3DO
کاربر سایت
سلام نه فقطدرود
دوستان اساسینز شادو نسخه ps4 نداره؟
XBOX SERIES
PS5
PC
سلام نه فقطدرود
دوستان اساسینز شادو نسخه ps4 نداره؟
درود فراوان ب امین عزیزبا درود
آقا علیرضا یه سوال من به چه شکل میتونم گلدهن دستگاه رو از روش سلف هاست آپدید کنم . مثلا من الان روی کامپیوترم سلف هاست مربوط به کارو رو دارم که خودتون زحمتش رو کشیدید . الان میخوام بدونم میتونم گلدهن این سلف هاست رو آپدیت کنم ( با داشتن فاید bin گلدهن آخر ) یا این که باید از اول سلف هاست جدید دانلود کنم ؟
با درود بی نهایت و ارادت فراوان خدمت رفیق دوست داشتنی آقا علیرضای گلدرود فراوان ب امین عزیز
اره دادا میشه خیلی ام راحت
فقط کافیه همون سلف هاست رو تو PC بیای داخلشو چک کنی خب ممکنه با چن گلدهن قدیم یا جدید مواجه بشی (اره دیگه پیلودا همشون اخرش پسونده bin دارن) بنابراین و بطور مثال معمولش با باکس و نام گلدهنی ک قبلا تو مرورگرت هاستشو بصورت سلف هاست کش و استفاده داشتی,کار داری
ی نگاه دقیق ب اسمش بنداز در مرحله بعدی اخرین ورژن گلدهنو دانلودو اسمشو با همون گلدهن سابق سلف هاست کارو ک عرض کردم Rename کن در اخر گلدهنه جدیدو داخل سلف هاست کارو جایگزین کن
تمامی مراحل کلیر کش و پاک کردن هاستو انجام بده سپس سلف هاستو دوباره رو مرورگرت کش اینبار زمانیکه رو باکس گلدهنی ک استفاده از قبل داشتی بزنی میبینی ک گلدهن جدید با موفقیت لود میشه و تمام...
راستی اون مشکل بعد از تعویض باطری کنسولت حل شد ...
شما لطف داری بزرگوار...با درود بی نهایت و ارادت فراوان خدمت رفیق دوست داشتنی آقا علیرضای گل
خیلی خیلی ممنون از راهنمایی کامل و مفید شما . واقعیت من پست شما چه اینجا چه در تاپیک PS5 میبینم روحم شاد میشه .
در خصوص باتری مادربرد آره عزیز حدسم درست بود و این که اگر بخواییم کنسول رو به صورت آفلاین جلبریک کنیم حتما حتما باتری com یا همون باتری مادربرد بایستی درست باشه یعنی این که عملیات انجام جلبریک به صورت کاملا آفلاین مستلزم کارکردن باتری دستگاه هستش البته که به صورت آنلاین اون امکان وجود داشت . البته این رو هم بگم که هنوز تاریخ و ساعت دستگاه به عقب برمیگرده و هنوز هم نمیتونم به قسمت تروفی ها برم که احتمالا واسه رفع این مشکلات هم باید کلا کنسول رو فرمت کنم و از اول همون فریمور رو نصب کنم که حوصله نکردم و فقط به همین که کنسول آفلاین جلبریک بشه بسنده کردم .
فرمایش شما کاملا درسته و بهترین کار همینه ولی متاسفانه هارد دم دست ندارم و در صورتی که به دستم برسه طبق روشی که فرمودید امتحان میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم .شما لطف داری بزرگوار...
خب خداروشکر مشکلت مرتفع شده
اره دیگه ب نظرم نیاز ب یک فرمت کلی و مجدد ریختن فریمورم هست بلکه اون تاریخ و ساعت کنسولتم ok شه
البته بعدا اینا بالاخره یک راهکار در خصوصش قطعا خواهند داد تا اینهمه مجبور بر زحمت هم نباشه اما یه کار دیگم بعدا میتونی انجام و تست کنی شاید اینطوری بهترم باشه به اینصورت که اگر یک هارد جدید دم دستت و بیکار داشتی بیای جا ب جا کنی با هارد فعلیتو ببینی نتیجه میده یا خیر ک دیگه اون هارد اصلیتم اطلاعاتش پاک نشه..
شما لطف داری بزرگوار...
خب خداروشکر مشکلت مرتفع شده
اره دیگه ب نظرم نیاز ب یک فرمت کلی و مجدد ریختن فریمورم هست بلکه اون تاریخ و ساعت کنسولتم ok شه
البته بعدا اینا بالاخره یک راهکار در خصوصش قطعا خواهند داد تا اینهمه مجبور بر زحمت هم نباشه اما یه کار دیگم بعدا میتونی انجام و تست کنی شاید اینطوری بهترم باشه به اینصورت که اگر یک هارد جدید دم دستت بیکار بدون اطلاعات و ب اصطلاح خام داشتی بیای جا ب جا کنی با هارد داخلی فعلیتو ببینی نتیجه میده یا خیر ک دیگه اون هارد اصلیتم اطلاعاتش پاک نشه..
با درود و احترام بفرمایش شما کاملا درسته و بهترین کار همینه ولی متاسفانه هارد دم دست ندارم و در صورتی که به دستم برسه طبق روشی که فرمودید امتحان میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم .
چون در هر صورت که الان به قسمت تروفی ها نمیتونم برم چون خیلی از بازی ها رو پلات کرده بودم و دیگه الان به تروفی ها دسترسی ندارم
با سپاس فراوان .
فدای شما داداشبا درود و احترام ب
امین عزیز
داداشم عرض کردم بهت بالاخره اینا باید ی راهکاری بدن بابت تعویض باطری کنسول و مشکلات بعدش ک منجر ب برگشت زمانو تاریخ کنسول ب قبل و ارورهای احتمالی با ورود حتی ب برخی بازیا یا تروفی و غیره میشدش..
فقط باید کمی صبر کرد
و اگر اشتباه نکنم اپدیت از گلدهن حالا هر زمان ک بیاد باید مشکل باطری CMOS رو برطرف,زمانو تاریخم فیکس کنه...
View attachment 375500
شما کارهای مربوط به تعویض هاست و انجام بده ( کلیر کش و کلیر دیتا ) و هاست karo218.ir رو هم تست کن . من 6.72 هستم و راضی ام البته leeful هم واسه من خوب بود ولی با اینم اوکیم . حالا باز هم بسته به دستگاه ممکنه یک هاست واسه دستگاه شما بهتر باشه که باید خودتون تست کنید .سلام
الان بهترین هاست ها برای 6.72 چیه؟
من خیلی وقته دارم از leeful v10 استفاده میکنم خوبه (همون موقع 6.72 Al Azif رو امتحان کردم leeful بهتر بنظر میومد) ولی جدیدا هنگ کردن وسط بازی و خارج شدن از بازی زیاد برام اتفاق میفته... ، به نظرتون این به بازی ها مربوط میشه یا ممکنه با تغییر هاست هک بهتر بشه؟
ممنون
آقا رضا با سلام و خسته نباشید جزییات رو بگید لطفا
درود و احترامآقا رضا با سلام و خسته نباشید جزییات رو بگید لطفا
اشتباه نشه, این عزیز ciss نیست ,,,درود و احترام
ببین بزرگوار این ب اصطلاح همون پروژه psfree هست ولی ایندفه ظاهرا با اسم psfree 2 , اونم فعلا بصورت ازمایشی هست و اگر از قبل ماژول داشته باشی میتونی ازش استفاده کنی
توضیحاتشم همونطور ک عرض کردم در حد 2 الی 3 ثانیه هک انجام میشه و انگار مشکلاتی از قبیل هنگ,خاموشی(کرنل پنیک) هم نداره و کاملا استیبل میتونی کنسول خودتو رو فریمور 9 هک کنی...
حالا نگاه میکنم اگر ببینم رو هاستم اورده باشن ادرسشو میزارم تا اگر شما و دوستانی ک مایلن تست کنن , ببینن و انجام بدن.
یک ویدیو هست از Ciss اما از بس تو همون صحنه هک دارن ازش بد و جز کسانی هست ک گلدهنو برداشت ی مدتی اسمشو عوض کرد تو هاستاش ب اسم سیلور هن داد بیرون دیگه اونقدر کسی ب کارهاش اهمیتی نمیده..
یک ادرس هاستم ظاهرا هست نمیدونم جواب بده یا خیر باید چک بشه..
ادرس هاست Double PSFREE برای فریمور 9.00;
WELCOME TO BADERLINK NEW double PSFREE FASTER Exfat USB
View attachment 377903