اگر منظورت cyber باشه چون هنوز همچنین توییتی ندیدم ازش!توییتر دیدم این دوستمون که بک پورت میکنه Cyb1k ناراحت شده از لیک شدن یه چیزی و گفته دیگه هیچ بازی از سمت من بک پورت نمیشه نه خودش نه آپدیتش! خیلی ناراحت شدم خدایی
خب قبول داریم که همه جا خوب و بد داره!!
اما دلیل نمیشه و حداقل خودم زود قضاوت نمیکنم که بخوام الان بگم اینا هک رو تا چه فریموری در اختیار دارن,ممکنه تا 9.60 باشه یا کمتر!
ولی معنی احترام رو خوووب درک میکنم و باید بتونیم درکشم کنیم,درسته cyber زیاد توییت میزنه و به قول بعضیا اهل دله و باحاله و جواب همرو تقریبا میده حالا بعضیا میگن با غرور و منت اینکارو میکنه خیلیام بهش میگن چه کاریه اصلا جواب نده و طرف رو بلاک کن با تمام این تفاسیر که باحاله,منت میزاره,همش میگه خوااابم میاد و خستم
به نظر با اینکه میدونیم هکی اگرم باشه فعلا به دلایلی در اختیار دیگران قرار نمیگیره ایشون بازیهای خوبی رو تونست با وجود فشار و تهدید از سمت بعضیا پورت کنه هر چن اونایی که اپدیت بالاتر از فریمور 9 رو داشتن بی نصیب موندن ولی واسه بقیه شد حکم طلا و انصافا هرچی بازی خووبم بود پورتش رو انجام داده تا الان
واقعا این تصویر رو ببینید خودتون بهتر متوجه بشید,ایشون فکر کنم ی خانوم هست البته اینطور که خودشم میگه که داره پورت انواع بازی کنسولای قدیمی رو برای ps4 انجام میده اخه این چه کامنت و پیامیه که رفتن اونجا گذاشتن واقعا جا تاسفه که نمیتونیم احترام بزاریم یا اگرم بلد نیستیم بریم یاد بگیریم حداقل به سلیقه هر شخص که میتونه قابل احترام باشه.
آخرین ویرایش: