amin200200
کاربر سایت
داداش رضا من با هارد اکسترنال همه بازی ها رو نصب میکنم و تعجب من از زمان زیاد نصب این بازی ( KENA ) همین بود من بازی های با حجم بالا رو خیلی سریع و بدون مشکل نصب و اجرا میکنم بازی هایی مثل RDR2 و TLOU2 و ... و این که داداش من الان با هاستی که روی کنسول کش کردم و با توجه به این که توی این ورژن ( 6.72) نیاز به فلش مموری ندارم خیلی خیلی ازش راضیم و با کنسول من مچ شده است و مثل 5.05 واسم پایداری داره ولی به هر حال حرف شما تخصصی و حرفه ای تر هستش و ممنون بابت راهنمایی .چطوری نصب میکنی بازیارو منظورم این هست که از رو هارد اکسترنال جانبی نصب میکنی یا از طریق فلش ....؟شاید مشکل از اونا باشه که با تاخیر نصب میکنه دیتا رو تو کنسولت البته اگر هارد داخلیت کاملا اوکی باشه که میگی با بازیای دیگه مشکلی نداری.
6.72 هستی دیگه نمیخوام بهت اصرار کنم چون بعدا ممکنه اتفاقی یهو بیوفته بعد بگی فلانی گفت منم گوش کردم و اینطور شد.
ولی من اگر جا شما بودم اپدیت میکردم البته اینم هست ی خبرایی اومد که احتمال کاستوم رو فریمورهای 5 یا 9 هست که بعضیا اومدن گفتن نه اینطور نیست اگرم بیاد ممکنه رو 6 بیاد خلاصه هرکی رو فریموری که هست سمت خودش میکشه.
ولی منطق اینو میگه اگرم ی زمانی قرار بر انتشار کاستوم باشه هکر و دولوپر نمیاد رو فریموری که از قبل اذیت داشته و مشکل داشته کار کنه و درصدش کمه که اتفاقی واسه اون فریمورها بیوفته بلکه در حال حاضر دو فریمور 5 و 9 واقعا بدون مشکل هستن بنابراین همونطور که گفتم منطق میگه اگر قرار بر انتشار کاستومی چیزی باشه رو این دو فریمور تمرکز بیشتره حالا بازم هر جور خودت فکر میکنی درسته همون رو انجام بده.