satellitedvb
کاربر سایت
ب خوبی همون برنامه از lapy ب نام Easy PKG Extractor ک اگر اشتباه نکنم تا فریمورهای 7 هم بیشتر اپدیت نشد فعلا نیومده رفیق...و هر چی ام تا الان اومده ب نظرم به کار امدی و خوبی همون Easy PKG Extractor نمیرسه ولی ب هر حال تو زمانی ک لازم باشه بازم میشه ازشون استفاده کرد منتها باید اموزشش رو بدرستی از جایی ببینی و دقیق پیش بری.دوستان یه برنامهای بود که اسمش رو یادم رفته ولی میریختی رو کنسول و باهاش میشد بازیهای نصب شده تو کنسول رو کپی کرد تو هارد، حتی میذاشت آپدیت یا دی ال سیهای فلان بازی رو هم جداگونه کپی کنی ولی از وقتی فریمورهای جدید اومدن، سازنده این برنامه، سازگاریش با فریمورهای بالاتر رو تا جایی که من اطلاعمه نداد و دیگه رو فریمورهای جدید کار نمیکرد
اون یکی قابلیت کپی بازیها (App2USB) هم بدیش اینه که برمیداره هر چی تو کنسوله کپی میکنه و آپدیت رو هم که اصلا کپی نمیکنه
سوالم اینه که برنامهای به خوبی اولیه نیومده که بشه بازیها رو به همون راحتی و جداگونه کپی کرد؟ یا سازندهش سازگاریش با فریمورهای بالاتر رو نداده؟
سلام و درودسلام آقا رضا شرمنده یه سوالی داشتم این اخطار واسه چی تو بازی gta v میاد بازی زیر نویس هم داره.View attachment 357478
همین هکی هست که برای ورژن 9 و 11 اومده و باید با یه دیوایس دیگه ای انجام بشه. مثلا رزبری پای. این دانگل ها و ... . حالا یک سری اومدن روی مودم خونه اوردنش بالا. یک سری روی تلویزیون. مهم این هست که یک سری اکسپلویت روی ppoe شبکه است. یعنی اون دیوایس رو که میتونه تلویزیون باشه وصل میکنی به پلس استیشن برای هک و ازش استفاده میکنی تا دستگاه هک بشه.دوستان این روش جدید هک که یه چیزایی در خصوص TV LG درش گفته میشد چی هست کسی اطلاعاتی دارره ؟؟
من روی 7 هستم. نرفتم روی 9 و 11 که تست کنم. ولی میکن سریع هک میشه و خاموشی نداره (یا خیلی بعیده) . چون حوصله دانگل و وصل کردن چیزی به دستگاهم ندارم موندم روی 7دوستان هک با دانگل دیگه خاموشی کنسول نداره؟
سلام خوبیددانلود فایل منیجر برای فریمور 7.5X
PS4_Xplorer_1_29 - Lapy
دانلود Easy PKG Extractor 1.07 - Lapy بک اپ از بازی و اپ های نصب شده در کنسول روی فلش یا هارد اکسترنال با فرمت exfat برای فریمور 7.5X
50.38 MB file on MEGA
دانلود PS4 Temperature کنترل فن و میزان دمای کنسول برای فریمور 7.5X
45.62 MB file on MEGA
سلام دستگاه ps4 من کپی خور بدون فلش بود امروز یهویی در حین لود کپی خور خاموش شد و دیگه لود نمیکنه سایت کپی خورودانلود فایل منیجر برای فریمور 7.5X
PS4_Xplorer_1_29 - Lapy
دانلود Easy PKG Extractor 1.07 - Lapy بک اپ از بازی و اپ های نصب شده در کنسول روی فلش یا هارد اکسترنال با فرمت exfat برای فریمور 7.5X
50.38 MB file on MEGA
45.62 MB file on MEGA
دانلود فایل منیجر برای فریمور 7.5X
PS4_Xplorer_1_29 - Lapy
50.38 MB file on MEGA
45.62 MB file on MEGA
درود و احترامسلام خوبید
ببخشید دستگاهم مشکلی پیدا کرده ، خاموش شد روشنش کردم الان کپی خور بالا نمیاد چکار کنم
سلام دستگاه ps4 من کپی خور بدون فلش بود امروز یهویی در حین لود کپی خور خاموش شد و دیگه لود نمیکنه سایت کپی خورو
چکار کنم
چیز خاصی نیس امین جان همونطور ک خودتم بهش اشاره داشتی..دوستان کانال MODDED WARFARE چیزای جدیدی در خصوص ps4 و ps5 گذاشته حتی روی ps4 بازی هلبلید 2 رو به صورت فیلمی اجرا کرده که قابل تعامل هستش یعنی میشه شخصیت رو حرکت داد اگه اشتباه نکنم به هر حال ممنون میشم یه توضیح کامل داده بشه از دوستانی که در این زمینه اطلاعات دارند . مرسی .
9 با فلش و اکسپلویت psfree تو 10 ثانیه و خاموشی تقریبا صفر . البته باید هاست سازگار پیدا کنی . من با چندتا تست کردم یکیش خوب بود بدون خاموشی و تو ی 3 تا 4 ثانیه . دقت کنید روش وصل کردن فلش . دانگل لازم ندارههمین هکی هست که برای ورژن 9 و 11 اومده و باید با یه دیوایس دیگه ای انجام بشه. مثلا رزبری پای. این دانگل ها و ... . حالا یک سری اومدن روی مودم خونه اوردنش بالا. یک سری روی تلویزیون. مهم این هست که یک سری اکسپلویت روی ppoe شبکه است. یعنی اون دیوایس رو که میتونه تلویزیون باشه وصل میکنی به پلس استیشن برای هک و ازش استفاده میکنی تا دستگاه هک بشه.
من روی 7 هستم. نرفتم روی 9 و 11 که تست کنم. ولی میکن سریع هک میشه و خاموشی نداره (یا خیلی بعیده) . چون حوصله دانگل و وصل کردن چیزی به دستگاهم ندارم موندم روی 7
احتمال هک شدن که داره ولی این که چه زمانی هک بشه مهمه رفیق .دوستان به نظرتون 11.50 هک میشه؟
صد در صد هک میشه فقط به قول دوستمون زمان برهدوستان به نظرتون 11.50 هک میشه؟