پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
کنسول بعد از خارج کردن فلش و زدن ok خاموش میشه فریمور ۹ هستم - فلش رو فرمت و دوباره رایت کردم کمکی نکرد - قبلا کاملا درست بود و هیچ مشکلی نداشت- حتی قبل از کپیخور (کنسول که تازه روشن شده) هر گزینه ایرو انتخاب میکنم (ستینگ - browser .....) با تاخیر و فریز شدن صفحه (۴ ۵ ثانیه ) همراهه - ۱۰ ۱۵ بار امتحان کردم هر دفعه همین اتفاق میفته - FULL INITIALIZE و rebuild database هم هیچ تاثیری نداشت

اپدیت مجدد و انتشار گلدهن 2.2.2 از SiSTR0 برای فریمورهای 5 تا 9

لینک دانلود:
Release GoldHEN v2.2.2 · GoldHEN/GoldHEN

از دلایل و مزیت های این اپدیت,برطرف شدن مشکلات Orbis Toolbox با گلدهن 2.2.1 ایجاد شده بود که برخی از کاربرا گزارش داده بودن و غیره...

View attachment 250067

View attachment 250066
آقا رضای عزیز سلام سال نو مبارک فایل bin رو باید چجوری نصب کرد؟گرفتم نمیدونم چجوری روی دستگاه بریزم هاست دارک 6.72 ممنون

آقا رضای عزیز سلام سال نو مبارک فایل bin رو باید چجوری نصب کرد؟گرفتم نمیدونم چجوری روی دستگاه بریزم هاست دارک 6.72 ممنون
تا جایی که من میدونم یا بینلودر رو روشن کن از هاستت نصبش کن یا نرم payload guest alazif نصب کن (pkg هست ) فایل bin رو داخل هارد یا فلش بریز(عین pkg بازیا ) وصل کن به کنسول نرم افزارو اجرا کن و نصب کن(ویدیو اموزشیش تو یوتیوب https://www.google.com/url?sa=t&rct...2Fyic0rZS2titoXRpoIAUd&cshid=1648493729534557)

کنسول بعد از خارج کردن فلش و زدن ok خاموش میشه فریمور ۹ هستم - فلش رو فرمت و دوباره رایت کردم کمکی نکرد - قبلا کاملا درست بود و هیچ مشکلی نداشت- حتی قبل از کپیخور (کنسول که تازه روشن شده) هر گزینه ایرو انتخاب میکنم (ستینگ - browser .....) با تاخیر و فریز شدن صفحه (۴ ۵ ثانیه ) همراهه - ۱۰ ۱۵ بار امتحان کردم هر دفعه همین اتفاق میفته - FULL INITIALIZE و rebuild database هم هیچ تاثیری نداشت
هاستی که داری استفاده میکنی احتمالا بهت جواب نمیده به درستی بنابراین از هاستهای دیگه استفاده کن اگر تمامی موارد و اون فایل جیلبریک رو ازش مطمعنی که به درستی رو فلش رایت کردی.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: khasanoor4
هاستی که دارس استفاده میکنی احتمالا بهت جواب نمیده به درستی بنابراین از هاستهای دیگه استفاده کن اگر تمامی موارد و اون فایل جیلبریک رو ازش مطمعنی که به درستی رو فلش رایت کردی.
alazif و کارو رو امتحان کردم هردو همینه (چرا قبل از جیلبریک درست کار نمیکنه؟)

سلام داداش سال نو شما هم مبارک و سلامت باشی
برنامه ای که خودم باهاش راحتم و از قبلم بدون دردسر فایل bin رو send میزدم رو ps4
برنامه Payload Sender V0.2 یا NetCat GUI v1.1 هست که از طریق pc و شیرینگ اینترنت گوشی به pc و ps4 راحت میتونی فایل bin رو به کنسولت بفرستی البته حتما باید از طریق گلدهن یا هاست قبلش پی لود binloader رو فعال کنی و ای پی رو هم باید از قسمت ستینگ کنسول تو view network ps4 ip, یادداشت و تو برنامه های که بهت گفتم تو باکس ای پی ادرس بزنی و تو قسمت پورت معمولا مقدار رو به 9020 یا 9021 تنظیم کنی و فایل bin رو به برنامه میدی و رو باکس send میزنی و تمام.

alazif و کارو رو امتحان کردم هردو همینه (چرا قبل از جیلبریک درست کار نمیکنه؟)
با توجه به توضیحات اولت احتمالا سلامتی هاردت پایین اومده که وقتی کنسولو روشن میکنی رو هر گزینه میری مکث و تاخیر یا فریز داری و همونطور که خودتم گفتی با FULL INITIALIZE و rebuild database هم هیچ تاثیری نداشته
بنابراین هاردت باید سلامتیش چک بشه.

همینطور که میدونید اپ Easy PKG Extractor کارش به اینصورت بود که بدون دردسر بک اپ از بازیهایی که داخل کنسول نصب بود و حالا به هر دلیل دسترسی به اون رو در جای دیگه نداشتید از طریق این برنامه میشد به راحتی ی نسخه پشتیبان گرفت.

حالا پاسخ جالب دولوپر lapy نسبت به اینکه چرا اپ Easy PKG Extractor برای فریمور 9 اپدیت نشده.

در کشور من کپی (تکثیر غیرقانونی) عملا قانونی است، و بسیاری از دوستان من از فروش همین pkg ها و بازیها امرار معاش میکنن. بنابراین برنامه من برای آنها مضر بود، به همین دلیل من هنوز آن را به روز نکرده ام.

حالا درکم میکنید؟

شایدم نه ... اما من سعی خواهم کرد راه حلی برای کمک به همه پیدا کنم

Alireza1362 (2).jpg

آخرین ویرایش:
با توجه به توضیحات اولت احتمالا سلامتی هاردت پایین اومده که وقتی کنسولو روشن میکنی رو هر گزینه میری مکث و تاخیر یا فریز داری و همونطور که خودتم گفتی با FULL INITIALIZE و rebuild database هم هیچ تاثیری نداشته
بنابراین هاردت باید سلامتیش چک بشه.
نه خوشبختانه فایل فریمور ۹ (فریمور خودم) رو ریختم رو فلش از طریق بخش اپدیت فریمور safe mode نصبش کردم حل شد(الکی سیوا و بازیا رو پاک کردم 😑)

سلام دوستان

من بازی AC Valhalla تا الان دوبار دانلود کرم ولی نصب نمیشه و خطا میده. خطاشم معنی خاصی نداره. فقط می‌نویسه که در هنگام نصب مشکلی رخ داد.
قبلاً هم پرسیدم دوستان پیشنهاد دادند که هاستمو عوض کنم. اینکارو هم کردم بازم نشد.
فریمور کنسول ۹ ‌‌و هاستش هم al azif با گلدن هن هم نصب می‌کنم.
باید چیکار کنم. دوباره یک باره دیگه دانلود کنم.
والا دوتا سایت بیشتر پیدا نکردم که بازی داشته باشند. دانلودها و نوین اسپات.
ممنون میشم راهنماییم کنید.

نه خوشبختانه فایل فریمور ۹ (فریمور خودم) رو ریختم رو فلش از طریق بخش اپدیت فریمور safe mode نصبش کردم حل شد(الکی سیوا و بازیا رو پاک کردم 😑)
خب همیشه مرحله FULL INITIALIZE و rebuild database رو باید درمواقعی انجام داد که ببینی چاره ای نداری و میتونستی از سیوهات و همینطور تروفی هات قبلش بک اپ بگیری!!
اگر حل شده که چه بهتر و عالی.
ولی اگر بازم مشکلت پابرجاس دیگه باید از نزدیک دید,دستگاه رو بدی به کسی که ببینه و چک کنه به صورت دقیق تا مشخص بشه مشکل از کجاس به هر حال تو اینجور مشکلات یا نرم افزاری حل میشه یا اگر مشکل حاد باشه دیگه سخت افزاریه که امیدوارم اینطور نباشه.

سلام دوستان

من بازی AC Valhalla تا الان دوبار دانلود کرم ولی نصب نمیشه و خطا میده. خطاشم معنی خاصی نداره. فقط می‌نویسه که در هنگام نصب مشکلی رخ داد.
قبلاً هم پرسیدم دوستان پیشنهاد دادند که هاستمو عوض کنم. اینکارو هم کردم بازم نشد.
فریمور کنسول ۹ ‌‌و هاستش هم al azif با گلدن هن هم نصب می‌کنم.
باید چیکار کنم. دوباره یک باره دیگه دانلود کنم.
والا دوتا سایت بیشتر پیدا نکردم که بازی داشته باشند. دانلودها و نوین اسپات.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام به دوست عزیز
ببین AC Valhalla مشکلی نداره لااقل من که از دانلودها گرفتم و اصلا این مشکل رو که میگی نداشتم چون معمولا اگر بسته و فایلت مشکل داشته باشه این امکان هست که تو بین نصب ارور بده بنابراین
شما ببین و ی عکس از اروری که بهت میده و با ی کد همراهه رو بزار چون اون ارورها معمولا بی معنی نیستن و باید بهشون توجه کرد تا بشه مشکل رو برطرف کنی.

آخرین ویرایش:
سلام به دوست عزیز
ببین AC Valhalla مشکلی نداره لااقل من که از دانلودها گرفتم و اصلا این مشکل رو که میگی نداشتم چون معمولا اگر بسته و فایلت مشکل داشته باشه این امکان هست که تو بین نصب ارور بده بنابراین
شما ببین و ی عکس از اروری که بهت میده و با ی کد همراهه رو بزار چون اون ارورها معمولا بی معنی نیستن و باید بهشون توجه کرد تا بشه مشکل رو برطرف کنی.
ممنون که جواب دادی
نه فایل rar که دانلود کردم مشکلی نداره و کاملا به درسته اکسپورت میشه.
عکس ارور هم پیوست می‌کنم.

Attachments

• 20220330183817.jpg
    20220330183817.jpg
    98.5 KB · مشاهده: 18
ممنون که جواب دادی
خواااهش
بسیار خب پس با توجه به این عکس,شما تو ورژن base و اصلی ظاهرا مشکلی نداره و نصب میشه ولی تو اپدیتش که 5.10 هست که کاملا با توجه به عکسی که گذاشتی و مشخصه ارور نصب یا همون pkg رو داده که یعنی اپدیت رو نمیتونی به درستی نصب کنی.
این کد و کدهای به این شکل رو دلایلش رو میزازم تا بهتر متوجه بشین

سوالات پرتکرار در مورد
ارورهای شایع در کنسولهای جیلبریک شده

ce-40475 = مشکل بکپورت

ce-30391-6 = مشکل کنسول با جیلبریک

ce-30045-2 = مشکل از هاست

ce-36244-9 =مشکل از فایل بد کپی شده یا بد اکسترکت شده____(این همون کد شما هست که تو عکس گذاشتی)

ce-36434-0 = باید ریپک بشود

آخرین ویرایش:
خواااهش
بسیار خب پس با توجه به این عکس,شما تو ورژن base و اصلی ظاهرا مشکلی نداره و نصب میشه ولی تو اپدیتش که 5.10 هست که کاملا با توجه به عکسی که گذاشتی و مشخصه ارور نصب یا همون pkg رو داده که یعنی اپدیت رو نمیتونی به درستی نصب کنی.
این کد و کدهای به این شکل رو دلایلش رو میزازم تا بهتر متوجه بشین

سوالات پرتکرار در مورد
ارورهای شایع در کنسولهای جیلبریک شده

ce-40475 = مشکل بکپورت

ce-30391-6 = مشکل کنسول با جیلبریک

ce-30045-2 = مشکل از هاست

ce-36244-9 =مشکل از فایل بد کپی شده یا بد اکسترکت شده____(این همون کد شما هست که تو عکس گذاشتی)

ce-36434-0 = باید ریپک بشود
ممنون که وقت گذاشتی
این ورژن base و آپدیت باهمه.
مشکل که از فایله. یه چیزایی توی یه فرم خارجی پیدا کردم. دارم تست می‌کنم. نتیجه‌شو اعلام می‌کنم ولی به نظرم باید دوباره دانلود کنم.

ممنون که وقت گذاشتی
این ورژن base و آپدیت باهمه.
مشکل که از فایله. یه چیزایی توی یه فرم خارجی پیدا کردم. دارم تست می‌کنم. نتیجه‌شو اعلام می‌کنم ولی به نظرم باید دوباره دانلود کنم.
درسته نگاه کردم page دانلودها رو که ورژن base با اپدیت 5.10 باهمه
ببین به هر حال فایلت به درستی انگار رو هاردی که حالا به صورت جانبی داری ازش به عنوان نصب کننده استفاده میکنی کپی نشده و بازم میتونی ببینی جایی لینک base که بدون اپدیت هست رو جایی گذاشته که ورژنش 1.00 باشه
حالا لینکای این بازی رو که مطمعن هستن و تو جاهای دیگه هستن رو میبینم و بهت اینجا میگم که دوست داشتی دانلود کنی
مشکلی نیس حل میشه...

درسته نگاه کردم page دانلودها رو که ورژن base با اپدیت 5.10 باهمه
ببین به هر حال فایلت به درستی انگار رو هاردی که حالا به صورت جانبی داری ازش به عنوان نصب کننده استفاده میکنی کپی نشده و بازم میتونی ببینی جایی لینک base که بدون اپدیت هست رو جایی گذاشته که ورژنش 1.00 باشه
حالا لینکای این بازی رو که مطمعن هستن و تو جاهای دیگه هستن رو میبینم و بهت اینجا میگم که دوست داشتی دانلود کنی
مشکلی نیس حل میشه...
دمت گرم
پیدا کردی بفرست که دان کنم

ممنون که جواب دادی
من همین مشکل رو روی 5.05 داشتم فایل بازی رو مطمئن شو سالمه (با گزینه test وینرار من امتحان میکردم) هارد یا فلش یا هرچی داری رو به ntfs فرمت کن (quick فرمت کافیه) دوباره به exfat فرمت کن(quick format) فایل بازیرو بریز امتحان کن (اگر دوباره همین ارور رو داد دوباره از اول تکرار کن) ----نمیدونم کار درستیه یا نه شانسی وقتی هارد رو برای کار دیگه به ntfs فرمت کردم متوجه شدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or