amin200200
کاربر سایت
با درودخب اخیرا من چن تا بازی از سری شبیه سازها مثلا برای PS2 رو از جایی دان کردم البته حالا اسم نمیارم...
دلیل اینکه اینو اینجا میگم ب خاطر حرکات عجیب و غریبی هست ک بعضیا میان انجام میدن اونم ب اسم مثلا پورت یا فیکس بازیا ک فلان حرکتو رو بازی انجام دادیم یا غیره...!!
صد البته برنامه های زیادی از این قبیل تا ب الان منتشر شدن و همچنان اپدیت میشن چه برای تبدیل بازیای PS1 و PS2 الی اخر ک دست همه رو باز گذاشته و برای تبدیل انواع بازی,نصبشون بصورت fpkg در کنسول حتی اگر کمی زمان داشته باشین هم میشه انواع تنظیمات برای بهینه سازی برخی بازیارو برای اجرای هر چه بهتر درش اعمال کنید امااا اینکه میگم عجیبو غریب از این هست ک کاور و پیش فرض این بازیارو ب اسم های مختلف ,شخصیشون میزارن ک واقعا کار جالبی نیس چون هم از زیبایی ب دوره هم اینکه از نظر اخلاقی صحیح نیست
والا اونایی ک این برنامه هارو میسازن و ب اسم سازنده ب رایگان در اختیار همه قرار میدن پس جایگاه اینگونه افراد کجاس صد البته اگر lapy یا Jabu اینکارو انجام بدن کاملا حق طبیعی ایناس چون برنامه نویسی اینگونه نرم افرارها متعلق ب خودشونه اگرم کمک از کسی گرفته باشن ب وضوح اسم میبرن یا خیلیا حتی این بازیارو تبدیل و تو فروم های مختلف خارجی میزارن اکثرا اینکارو انجام نمیدن,,بگذریم...
بازم ب تازگی برنامه و نرم افزار جدیدی بصورت پکیج منتشر شده تا بتونید بازیهای PS1 PS2 PSP رو ب راحتی تبدیل و با تنظیماتی ک برنامه در اختیارتون گذاشته برای هر شبیه ساز بتونید بهترین خروجی رو بگیرید اسم این برنامه PS Classics fPKG Builder هست ک البته ورژن اولش هست لینکشو میزارم تا دوستان بتونن استفاده کنن:
از قابلیت های برنامه:
لینک دانلود:
- Easily create PS1, PS2 & PSP game fake packages for the PS4 / PS5
- Supports .BIN files (PS1) & .ISO files (PS2 & PSP)
- Detects PS1 game protection and can apply the required patch
- Automatic PS1 game TOC generation for games using CDDA music
- Customize the icon & background
- Configurate the used emulator
- Select up to 4 discs on PS1 & up to 5 discs on PS2
Release PS Classics fPKG Builder v1 · SvenGDK/PS-Classics-fPKG-Builder
دوستان خواستم در خصوص نرم افزاری ( PS Classics fPKG Builder ) که دوست خوب و عزیزمون آقا علیرضا زحمت رو کشیدند و معرفی کردن بگم که من با این نرم افزار بازی خدای جنگ 2 ( god of war II ) رو تبدیل کردم و تست کردم و اینجوری بودش که کیفیت این بازی نسبت به پورت ها و فیکس هایی که قبلا انجام شده بود خیلی عالی بود و کیفیت واقعا قابل قبولی داشت اما ایرادی که داشت این بود در بعضی موارد افت فریم داشتش اما نه همه جا بلکه جاهایی از بازی بسیار روان و انگار 60 فریم اجرا میشد که البته توی فیکس هایی هم که قبلا انجام شده بود هم افت فریم به چشم میومد منتهی کمتر بود و مورد بعدی در قسمت هایی از بازی صدا و موزیک ایرادات کوچکی داشتن ( که البته قابل بازی کردن هستش بازی ) و اما من واسه امتحان کردن رفتم و با نرم افزاری که قبلا واسه این کار منتشر شده بود همین بازی GOD 2 رو تبدیل کردم و تست کردم که فقط کاتسین اول بازی اوکی بود و به محض شروع بازی افت فریم وحشناک وجود داشت به نحوی که اصلا قابل بازی کردن نبود ولی این نرم افزار بسیار عالی عمل کرد به اضافه این که میتونید بازی های PS1 و PSP رو هم تبدیل کنید که من امتحان نکردم و در صورتی که تست کردم نتیجه رو حتما اعلام میکنم و در کنار همه این ها محیط کاملا ساده ای داره و کار باهاش راحته .
چیزی که فراموش کردم بگم این که توی بازی ای که قبلا دانلود کرده بودم و به اصطلاح فیکس شده بود یه جایی از بازی تصویر به هم میرخت و دیگه نمیشد بازی رو ادامه داد ( که البته شاید نسخه سالم تر هم وجود داشته ) ولی در بازی ای که خودم تبدیل کردم تا اونجا که رفتم اون مشکل رو ندیدم .
جا داره باز هم از دوست خوبمون واسه معرفی این نرم افزار کاربردی تشکر کنم . انشاا.. هر کجا که باشند سربلند و پیروز باشن . ( این روزها دیگر کمتر به اینجا سر میزنن ) . با آرزوی موفقیت برای ایشون و تمامی دوستان عزیز .