پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
تصاویری از محیط کنسولم با استفاده از برنامه PS4 Theme Maker که کاملا مشخصه محیط کنسول و ایکونها تغییر کرده
و تست بازیهای ps1 با استفاده از اخرین نسخه مبدل Psx 2 ps4.bat v1.1

View attachment 266152
View attachment 266153
View attachment 266154
View attachment 266155
View attachment 266156
View attachment 266157
View attachment 266158
View attachment 266160
اقا رضا یه چند تا از بازیهای قدیمی رو اگر امکانشو داری اپلود کن یه جایی بریم به یاد قدیم دانلود کنیم

سلام آقا رضا ممنون که همیشه راهنمایی میکنید من Resident evil 3 و Resident evil 2 ps1 با همین برنامه جدید ورژن ۱.۲ تبدیل میکنم ولی دموهای CG پخش نمیشه و Tekken 1 تبدیل می کنم ولی موزیک های داخل مراحل بازی پخش نمیشه لطفا رهنمایی کنید ی دنیا ممنون از شما تمام ورژن های بازی هم تست کردم ntsc و pal و هم j ولی همین مشگل هست این بازیها خیلی برام مهم هست ممنون میشم راهنمایی یا کمکی کنید

اقا رضا یه چند تا از بازیهای قدیمی رو اگر امکانشو داری اپلود کن یه جایی بریم به یاد قدیم دانلود کنیم
سلام آقا رضا ممنون که همیشه راهنمایی میکنید من Resident evil 3 و Resident evil 2 ps1 با همین برنامه جدید ورژن ۱.۲ تبدیل میکنم ولی دموهای CG پخش نمیشه و Tekken 1 تبدیل می کنم ولی موزیک های داخل مراحل بازی پخش نمیشه لطفا رهنمایی کنید ی دنیا ممنون از شما تمام ورژن های بازی هم تست کردم ntsc و pal و هم j ولی همین مشگل هست این بازیها خیلی برام مهم هست ممنون میشم راهنمایی یا کمکی کنید
باشه عزیز میزارم

سلام خواهش میکنم
این برنامه PSX_2_PS4_v1.2 فعلا مشکلات ریزی داره از قبیل همین موزیک برخی از بازیها که تو هنگام عملیات تبدیل فایل شما به fpkg انگار نمیتونه ترکیب فایلهای بازیرو به درستی انجام بده(audio.Toc)و بنابراین تو نتیجه ش,موزیک بعضی از بازیها نیستن,طبق اطلاعی که دارم داره روش کار میکنه و تو اپدیت جدید امکانش هست فیکسش کنه در رابطه با مشکل دمو CG هم تا الان که شخصا مشکل نداشتم و کسی ام ندیدم جایی تو فروم ها بگه!
این سه تا بازی واست میزارم انگار موزیک هم داخلش ردیف شده فقط خودم تستش نکردم

بازی (Audio Fix)Tekken ps1 برای ps4
Alireza.jpg
لینک بازی:
Tekken_PS1

بازی RESIDENT EVIL 2 ps1 برای ps4(دو دیسک در یک pkg)
Alireza.png

** This is a multi disc package. To change discs, press the OPTIONS button on your controller and go down to Change Disc. Disc 1 is Leon, Disc 2 is Claire. **

** Please remember, the Sony "OFFICIAL" emulator allows save states, access this feature by pressing the OPTIONS button on your controller. **

** This is my first upload to Mega, I hope it works ok. **

[SLUS00748][SLUS00756] RESIDENT EVIL 2 (DUAL SHOCK VERSION) [2 DISCS] [PSXtoPS4]

لینک بازی:
897.69 MB file on MEGA

بازی RESIDENT EVIL 3 - NEMESIS ps1 برای ps4
Alireza.jpg

لینک بازی:
457.88 MB file on MEGA

آخرین ویرایش:
آقا رضا دست شما درد نکنه Tekken
صداش ok بود ولی Resident evil 3 مشکل Cutscene یا دمو CG داره اونم به قول شما بخاطر برنامه هست که در آینده مشکلاتش درست میشه
بازم ی دنیا ممنون و آرزوی بهترینها برای شما

رضا جان پورت پپسی من و پلنگ صورتی هم هست با موزیکاش؟ آخه من یه نسخه پپسی من رو دانلود کردم بدون موزیکاش بود
بازی Mortal Kombat Trilogy [PS1onPS4] (Audio Fix)
View attachment 266608

لینک دانلود:
MK1000-SLUS00330_00-0000000000000001-A0101-V0100

[PS1onPS4] V.I.P​

View attachment 266610

لینک دانلود:
UP9000-SLUS01228_00-PSHD123450000001-A0100-V0100

آقا رضا دست شما درد نکنه Tekken
صداش ok بود ولی Resident evil 3 مشکل Cutscene یا دمو CG داره اونم به قول شما بخاطر برنامه هست که در آینده مشکلاتش درست میشه
بازم ی دنیا ممنون و آرزوی بهترینها برای شما
رضا جان پورت پپسی من و پلنگ صورتی هم هست با موزیکاش؟ آخه من یه نسخه پپسی من رو دانلود کردم بدون موزیکاش بود
خواهش میکنم همچنین ارزوی سلامتی دارم برای شما و همه رفقا

عزیز توضیحش رو دادم تو ورژن 1.2 این برنامه مشکل پورت صدای بعضی از بازیها وجود داره به اصطلاح (audio.Toc) به خاطر همین تو بعضی بازیا مثل فوتبال یا همین pepsiman صدا نیست اما تو ورژن 1.3 که به تازگی داده این مشکل رو رفع کرده که خودم تستش کردم و موفق شدم بازی الون 2000 رو که تو منو صدا نداشت فیکس کنم و الان بدون مشکل منو هم صدا داره.
بزار بازی pepsiman رو برات انجام میدم و لینک میزارم تا دانلودش کنی البته با صدا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or