ممنون از وقتی که گذاشتید عزیز - حل شد مشکل - تشکر فراوان
سلام وقت بخیر
هاست من Darkmodهست ببخشید این که گفتید فقط کافیه کش ترینرش رو تو قسمت یوزرگاید بزنی یعنی باید کجای دستگاه وارد بشم کمی کاملتر توضیح میدید ( معذرت میخوام ممکنه سوال پیش پا افتاده ای برای شما باشه )
سلاماگه ممکنه این انتقال به یوزر گاید رو مفصلا توضیح بدید.اخه این مشکل جدیدا برای من بوجود اومده.انگار مموری حافظه لازم برای کش کردن هم هاست و هم پیج ترینر رو نداره
خواهش میکنم دوست گل
عرض شود که اولا کاملا هاستهای قبل رو که کش کردین رو کلیر کش کوکی دیتا رو انجام بدین تا کاملا حذف بشه و سپس از این لینک Restore ESP hosts by Karo For 505 & 672 & 702 & 755 & 900 رو هر فریموری که هستین میتونید انتخاب کنید و اگر جیلبریک نکرده باشید,بصورت خودکار اول مراحل جیلبریک انجام میشه و بعد اعمال موفقیت امیز اکسپلویت رو کنسولتون مراحل کش(هاست ترینر برای اعمال چیت در بازیاتون)در یوزرگاید شروع به کش شدن میشه و در اخر میتونید پس از این مرحله تو مرورگر کنسولتون هر هاستی که دلتون خواست راحت ادرسش رو بزنین تا کش بشه.فقط دقت کنید اول طبق توضیحاتی که دادم ترینرهاست کارو رو جهت اعمال چیت در بازیاتون کش کنید و بعدا تو مرحله اخر تو مرورگر کنسولتون هر هاستی که میخواین ادرسش رو بزنین تا کش بشه.
آخرین ویرایش: