پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
سلام
این بازی Horizon Chase 2 کپیخورش نیومده؟ هیچ جا پیدا نمیکنم اگه رو کنسول کپیخور اجرا میشه لینک دانلودشو بزارین برام لطفا

لینک PS Store :
Horizon Chase 2
درود
من نسخه دوم,هکی این بازیرو فعلا ندیدم جایی منتشر شده باشه و اگر بیاد یا جایی ببینم و مطلع شم حتما اطلاع رسانی میشه

...................................................................................................................................................................

EA SPORTS FC 25
PS4.jpg

Silent Hill 2 fpkg For PS4(نسخه بهبود یافته و تقویت شده)
درسته ب پای این نسخه Remake نمیرسه ولی بازم میتونه تکرار نسخه اصلیش البته با توجه ب توضیحات مبنی بر اینکه بهبود یافته با وضوح بالاتر و گرافیک ثابتش تجربه خوبی باشه
(دقت کنید ب شخصه تست نکردم همچنین از زبان های بازی چیزی اطلاع رسانی نشده و باید خودتون دانلود و تست کنید)
Alireza.png

لینک بازی(برای PS4,ممکن است برای PS5 هم ok باشه):
3.64 GB file on MEGA

آخرین ویرایش:
دوستان یه مشکلی واسم پیش اومده که رو اعصابه . PS4 من یه مدت پیش باتری com خالی کرده و تاریخ کنسول به 1970 برمیگرده اوایل مشکل خاصی واشه جیلبریک کردن نداشتم . دستگاه به مدت تقریبا 2 ماه خاموش بود و وقتی روشن کردم دیدم هاستی رو که کش کرده بودم پریده رفتم از سلف هاستی که قبلا دانلود کرده بودم استفاده کنم دیدم تا که تا 100 در 100 میرسه و میگه مه مرورگر رو دوباره باز کن و استفاده کن که تو این مرحله دیگه میمونه و بعد از چتد ثانیه ارور میده که باید stop بشه و نمیشه هکش کرد . همینجوری رفتم و با هاست آنلاین امتحان کنم که دیدم با هاست آنلاین میشه دستگاه رو جیلبریک کرد و الان دیگه به صورت آفلاین ( در ورژن 6.72 ) نمیتونم جیلبریک رو فعال کنم و فقط از طریق هاست آنلاین میشه جیل رو اوکی کرد . به نظر شما میتونه از باتری com دستگاه باشه این ایراد ؟؟؟ قبل تر با این که باتری خالی شده بود ولی مشکلی نداشتم با آفلاین جیل کردن . چی کار کنم حالا ؟؟

• Like
Reactions: rezagoli
دوستان یه برنامه‌ای بود که اسمش رو یادم رفته ولی میریختی رو کنسول و باهاش میشد بازی‌های نصب شده تو کنسول رو کپی کرد تو هارد، حتی میذاشت آپدیت یا دی ال سی‌های فلان بازی رو هم جداگونه کپی کنی ولی از وقتی فریمورهای جدید اومدن، سازنده‌ این برنامه، سازگاریش با فریمورهای بالاتر رو تا جایی که من اطلاعمه نداد و دیگه رو فریمورهای جدید کار نمی‌کرد

اون یکی قابلیت کپی بازی‌ها (App2USB) هم بدیش اینه که برمیداره هر چی تو کنسوله کپی میکنه و آپدیت رو هم که اصلا کپی نمیکنه

سوالم اینه که برنامه‌ای به خوبی اولیه نیومده که بشه بازی‌ها رو به همون راحتی و جداگونه کپی کرد؟ یا سازنده‌ش سازگاریش با فریمورهای بالاتر رو نداده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or