پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 158 90.3%
  • خیر

رای‌ها: 17 9.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    175
بالاخره اولین انتشار از نسخه مبدل PSP 2 PS4/PS5 V1.0 از Markus
برای PS4 , PS5
طبیعتا اگر مشکل یا ایرادی رو بعد از تبدیل و اجرا در برخی از بازیا باشه احتمالا یا با اپدیت خود نرم افزار یا با ترفندی امکان حل شدنش بعدا اطلاع رسانی میشه یا ممکنه دیگه کاری نشه کرد...
لینک نرم افزار , مبدل مربوطه نیاز ب PC(حتما قبلش دقت ب نصب پیش نیاز مورد نظر برای اجرای صحیح نرم افزار در PC یا لپ تاپ خودتون داشته باشید);

یه راهنمایی برای رفقا
بعد از دانلود و استخراج اگر نرم افزار به درستی بازو اجرا نشد فقط کافیه از داخل همون فولدر اصلی نرم افزار فولدر dependance رو داخلش بشید اگر برنامه پایتون رو داخل ویندوز نصب ندارید از همون فولدر پایتونم داخلش موجوده نصب کنید بعد گزینه اول رو بزارید نصب بشه ترجیحا اتصال نت ب PC برای نصب کامل برقرار باشه و کمی صبر کنید تا مراحلو به درستی نصب کنه فک کنم دو مرحله س تا نرم افزار بصورت کامل و صحیح براتون اجرا بشه
PSP_2_PS4-PS5_v1.0
Alireza.jpg
لینک ویدیو اموزش:

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: 3DO and jaferpour
سلام بی زحمت میشه یه توضیح در مورد مود GTA بدین؟فایل هاشو گرفتم تا ورژن ۱.۵۲ فقط نمی‌دونم چجوری وارد ps4 بکنم تا اجرا بشه
درود
اگر از قبل اشنایی نداری..
روشی ک فعلا میتونی باهاش راحت تر کنار بیای به اینصورته که در اول کار نیاز به یک هارد با ظرفیت مناسب و با فرمت exfat داری
بعدش هر بازی رو ک با فرمت f)pkg) گرفتی تو روت یا محیط اصلی همین هاردت انتقال میدی
در اخر کنسولت رو بعد از مراحل هک و جیلبریک و با متصل کردن هارد از طریق دیباگ ستینگ یا گلدهن و گزینه pkg install بازی مورد نظرتو ب راحتی نصب میکنی.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: amin200200
درود
اگر از قبل اشنایی نداری..
روشی ک فعلا میتونی باهاش راحت تر کنار بیای به اینصورته که در اول کار نیاز به یک هارد با ظرفیت مناسب و با فرمت exfat داری
بعدش هر بازی رو ک با فرمت f)pkg) گرفتی تو روت یا محیط اصلی همین هاردت انتقال میدی
در اخر کنسولت رو بعد از مراحل هک و جیلبریک و با متصل کردن هارد از طریق دیباگ ستینگ یا گلدهن و گزینه pkg install بازی مورد نظرتو ب راحتی نصب میکنی.
درود مجدد و پوزش بابت سوالات !
الان فریمور 11 هک شده و راحت بازیا اجرا میشن و نیازی به 9 نیس ؟ اخه سال قبل میکفتن خاموشی و هنگ داره و نمیشه !!!

درود مجدد و پوزش بابت سوالات !
الان فریمور 11 هک شده و راحت بازیا اجرا میشن و نیازی به 9 نیس ؟ اخه سال قبل میکفتن خاموشی و هنگ داره و نمیشه !!!
سلام
ببین دادا
شما الان کنسولت رو چه فریموری هست!؟
اگر 11 هستی خب دیگه رو 9 نمیتونی بیای
اگرم 9 هستی اصلا احتیاج ب اپدیت نداری
11 خودم نبودم اما اونطور ک از قبلا هم اطلاع دارم نباید اونقدر هکش اذیت کنه
و اما 9 هم دیگه نیازی ب تعریف نداره کلا از چندین روش میشه کنسولو هک کرد با usb(روش اولیه),از طریق ماژول بدون usb از طریق روش PPPwn و همین اخری Lapse
پایداری هم تا اونجا ک خودم استفاده داشتم خیلی خوبه..

سلام آقا رضا وقتت بخیر
دیروز فارسی ساز دی ال سی الدن رینگ رو گرفتم و از اونجایی که CUSA با نسخه قبلیم فرق میکنه آیا راهی داره این دو تا رو یکی کرد ؟
حداقل سیو قبلی رو هم بشه یه کاریش کرد بازم خوبه

• Like
Reactions: rezagoli
سلام آقا رضا وقتت بخیر
دیروز فارسی ساز دی ال سی الدن رینگ رو گرفتم و از اونجایی که CUSA با نسخه قبلیم فرق میکنه آیا راهی داره این دو تا رو یکی کرد ؟
حداقل سیو قبلی رو هم بشه یه کاریش کرد بازم خوبه
درود
خود بازیرو با توجه ب اینکه ریجن یا id بازی متفاوت باشه بعید بدونم بتونی کاریش کنی اگرم بشه کار هر کسی نیست و ب نظر کار داره و ارزش زمان گذاشتن براشو نداره
اما در مورد ادامه بازی از طریق احیا سیو ک مهمترین بخششم همینه
این اموزش رو از MODDED WARFARE ببین ک شامل چند بخشه
بخش اخر توضیحاتش مرتبط با همین تغییرو انتقال سیو از نسخه مثلا اروپای بازی ب امریکاس اگر بشه با این اموزش بلکه بتونی

آخرین ویرایش:
بالاخره اولین انتشار از نسخه مبدل PSP 2 PS4/PS5 V1.0 از Markus
برای PS4 , PS5
طبیعتا اگر مشکل یا ایرادی رو بعد از تبدیل و اجرا در برخی از بازیا باشه احتمالا یا با اپدیت خود نرم افزار یا با ترفندی امکان حل شدنش بعدا اطلاع رسانی میشه یا ممکنه دیگه کاری نشه کرد...
لینک نرم افزار , مبدل مربوطه نیاز ب PC(حتما قبلش دقت ب نصب پیش نیاز مورد نظر برای اجرای صحیح نرم افزار در PC یا لپ تاپ خودتون داشته باشید);

یه راهنمایی برای رفقا
بعد از دانلود و استخراج اگر نرم افزار به درستی بازو اجرا نشد فقط کافیه از داخل همون فولدر اصلی نرم افزار فولدر dependance رو داخلش بشید اگر برنامه پایتون رو داخل ویندوز نصب ندارید از همون فولدر پایتونم داخلش موجوده نصب کنید بعد گزینه اول رو بزارید نصب بشه ترجیحا اتصال نت ب PC برای نصب کامل برقرار باشه و کمی صبر کنید تا مراحلو به درستی نصب کنه فک کنم دو مرحله س تا نرم افزار بصورت کامل و صحیح براتون اجرا بشه
PSP_2_PS4-PS5_v1.0
View attachment 382188
لینک ویدیو اموزش:
خب بعد از مدتی و با کمک یکی از دوستانم تونستم ب کنسول دسترسی پیدا کنم
قبلش یک دست مریزاد به سازندش Markus ک تونست این امکانو بعد از مدتها فراهم کنه البته قبلا هم برای PS4 بعضی از اینا چن تا بازی PSP رو تبدیل و برای دانلود گذاشته بودن اما لگو باگ زیاد داشت!!
اینم بگم اون پکیج زیپ دانلودی ک اول گذاشته بود متاسفانه تو هنگام تبدیل ایراد داشت ک با اطلاع رسانی ک بهش شد بعدش برطرفش کرد و لینکو برای دانلود مجدد قرار داد.
با این حال همونطور ک در عکس زیر مشخصه و با کمک این نرم افزار تو تبدیل بازی Pursuit Force - Extreme Justice و تستی ک داشتم میتونم بگم بدون نقص بازیرو اجرا کرد , بدون کوچکترین لگ و باگ,,مشخص نیست و باید تست بشه البته بعید بدونم بدون تنظیمات بشه بازی های god of war رو به درستی و بدون لگ اجرا کرد ولی بقیه بازیا باید خوب اجرا بشن و نباید مشکلی باشه خصوصا اگر کنسولتون PS5 باشه...

Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
درود
خود بازیرو با توجه ب اینکه ریجن یا id بازی متفاوت باشه بعید بدونم بتونی کاریش کنی اگرم بشه کار هر کسی نیست و ب نظر کار داره و ارزش زمان گذاشتن براشو نداره
اما در مورد ادامه بازی از طریق احیا سیو ک مهمترین بخششم همینه
این اموزش رو از MODDED WARFARE ببین ک شامل چند بخشه
بخش اخر توضیحاتش مرتبط با همین تغییرو انتقال سیو از نسخه مثلا اروپای بازی ب امریکاس اگر بشه با این اموزش بلکه بتونی

اول از همه بگم موفق شدم سیوها رو یکی کنم
هنوز خودمم نمیدونم چطوری این اتفاق افتاد و همچنان هم تو شوکم و هم برام جالبه

آموزشی که گذاشتید دو تا برنامه معرفی کرده بود که یکیش به اسم Apollo Save Tool بود و توی ویدیو اشاره میکنه این برنامه به تنهایی نمیتونه اینکارو انجام بده و طبق دستوراتش جلو رفتم ولی نمیتونستم مثل ایشون جلو برم بخاطر اینکه دو تا بازی الدن رینگ همزمان نصب کردم ولی یکیش اجرا میشد و دیگری بخاطر آیدی متفاوت سیو اجرا نمیشد و بخاطر همین در برنامه Apollo دو تا سیو ایجاد نیمشد که بعد بتونم بوسیله برنامه PS4 Xplorer تغییرات رو ایجاد کنم ...

از روی نا امیدی و اینکه دیدم ظاهرا هیچ راهی نداره و باید از خیر 500 ساعت سیو بگذرم، این حرکت انتحاری رو زدم و در کمال تعجب جواب داد

اول در Apollo سیو اصلی رو انتقال دادم به فلش (یه نسخه هم بکاپ تو برنامه گرفتم) بعد خود بازی اصلی رو پاک کردم و بعد سیو رو از طریق Apollo حذف کردم .

بعدش رفتم سر وقت نسخه جدید و آپدیت و فارسی سازش رو نصب کردم و بازی رو شروع کردم که یک سیو جدید ایجاد کنه.

دوباره بازی رو بستم و رفتم تو Apollo و دیدم سیو جدید با همون ریجن قبلی ایجاد شده و شانسی بکاپ سیوی که داشتم رو زدم که انتقال داد و مجدد وارد بازی شدم و با صحنه ای جالب روبرو شدم و دیدم که سیوها برگشته
نکته جالب و عجیب اینکه به هیچ عنوان تغییری در آیدی و ریجن سیو ایجاد نکردم و دقیق نمیدونم این وسط چه اتفاقی افتادش
در هر صورت هر چی که بود ختم به خیر شد و نجاتم داد.
در آخر بازهم دست شما هم درد نکنه و ممنون

• Like
Reactions: rezagoli
اول از همه بگم موفق شدم سیوها رو یکی کنم
هنوز خودمم نمیدونم چطوری این اتفاق افتاد و همچنان هم تو شوکم و هم برام جالبه

آموزشی که گذاشتید دو تا برنامه معرفی کرده بود که یکیش به اسم Apollo Save Tool بود و توی ویدیو اشاره میکنه این برنامه به تنهایی نمیتونه اینکارو انجام بده و طبق دستوراتش جلو رفتم ولی نمیتونستم مثل ایشون جلو برم بخاطر اینکه دو تا بازی الدن رینگ همزمان نصب کردم ولی یکیش اجرا میشد و دیگری بخاطر آیدی متفاوت سیو اجرا نمیشد و بخاطر همین در برنامه Apollo دو تا سیو ایجاد نیمشد که بعد بتونم بوسیله برنامه PS4 Xplorer تغییرات رو ایجاد کنم ...

از روی نا امیدی و اینکه دیدم ظاهرا هیچ راهی نداره و باید از خیر 500 ساعت سیو بگذرم، این حرکت انتحاری رو زدم و در کمال تعجب جواب داد

اول در Apollo سیو اصلی رو انتقال دادم به فلش (یه نسخه هم بکاپ تو برنامه گرفتم) بعد خود بازی اصلی رو پاک کردم و بعد سیو رو از طریق Apollo حذف کردم .

بعدش رفتم سر وقت نسخه جدید و آپدیت و فارسی سازش رو نصب کردم و بازی رو شروع کردم که یک سیو جدید ایجاد کنه.

دوباره بازی رو بستم و رفتم تو Apollo و دیدم سیو جدید با همون ریجن قبلی ایجاد شده و شانسی بکاپ سیوی که داشتم رو زدم که انتقال داد و مجدد وارد بازی شدم و با صحنه ای جالب روبرو شدم و دیدم که سیوها برگشته
نکته جالب و عجیب اینکه به هیچ عنوان تغییری در آیدی و ریجن سیو ایجاد نکردم و دقیق نمیدونم این وسط چه اتفاقی افتادش
در هر صورت هر چی که بود ختم به خیر شد و نجاتم داد.
در آخر بازهم دست شما هم درد نکنه و ممنون
درود
خواهش میکنم..
ببین رفیق عزیز چون گفتی با توجه به اینکه متوجه چگونگی انتقالش نشدی
خب بعضی مواقعم اینطوریه و ممکنه تو این بین کاری رو ک داری انجامش میدی متوجه ش نشی یعنی همینطور پیش بری بدون اینکه ازش اگاهی داشته باشی و نتیجه بده و بیایو بعدا متوجه ش بشی ولی تو اینطور موارد یکم بعیده پای شانس درمیون باشه!!
خصوصا با توجه به توضیحاتت و اینکه همیشه هر اموزشی رو نباید دقیقا تمامی اتفاقاتشو با وضعیت خودت مقایسه کنی و فقط میتونه ب اصطلاح راهو برات باز کنه
و اینو خدمتت بگم ک همینو طبق اموزش رفتی دیگه رفیق
فقط با این تفاوت ک قبلش مجبور ب بکاپ سیو پاک کردن بازی قبلت شدی سپس نصب دوباره بازی جدید با ای دی متفاوت و ایجاد سیو با همین ایدی متفاوت و جدید شدی در اخرم جاب جایی سیو قبلی از بازیتو اینبار با برنامه اپولو رو بازی جدیدت انتقالشو انجام دادی...

الانم این ویدیو ازش گذاشتم اونموقع یادم نبود و بعدا متوجه ش شدم ک خودمم خیلی قبل یکبار چن تا از همین بازی های اکانتی ظرفیتی رو داشتمو چند تاشونم قفل شد خب بعدش جیلبریک ک اومد و تونستم انجام بدم حالا البته میشد مطابق با همون ایدی بازی رفتو گشت و ورژن هکیشو پیدا کرد اما حالا اونموقع id اون بازی با اپدیتو dlc بطور کاملش نبود ولی یک ورژن دیگش با id متفاوت با بازی من همچیش کامل اومده بود خب ب همین مشکل خوردم چون طبیعتا سیو بازیم id متفاوت داشتو ب اون پکیج جواب نمیداد
پس چون اونموقع برنامه اپولو سیوی در کار نبودش بنابراین من از برنامه Save Mounter که وظیفش (استفاده ، انتقال و ویرایش سیو در کنسول های جیلبریک شده) بود رو استفاده کردم و تونستم سیو رو از بازی Bloodborne ک اونموقع چون دستگاه هنوز واسش جیل نیومده بود یادم میاد اونم با ورژن base با زمانی ک واسش گذاشته بودم واقعا واسم ارزش داشت ک بتونم ادامه شو حداقل برم و در اخرم موفق ب انتقال سیوم رو ورژن هکیش شدم ....
ببین این اپولو بسیار برنامه خوبیه و جای همین Save Mounter هم جوابه و اصلا دیگه نیازی به Save Mounter یا برنامه دیگم ندااره..
حالا اینکه داری میگی هنوز خودمم نمیدونم چطوری این اتفاق افتاد و همچنان هم تو شوکم و هم برام جالبه
خب اینو بالاتر برات توضیحشو گفتم اما اینو بدون هر کاری ک نتیجه بخشه یا حتی ب نتیجه نمیرسه و گاهی باعث خرابی میشه از خوش بختی یا بخت بد نیس...
حالا ب قولی مهمم اینه ک بتونی نتیجه بگیری و اخرش برات نتیجه بخش بوده.

آخرین ویرایش:
سلام تو رو خدا کمکم کنید بدبخت شدم
امروز تو تنظیمات تیک IDU رو زدم و یهو ریست و شد با هزار بدبختی و دیدن ویدیو برگردوندم ولی الان اکانتم نیست و
تمام سیوها و تروفی بازی ها پاک شده
چه خاکی تو سرم بریزم و چیکار کنم اکانتم و سیوها برگرده ؟

چرا دیگه بازی جدید برای ps4 دامپ نمیشه
سلام تو رو خدا کمکم کنید بدبخت شدم
امروز تو تنظیمات تیک IDU رو زدم و یهو ریست و شد با هزار بدبختی و دیدن ویدیو برگردوندم ولی الان اکانتم نیست و
تمام سیوها و تروفی بازی ها پاک شده
چه خاکی تو سرم بریزم و چیکار کنم اکانتم و سیوها برگرده ؟
خب طبیعتا نباید انتظار داشت هر بازی تاپ لول و جدید امروزی ک مربوط ب کنسولهای حال حاضر هست برای نسل قبلم بیاد!
ولی باز کمو بیش بازیای خوبم منتشر یا بعدا انتظار اومدنشون رو میشه همچنان داشت...مثلا دو تای پایین.
Alireza.jpg Alireza.jpg Alireza.jpg Alireza.jpg
$R0WNQ7I.jpg Alireza.jpg
............................................................................................................................................................................................................................

نباید هر چیزی رو ک تو دیباگ ستینگ هست بزنی و کنجکاوی کنی خصوصا اینکه در موردش اگر اطلاعات کافی نداشته باشین و اصلا ب درد کسی ک میخواد استفاده عادی هم داشته باشه اون موارد نمیخوره
ولی ب هر حال اگر سیو و تروفی هات پاک شده باشن معمولش اینه ک متاسفانه دیگه نمیشه کاریش کرد مگر اینکه از قبل بکاپ داشته باشی...

آخرین ویرایش:
دوستان یک سوال دارم
الان آخرین فریمور هک شده چیه ؟
ورژن 12.02 شنیدم هک شده درسته یا نه میخواد تازه بیاد ؟
یک اطلاعات ساده بهم بدید ممنون میشم

دوستان یک سوال دارم
الان آخرین فریمور هک شده چیه ؟
ورژن 12.02 شنیدم هک شده درسته یا نه میخواد تازه بیاد ؟
یک اطلاعات ساده بهم بدید ممنون میشم
درود
بعد از فریمور 9 (حتی همین فریمور 9)
ب عبارتی فریمورای 9.50, 9.60, 10.00, 10.01 و 11.00
رو از طریق PPPwn میتونید جیلبریک کنید
خیر فعلا بالاتر از 11 هکی منتشر نشده و باید صبر کنید..(فعلا روش LUA هست ک اینور دسترسی بهش برای هر کاربری امکانپذیر نیس)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: amin200200

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or