پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 156 90.2%
  • خیر

رای‌ها: 17 9.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
درود و احترام
ببین بزرگوار این ب اصطلاح همون پروژه psfree هست ولی ایندفه ظاهرا با اسم psfree 2 , اونم فعلا بصورت ازمایشی هست و اگر از قبل ماژول داشته باشی میتونی ازش استفاده کنی
توضیحاتشم همونطور ک عرض کردم در حد 2 الی 3 ثانیه هک انجام میشه و انگار مشکلاتی از قبیل هنگ,خاموشی(کرنل پنیک) هم نداره و کاملا استیبل میتونی کنسول خودتو رو فریمور 9 هک کنی...
حالا نگاه میکنم اگر ببینم رو هاستم اورده باشن ادرسشو میزارم تا اگر شما و دوستانی ک مایلن تست کنن , ببینن و انجام بدن.

یک ویدیو هست از Ciss اما از بس تو همون صحنه هک دارن ازش بد و جز کسانی هست ک گلدهنو برداشت ی مدتی اسمشو عوض کرد تو هاستاش ب اسم سیلور هن داد بیرون دیگه اونقدر کسی ب کارهاش اهمیتی نمیده..
یک ادرس هاستم ظاهرا هست نمیدونم جواب بده یا خیر باید چک بشه..

ادرس هاست Double PSFREE برای فریمور 9.00;

WELCOME TO BADERLINK NEW double PSFREE FASTER Exfat USB

View attachment 377903
اشتباه نشه, این عزیز ciss نیست ,,,
ویدیوهاشم بد نیس البته اگر زبانشو متوجه بشین , اگر اشتباه نکنم اسپانیاییه حالا پرتغالیه هر چی هست;
داره تست هاست میزنه از همین روش جدید یعنی Double PSFREE رو فریمورای 9 کمتر از 2 ثانیه جیلبریکو انجام میده(اخرین نسخه گلدهن تا ب الانم رو هاستایی ک داره تست میزنه ظاهرا اعمال شده)
یکی از هاستارو لینکشو تو پست قبلم گذاشتم ک تو همین ویدیو هم داره ازش استفاده میکنه بنابراین اگر تمایل برای تستش داشتین انجام بدین...

آخرین ویرایش:
سلام اگه رو پی اس 4 کپی خور نسخه ۹ rebelde database بزنم کپی خورش میپره یا بازی ها حذف میشه؟
بستگی ب میزان اطلاعاتت یعنی اگر بازی یا سیو با ارزش تا جایی اومدی ک نخوای اخرش اه بکشی
و تا اونجا ک میدونم اون گزینه جز دگرگون کردن همه اون اطلاعاتت کاره دیگری انجام نمیده
پس شاید خیلیا بپرسن کی ب درد میخوره.....
حتی بعدش فکر کنم برنامه ای هست ک میتونه ایکونها رو برگردونه اماااا از ظرفیت هر بازی گرفته تا ورژنش رو پرت و پلا نشون میده
و اونم با ترفند اتصال کنسول ب PC و از طریق پایتون و نرم افزار مربوطه تا اونجا ک یادمه با Edit کردن یا همون ویرایش دیتا بیس کنسول ک اگر بلد باشین امکان درست کردن و مرتب کردن اونها هم وجود داره ولی ممکنه زمانبر بشه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: jaferpour
هاست MUXI برای فریمور 6.72
Alireza.jpg
ب نظر هاست سبک و پیلوداشم ب درد بخورن اما بازم رو هر کنسول ممکنه عملکردش متفاوت باشه و گاهی اوقات بدرستی جواب نده...
با اضافه شدن گلدهن 2.4b18.3
رفقا دو تا مدل ازش میزارم یکی حالت کش انلاین و دیگری سلف هاست
دوست داشتین و اگر هاست قبلیتون ب هر نحو قدیمی شده پیلوداش مخصوصا گلدهن میتونید اینو تستش کنید اگر اوکی بود ک خب هیچ ..اگر نبود از همونی ک قبلا بهتون جواب میداده باز میتونید مجدد استفاده کنید.

ادرس هاست MUXI بصورت کش انلاین:
MUXI672 PRO Alpha Lite

و ادرس هاست MUXI بصورت سلف هاست(اگر اشتباه نکنم تو فایل زیپ سلف هاستش یک فایل PDF اموزشی هم برای دوستانیکه وارد نیستن ظاهرا هست):
File folder on MEGA

آخرین ویرایش:
درود بر دوستان اللخصوص آقا رضا گل ، اگر میشه لینک نسخه هکی Sword and Fairy: Together Forever برای ps4 رو بذارید پیشاپیش تشکر...
ارادت
لینک مستقیم طبیعتا خب نداره لااقل من برای این بازی تا الان ندیدم
اما لینکای مدیا فایرش بصورت پارتای 3 گیگی هست
Sword and Fairy 7 Together Forever .jpg

Game;
Filecrypt

Update 1.10 برای فریمور 9.00;
Filecrypt

Update 1.10 (Fix 5.05 / 6.72 / 7.02 / 7.55);
Filecrypt

DLC ;
Filecrypt

پسورد در صورت لزوم;
Password: DLPSGAME.COM

خب بعد از مدتی نسبتا طولانی
ظاهرا با USB در فریمور 9.00 سرانجام باید خداحافظی کرد...

Alireza.jpg
Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
ارادت
لینک مستقیم طبیعتا خب نداره لااقل من برای این بازی تا الان ندیدم
اما لینکای مدیا فایرش بصورت پارتای 3 گیگی هست
View attachment 379008

Game;
Filecrypt

Update 1.10 برای فریمور 9.00;
Filecrypt

Update 1.10 (Fix 5.05 / 6.72 / 7.02 / 7.55);
Filecrypt

DLC ;
Filecrypt

پسورد در صورت لزوم;
Password: DLPSGAME.COM

خب بعد از مدتی نسبتا طولانی
ظاهرا با USB در فریمور 9.00 سرانجام باید خداحافظی کرد...

View attachment 379010
View attachment 379011
ببخشید اینو تا هفتشو دانلود کردم پارت آخرش ارور میده.لطفا کمک کنید.

• Like
Reactions: rezagoli
ببخشید اینو تا هفتشو دانلود کردم پارت آخرش ارور میده.لطفا کمک کنید.
با درود
ببینید توضیح شو عرض کردم خدمتت
چون اینا معمولا ممکنه بعضیاشون مثل همین بازی لینک مستقیمش هر جا نباشه بنابراین قبل از دانلود ,,چون بصورت پارت پارته
بهتره اول همه لینکارو چک کنید تا خدایی نکرده مثلا 4 تا پارت اولو میگیری یهو پارتای بعدش مشکلی تو لینکاش باشه اونوقت کاری نمیشه کرد و اونایی هم ک گرفته شد علنا بدون بهره و حجم نت هدر میره
البته من الان نمیدونم خود گیم رو مشکل دارین
یا قسمت اپدیتارو
خود لینکای بیس گیمو چک کردم پارت 8 مشکلی نداره
https://www.mediafire.com/file/vqrz...672513590606-A0100-V0100-CyB1K.part8.rar/file

تو دوران بازی های ویدیویی از قدیم تا ب الان بازیای زیادی رو دوست داشتم و باهاشون خاطرات زیادی دارم از دور هم جمع شدناش تا تنهایی ها
البته بیشتریا همینطور بودن با اینا سرگرم بودیمو زندگی کردیمو حداقلش سعی کردیم تا زمانی رو بیخیال مشکلات پیرامونمون بشیم..
اما در این بین بعضی از بازیا همیشه موندگارن
همینطور ک میدونید تو نسل 8 و PS4
بازیای خوب زیادی تونستن با انتشارشون جز ماندگارها باشن
از نظر خودم days gone
read dead 2 , last of us جز اینا بودن و هستن عناوین بازیای دیگه ک همیشه جز خوبها تو ذهن ها موندنو میمونن و حتی با چندین مرتبه تکرار بازی با اونها هم بازم ارزش زمان گذاشتن و تکرارو دارن
اما یکی از قدیمی ترهاش واسه زمان PS1 , PS2 حتی PS3 هست و اونم سری متال گیر و ب بهانه نسخه بازسازی شده شم ک باشه یعنی شماره سوم منم ترجیحا این شماره رو دوست دارم ک البته اینو باید بگم واقعا اختلاف نظرو سلیقه ها در خصوص سری این بازی زیاده بعضیا اعتقاد دارن شماره 3 خوب نبوده بعضیا میگن MGS The Phantom pain افتضاح بوده یکسری هم شماره 2 رو فقط تحسین میکنن اما ب نظرم کوجیما پشت هر چی باشه اون عنوان بزرگه و از نظر شخصی خودم همه شماره ها از 1 تا اخریشو دوست داشتم خصوصا صدا پیشگی این سری تا قبل دو نسخه MGS The Phantom pain یعنی دیوید هیترو ک کلا شخصیت اسنیک رو بطور عجیبی برام تکمیلو دوست داشتنی میکرد ک در اخر با ی سری اتفاقات کوجیما ترجیحا تصمیم بر تعویض این صدا پیشه رو تو دو عنوان جدیدش میگیره خب اینجا بازهم اختلاف نظر و سلیقه راجب صداپیشگی این سری درمیونه ک بگذریم...

هر کدوم از سری این بازی و ب اصطلاح شمار ه هاشو از 1 تا اخر با کنسول زمان خودش شخصا چندینو چند بار تجربه و تکرار کردم تو این بین شماره 3 رو از همه بیشتر
روند داستان , دیالوگ و معانی این سری , خصوصا شماره سوم رو دوست داشتمو دارم
اسم در میدان نبرد هیچ معنی ای نداره,,بعد از یکهفته هیچکس نامی نداره...
من کشورم رو این سرزمینو دوست دارم
من ب خلق چیزهایی کمک میکنم ک هرگز نباید استفاده میشدن چیزهایی ک از اول نباید وجود میداشتن
بین شما دو نفر رابطه خاصی وجود داشت چیزی ک نمیتونم درک کنم..چیزی ک فراتر از یک مرد و یک زن هست

لینک شماره سوم رو اینجا میزارم تا در صورت تمایل تکرار خاطره بشه و اگر قبلا تجربه این سری رو نداشتین حتما از شماره 1 شروع کنید تا اخر MGS The Phantom pain
اما دوستانیکه با این سری اشنا و تجربه داشتن بازم دوست داشتین میتونید تجربه ش کنید

Game:
https://www.mediafire.com/file/4npu...0-METALGEARSOLID03-A0100-V0100-CyB1K.pkg/file

Update 2.00 (Fix 5.05/6.72/7.02/7.50/9.00);
https://www.mediafire.com/file/1pml..._00-A0200-V0100-CyB1K-[DLPSGAME.COM].pkg/file

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or