پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
رضا جان
evilant رو 4.89 کاستوم داده قابلیت کبری داره تا چه ورژن هست تا 8.3 اگر اشتباه نکنم بود رو 4.88 بعد شما تست کردین اوکیه,انگار مشکلاتی داشته؟
با تشکر
بله EVILANT 4.89 COBRA رو همون کبری 8.3 رو دو تا ورژن داده که ورژن دومش اماده شده و میتونی استفاده کنی والا من هنوز فرصت نکردم تستش کنم ولی فکر نکنم مشکلی باشه اون ی نفرم بهش پیام داده بود و گفته بود مشکل داره که خودش تست و عکس گذاشته بود که مشکلی ام نبوده و سالمه.

بله EVILANT 4.89 COBRA رو همون کبری 8.3 رو دو تا ورژن داده که ورژن دومش اماده شده و میتونی استفاده کنی والا من هنوز فرصت نکردم تستش کنم ولی فکر نکنم مشکلی باشه اون ی نفرم بهش پیام داده بود و گفته بود مشکل داره که خودش تست و عکس گذاشته بود که مشکلی ام نبوده و سالمه.
مرسی از راهنماییت متوجه شدم,فقط نزنم به فنا بره راستش کنسول رو خیلی وقته انداختم کنار الان پیام رو دیدم گفتم برم بیارمش یه تجدید خاطره کنمو باز راش بندازم.

مرسی از راهنماییت متوجه شدم,فقط نزنم به فنا بره راستش کنسول رو خیلی وقته انداختم کنار الان پیام رو دیدم گفتم برم بیارمش یه تجدید خاطره کنمو باز راش بندازم.
نه عزیز مشکلی پیش نمیاد این چندین cfw داده واسه ps3 و مطمعنه
تازه اگرم یک درصد,دقت کن عرض کردم یک درصد مشکلی باشه,دستگاه شما الان کپی خور نرم افزاریه دیگه درسته؟؟
چون اگر نرم افزاری نباشه یا از طریق hen کنسولت هک شده باشه نمیتونی اصلا این فریمور رو استفاده کنی که بخواد مشکلی پیش بیاد حالا ی زمانم اگرخوشت نیومد و دیدی این فریمورش باگ داره در صورتی که دستگاهت کپی نرم افزاری شده باشه میتونی راحت دانگرید و به همون ورژن فریمور دلخواهت برگردی.

خب اینهم نظر در رابطه با اپدیت وبکیت اکسپلویت فریمور 9 از اسلیرز که به تازگی اطلاع رسانی شد.

این بسیار ، بسیار ، بسیار پایدار است ، من آن را 20+ بار امتحان کردم بدون کرش.
Alireza.jpg

خب اینهم نظر در رابطه با اپدیت وبکیت اکسپلویت فریمور 9 از اسلیرز که به تازگی اطلاع رسانی شد.

این بسیار ، بسیار ، بسیار پایدار است ، من آن را 20+ بار امتحان کردم بدون کرش.
View attachment 259038
درود
ممنون از تلاش هاتون بابت اطلاع رسانی در مورد جیلبریک

روی کدوم هاست ها اعمال شده این ؟

درود
ممنون از تلاش هاتون بابت اطلاع رسانی در مورد جیلبریک

روی کدوم هاست ها اعمال شده این ؟
درود به شما دوست گل خواهش میکنم;

حقیقت این وقت اخیر تمام هوش و حواس ها سمت اخبار اکسپلویت جدید راجب ps4 و ps5 بوده و این خبر دیشب در بین اونها اومده بود که فعلا انگار ی مقدار زمان بخواد تا رو هاستها هم اعمال بشه و بزودی هاستها این تغییر رو اعمال خواهند کرد از جمله کارو و بقیه...

بزودی Kameleon این تغییر رو در هاستش انجام خواهد داد...

Alireza.jpg

ویدیو تست هاست اسلیرز با توجه به اپدیت وبکیت اکسپلویت توسط خودش برای فریمور 9.00

آخرین ویرایش:
اونموقع یه ps3 بود 1 تومن بدون هیچ ترسی یه کیت کبرا لحیم میکردیم و تمام اما حالا همین ps4 شده 15 میلیون همچین کیتی هم بیاد که بعید میدونم خیلی باید دل به دریا بزنی که اگه برد آسیب دید نگران پولت نشی
آخرین بار که دیوار کرمانشاه رو چک کردم همین ps3 قیمت زده بودند چهار میلیون😵

البته نسل هفتم هم درایو کبری مثل جی تگ x360 آنچنان همه گیر نبود و هر کسی ریسک باز کردن کنسول رو قبول نمی‌کرد. دستگاه من کپیخور نرم افزاری بود ، درایو کبری نداشت و یه کاستوم فریمور rex ادیشن ریباگ 🥰 فول امکانات انداخته بودم روی اون و با اسپوف کردن و برنامه psn patch همه بازیهای آنلاین رو چلانده بودم 😬

اما تو نسل هشتم هر بار که خبری از هک جدید میاد منتظرم که روزنه امیدی برای آنلاین شدن ببینم که ظاهرا هکرها تلاشی در این زمینه ندارند...

هکر هم هکرهای قدیم اکثرا به قصد قربة کار میکردن نه مثل این جدیدا که همه‌ش دنبال جایزه و دونیت اند...

البته منکر افزایش امنیت سرور و سخت افزار سونی در نسل جدید نیستم 😅

در این ویدیو هشدار و خطاب به تمامی دارندگان ps4 همینطور اون دسته از رفقا که بصورت جدا دسته ps4 رو تهیه کردن از اداپتورهای فست شارژ به هیچ عنوان واسه شارژ شدن استفاده نکنید ترجیحا سعی کنید از خود درگاه کنسول واسه شارژ دسته استفاده کنید و اگر زمانی مجبور به استفاده از شارژر موبایل هستید(واسه کسانیکه بصورت جدا واسه استفاده در گوشی یا pc گرفتن دسته رو) فقط 5v با امپر 1 میتونه گزینه بهتر باشه.

خب الان که همه انگار تو شوک اون خبر اکسپلویتن و هاستهارو بابت اپدیت وبکیت اسلیرز واسه فریمور 9 فعلا اپدیت نکردن اینجا ی روش هست که خودم هنوز تست نکردم ولی فکر کنم از طریق سلف هاست هست و بتونید بلکه به این شکل فعلا استفاده کنید.
البته از طریق خود ادرس هاست اسلیرز هم میشه ولی پی لود گلدهن رو باید از طریق pc با برنامه payload sender به ps4 ارسال کنید ولی این هاست خودش با کش تو مرورگر باکس گلدهن و Payloads رو داره.

هاست Sleirsgoevy تنها با GoldHen 2.1.2 و دکمه Payloads کارو قرار داده شده.
لینک:
Sleirs900-main
Alireza.jpg

داداش رضا سلام
درسته این که میگن بکپورتم نمیادو سرکاریه واسه ps4 باید حالا حالاها صبر کرد ولی ps5 رو میشه و رو 5 میدن هکو!؟
دیروزم گفتما...
همونطور که گفته شد;
باگ عمومی شده
و باید منتظر باشیم تا ببینیم چه زمان اکسپلویتم میاد و به قول همون توییت زکو
کسانی که رو فریمور 9 هستن باید منتظر بمونن تا کسی (شاید
specterdev
یا
sleirsgoevy
) آنها را پیاده سازی کند
theflow0 فقط راهو نشون داده و باید دولوپرها و دیگران که اسم بردم ببینن میشه ازش در حد بهتر چیزی دراورد یا نه!؟با توجه به توییت ها و اما اگرهای این روش و اینکه هنوز افرادی مثل specterdevیاsleirsgoevy واکنشی به مطلب theflow0 نداشتن بنابراین کسی نمیتونه بگه نمیشه یا نشده حالا مثلا بکپورت و همونطور که گفتم باید منتظر واکنش این دو نفر موند تا نتیجه مشخص بشه.

شخصی پرسیده بود
گیج شدیم اخرش در مورد اخبار اکسپلویت دیروز! یکی این را میگه، دیگری برعکسشو میگه(اینکه میگن هک واسه ps5 میاد و برعکس واسه ps4 امکانش هست!!!)، آیا یک dev می تونه خلاصه ای واقعی از وضعیت به ما بده!!!؟:)

lapy در جوابش گفته:
فقط تا آنجا که می توانید(رو فریمورهای پایین بمونید)، و از آنچه تا کنون داریم لذت ببرید (<=9.00) 😉

((به خاطر همین میگم هنوز کسی بصورت واضح نمیتونه نتیجه گیری کنه!!))
Alireza.jpg

در اخر و نتیجه گیری که داشته
برای اکسپلویت کامل زمان زیادی نمونده.
Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
خب الان که همه انگار تو شوک اون خبر اکسپلویتن و هاستهارو بابت اپدیت وبکیت اسلیرز واسه فریمور 9 فعلا اپدیت نکردن اینجا ی روش هست که خودم هنوز تست نکردم ولی فکر کنم از طریق سلف هاست هست و بتونید بلکه به این شکل فعلا استفاده کنید.
البته از طریق خود ادرس هاست اسلیرز هم میشه ولی پی لود گلدهن رو باید از طریق pc با برنامه payload sender به ps4 ارسال کنید ولی این هاست خودش با کش تو مرورگر باکس گلدهن و Payloads رو داره.

هاست Sleirsgoevy تنها با GoldHen 2.1.2 و دکمه Payloads کارو قرار داده شده.
لینک:
Sleirs900-main
View attachment 259153
رضا اینو کش کردم رو مرورگر اولی رو میزنم اوکیه دومی هم اصلا کاری نمیکنه بعد خود هاست اسلیرز زدم با برنامه پی لود سندر گلدهن 2.2.2 میزنم رو پورت 9020 نمیره داداش چه کنم راهکار داره خودت زدی؟

• Like
Reactions: rezagoli
رضا اینو کش کردم رو مرورگر اولی رو میزنم اوکیه دومی هم اصلا کاری نمیکنه بعد خود هاست اسلیرز زدم با برنامه پی لود سندر گلدهن 2.2.2 میزنم رو پورت 9020 نمیره داداش چه کنم راهکار داره خودت زدی؟
خب همون که اول زدی مگه کار نمیده بهت,داری میگی اوکیه!!پس هاست اسلیرز رو چرا میزنی!؟حالا زدی و کش کردی با payloadsender جواب نمیده باید با برنامه NetCat GUI رو اول دانلود بعد با این بزنی اگر رو پورت 9020 ارور داد رو پورت 9021 گلدهن رو بفرست,اره امتحان کردم و کاملا بدون مشکله.اگرم باز مشکل داشتی صبر کن هاستارو اپدیت میکنن.

• Like
Reactions: b.boys and airblue
خب همون که اول زدی مگه کار نمیده بهت,داری میگی اوکیه!!پس هاست اسلیرز رو چرا میزنی!؟حالا زدی و کش کردی با payloadsender جواب نمیده باید با برنامه NetCat GUI رو اول دانلود بعد با این بزنی اگر رو پورت 9020 ارور داد رو پورت 9021 گلدهن رو بفرست,اره امتحان کردم و کاملا بدون مشکله.اگرم باز مشکل داشتی صبر کن هاستارو اپدیت میکنن.
دمت گرم با همون برنامه NetCat زدم رو 9021 جواب داد.:D

• Like
Reactions: b.boys and rezagoli
TheFlow0 Presentation bd-j exploit chain

Presentations/2022-hardwear-io-bd-jb.pdf at master · TheOfficialFloW/Presentations

این اسلایدهای ارائه Flow0 هستند.
این اطلاعات فنی دارد که باید به توسعه دهندگان کمک کند تا فرار از زندان را انجام دهند (امیدوارم).:)

View attachment 259282
بفرما من دارم بهت بعد از ظهری میگم صبر کن تا دیگران روش کارکنن تو گوش نمیدی:D
از شوخی گذشته بتونن کاری کنن که خیلی عالی میشه به قول شما منم امیدوارم.

بفرما من دارم بهت بعد از ظهری میگم صبر کن تا دیگران روش کارکنن تو گوش نمیدی:D
از شوخی گذشته بتونن کاری کنن که خیلی عالی میشه به قول شما منم امیدوارم.
اون روش دیسک صرفا اگر باشه انصافا تو وضعیت فعلی شاید واسه بعضیا به صرفه و منطقی نباشه خصوصا برای ماها که اینجا زندگی میکنیم ایشالا که نتیجه میده و از راهنمایی استاد بتونن جیلبریک جدیدم دربیارن حالا بکپورت بشه یا جیلبریک فریمور بالاتر باشه که بهتر اینجوری بنده خداها که نمیدونستن یا عجله کردن هم بی نصیب نمونن.

احتمالا lapy برنامه Easy PKG Extractor رو واسه فریمور 9 بیرون بده...بهش گفتن امیدواریم برای 9.03 یا 9.04 باشه و ببینیم که اونوقت اپدیتش زدی :)

Alireza.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or