم به چه معناست.
4- بعد یه چیز دیگه هم دیدم الان از پست های قدیم که نوشته بود هک این فریمور آخریا مثل این که به یه فلش برای ارسال فایل نیاز داره زمان هک. شیوه جدیدتری نیومده؟
5- برای نصب گیم ها از روی هارد اکسترنال همچنان از همون debug settings کنسول باید فایل های fpkg نصب بشن یا فرق کرده طی این مدت؟
6- و این که برای همین آخرین فریموری که هک براش اومده، همچنان مشکلات خاموشی و پنیک و اینا هست یا برطرف شده؟
7- و مجدد راجع به جیلبریک، این که الان هاست آفلاینی همچنان مثل چند سال قبل وجود داره که بشه از طریق موبایل با هات اسپات فرستاد کنسول و کش کرد بدون این که نیاز به اتصال کنسول به اینترنت باشه؟

سپاس فراوان :D

درود
آقا من بعد چند سال میخوام کنسول رو کپی خور کنم ولی یه سری مطالب رو به کل یادم رفته و یه سری هم تو این مدت اصلا در جریانش نبودم. راهنمایی کنید ممنون میشم واقعا :Rose:

1- این که الان آخرین فریموری که هک شده کدوم فریموره؟ (کنسول خود من باید روی 6.72 باشه از همون چند سال پیش اگر اشتباه نکنم)
2- چه هاستی رو پیشنهاد می کنید برای هک که هم سبک باشه هم شلوغ نباشه؟ یه دوره یادمه هاست ها توشون 50 تا hen و mira بود آدم نمیدونست کدوم رو انتخاب کنه :D
3- و این که برای جیلبریک از چه پیلودی باید استفاده کنم؟ الان که داشتم سرچ میزدم دیدم یه چیزی به اسم Gold Hen هم اومده چه جوریاست داستان؟ :D یه سری هم تو هاست کارو مثل این که هست که پسوند L و N و اینا داره باز اینم نمیدونم به چه معناست.
4- بعد یه چیز دیگه هم دیدم الان از پست های قدیم که نوشته بود هک این فریمور آخریا مثل این که به یه فلش برای ارسال فایل نیاز داره زمان هک. شیوه جدیدتری نیومده؟
5- برای نصب گیم ها از روی هارد اکسترنال همچنان از همون debug settings کنسول باید فایل های fpkg نصب بشن یا فرق کرده طی این مدت؟
6- و این که برای همین آخرین فریموری که هک براش اومده، همچنان مشکلات خاموشی و پنیک و اینا هست یا برطرف شده؟
7- و مجدد راجع به جیلبریک، این که الان هاست آفلاینی همچنان مثل چند سال قبل وجود داره که بشه از طریق موبایل با هات اسپات فرستاد کنسول و کش کرد بدون این که نیاز به اتصال کنسول به اینترنت باشه؟

سپاس فراوان :D
سلام و وقت به خیر به همه رفقا
این مطلب رو که دوستمون گذاشته جواب و بطور کلی واسه مرتبه اخر میگم,چون اکثرا این سوالات حتی اون چن سوال قبلی که دوستان همین اخر گذاشتن و کسی جواب نداده تو پستای قبل جواباش کاملا هست و فقط نیاز به ی سرچ کوچیک و زمان هست تا به جواباتون برسین

فریمور 5 و 9 جز بهترین فریمورهای هک تو زمان ps4ن به جرات میگم بدون هنگ و کرنل پینک البته تا این زمان که دارم این پست رو میزارم هستن بنابراین 6.72 همونطور که گفتم چون تجربه نداشتم و طبق چیزی که شنیدم و میگن خوبه ولی بعضیام نظرشون این هست که اذیت داره,7.02 هم به همین منوال,7.51 و 55 هم جز بدترین اکسپلویت های تاریخ هک ps4 هستن.

هاستها همشون رو فریمور 5 و 9 بسته به نوع و مدل کنسول به دلیل پایداری بیشتر این فریمورها جوابن و پی لود های کارامد بسته به سازنده اون هاست دارن از جمله مهمترین این پی لودها,باکس disable update هست که با فعال شدنش جلوگیری میکنه از اپدیت خودکار کنسول برای زمانیکه میخواین انلاین بشین واسه زدن هاست و اگرم بعد از زدن پی لود disable update بازم بعد از اتصال نت تو نوتیفیکیشن کنسولتون اپدیت جدید رو گرفت اگر یادتون بره و تا اخر اپدیت رو بگیره باز چون اون پی لود disable update رو از قبل اگر به درستی زده باشین دیگه مراحل بعدی اپدیت پیش نمیره و ارور میده,بهترین کار این هست که متوقفش کنید و بزارید داخل همون نوتیفیکیشن بمونه با اینکار بعدا از راه اندازی مجدد کنسول و زدن نت اگر باز اپدیت بیاد اینبار نوتیفیکیشن ناموفق اپدیت رو براتون میزنه لذا واسه اینایی که فکر میکنن با زدن نت و کش کردن هاست کنسول دچار مشکل میشه و نگران اپدیت خودکارن به هیچ وجه جای نگرانی نداره مشروط بر اینکه حتما پی لود disable update از ی هاست معتبر انجام بشه و چن تا اموزش دیگم تو پستای قبل تر گذاشتیم به جز همین پی لود disable update واسه بلاک کردن اپدیت خودکار کنسول.

هاستها طبق ساخت و سلیقه سازنده همینطور نوع استفاده هر شخص بصورت سبک با پی لود کمتر و بصورت کامل با پی لود بیشتر و کامل تر وجود دارن(بطور مثال هاستهای کارو)این دیگه بستگی به ازمون و خطا,نوع استفاده ضروری شما از پی لودهای متعددی هست که تو این هاستها وجود دارن.بهترین هن واسه اکسپلویت کاملم اخرین ورژن گلدهن همیشه پیشنهاده چون برای اجرای بی نقص بازیای جدید که رو فریمورای بالاتر از 9 پورت میشن اسپوف داره به اون فریمور مورد نظر که بازی جدید لازم داره.

همچنان واسه فریمور 9.00 استفاه از usb یا استفاده از رم ریدر با ی رم میکرو sd یا m2 بسته به نوع چن کاره بودن رم ریدر با کمترین حجم رم حتی 64 مگابایت کفایت میکنه پس نیازی به فلش یا رم موبایلی با حجم بالا نیست هیچگونه جای نگرانی واسه صدمه و سوختن فلش یا رمم نیست.

سلام اقا رضا بازی های ps1 رو تبدیل میکنم اسم هاشون همه یکییه عوض نمیشه داخل ps4 نصب میشه درست هم هست ولی دومی رومیخای نصب کنی چون اسم هاشون یکییه رو قبلی نصب میشه
سلام
نمیدونم و نگفتی دوست گرامی که داری از چه نرم افزاری واسه تبدیل بازیای ps1 رو ps4 استفاده میکنی!!؟

آخرین ویرایش:
سلام اقا رضا
مهندس جان چند وقتی هست که karo برنامه گلدن هن esp8266 رو اپدیت نکرده و اخریش مربوط به goldhen 2.2.2 هست.
امکان داره خودمون بتونیم برنامه مربوط esp8266 رو برا gold 2.2.4 درست کنیم . (روش یا نرم افزار)
اگه هم امکانش نیست لطفا فایل esp 8266 مربوط به 2.2.4 از یکی از هاست ها بفرستید
ممنون مهندس

سلام اقا رضا
مهندس جان چند وقتی هست که karo برنامه گلدن هن esp8266 رو اپدیت نکرده و اخریش مربوط به goldhen 2.2.2 هست.
امکان داره خودمون بتونیم برنامه مربوط esp8266 رو برا gold 2.2.4 درست کنیم . (روش یا نرم افزار)
اگه هم امکانش نیست لطفا فایل esp 8266 مربوط به 2.2.4 از یکی از هاست ها بفرستید
ممنون مهندس
سلام مرد بزرگ
خیر برادر کار شما نیست باس خودش اپدیت کنه,تو پستای قبل اشاره داشتم بهش,فعلا خبری نبوده ازش و پیام نزاشته جایی اما انگار حالا یا خودش یا اونایی که باهاش در ارتباطن فعلا فقط ورژن اخر گلدهن 2.2.4 رو تو هاستهاش اپدیت کردن بعد من بهتون چندین بار گفتم تو خود محیط اصلی هاستش گزینه مربوط esp8266 هست و کش میشه تو یوزرگاید و دیگه صرفا نیازی به داشتن اون بردesp8266 هم نیست.(البته فقط واسه کش این هاست)
سلام اقا رضا با برنامه PSX2PS4_v1.5 من فقط ر و اسم بازی ها مشکل دارم همه بازی ها رو که تبدیل میکنم اسم هاشون یکییه
سلام دوست گرامی

چن تابرنامه خیلی خوب الان هست که تقریبا با همین اسمه,یکیش واسه jabu هست و اون یکی واسه ی برنامه نویس به اسم Markus00095

به احتمال زیاد داری از برنامه Markus00095 استفاده میکنی که فایل اجراییش بصورت bat و محیط زیر عکس رو گذاشتمه باید پیش نیازش رو حتما نصب کنی(با فلش قرمز تو عکس مشخص کردم)
Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ir.boy and airblue
اوووپس ... نباید امید داشته باشیم بعد از عرضه GOW:R بیان و دامپ بگیرن از بازی رو برای فریمور های پایین بک پورتش کنن :(
برا گاد اف وار جدید هنوز زوده و واقعا کسی ام نمیدونه میخواد چی بشه چون بعد از فریمور 9 تا الان خبر هک مبنی بر صد در صد بودنش نیست و هر چی ام بوده کاملا سکرت باقی مونده خیلیام مثل اینجا معتقدن خبرای خوب تو راهه...

Alireza (2).jpg

پستی که نشون میده cyber داره رو اپدیت بازی Cyberpunk کار میکنه اما فعلا ناموفق

Alireza.jpg
Alireza.jpg
Alireza.jpg

بله ، زندگی من بیش از صرف ساعت های بی شماری برای تلاش برای رفع این بازی به 30 روش مختلف است زیرا هر بروزرسانی از گذشته بدتر است

رضا جان احیانا مدی چیزی نیست برای فیفا 22 که آپدیت اسکواد رو داشته باشه و تیم ها به روز بشن؟
چرا عزیز هستش البته باید با برنامه اپولو این سیو رو انتقال بدی

سیو بازی فیفا 22 برای ps4 جیلبریک شده اپدیت 1.30
اوباميانگ در چلسي
آلونسو در بارسا
كاسميرو و آنتوني در يونايتد
كل نقل و انتقالات بروز شدن

لینک دانلود:
لینک کوتاه | آپلود 44 | FIFA 22 Save.rar

خب رو ورژن قبلی که بد کار نکرده بود البته ی اشکالات جزیی هم داشت حالا تو این ورژن طی پستی که زده انگار قضیه بهترم میشه!
Alireza.jpg
آیا USB Magic 2.0 وجود دارد؟ بله ، USB برای حدود 3 دقیقه چرخه خواندن را حدود 3 ثانیه انجام می دهد. زمان زیادی برای روشن کردن راه اندازی PS4 و اکسپلویت ، بدون خارج یا وارد کردن USB ، فقط یک USB متصل به PS4 را بگذارید و بهره برداری را مانند 5.05 راه اندازی کنید.

خب رو ورژن قبلی که بد کار نکرده بود البته ی اشکالات جزیی هم داشت حالا تو این ورژن طی پستی که زده انگار قضیه بهترم میشه!
View attachment 272716
آیا USB Magic 2.0 وجود دارد؟ بله ، USB برای حدود 3 دقیقه چرخه خواندن را حدود 3 ثانیه انجام می دهد. زمان زیادی برای روشن کردن راه اندازی PS4 و اکسپلویت ، بدون خارج یا وارد کردن USB ، فقط یک USB متصل به PS4 را بگذارید و بهره برداری را مانند 5.05 راه اندازی کنید.
سلام اقا رضا
این واسه فریمور 9.00 عه,معلوم هست چه زمانی منتشر میشه چون با این تفاسیر خیلی سریعتر میشه مراحل جیلبریک.

سلام اقا رضا
این واسه فریمور 9.00 عه,معلوم هست چه زمانی منتشر میشه چون با این تفاسیر خیلی سریعتر میشه مراحل جیلبریک.
سلام
بله دوست گرامی واسه فریمور 9 هست
فعلا داره تستش میکنه و همونطور که بالا گفته شد
دیگه نیازی به درآوردن usb و جا زدنش بعد از اکسپلویت ندارین بنابراین usb میتونه همیشه رو کنسولتون با خیال راحت متصل باشه.

همه اینا به کنار این اخر نسلی این خبر به شخصه بیشتر مزه داد

انگار بصورت رسمی هم تایید شده : نسخه ی PS4 بازی Resident Evil 4 Remake ساخته خواهد شد!

Alireza.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or