laurapalmer
کاربر سایت
صد در صد هک میشه فقط به قول دوستمون زمان برهدوستان به نظرتون 11.50 هک میشه؟
صد در صد هک میشه فقط به قول دوستمون زمان برهدوستان به نظرتون 11.50 هک میشه؟
سلام با نصب این برنامه -itemz flow ps4- pkgدر کنسول ps4 خودتون و اجرای آن تمام بازیهای که قبلا نصب کردید مجددا آیکونها بروی دستگاه بر میگردهسلام به همگی دوستان
یه مشکلی دارم ، بازی ها از روی صفحه اصلی پاک شدن ولی حجمشون تو قسمت حافظه کم نشده ، چطور میشه بازی هارو برگردوند ، جیلبرک ورژن ۹
با درودخب اخیرا من چن تا بازی از سری شبیه سازها مثلا برای PS2 رو از جایی دان کردم البته حالا اسم نمیارم...
دلیل اینکه اینو اینجا میگم ب خاطر حرکات عجیب و غریبی هست ک بعضیا میان انجام میدن اونم ب اسم مثلا پورت یا فیکس بازیا ک فلان حرکتو رو بازی انجام دادیم یا غیره...!!
صد البته برنامه های زیادی از این قبیل تا ب الان منتشر شدن و همچنان اپدیت میشن چه برای تبدیل بازیای PS1 و PS2 الی اخر ک دست همه رو باز گذاشته و برای تبدیل انواع بازی,نصبشون بصورت fpkg در کنسول حتی اگر کمی زمان داشته باشین هم میشه انواع تنظیمات برای بهینه سازی برخی بازیارو برای اجرای هر چه بهتر درش اعمال کنید امااا اینکه میگم عجیبو غریب از این هست ک کاور و پیش فرض این بازیارو ب اسم های مختلف ,شخصیشون میزارن ک واقعا کار جالبی نیس چون هم از زیبایی ب دوره هم اینکه از نظر اخلاقی صحیح نیست
والا اونایی ک این برنامه هارو میسازن و ب اسم سازنده ب رایگان در اختیار همه قرار میدن پس جایگاه اینگونه افراد کجاس صد البته اگر lapy یا Jabu اینکارو انجام بدن کاملا حق طبیعی ایناس چون برنامه نویسی اینگونه نرم افرارها متعلق ب خودشونه اگرم کمک از کسی گرفته باشن ب وضوح اسم میبرن یا خیلیا حتی این بازیارو تبدیل و تو فروم های مختلف خارجی میزارن اکثرا اینکارو انجام نمیدن,,بگذریم...
بازم ب تازگی برنامه و نرم افزار جدیدی بصورت پکیج منتشر شده تا بتونید بازیهای PS1 PS2 PSP رو ب راحتی تبدیل و با تنظیماتی ک برنامه در اختیارتون گذاشته برای هر شبیه ساز بتونید بهترین خروجی رو بگیرید اسم این برنامه PS Classics fPKG Builder هست ک البته ورژن اولش هست لینکشو میزارم تا دوستان بتونن استفاده کنن:
از قابلیت های برنامه:
لینک دانلود:
- Easily create PS1, PS2 & PSP game fake packages for the PS4 / PS5
- Supports .BIN files (PS1) & .ISO files (PS2 & PSP)
- Detects PS1 game protection and can apply the required patch
- Automatic PS1 game TOC generation for games using CDDA music
- Customize the icon & background
- Configurate the used emulator
- Select up to 4 discs on PS1 & up to 5 discs on PS2
Release PS Classics fPKG Builder v1 · SvenGDK/PS-Classics-fPKG-Builder
Kameleon PS4 9.00FW AIO Host v3.7سلام همسایتی های عزیز.یک هاست به روز که ابزار apptousb و ابزار دیگه داشته باشه و برای فریمور 9.00 باشه معرفی کنید لطفا
درودسلام
دوست گرامی من خودم از همون ماژول قبل چون استفاده داشتم یعنی esp8266 دیگه خب صلاح ندیدم برای خرید ماژول جدیدتر,الانم شما حالا هر شخصی گفته و خرید داشتی مهم نیس چون در عین حال اینم کارایی خودشو داره و همونطور ک گفته شد با استفاده این ماژول دیگه نیاز ب هر بار وارد یا خارج کردن USB حاوی هک در فریمور 9 هم نخواهد بود مشروط بر اینکه مدلش دقیقا طبق همون ک گفتیم باشه و رنگ این ماژولا بیشتر ب صورتی و نصف اندازه esp8266عه ک در ویدیو زیرم دقیقا بهش اشاره میکنه و اینکه حتما باید درایور مربوطه ب درستی نصب و از سالم بودن خود ماژولم مطمعن بوده باشین,سیم اتصال ماژول ب کنسولم چک کنید ک قطعی یا ایراد نداشته باشه و در اخر حتما سعی کنید خود فایل bin (هاست مربوطه) هم یکبار دانلود و با برنامه NodeMCU-PyFlasher از طریق PC رو ماژول رایت کنید..
بنابراین اگر همه اینا اوکی هستو انجام دادین!
ترجیحا از اموزشها و ویدیوهای زیر یا اموزشای دیگر هم یکبار استفاده کنید بلکه مشکل مرتفع شه
یه ایمیل بزن به دانلودهاسلام رفقا
لینک دانلود the last of us part1 هک شده پیدا میشه؟
سایت ها حذف کردند
دوستان کسی در زمینه ساخت بکپورت اطلاعاتی داره؟چرا داره
نه اصلا اینطوری نیست و نصب کردن بازی جدید هم هیچ تاثیری روی بازیهای قدیمی نداره. طرف الکی ازتون پول گرفته.سلام دوستان من یه سوالی داشتم ، میدونم ممکنه برای خیلی ها ابتدایی باشه ولی خب واقعا بلد نیستم، پیشاپیش هم معذرت میخوام اگه سوالم ساده هست
من یه کنسول ps4 دارم فریمور 9 و جیلبرک شده، حدود یک سال و نیم پیش خریدیم چون شنیده بودیم کنسول کپی خور هروقت که بخوایم میتونیم یدونه بازی توش اضافه یا پاک بکنیم و لازم نیست مثل اکانتی ها تمام بازی ها پاک بشه ، ولی جایی که دادیم بازی بریزه(همون یک سال و نیم پیش) ، گفت بستگی داره ، ممکنه بعدا که شما بازی میریزید گلدهن جدید اومده باشه و مجبور شید برای یدونه بازی هم کل هاردتون رو پاک کنید ، حدود 6 ماه بعدش هم رفتیم که چندتا بازی اضافه کنیم ، گفت بعضی بازیاتون با گلدهن قبلی مشکل داشت دوباره نصبش کردم و پول کل بازی هارو ازمون گرفت ... ولی من هرجای اینترنت که سرچ میکنم حرفی از اینکه برای ریختن بازی های جدید ممکنه قبلی ها پاک بشه زده نشده ... ممکنه اون شخص برای اینکه هرسری پیشش بریم ازمون پول کل هارد رو بگیره این حرف رو زده باشه ؟ چون الان من میخوام خودم بازی نصب بکنم ، توی یوتوب هم آموزشش رو دیدم که از طریف دیباگ اینستالر میشه نصب کرد ، ولی همش میترسم نکنه قبلی ها پاک بشه و حقیقتا دست و بالمم بسته هست و نمیتونم پول بدم دوباره بریزم
میشه بگید با ریختن بازی جدید ، قبلی ها به مشکل میخورن یا نه ؟ چون کنسول رو قرار نیست به اینترنت وصل بکنیم اصلا ، 3 ترابایت هم بازی دارم حیفه پاک بشن
خیلی ممنونم ازتنه اصلا اینطوری نیست و نصب کردن بازی جدید هم هیچ تاثیری روی بازیهای قدیمی نداره. طرف الکی ازتون پول گرفته.
طبق همون آموزشهای یوتیوب بازی رو نصب کنید. کار سادهایه و هیچ مشکلی پیش نمیاد.