پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
بله گلدهن 2.1 هم منتشر شده
سلام
کسی میتونه روشی بدون دردسر و خیلی آسان بهم معرفی کنه
که سیو بازی ها رو دانلود کنم و به دستگاه بزنم

مثلا سیو gtav , کراش ماشین

من از هاست کارو استفاده کردم ... برای اکتیو پروفایل و.. کپی فایل از دستگاه به فلش
ولی
سیو بازی که از دستگاه برداشتم savedata1.bin هستش
ولی سیو های که تو سایت ها گذاشتند برای دانلود SYS-DATA.sav هستش

چکار باید بکنم ؟؟

سلام
کسی میتونه روشی بدون دردسر و خیلی آسان بهم معرفی کنه
که سیو بازی ها رو دانلود کنم و به دستگاه بزنم

مثلا سیو gtav , کراش ماشین

من از هاست کارو استفاده کردم ... برای اکتیو پروفایل و.. کپی فایل از دستگاه به فلش
ولی
سیو بازی که از دستگاه برداشتم savedata1.bin هستش
ولی سیو های که تو سایت ها گذاشتند برای دانلود SYS-DATA.sav هستش

چکار باید بکنم ؟؟
سلام
بطور کلی انجام اینطور موارد راه سریع و اسون نداره البته زیاد سختم نیست بلکه نیاز به زمان,کمی دقت و حوصله احتیاجه,باید اون سیوها که از سطح سایت دانلود میزنی دیکرپت یا به اصطلاح(رمزگشایی) بشه( چون سیو بازیا دقیقا مثل خود بازی دارای Key هستن و اونی که شما از سطح سایت دانلود میکنی چون با مشخصات و ای دی سیو بازی شما متفاوته همینطوری نمیشه بریزی تو کنسول,چون جواب نمیده بنابراین باید با استفاده از دیکرپت و دور زدن اون سیو رو با مشخصات بازی و همینطور محیط کنسولت ID Account هماهنگ کنی.
شما اگه برید داخل پوشه Sys_Sce توی سیو دیکرپت شده ، یه فایل بنام Keystone می‌بینید که میشه همون رمز 32 رقمی سونی برای سیو (همانند بازی)
در اخرم با استفاده از برنامه APOLLO میتونی اون سیو رو به دستگاه خودت منتقل کنی
که اموزشش توسط مود وارفر بصورت کامل توضیح داده شده

آخرین ویرایش:
[SLUS20934] Death by Degrees [PS2toPS4]
دانلود بازی Death by Degrees PS2 برای ps4

نکته:این بازی بصورت عالی مثل نسخه "remaster"! کار میکنه.
Note: Works and looks great!! Almost looks as "remaster"!

لینک دانلود بازی:
UP9000-SLUS20934_00-SLUS209340000001-A0100-V0100

Alireza1362.jpg

آخرین ویرایش:
امشب اومدم ۲.۱ رو تست کنم و هاست قبلیم که prb123 بود رو پاک کردم و رفتم روی kmeps4.صفحه اول راحت کش میشه اما روی کش ترینر افلاین در حد ۳۵درصد وای میسه.برگشتم به همون هاست قبلی بازم همین ایرادو دارم.دوستان کسی برخورده به این مشکل؟

• Like
Reactions: khasanoor4
(اپدیت هاست کارو شریفی مطابق با اخرین اپدیت PS4 Trainer +اضافه شدن گلدهن 2.1(01.02.2022)

link from host:
PS4 Trainer Offline)- آقا رضای عزیز سلام وقت بخیر
ببخشید من اطلاعاتم خیلی ضعیفه یه سوالی داشتم اگر کپی خور دستگاه همین کارو باشه ایا با این ترینر میشه چیت ها رو اجرا کرد یا باید برنامه دیگه ای هم روی دستگاه بریزم تا اجرا بشه ممنون از وقتی که برای پاسخ دادن می گذارید

(اپدیت هاست کارو شریفی مطابق با اخرین اپدیت PS4 Trainer +اضافه شدن گلدهن 2.1(01.02.2022)

link from host:
ببخشید من اطلاعاتم خیلی ضعیفه یه سوالی داشتم اگر کپی خور دستگاه همین کارو باشه ایا با این ترینر میشه چیت ها رو اجرا کرد یا باید برنامه دیگه ای هم روی دستگاه بریزم تا اجرا بشه ممنون از وقتی که برای پاسخ دادن می گذارید
ایا ترینراین هاست هنگام انتخاب بطور خودکار بازی ای که باز هست رو برحسب ورژنش پیدا میکنه یا باید localhostرو تایپ کرد و بازی رو سرچ کرد؟

درود

عزیزان مشکل ناپدید شدن ایکون بازی ها توی صفحه هوم اسکرین و در بخش storage در فریمور 9 رو چطوری باید حل کرد ؟
من دیدم یه فایل پایتون هست باید با ftp ارسال میکردیم به پلی 4 -- که نتونستم درست حسابی ftp رو راه اندازی کنم روی ویندوز 10

راه دیگه به جز نصب مجدد هست به نظرتون ؟ البته بکاپ دیتابیس هم نگرفتم که بخوام الان ریستور کنم و همچنین ریبیلد دیتابیس هم زدم کارم نشد

ممنون

link from host:
ایا ترینراین هاست هنگام انتخاب بطور خودکار بازی ای که باز هست رو برحسب ورژنش پیدا میکنه یا باید localhostرو تایپ کرد و بازی رو سرچ کرد؟

سلام به دو رفیق گل
ببین عزیز منظور از جیلبریک و اکسپلویت حالا با هر هاستی که بزنی مهم نیست یعنی منظورم این هست شما تو جملت نوشتی کپی خور دستگاه همین کارو باشه....اصلا مهم نیست که با چه هاستی به قول خودت کپی خور کنی و برای استفاده از ترینر کارو فقط کافیه کش ترینرش رو تو قسمت یوزرگاید بزنی تا انجام بشه و تو مرورگرت هر هاستی که دلت میخواد میزنی کش بشه واسه هک کنسولت.(بله با کش هاست ترینر کارو تو یوزگایدم میتونی براحتی چیت بزنی واسه بازیات)

اصلا تو همون ترینر هاست کارو که مراحل کشش رو انجام دادین هم در جواب به دوستمون سهیل,نیاز نیست تو اون باکس سمت چپ مثل قبل localhost رو تایپ کنید.

آخرین ویرایش:
درود

عزیزان مشکل ناپدید شدن ایکون بازی ها توی صفحه هوم اسکرین و در بخش storage در فریمور 9 رو چطوری باید حل کرد ؟
من دیدم یه فایل پایتون هست باید با ftp ارسال میکردیم به پلی 4 -- که نتونستم درست حسابی ftp رو راه اندازی کنم روی ویندوز 10

راه دیگه به جز نصب مجدد هست به نظرتون ؟ البته بکاپ دیتابیس هم نگرفتم که بخوام الان ریستور کنم و همچنین ریبیلد دیتابیس هم زدم کارم نشد

ممنون

سلام و احترام به دوست گرامی​

Rebuild Database زدی درسته!؟کنسول رو به درستی با pc ارتباطش رو برقرار کردی(FTP)برنامه python رو که تو pc نصب کردی تو cmd خط دستوری رو به درستی تایپ و انجام دادی مراحلش رو!؟​

از این دو اموزش استفاده کن هر دو رو فریمورهای پایین تر هستن ولی تو 9 هم به همین منوال بطور قطع انجام پذیره.

آخرین ویرایش:

سلام و احترام به دوست گرامی​

Rebuild Database زدی درسته!؟کنسول رو به درستی با pc ارتباطش رو برقرار کردی(FTP)برنامه python رو که تو pc نصب کردی تو cmd خط دستوری رو به درستی تایپ و انجام دادی مراحلش رو!؟​

از این دو اموزش استفاده کن هر دو رو فریمورهای پایین تر هستن ولی تو 9 هم به همین منوال بطور قطع انجام پذیره.

ممنون از وقتی که گذاشتید عزیز - حل شد مشکل - تشکر فراوان

فقط کافیه کش ترینرش رو تو قسمت یوزرگاید بزنی
سلام وقت بخیر
هاست من Darkmodهست ببخشید این که گفتید فقط کافیه کش ترینرش رو تو قسمت یوزرگاید بزنی یعنی باید کجای دستگاه وارد بشم کمی کاملتر توضیح میدید ( معذرت میخوام ممکنه سوال پیش پا افتاده ای برای شما باشه )

سلام به دو رفیق گل
ببین عزیز منظور از جیلبریک و اکسپلویت حالا با هر هاستی که بزنی مهم نیست یعنی منظورم این هست شما تو جملت نوشتی کپی خور دستگاه همین کارو باشه....اصلا مهم نیست که با چه هاستی به قول خودت کپی خور کنی و برای استفاده از ترینر کارو فقط کافیه کش ترینرش رو تو قسمت یوزرگاید بزنی تا انجام بشه و تو مرورگرت هر هاستی که دلت میخواد میزنی کش بشه واسه هک کنسولت.(بله با کش هاست ترینر کارو تو یوزگایدم میتونی براحتی چیت بزنی واسه بازیات)

اصلا تو همون ترینر هاست کارو که مراحل کشش رو انجام دادین هم در جواب به دوستمون سهیل,نیاز نیست تو اون باکس سمت چپ مثل قبل localhost رو تایپ کنید.
اگه ممکنه این انتقال به یوزر گاید رو مفصلا توضیح بدید.اخه این مشکل جدیدا برای من بوجود اومده.انگار مموری حافظه لازم برای کش‌ کردن هم هاست و هم پیج ترینر رو نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or