عرض ادب
خب چون قبلا هم برات توضیح دادم و همونطور ک خدمتت گفتم قبلا هم دوستی تو پستای قبل این رو یاداور شد ک با چن ترفند و اموزش بود ک گفتم از جمله استفاده پیلود kernel-clock ک تا فریمور 9 هم اپدیت شده اما اینم متاسفانه و ظاهرا تا فریمور 5 بیشتر جواب نمیده در عین حال استفاده از روشای دیگم متاسفانه خود سونی جلوی اون باگارو گرفته و دیگه نمیشه استفاده کرد این موضوع و مشکل برای همه س و زمانیکه باطری coms حالا ب هر دلیل تموم و یا حتی برای تمیز کردن کنسول با اینکه باتری هم هنوز تاریخ مصرفش نگذشته باشه دربیاد یا جا ب جا بشه ب این مشکل برخورد میکنید ب عبارتی یعنی بعد از حتی تنظیم دستی,هر بار خاموش و روشن کردن کنسول تاریخش به همون سال 1970 برمیگرده دقت کنید تو هنگام ریستارت برگشت نمیشه و فقط تو خاموشی کنسول این موضوع پیش میاد ک مشکل تقریبا ازاردهنده ای تبدیل میشه حتی هنگام اجرای بعضی بازیا با ارور و بیرون انداختن از بازی مواجه میشید البته استفاده از گلدهن تا حدی مشکلو مرتفع میکنه ولی نه بصورت دائم بنابراین چون باتری کنسول شما تموم شده دیگه باید حتما تعویض کنید اما با تعویضم مشکل همچنان پابرجاس!!
خب برای کسانیکه جیل نیستن اصلا قضیه پیچش نداره چرا ک با تعویض باتری و ی اپدیت ب اخرین فریمور قضیه حله
ولی خب شما و منی ک از کپیخور استفاده میکنیم قاعدتا برای از دست دادن کپیخور نمیتونیم اپدیت کنیم حالا راه حل چیه
این مطلبو اینجا گذاشتم تا بلکه با برخورد ب این مشکل همه بتونن استفاده کنن:
ظاهرا بالاخره بعد از چندی دولوپر lapy ابزاری رو برای تنظیم تاریخ/زمان ساعت داخلی گذاشته البته خودم چون باتری کنسولم هنوز تموم و تعویض نشده اصلا تست نکردم لذا نمیدونم استفاده از این ابزار ب طور قطع جوابه یا خیر ولی ب هر حال لینکشو میزارم تا تستش کنید در اخر اگر استفاده از این ابزارم جواب نداد باید منتظر روش و ترفند دیگری از سمت دولوپرا بود.
View attachment 345824
PS4 Kernel BTTF Kernel Clock Changer Application which is a homebrew utility to set the PS4 internal clock date/time
View attachment 345830
لینک دانلود;
PKG-Zone