پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
این کاری که میگم رو انجام بده اگه از هارد باشه حل میشه
هارد رو در بیار بزن به کامپیوتر
روی منوی استارت راست کلیک کن و disk management رو بزن
اگه هارد توسط سیستم شناسایی بشه تو لیست دیسکها میاد با کلی پارتیشن کوچیک
برنامه low level format رو دان کن و نصب کن
از لیست هارد ها ، هارد کنسول رو انتخاب کن و بدونه زدن تیک بزار کامل فرمت کنه
حدود چند ساعت فرمت طول میکشه اما هاردت اگه رمز گذاری یا بدسکتور نرم افزاری داشته باشه دوباره جون میگیره
بعد بزن به دستگاه و فریمور رو نصب کن

انشا الله حل میشه

• Like
Reactions: khasanoor4
همین مراحلی که شما فرمودی انجام دادم و حروف بزرگ رو هم رعایت کردم ولی متاسفانه باز اون ارور پیش میاد.دستگاه آپدیت رو میشناسه و مراحل آماده سازی رو انجام میده

View attachment 247002

View attachment 247003

ولی بعد از اینکه ریستارت شد که نصب بشه این ارور پیش میاد
View attachment 247005
View attachment 247006
امکان داره مربوط به ایراد سخت افزاری باشه؟چون یکی دو سالی میشه همیشه موقع روشن کردن کنسول اولش چند ثانیه صدای تق تق میده(البته موقع نصب بازی ها و dlc و تم و سیو بازی ها هیچ ایرادی نداره).یا مربوط به ایراد نرم افزاری میشه؟

اینم ی ویدیو که داره میگه این ارور (SU-42118-6) با توجه به عکسی که گذاشتی در هنگام اپدیت زمانی بوجود میاد که در بدترین حالت BD-ROM ribbon connection اتصال ریبون BD-ROM بین درایو و مادربرد رو باید چک کنی تا ببینی اسیب دیده یا خیر که اگر اسیب دیده باشه باید تعویض بشه.
و تو بهترین حالتش که عرض کردم اگر ایراد از هارد درایو کنسولت باشه میتونی تعویضش کنی تا مشکلت حل بشه و بتونی اپدیت کنی کنسولت رو.

این ویدیو مشکل رو حل میکنه در حالیکه از نشونه هاش این هست که عملکرد دی وی دی رام هم این اشکال مختل میکنه و اگر بازم از برد و جای دیگه کنسول نباشه با تعویض ریبون و اگر اسیب ندیده باشه با یکبار دراوردن و جازدن دقیق اتصال برقرار میشه و به راحتی مشکل حل خواهد شد.

شانس بیاره از هاردش باشه چون واسه منم پیش اومده این دردسر
دادم بیرون تعمیر با تعویض ریبون حل شد.گفت به مرور زمان فرسوده و شکسته شده اتصالش.

نیاز به دراوردن هارد هم نیست تو سیف مود بزن اپشن داره واسه مراحل کلی پاک کردن هارد و بگم زمانم میبره,بعد چک کن ببین جواب میده ?شایدم به قول همین نظر اخر و اقا رضا نیاز به تعویض هارد و ریبون باشه.

سلام همسایتی ها.
در مورد هارد اکسترنال من به خود کنسول وصل کردم و مجبور شدم بازی قبلی رو پاک کنم بعد با خود پلی استیشن فرمت کردم و به PC وصل کردم و باز فرمت کردم و بعد اون فایل ini رو مجددا ادیت کردم و به PS وصل کردم.فکر کنم راه دیگه نداره با بازی های قبلیتون که تو هارد اکسترناله باید خداحافظی کنید.
ببین اینی که شما میگی برق درست به هارد نمیرسه احتمالا شما با هاب یا USB جلو کیس داری وصل میکنی هارد رو با کابل خودش به USB3 پشت کیس بزن درست میشه.
من برای کسی هک کرده بودم الان اصلا خودم PS4 ندارم امروز برای اینکه مطمئن بشم پیشش بودم تست کردیم و میاره رو PC کار خاصی هم نمیخواد بکنید فقط موارد گفته شده بالا رو رعایت کنید.
این ویدئو هم ببینید دقیقه 11 به بعد:

داش رضا چی میگه این خبر واقعیه!؟

View attachment 247482
اینو من تو چن تا از این کانالهای داخلی دیدم
همونطور هم که قبلا اطلاع رسانی شده بود تا 9.04 وبکیت بهش جوابه ولی ببین باید اکسپلویت بصورت کامل همراه با وجود کرنل باشه که بازم اطلاع رسانی شد که اون منبعی که ظاهرا این اخبار رو راجب وبکیت منتشر کرده از وجود کرنل ابراز بی اطلاعی کرده و تازه اگرم همه چیز کامل باشه تا عمومی نشه میشه همون قصه خبر جیلبریک که واسه ps5 رو گفتن و درسته هر چقدرم که ادمای با تجربه مثلtheflow0 یا تیم و هکرهای معتبر پشت این خبر بوده باشن تا نیاد و اجازه انتشار نداشته باشه فایده ای نداره.
هر چن میشه تا انتشار این خبر اکسپلویت فریمور جدید از بکپورت بازیهای مورد نیاز با فریمور بالاتر رو همین فریمور 9 بلکه بزنن و بشه استفاده کرد.

آخرین ویرایش:
اینو من تو چن تا از این کانالهای داخلی دیدم
همونطور هم که قبلا اطلاع رسانی شده بود تا 9.04 وبکیت بهش جوابه ولی ببین باید اکسپلویت بصورت کامل همراه با وجود کرنل باشه که بازم اطلاع رسانی شد که اون منبعی که ظاهرا این اخبار رو راجب وبکیت منتشر کرده از وجود کرنل ابراز بی اطلاعی کرده و تازه اگرم همه چیز کامل باشه تا عمومی نشه میشه همون قصه خبر جیلبریک که واسه ps5 رو گفتن و درسته هر چقدرم که ادمای با تجربه مثلtheflow0 یا تیم و هکرهای معتبر پشت این خبر بوده باشن تا نیاد و اجازه انتشار نداشته باشه فایده ای نداره.
هر چن میشه تا انتشار این خبر اکسپلویت فریمور جدید از بکپورت بازیهای مورد نیاز با فریمور بالاتر رو همین فریمور 9 بلکه بزنن و بشه استفاده کرد.
درسته,ولی بیشتر از این پرسیدم که تو خبرای دیگه جاییکه رسمی بوده باشه اینو تایید کرده یا فقط اینو همین کانالای داخلی راجبش اینطور گفتن!

درسته,ولی بیشتر از این پرسیدم که تو خبرای دیگه جاییکه رسمی بوده باشه اینو تایید کرده یا فقط اینو همین کانالای داخلی راجبش اینطور گفتن!
حقیقت من تا همون تست وبکیت رو 9.03 رو دیدم که گفته بودن انگار تا 9.04 هم جوابه که اطلاع رسانی تو پستای قبل شد
اما این خبر رو به قول خودت تو جای رسمی که به این شکل بزنن و بهش پرداخته بشه ندیدم,همونطور که گفتم اون منبعی که ظاهرا این اخبار رو راجب وبکیت منتشر کرده از وجود کرنل ابراز بی اطلاعی کرده و تا همین حد ادامه دار شد.
حالا این کانال یا هر جا که این خبر رو جلوتر منتشر کرده احتمالا مثل دفعه قبل که چن بازی که احتیاج به فریمور 9 داشت و واسه فریمورهای 7 و پایین تر بکپورتش اومد مثل فیفا 22,با انتشار 1.81 بازی دیزگان اینو اینطور پیش بینی کرده و به این شکل نتیجه گرفته.

آخرین ویرایش:
این کسی که اپدیت 1.81 دیز گان و tormemted souls رو منتشر کرده بود اومد تکذیب کرد گفت فریم ورشون بالای 9.00 نبوده.من پروفایلشم چک گردم بعضی از اکانتای معروف توئیتر تو زمینه هک فالوش کرده بودن.
Screenshot_20220305-072705_Twitter.jpg
Screenshot_20220305-072714_Twitter.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
سلام دوستان
من امروز واسه بازی a way out یه زیر نویس دانلود کردم
اما مشکلی که وجود داره اینه که کد دیتاشون باهم متفاوت هست
راهی وجود نداره که کد دیتا فارسی ساز رو دستکاری کنم ؟ (سایته نوشته بودش که ریلیز blaze هست و نسخه خودم هم همین ریلیزه)
ممنون میشم اگه جواب بدید🥰

• Like
همین مراحلی که شما فرمودی انجام دادم و حروف بزرگ رو هم رعایت کردم ولی متاسفانه باز اون ارور پیش میاد.دستگاه آپدیت رو میشناسه و مراحل آماده سازی رو انجام میده

View attachment 247002

View attachment 247003

ولی بعد از اینکه ریستارت شد که نصب بشه این ارور پیش میاد
View attachment 247005
View attachment 247006
امکان داره مربوط به ایراد سخت افزاری باشه؟چون یکی دو سالی میشه همیشه موقع روشن کردن کنسول اولش چند ثانیه صدای تق تق میده(البته موقع نصب بازی ها و dlc و تم و سیو بازی ها هیچ ایرادی نداره).یا مربوط به ایراد نرم افزاری میشه؟

اینم ی ویدیو که داره میگه این ارور (SU-42118-6) با توجه به عکسی که گذاشتی در هنگام اپدیت زمانی بوجود میاد که در بدترین حالت BD-ROM ribbon connection اتصال ریبون BD-ROM بین درایو و مادربرد رو باید چک کنی تا ببینی اسیب دیده یا خیر که اگر اسیب دیده باشه باید تعویض بشه.
و تو بهترین حالتش که عرض کردم اگر ایراد از هارد درایو کنسولت باشه میتونی تعویضش کنی تا مشکلت حل بشه و بتونی اپدیت کنی کنسولت رو.

این ویدیو مشکل رو حل میکنه در حالیکه از نشونه هاش این هست که عملکرد دی وی دی رام هم این اشکال مختل میکنه و اگر بازم از برد و جای دیگه کنسول نباشه با تعویض ریبون و اگر اسیب ندیده باشه با یکبار دراوردن و جازدن دقیق اتصال برقرار میشه و به راحتی مشکل حل خواهد شد.

نیاز به دراوردن هارد هم نیست تو سیف مود بزن اپشن داره واسه مراحل کلی پاک کردن هارد و بگم زمانم میبره,بعد چک کن ببین جواب میده ?شایدم به قول همین نظر اخر و اقا رضا نیاز به تعویض هارد و ریبون باشه.

این کاری که میگم رو انجام بده اگه از هارد باشه حل میشه
هارد رو در بیار بزن به کامپیوتر
روی منوی استارت راست کلیک کن و disk management رو بزن
اگه هارد توسط سیستم شناسایی بشه تو لیست دیسکها میاد با کلی پارتیشن کوچیک
برنامه low level format رو دان کن و نصب کن
از لیست هارد ها ، هارد کنسول رو انتخاب کن و بدونه زدن تیک بزار کامل فرمت کنه
حدود چند ساعت فرمت طول میکشه اما هاردت اگه رمز گذاری یا بدسکتور نرم افزاری داشته باشه دوباره جون میگیره
بعد بزن به دستگاه و فریمور رو نصب کن

انشا الله حل میشه
خیلی ممنون مشکل از درایو کنسول بود(و کلا چند مدتی بود دکمه روشن شدن و دیسک کار نمی کرد) و بردم بیرون درستش کردن و آپدیت به درستس انجام شد.
فقط یه سوال توی فریمور ۵.۰۵ ‌و کلا زیر ۹.۰۰ نیازی به فلش نبود و خب اگه دستگاه موقع جلبریک کردن خاموش میشد فقط نیاز به ریستارت و دوباره جلبریک کردن بود.اگه توی فریمور ۹ موقعی که هاست میخواد فلش رو به کنسول متصل کنیم بعد از متصل کردن خاموش شد چه اتفافی برای کنسول یا فلش می افته؟خراب میشن؟و اینکه دوباره نیازه فلش رو جدا کنیم بعد روشن کنیم کنسول رو؟

• Like
خیلی ممنون مشکل از درایو کنسول بود(و کلا چند مدتی بود دکمه روشن شدن و دیسک کار نمی کرد) و بردم بیرون درستش کردن و آپدیت به درستس انجام شد.
فقط یه سوال توی فریمور ۵.۰۵ ‌و کلا زیر ۹.۰۰ نیازی به فلش نبود و خب اگه دستگاه موقع جلبریک کردن خاموش میشد فقط نیاز به ریستارت و دوباره جلبریک کردن بود.اگه توی فریمور ۹ موقعی که هاست میخواد فلش رو به کنسول متصل کنیم بعد از متصل کردن خاموش شد چه اتفافی برای کنسول یا فلش می افته؟خراب میشن؟و اینکه دوباره نیازه فلش رو جدا کنیم بعد روشن کنیم کنسول رو؟
مشکل خاموش شدنش خیلی کم هستش و معمولا انجام نمیشه و دستی میتونید ریست کنید.
فلش رو باید بکنبد و یک لحظه فقط موقع هک وصل باشه وگرنه دستگاه آسیب میبینه

• Like
انتشار ورژن جدید گلدهن از SiSTRO به 2.2 برای فریمورهای 5 تا 9
اعمال این پی لود بزودی در هاستهای معتبر.

لینک دانلود:
Release GoldHEN v2.2 · GoldHEN/GoldHEN

Alireza1362.jpg

تغییرات در این ورژن

Alireza1362.jpg
Alireza1362.jpg

اپدیت هاست گیمرهک بهمراه اضافه شدن گلدهن 2.2 روی تمامی هاستهاش.

9.00 FW v3.0:
PS4 9.00 FW Host v3.0 by GamerHack

9.00 FW v2.5:
PS4 9.00 FW Host v2.5 by GamerHack

7.5x FW:
PS4 7.50 - 7.55 Host v1.5 by GamerHack

7.02FW:
PS4 7.02 FW Host v1.4 by GamerHack

6.72FW:
https://gamerhack.github.io/ps4jb672/

Alireza1362.jpg

اموزش فارسی و ویدیو فعالسازی چیت یا ترینر بازیها در ورژن جدید گلدهن 2.2
بدون نیاز به فعالسازی پی لود WebRTE از هاستها.

آموزش اجرا و نصب ترینر از طریق گلدهن 2.2
موارد مورد نیاز
1.نصب هاست جدید و اجرای گلدهن 2.2
2.نصب برنامه PS4 XPLORER
فایل ترینر رو دانلود از زیپ و حالت فشرده خارج کنید و به فلش یا هارد منتقل کنید سپس فلش رو به کنسول بزنید
لینک دانلود فایل ترینر:
TRAINER
پسورد:alireza1362

به برنامه ps4 XPLORER وارد شوید و اگر این برنامه رو ندارید میتونید از نت یا استور ps4 مخصوص دستگاه کپیخور دانلود و نصب کنید.
4-فایل ترینر رو از پوشه
MNT/USB/
باز کنید 643تا فایل داخلش هست
با زدن کلید همزمان
R2-R1
کل فایل ها انتخاب میشه و با زدن کلید مثلث رو دسته گزینه COPYرو میزنید,وارد این مسیر و پوشه بشید
/user/data/GoldHEN/cheats/json/
و با زدن کلید مثلث و انتخاب گزینه PAST کلیه فایل ترینر در اینجا کپی میشه
توجه داشته باشید فایل قرار داده شده پسوند JSONهست اگر ترینر شما فایلش SHNبود در این مسیر کپی کنید
/user/data/GoldHEN/cheats/shn/
در اخر برنامه XPLORER رو ببندید بازی خود رو اجرا کنید بعد اجرای بازی کلید SHARE رو روی دسته نگه دارید تا منو ترینر باز بشه و گزینه های مورد نیاز رو تیکش رو بزنین,تمام,ترینر بازی خودکار شناسایی میشه و نیاز به هیچ برنامه و چیز دیگه نیست اگر بعد زدن SHARE منو باز شد و خالی بود اون بازی ترینرش موجود نیست این فایل های چیت و ترینر به مرور بروز خواهند شد.

آخرین ویرایش:
همونطور که در پستای قبل توضیح داده شد قابلیت جدیدی برای اجرای هر چه بهتر و راحت تر جهت اعمال چیت و ترینر در بازیها تو ورژن جدید گلدهن 2.2 به اسم Cheat Menu قرار داده شده که از این پس انگار ی نفر حاضر شده وظیفه ساختن هومبروی Cheat Menu رو به عهده بگیره....بیشتر این منوش مارو به یاد Artemis و ترینر ps3 میندازه

Alireza1362.jpg

تصویری از محیط برنامه
Alireza1362.jpg

سلام آقا رضا خسته نباشید من برنامه goldhen cheats pack pkg by chronoss را بر روی کنسول خودم نصب کردم الان هر user جدیدی که ایجاد می کنم شکل آواتار و پروفایل به صورت دزدان دریایی است چطور می تونم شکل user و پروفایل به حالت اولیه برگردانم؟ ( یعنی شکل user و پروفایل جدیدی که ایجاد می کنم به صورت دزدان دریایی نباشد)

• Like
سلامت باشی رفیق گرامی
ببین اون که شما نصب کردی بصورت pkg بوده و گفتن که با نصبش اون آیکون های یوزر وآواتار شما عوض میشه بنابراین به خاطر همین موضوع من اون pkg رو اینجا نزاشتم و از طریق همون فایلهای json و با فایل منیجر بدون دردسرتر بود که اون پست قبل رو اطلاع رسانی کردم,از لحاظ تعداد ترینر هم فعلا کامل نیستن هیچکدومشون و باید صبر کنید تا این فایلهای ترینر کامل بشن.
حالا شما میتونی از برنامه PS4-Xplorer Theme Maker + Avatar Maker یا Iconit استفاده کنی تا بتونی عکس یوزر پروفایلت رو تغییر بدی.

اینم تصویری از برنامه Iconit که با علامت قرمز مشخص کردم که هم میتونه عکس یوزر پروفایل رو تغییر بده و هم ایکون بازیها رو باهاش میتونید به سلیقه خودتون تغییر بدین.

Alireza1362.jpg

برنامه کاربردی GoldCheats-Updater که بوسیله اون میتونید از بروزرسانی های جدید چیت و ترینر مطلع بشین و اپدیت میشه
که از طریق ip و شیرینگ اینترنت با pc , ps4 هم میتونید این ترینرها رو به دستگاه منتقل کنید و از طریق اپشن جدید چیت منو در گلدهن 2.2 که به تازگی امکانپذیر شده استفاده کنید,البته هنوز خودم چک نکردم.

لینک برنامه GoldCheats-Updater برای pc
Releases · Nazky/GoldCheats-Updater

لینک منبع و توضیحات کاملش:
PS4 Release: GoldCheats Updater by Nazky (for GoldHEN 2.2) - Wololo.net

تصویری از محیط برنامهGoldCheats-Updater

Alireza1362.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or