پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
خب بعد از خبرهای عجیبو غریب راجب پیشرفت هک در کنسول PS5
اینبار برای PS4
اونم اگر تو خونه هنوز یک گوشی نسبتا قدیمی با اندروید KitKat 4.4+ و روت شده داشته باشین میشه بدون استفاده از PC هک جدیدو اعمال کنید اسم این روش DroidPPPwn هست

لینک منبع+موارد و توضیحات تکمیلی:
Releases · deviato/DroidPPPwn

ویدیو تست در فریمور 9.00
x.com

Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
سلام.
ممنون میشم راهنمایم کنید.
چند هفته قبل تمام بازی های نصب شده روی کنسول (هکی ورژن 9) ناپدید شد، اولش فکر کردم از پیش پسرم پاک شده(حالا به هر دلیل).
پس از ابتدا چندتا بازی جدید که قبلا نصب نبوده رو نصب کردم ،خواستم از بازی های که قبلا روی سیستم بوده رو نصب کنم ارور داد که این بازی نصب هست ؟؟؟
هارد چک کردم کاملا پر بود ولی تو لیست applications فقط همون بازی های جدید که تازه نصب کرده بودم نشون میده.
سرچ کردم گفته بودن تیک محدودیت نمایش ایتم رو بردار که بازم جواب نداد.
یکی گفته که از safe mode گزینه restre database رو بزن ::::
سوال همینه که با این کار اوکی میشه؟
به عنوان راه اخر چکار کنم تا هارد کاملا خالی بشه از تمام بازیها که نشون نمیده ولی ظرفیت هارد اشغال کرده.
سپاس.

• Like
Reactions: Homan425
سلام.
ممنون میشم راهنمایم کنید.
چند هفته قبل تمام بازی های نصب شده روی کنسول (هکی ورژن 9) ناپدید شد، اولش فکر کردم از پیش پسرم پاک شده(حالا به هر دلیل).
پس از ابتدا چندتا بازی جدید که قبلا نصب نبوده رو نصب کردم ،خواستم از بازی های که قبلا روی سیستم بوده رو نصب کنم ارور داد که این بازی نصب هست ؟؟؟
هارد چک کردم کاملا پر بود ولی تو لیست applications فقط همون بازی های جدید که تازه نصب کرده بودم نشون میده.
سرچ کردم گفته بودن تیک محدودیت نمایش ایتم رو بردار که بازم جواب نداد.
یکی گفته که از safe mode گزینه restre database رو بزن ::::
سوال همینه که با این کار اوکی میشه؟
به عنوان راه اخر چکار کنم تا هارد کاملا خالی بشه از تمام بازیها که نشون نمیده ولی ظرفیت هارد اشغال کرده.
سپاس.
سلام با نصب این برنامه -itemz flow ps4- pkgدر کنسول ps4 خودتون و اجرای آن تمام بازیهای که قبلا نصب کردید مجددا بازیها و آیکونها بروی دستگاه بر میگرده

سلام
داشتم بازی elden ring رو پلات میکردم که یه مشکلی پیش اومد به این شکل که اصلا دیگه هیچ تروفی ای باز نمیشه و وقتی توی نوتیفیکیشن هم روی آخرین تروفی ای که گرفتم میزنم که ببینم جزییاتش رو ارور میده و اصلا نمیتونم وارد قسمت مربوط به تروفی ها بشم . چی کار کنم دوستان کسی این مشکل رو داشته ؟؟
متن ارور مربوطه : An error has occurred. (CE-30391-6 )

• Like
Reactions: rezagoli
سلام
داشتم بازی elden ring رو پلات میکردم که یه مشکلی پیش اومد به این شکل که اصلا دیگه هیچ تروفی ای باز نمیشه و وقتی توی نوتیفیکیشن هم روی آخرین تروفی ای که گرفتم میزنم که ببینم جزییاتش رو ارور میده و اصلا نمیتونم وارد قسمت مربوط به تروفی ها بشم . چی کار کنم دوستان کسی این مشکل رو داشته ؟؟
متن ارور مربوطه : An error has occurred. (CE-30391-6 )
دوستان چون که کنسول جیلبریک بود اینجا سوال پرسیدم طبق سرچی که کردم گویا ایراد از باتری مادربرد هستش . کسی از رفقا همچین مشکلی نداشته . وقتی که تاریخ و ساعت رو هم دستی تنظیم میکنم باز هم ایراد برطرف نمیشه . چه کاری باید انجام بدم ( چند تا روش هم یوتیوب دیدم که همگی آنلاین بود و به آخرین ورژن آپدیت میکردن ) .
اگر روشی واسه رفع این مشکل سراغ دارید ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .

• Like
دوستان چون که کنسول جیلبریک بود اینجا سوال پرسیدم طبق سرچی که کردم گویا ایراد از باتری مادربرد هستش . کسی از رفقا همچین مشکلی نداشته . وقتی که تاریخ و ساعت رو هم دستی تنظیم میکنم باز هم ایراد برطرف نمیشه . چه کاری باید انجام بدم ( چند تا روش هم یوتیوب دیدم که همگی آنلاین بود و به آخرین ورژن آپدیت میکردن ) .
باید دستگاه باز بشه و باتری رو عوض کنید

باید دستگاه باز بشه و باتری رو عوض کنید
داداش باتری تعویض بشه مشکل برطرف میشه یا باید کل تروفی ها پاک بشه . چون که من تاریخ رو که به روز میکنم باز هم نمیتونم وارد قسمت تروفی ها بشم . ممکنه با تعوض باتری مشکل همچنان پابرجا بمونه ؟؟

• Like
داداش باتری تعویض بشه مشکل برطرف میشه یا باید کل تروفی ها پاک بشه . چون که من تاریخ رو که به روز میکنم باز هم نمیتونم وارد قسمت تروفی ها بشم . ممکنه با تعوض باتری مشکل همچنان پابرجا بمونه ؟؟
اونو نمیدونم ولی اولین کار جهت رفع مشکل همینه

سلام و درود
خب بعد از مدتی و بنا بر اینکه جدیدا بعضی جاها دیدم خصوصا یوتیوب اومدن(تهران و توپخونه)تبلیغات یک مدل اکسپلویت بدون لن و بدون هیچ کاری رو انجام دادن(فریمور 11)
البته ویدیو اموزشی و کاملشم ب لطف MODDED WARFARE اومده و کاملا توضیحاتش هست ک حالا نمیگم سو استفاده چرا که کار این پروژه با اتصال قطعه نسبتا گرون قیمتی ب نام

لاک فاکس پیکو مینی B در داخل کنسول قابل انجامه​

البته تا اونجایی ک میدونم و لااقل اینور قیمتارو دیدم اینطور ب نظر میرسه ک با توجه ب قیمت این ماژول یا حالا قطعه و همینطور باز شدن کنسولو خصوصا لحیم کاری ب نظر ب صرفه نیس...بنابراین فک نکنم اونقدر واجب و نیاز باشه مگر اینکه واقعا کسی بخواد ی جورایی همه چیز واسش ترو تمیز یا جمع جور ب اصطلاح یکجا بدون استفاده از لن و PC.. غیره بصورت اسون تر بعد از هر بار راه اندازی کنسول و هنگام مراحل اکسپلویت دربیاد.

Using a Luckfox Pico as an internal mod chip for the PS4

آخرین ویرایش:
یادم رفت بگم که من در اجرای بازی ها هیچ مشکلی ندارم و فقط مشکلم با باز نشدن تروفی ها هست که هیچ تروفی ای دیگه باز نمیشه و تاریخ کنسول به سال 1970 برمیگرده .

• Like
یادم رفت بگم که من در اجرای بازی ها هیچ مشکلی ندارم و فقط مشکلم با باز نشدن تروفی ها هست که هیچ تروفی ای دیگه باز نمیشه و تاریخ کنسول به سال 1970 برمیگرده .
عرض ادب
خب چون قبلا هم برات توضیح دادم و همونطور ک خدمتت گفتم قبلا هم دوستی تو پستای قبل این رو یاداور شد ک با چن ترفند و اموزش بود ک گفتم از جمله استفاده پیلود kernel-clock ک تا فریمور 9 هم اپدیت شده اما اینم متاسفانه و ظاهرا تا فریمور 5 بیشتر جواب نمیده در عین حال استفاده از روشای دیگم متاسفانه خود سونی جلوی اون باگارو گرفته و دیگه نمیشه استفاده کرد این موضوع و مشکل برای همه س و زمانیکه باطری coms حالا ب هر دلیل تموم و یا حتی برای تمیز کردن کنسول با اینکه باتری هم هنوز تاریخ مصرفش نگذشته باشه دربیاد یا جا ب جا بشه ب این مشکل برخورد میکنید ب عبارتی یعنی بعد از حتی تنظیم دستی,هر بار خاموش و روشن کردن کنسول تاریخش به همون سال 1970 برمیگرده دقت کنید تو هنگام ریستارت برگشت نمیشه و فقط تو خاموشی کنسول این موضوع پیش میاد ک مشکل تقریبا ازاردهنده ای تبدیل میشه حتی هنگام اجرای بعضی بازیا با ارور و بیرون انداختن از بازی مواجه میشید البته استفاده از گلدهن تا حدی مشکلو مرتفع میکنه ولی نه بصورت دائم بنابراین چون باتری کنسول شما تموم شده دیگه باید حتما تعویض کنید اما با تعویضم مشکل همچنان پابرجاس!!

خب برای کسانیکه جیل نیستن اصلا قضیه پیچش نداره چرا ک با تعویض باتری و ی اپدیت ب اخرین فریمور قضیه حله
ولی خب شما و منی ک از کپیخور استفاده میکنیم قاعدتا برای از دست دادن کپیخور نمیتونیم اپدیت کنیم حالا راه حل چیه
این مطلبو اینجا گذاشتم تا بلکه با برخورد ب این مشکل همه بتونن استفاده کنن:
ظاهرا بالاخره بعد از چندی دولوپر lapy ابزاری رو برای تنظیم تاریخ/زمان ساعت داخلی گذاشته البته خودم چون باتری کنسولم هنوز تموم و تعویض نشده اصلا تست نکردم لذا نمیدونم استفاده از این ابزار ب طور قطع جوابه یا خیر ولی ب هر حال لینکشو میزارم تا تستش کنید در اخر اگر استفاده از این ابزارم جواب نداد باید منتظر روش و ترفند دیگری از سمت دولوپرا بود.

Alireza.jpg
PS4 Kernel BTTF Kernel Clock Changer Application which is a homebrew utility to set the PS4 internal clock date/time
Alireza.jpg
لینک دانلود;
PKG-Zone

آخرین ویرایش:
عرض ادب
خب چون قبلا هم برات توضیح دادم و همونطور ک خدمتت گفتم قبلا هم دوستی تو پستای قبل این رو یاداور شد ک با چن ترفند و اموزش بود ک گفتم از جمله استفاده پیلود kernel-clock ک تا فریمور 9 هم اپدیت شده اما اینم متاسفانه و ظاهرا تا فریمور 5 بیشتر جواب نمیده در عین حال استفاده از روشای دیگم متاسفانه خود سونی جلوی اون باگارو گرفته و دیگه نمیشه استفاده کرد این موضوع و مشکل برای همه س و زمانیکه باطری coms حالا ب هر دلیل تموم و یا حتی برای تمیز کردن کنسول با اینکه باتری هم هنوز تاریخ مصرفش نگذشته باشه دربیاد یا جا ب جا بشه ب این مشکل برخورد میکنید ب عبارتی یعنی بعد از حتی تنظیم دستی,هر بار خاموش و روشن کردن کنسول تاریخش به همون سال 1970 برمیگرده دقت کنید تو هنگام ریستارت برگشت نمیشه و فقط تو خاموشی کنسول این موضوع پیش میاد ک مشکل تقریبا ازاردهنده ای تبدیل میشه حتی هنگام اجرای بعضی بازیا با ارور و بیرون انداختن از بازی مواجه میشید البته استفاده از گلدهن تا حدی مشکلو مرتفع میکنه ولی نه بصورت دائم بنابراین چون باتری کنسول شما تموم شده دیگه باید حتما تعویض کنید اما با تعویضم مشکل همچنان پابرجاس!!

خب برای کسانیکه جیل نیستن اصلا قضیه پیچش نداره چرا ک با تعویض باتری و ی اپدیت ب اخرین فریمور قضیه حله
ولی خب شما و منی ک از کپیخور استفاده میکنیم قاعدتا برای از دست دادن کپیخور نمیتونیم اپدیت کنیم حالا راه حل چیه
این مطلبو اینجا گذاشتم تا بلکه با برخورد ب این مشکل همه بتونن استفاده کنن:
ظاهرا بالاخره بعد از چندی دولوپر lapy ابزاری رو برای تنظیم تاریخ/زمان ساعت داخلی گذاشته البته خودم چون باتری کنسولم هنوز تموم و تعویض نشده اصلا تست نکردم لذا نمیدونم استفاده از این ابزار ب طور قطع جوابه یا خیر ولی ب هر حال لینکشو میزارم تا تستش کنید در اخر اگر استفاده از این ابزارم جواب نداد باید منتظر روش و ترفند دیگری از سمت دولوپرا بود.

View attachment 345824
PS4 Kernel BTTF Kernel Clock Changer Application which is a homebrew utility to set the PS4 internal clock date/time
View attachment 345830
لینک دانلود;
PKG-Zone
با تشکر از دوست عزیز واسه معرفی این ابزار
البته متاسفانه این ابزار روی 6.72 جواب نداد به این صورت که روی کنسول نصب میشه و وقتی اجراش میکنم صفحه اول مربوط به برنامه میاد و صفحه سیاه میشه و کنسول قفل میکنه . البته همونجوری که گفتید اونجایی که واسه دانلود قرار داده نوشته که روی ورژن 5.05 کار میکنه .
به هر حال ممنون از آقا رضای گل .

• Like
با تشکر از دوست عزیز واسه معرفی این ابزار
البته متاسفانه این ابزار روی 6.72 جواب نداد به این صورت که روی کنسول نصب میشه و وقتی اجراش میکنم صفحه اول مربوط به برنامه میاد و صفحه سیاه میشه و کنسول قفل میکنه . البته همونجوری که گفتید اونجایی که واسه دانلود قرار داده نوشته که روی ورژن 5.05 کار میکنه .
به هر حال ممنون از آقا رضای گل .
ارادت
ی نکته دیگم همون تکرار پست قبلی ک خدمتت گفتم
یعنی بعد از تعویض باتری باید یک فریمور جدیدو بین 7 تا 11 بگیری و بزنی یا اگر تمایلی برای اپدیت نداری همون فریمور خودتو باز دوباره از طریق ریکاوری بزنی بعد اعمال برنامه یا از پیلود kernel-clock استفاده کنی ب هر حال دیگه باید تست کنی,چاره ای نیس و بازم تضمینی نداره
در نهایت,ب نظرم حتما تروفی بازی یا بازی هایی ک اخر در حال انجامش بودی و کنسول با اتمام باتری هم زمان شده رو باید بدونی,یادت بیاد کدوم بوده و حذفش کنی چون تاریخو با اتمام باتری تغییر و باعث اختلال در قسمت تروفی هات شده بنابراین تا حذفش نکنی با وارد شدن ب اون قسمت ممکنه بعد از تعویض باتری بازم ارور بگیری..

آخرین ویرایش:
لیست و دانلود انواع پیلودهای کاربردی خصوصا پیلود kernel-clock ک راجبش برات گفتم و طریقه استفاده پیلودام اموزشهاش و توضیحاتش رو جهت فرستادن و اعمال ب کنسول قبلا گذاشتیم..رو فریمور 9 با اتمام و تعویض باتری ام ظاهرا گفتن حتی پس از استفاده این پیلود kernel-clockم جواب نمیده یعنی بعد از هر بار خاموشی باید دستی باز دوباره ساعتو تاریخو تنظیم کنی ولی بعد از اعمال گلدهن و در اجرای بازیا مشکلی ام نخواهد بود و بدون دریافت ارور میشه استفاده کرد اما شما رو 6.72 هستی تست کن شاید جواب بگیری
Alireza.jpg
لینک دانلود پیلودها:
Mini PS4 Payload 9.00 Homebrew App by Master-s (aka Rooo7)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or