پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
ممنون از وقتی که گذاشتید عزیز - حل شد مشکل - تشکر فراوان
سلام وقت بخیر
هاست من Darkmodهست ببخشید این که گفتید فقط کافیه کش ترینرش رو تو قسمت یوزرگاید بزنی یعنی باید کجای دستگاه وارد بشم کمی کاملتر توضیح میدید ( معذرت میخوام ممکنه سوال پیش پا افتاده ای برای شما باشه )
اگه ممکنه این انتقال به یوزر گاید رو مفصلا توضیح بدید.اخه این مشکل جدیدا برای من بوجود اومده.انگار مموری حافظه لازم برای کش‌ کردن هم هاست و هم پیج ترینر رو نداره
سلام
خواهش میکنم دوست گل🌹

عرض شود که اولا کاملا هاستهای قبل رو که کش کردین رو کلیر کش کوکی دیتا رو انجام بدین تا کاملا حذف بشه و سپس از این لینک Restore ESP hosts by Karo For 505 & 672 & 702 & 755 & 900 رو هر فریموری که هستین میتونید انتخاب کنید و اگر جیلبریک نکرده باشید,بصورت خودکار اول مراحل جیلبریک انجام میشه و بعد اعمال موفقیت امیز اکسپلویت رو کنسولتون مراحل کش(هاست ترینر برای اعمال چیت در بازیاتون)در یوزرگاید شروع به کش شدن میشه و در اخر میتونید پس از این مرحله تو مرورگر کنسولتون هر هاستی که دلتون خواست راحت ادرسش رو بزنین تا کش بشه.فقط دقت کنید اول طبق توضیحاتی که دادم ترینرهاست کارو رو جهت اعمال چیت در بازیاتون کش کنید و بعدا تو مرحله اخر تو مرورگر کنسولتون هر هاستی که میخواین ادرسش رو بزنین تا کش بشه.

آخرین ویرایش:

سلام و احترام به دوست گرامی​

Rebuild Database زدی درسته!؟کنسول رو به درستی با pc ارتباطش رو برقرار کردی(FTP)برنامه python رو که تو pc نصب کردی تو cmd خط دستوری رو به درستی تایپ و انجام دادی مراحلش رو!؟​

از این دو اموزش استفاده کن هر دو رو فریمورهای پایین تر هستن ولی تو 9 هم به همین منوال بطور قطع انجام پذیره.

فک کنم راه پیشگیری هم این باشه که از دیتابیس بکاپ گرفت که اگه این مشکل پیش اومد با ریستور حل بشه دیگه نیاز به این راه هم نباشه درسته اقا رضا ؟
تو هاست ها معمولا گزینه بکاپ از دیتابیس هست

فک کنم راه پیشگیری هم این باشه که از دیتابیس بکاپ گرفت که اگه این مشکل پیش اومد با ریستور حل بشه دیگه نیاز به این راه هم نباشه درسته اقا رضا ؟
تو هاست ها معمولا گزینه بکاپ از دیتابیس هست
بله درسته
در واقع زمانیکه دستگاه با اون مقدار بازی و برنامه که نسبت به سلیقه همینطور ظرفیت هر کنسول پر شده و بدون مشکله,با برداشتن ی بکاپ ساده از دیتابیس میشه ی جورایی ایمن بود که اگر ی زمان مجبور به رفتن ریکاوری و زدن Rebuild Database داشتین و ایکونهای بازی بعد از انجامش نبود یا به اصطلاح پرید شما باز با رفتن به ی هاست و فلشی که بکاپ دیتابیس از قبل رو داخلش ذخیره کردین راحت ریستور دیتابیس رو میزنین و ایکون بازیها برمیگردن اما مقدار ظرفیت و گزینه delete هر بازی هم ممکنه قاطی و یا نباشه که باز اونم اموزش داره و تو ویدیو اموزشی MODDED WARFARE راجبش کاملا راهنمایی لازم انجام شده.

آخرین ویرایش:
سلام
خواهش میکنم دوست گل🌹

عرض شود که اولا کاملا هاستهای قبل رو که کش کردین رو کلیر کش کوکی دیتا رو انجام بدین تا کاملا حذف بشه و سپس از این لینک Restore ESP hosts by Karo For 505 & 672 & 702 & 755 & 900 رو هر فریموری که هستین میتونید انتخاب کنید و اگر جیلبریک نکرده باشید,بصورت خودکار اول مراحل جیلبریک انجام میشه و بعد اعمال موفقیت امیز اکسپلویت رو کنسولتون مراحل کش(هاست ترینر برای اعمال چیت در بازیاتون)در یوزرگاید شروع به کش شدن میشه و در اخر میتونید پس از این مرحله تو مرورگر کنسولتون هر هاستی که دلتون خواست راحت ادرسش رو بزنین تا کش بشه.فقط دقت کنید اول طبق توضیحاتی که دادم ترینرهاست کارو رو جهت اعمال چیت در بازیاتون کش کنید و بعدا تو مرحله اخر تو مرورگر کنسولتون هر هاستی که میخواین ادرسش رو بزنین تا کش بشه.
با سلام. من امروز امتحان کردم تا 20 یا 30 درصد میره بعد قفل میکنه دیگه جلو نمیره تا کش بشه.

• Like
Reactions: khasanoor4
سلام
خواهش میکنم دوست گل🌹

من با همین روش دو تا هاست و ترینر رو که هر کدوم توضیح دادی رو کاملا در مرورگر و یوزرگاید با موفقیت کش کردم و ممنون.

میشه به صورت ویدیو آموزشش رو قرار بدین. با تشکر
با اجازه rezagoli
اونقدر مشکل نیست که بخواد ویدیو بزارم ازش
اول کلا هاستها و ادرسای قبلی رو از مرورگرت پاک کن بعدش بیا نت کنسول رو فعال کن حالا با ارتباط از نت موبایل یا یه مودم و...
مرورگرت رو باز کن همون ادرسی که رضا تو پستش زده رو وارد کن این ادرس مربوط به مرحله اول و کش ترینر در یوزرگاید کنسولت هست که باید صبر کنی تا 100 درصد کامل بشه که اگر نشه یا نشده واسه تو احتمالا سرورای کارو در حال اپدیت بوده که الان بزنی حله
بعد تو مرورگرت باز بیا ایندفعه تمام ادرسای کارو رو پاک کن و حواست باشه کلیر کش و دیتا نکنی فقط ادرسا رو پاکشون کن و اخرش هم هر ادرس هاستی که خواستی تو مرورگر کنسولت کش کن تا بتونی باهاش دستگاهت رو جیلبریک کنی و از قسمت یوزرگایدم میتونی ازچیت در بازیات استفاده کنی.
بازم تشکر از رضای عزیز بابت پستی که قبلا راجب این موضوع گذاشته بود.

برای اون دسته از دوستانی که میگن نمیشه ترینر هاست کارو در یوزرگاید کش کرد و گیر میکنه این ویدیو رو از کنسول خودم صرفا جهت اینکه بهتر متوجه بشن میزارم و امیدوارم دیگه مشکل حل بشه. در ضمن من هاست دلخواه خودم رو هم در مرورگر کنار ترینر هاست کارو که در یوزرگاید کش کردم مراحل کش از سلف هاست رو انجام دادم.

آقا رضای عزیز سلام و ممنون
من ترینر رو نصب کردم بعدش هاست darkmod رو کش کردم همه چی نصب شد فقط وقتی توی یوزرگاید میرم مثل این نمونه چیت ها فعال نمیشن و پیغام filed پایین بازیها داره (روی چند تا بازی هم امتحان کردم ولی فعال نشد )

Attachments

• 35.jpeg
    35.jpeg
    47.8 KB · مشاهده: 5
سلام آقا رضا خسته نباشید من وقتی ترینر را در بازی the last of us remastered در فریمور ۹ اجرا می کنم بازی ارور می دهد و از بازی خارج می شود علتش چیه؟ اما در بقیه بازی ها ترینر به درستی اجرا می شود نسخه بازی هم با ترینر یکیه

آقا رضای عزیز سلام و ممنون
من ترینر رو نصب کردم بعدش هاست darkmod رو کش کردم همه چی نصب شد فقط وقتی توی یوزرگاید میرم مثل این نمونه چیت ها فعال نمیشن و پیغام filed پایین بازیها داره (روی چند تا بازی هم امتحان کردم ولی فعال نشد )
سلام آقا رضا خسته نباشید من وقتی ترینر را در بازی the last of us remastered در فریمور ۹ اجرا می کنم بازی ارور می دهد و از بازی خارج می شود علتش چیه؟ اما در بقیه بازی ها ترینر به درستی اجرا می شود نسخه بازی هم با ترینر یکیه
سلام
رضا جان همینطوری بری تو بازی و بیای تو یوزرگاید و بزنی ترینر و اون چیت رو,در بازیت عمل نمیکنه,شما قبل از استفاده از ترینر در بازی اول باید ترینر رو با پی لود WebRTE تو خود همون یوزرگاید و صفحه ترینر هاست کارو به اینصورت فعال کنی که اول رو باکس 9.00 کلیک کن و ضربدر بزن بعد وایسا تا 3 گزینه و باکس goldhen و WebRTEهمینطور binloader رو که دیدی بر روی پی لود WebRTE میزنی و ترینر پیغامی گوشه تصویر بالا سمت چپ مبنی بر فعالسازی به شما میده و سپس میتونی با ورود به بازی و دگمه هوم به قسمت یوزرگاید مجدد وارد بشی و از اونجا بازی مورد نظرت رو بزنی تا چیت ها به درستی فعال بشن که بازم با پیغامی بهت هشدار میدن مثلا مقدار مهمات بی نهایت که با کلیک و فعال شدن بازم بهت پیغام میده و میتونی استفاده کنی به همین راحتی.

در جواب دوستمون حسن
اگر تو ترینر بازی مورد نظرت که حالا اشاره داشتی the last of us remastered عمل نمیکنه و باعث هنگ میشه حتی با وجود اینکه ورژن بازی با ترینر هم هماهنگه دو تا راه داری
باید اطلاع رسانی و یا صبر کنی تا سازنده با اپدیت مشکل رو برطرف کنه
یا میتونی از طریق شیرینگ pc با ps4 از طریق برنامه PS4 Cheater رو بازی موردنظرت چیت بزنی.

آخرین ویرایش:
برای اون دسته از دوستانی که میگن نمیشه ترینر هاست کارو در یوزرگاید کش کرد و گیر میکنه این ویدیو رو از کنسول خودم صرفا جهت اینکه بهتر متوجه بشن میزارم و امیدوارم دیگه مشکل حل بشه. در ضمن من هاست دلخواه خودم رو هم در مرورگر کنار ترینر هاست کارو که در یوزرگاید کش کردم مراحل کش از سلف هاست رو انجام دادم.

سلام . ویدیو باز نمیشه آقا رضا!

• Like
Reactions: khasanoor4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or