پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
سلام به همه دوستان علی الخصوص آقا رضا،
من فیفا 22 داشتم رو 7.55 با بک پورت، بعضی وقتها کند می شد بازی. الان فریمور 9 را می خواهم بذارم.
بنظرتان بعدش اون فیفا را پاک کنم بدون بک پورت مجدد نصب کنم؟

با تشکر فراوان
سلام به دوست عزیز
اگر بخوای پاکش کنی بک پورت نمیخواد دیگه
من خودم ی مرتبه پاکش کردم البته نه به خاطر لگ چون از قبل مشکلی نداشتم به خاطر فضای کافی که نداشتم و نصب بازی دیگه ی مرتبه پاکش کردم و باز دوباره نصب کردم و با اخرین اپدیتش(1.15 که خودش هم اپدیته هم بکپورت)میتونی نصب کنی که شاید مشکلتم برطرف بشه.البته فکر کنم ی اموزشم هست که ترکیباتم به روز میشه که اگر وقت کنم میزارم.

آخرین ویرایش:
دوستانی که مثل اون رفیق قبلی سوال کرده بود Other کنسول من شده 100 گیگ!! (رو اعصابه) و اینکه اگر دستگاهشون تو حین بازی لگ یا افت فریم داره و بخوان کنسولشون تا حدودی بهینه تر بشه با زدن PS4 clear cache rebuild database از تو محیط سیف مود ps4 خودشون اگر مشکل سخت افزاری از قبیل کم شدن سلامت هارد یا مشکلات دیگه رو نداشته باشن به احتمال زیاد مشکلشون برطرف خواهد شد اما همونطور که قبلا توضیح دادم با زدن rebuild database تمام ایکونهای بازی پاک خواهند شد ولی ظرفیت دیتا تو هارد همچنان حفظ میشه و تنها با روشهای نصب برنامه python از طریق pc و تایپ فرمان cmd قابل برگشت خواهند بود هر چن بعد از برگشت ایکونها ظرفیت و امکان گزینه delete در هر بازی وجود نداره که باز اونم اموزش داره...

خب این ویدیو اومده از قبل و هنگامیکه دستگاه تو وضعیت نرماله ی بک اپ از دیتا بیس میگیره بعد هر زمان که لازم به زدن rebuild database باشه براحتی ازش استفاده میکنه و بعدش با خیال راحت از طریق هاست ریستور دیتا بیس میزنه و تمام(همه ایکون های نصب شدش برمیگرده) ولی چون خودم امتحان نکردم دیگه درست نمیدونم که ایا ظرفیت و امکان گزینه delete هم واسه هر بازی درست مثل زمان اولش برمیگرده یا خیر که به احتمال زیاد برمیگرده.این اموزش بسیار کارامده چون اگر مجبور بشین بهتر از این هست کل دستگاه رو فرمت و ریست فکتوری کنید.

آخرین ویرایش:
دوستانی که مثل اون رفیق قبلی سوال کرده بود Other کنسول من شده 100 گیگ!! (رو اعصابه) و اینکه اگر دستگاهشون تو حین بازی لگ یا افت فریم داره و بخوان کنسولشون تا حدودی بهینه تر بشه با زدن PS4 clear cache rebuild database از تو محیط سیف مود ps4 خودشون اگر مشکل سخت افزاری از قبیل کم شدن سلامت هارد یا مشکلات دیگه رو نداشته باشن به احتمال زیاد مشکلشون برطرف خواهد شد اما همونطور که قبلا توضیح دادم با زدن rebuild database تمام ایکونهای بازی پاک خواهند شد ولی ظرفیت دیتا تو هارد همچنان حفظ میشه و تنها با روشهای نصب برنامه python از طریق pc و تایپ فرمان cmd قابل برگشت خواهند بود هر چن بعد از برگشت ایکونها ظرفیت و امکان گزینه delete در هر بازی وجود نداره که باز اونم اموزش داره...

خب این ویدیو اومده از قبل و هنگامیکه دستگاه تو وضعیت نرماله ی بک اپ از دیتا بیس میگیره بعد هر زمان که لازم به زدن rebuild database باشه براحتی ازش استفاده میکنه و بعدش با خیال راحت از طریق هاست ریستور دیتا بیس میزنه و تمام(همه ایکون های نصب شدش برمیگرده) ولی چون خودم امتحان نکردم دیگه درست نمیدونم که ایا ظرفیت و امکان گزینه delete هم واسه هر بازی درست مثل زمان اولش برمیگرده یا خیر که به احتمال زیاد برمیگرده.این اموزش بسیار کارامده چون اگر مجبور بشین بهتر از این هست کل دستگاه رو فرمت و ریست فکتوری کنید.

به خاطر توضیحات و پستای خوبت به شخصه خیلی ازت ممنونم داش رضا.

سوال اینجاست چرا باید این مشکل بوجود بیاد؟ اگه باگه چرا برطرف نمیشه؟ اگه باگ نیست این گزینه چرا باید اصلا وجود داشته باشه؟ 🤔😁

اگر میشه یه آموزش در مورد اکتیو کردن اکانت در کنسول جلبریک بزارید
چندتا کلیپ یوتیوب دیدم ولی چون توضیح فارسی ندارن متوجه نشدم چکار کردن
برای بک آپ گرفتن از سیو و کارهای دیگه خیلی واجبه

سلام
@rezagoli دمت واقعا گرم
با حوصله و کامل جواب تک تک بچه ها رو میدی
خواستم بدونم بهترین هاستی که درحال حاضر برای جیلبریک فریمور ۹ به صورت کش افلاین موجوده چی هست؟و اینکه علاوه بر هاست اون فایلی که نیازه روی فلش رایت بشه و مختص اون هاست هست رو چجوری میتونم گیر بیارم و با عرض معذرت چجوری باید روی فلش رایتش کنم🙂
ممنون

اگر میشه یه آموزش در مورد اکتیو کردن اکانت در کنسول جلبریک بزارید
چندتا کلیپ یوتیوب دیدم ولی چون توضیح فارسی ندارن متوجه نشدم چکار کردن
برای بک آپ گرفتن از سیو و کارهای دیگه خیلی واجبه
سلام من روی ps4 بچه همسایمون از روی این ویدئو درست کردم فقط حتما نعل به نعل خودش پیش برید

سوال اینجاست چرا باید این مشکل بوجود بیاد؟ اگه باگه چرا برطرف نمیشه؟ اگه باگ نیست این گزینه چرا باید اصلا وجود داشته باشه؟ 🤔😁
اگر بخوای دنبال هر دلیلی بری کلا تو سوالات گم میشی چون همیشه مشکلات و باگ تو همه نسخه سیستم عامل ها وجود داشتن و دارن,اتفاقا از همین باگ ها و مشکلاتم هست که هکر و دولوپرها میتونن نفوذ کنن و استفاده کنن که نتیجه ش همین میشه که ماها داریم ازش بهره می بریم و اینکه هر مشکلی ام که باشه بالاخره در اخر ی راه حل واسش پیدا میکنن بنابراین جای نگرانی نیست.

سلام رضا جان. میگم شما که به این اخبار های هک و توییتر اینا حواست هست. خبری از هک ps5 هم هست؟ شروع کردن کار روش اصلا؟
در مورد ps5 دارن روش کار میکنن و ممکنه زمانبرم باشه این قضیه و اینکه دو الی چن توییت شده بود از اسپکتر و ChendoChap(وبکیت ps5 توسطChendoChap منتشر شد)اما از سوی اسپکتر اینطور بیان شده بود که سناریوی سوء استفاده در PS5 بسیار سخت تر از PS4 است. ممکن است هنوز هم بتوانید راهی پیدا کنید، اما باید کارهای زیادی در یافتن مسیر قابل قبول قرار گیرد و انجام شود.

Alireza1362.jpg

آخرین ویرایش:
سلام
@rezagoli دمت واقعا گرم
با حوصله و کامل جواب تک تک بچه ها رو میدی
خواستم بدونم بهترین هاستی که درحال حاضر برای جیلبریک فریمور ۹ به صورت کش افلاین موجوده چی هست؟و اینکه علاوه بر هاست اون فایلی که نیازه روی فلش رایت بشه و مختص اون هاست هست رو چجوری میتونم گیر بیارم و با عرض معذرت چجوری باید روی فلش رایتش کنم🙂
ممنون
سلام
لطف داری عزیز,خواهش میکنم.
من حقیقتا تو فریمور 9 با هاست کارو و یا گیمرهک همینطور Mugiwara مشکل نداشتم,به نظرم چون خودم هم از Mugiwara استفاده دارم از همین هاست میتونی استفاده کنی تو هاستش پی لودهاش کاربردیه,زیادم شلوغش نکرده,همینطور کارو و یا گیمرهکم در عین حال خوبن,همشون شامل کش افلاینم میشن.
اون فایل مورد نیازتم exfathax_pico.img هست که تو پستای قبل لینکشو گذاشتم(این پایین واست بازم گذاشتم تا راحت باشی)به راحتی با برنامه Rufus رایتش کن تو ی حافظه فلش یا رم موبایل اگر اضاف جایی داری و حجمشم کمه خیلی ام بهتر و از طریق رم ریدر به pc بزن, مراحل رایت رو با برنامه Rufus انجام که دادی در اخر با هاستی که گفتم و یا هر کدوم که دوست داری و برات بهتر جواب میده مراحل اکسپلویت رو پیش ببر.

دانلود و لینک مربوط به فایل img و اکسپلویت جدیدChendoChap برای فریمور 9 با حجم 6 کیلوبایت:https://raw.githubusercontent.com/ChendoChap/pOOBs4/main/exfathax_pico.img

آخرین ویرایش:
من کنسولو جیلبریک کردم فقط وقتی خواستم از قسمت دیباگ ستینگ بخش package installer چندتا بازی که روی هارد داشتمو نصب کنم کنسولو هاردمو‌شناسایی نمیکرد
فرمت هارد من NTFS هست
نمیدونم ایا مشکل از فرمتشه؟اگر بله ایا راهی هست که بشه این محدودیتو دور زد؟اخه من روی این هارد کلی اطاعات دیگه هم‌دارم و نمیتونم(فضای دیگه ندارم)که اطلاعات هارد رو به اون فضا منتقل کنم و بعد دوباره فرمتشو عوض کنم
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم

سلام من روی ps4 بچه همسایمون از روی این ویدئو درست کردم فقط حتما نعل به نعل خودش پیش برید
اوکی دیدم
خوب این میگه یوزر جدید بسازید ولی بازیهای من رو یه یوزر دیگه ست
میشه اونو با همین روش اکتیو کرد و عکس آواتار گذاشت؟

• Like
Reactions: khasanoor4
من کنسولو جیلبریک کردم فقط وقتی خواستم از قسمت دیباگ ستینگ بخش package installer چندتا بازی که روی هارد داشتمو نصب کنم کنسولو هاردمو‌شناسایی نمیکرد
فرمت هارد من NTFS هست
نمیدونم ایا مشکل از فرمتشه؟اگر بله ایا راهی هست که بشه این محدودیتو دور زد؟اخه من روی این هارد کلی اطاعات دیگه هم‌دارم و نمیتونم(فضای دیگه ندارم)که اطلاعات هارد رو به اون فضا منتقل کنم و بعد دوباره فرمتشو عوض کنم
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
فرمت هارد که باید حتما exfat باشه تا کنسول بتونه pkg رو شناسایی کنه
دو تا راه حل
اول اینکه ی هارد 120 یا 160 که قیمتش مناسبه تهیه کنی یا بخری
دوم اینکه همون هارد ntfs که داری حدود 100 گیگ یا به مقدار مورد نظرت که میخوای بازی نصب کنی(شما ی بازی حجم بالا رو تصور کن بنابراین همون حدود هاردت رو خالی کن)حالا بیا بزن pc برو به قسمت Manage از اونجا به تب disk Management
حالا هارد موردنظرت رو ببین کدوم داریو اسمش هست بطور مثال درایو F ویندوزت تعریف کرده,بعد از اونجا رو درایو راست موس بزن و اینبار تب shrink volume رو انتخاب کن صبر کن تا مقدار فضای تفکیکی هارد باز بشه و پیدا کنه وقتی باز شد از تب سوم مقدار فضایی که خالی کردی واسه اینکارو بهش تعریف کن بعد مراحل رو پیش ببر در اخر که قبول کرد فرمت همون مقدار رو exfat بزار و تمام دو درایور در اخر داری که یکیش اطلاعات قبلی بدون کم و کاست رو همون فرمت ntfs مونده و درایو جدید با فرمت exfat که اماده ریختن بازی و اتصال به کنسولته.(فقط حوااست باشه با دقت اینکارو انجامش بده با توجه به اطلاعاتی که داری نزنی کل هارد رو فرمت کنی بعد دردسر بشه)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or