پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
چطوری نصب میکنی بازیارو منظورم این هست که از رو هارد اکسترنال جانبی نصب میکنی یا از طریق فلش ....؟شاید مشکل از اونا باشه که با تاخیر نصب میکنه دیتا رو تو کنسولت البته اگر هارد داخلیت کاملا اوکی باشه که میگی با بازیای دیگه مشکلی نداری.
6.72 هستی دیگه نمیخوام بهت اصرار کنم چون بعدا ممکنه اتفاقی یهو بیوفته بعد بگی فلانی گفت منم گوش کردم و اینطور شد.
ولی من اگر جا شما بودم اپدیت میکردم البته اینم هست ی خبرایی اومد که احتمال کاستوم رو فریمورهای 5 یا 9 هست که بعضیا اومدن گفتن نه اینطور نیست اگرم بیاد ممکنه رو 6 بیاد خلاصه هرکی رو فریموری که هست سمت خودش میکشه.
ولی منطق اینو میگه اگرم ی زمانی قرار بر انتشار کاستوم باشه هکر و دولوپر نمیاد رو فریموری که از قبل اذیت داشته و مشکل داشته کار کنه و درصدش کمه که اتفاقی واسه اون فریمورها بیوفته بلکه در حال حاضر دو فریمور 5 و 9 واقعا بدون مشکل هستن بنابراین همونطور که گفتم منطق میگه اگر قرار بر انتشار کاستومی چیزی باشه رو این دو فریمور تمرکز بیشتره حالا بازم هر جور خودت فکر میکنی درسته همون رو انجام بده.
داداش رضا من با هارد اکسترنال همه بازی ها رو نصب میکنم و تعجب من از زمان زیاد نصب این بازی ( KENA ) همین بود من بازی های با حجم بالا رو خیلی سریع و بدون مشکل نصب و اجرا میکنم بازی هایی مثل RDR2 و TLOU2 و ... و این که داداش من الان با هاستی که روی کنسول کش کردم و با توجه به این که توی این ورژن ( 6.72) نیاز به فلش مموری ندارم خیلی خیلی ازش راضیم و با کنسول من مچ شده است و مثل 5.05 واسم پایداری داره ولی به هر حال حرف شما تخصصی و حرفه ای تر هستش و ممنون بابت راهنمایی .

• Like
Reactions: rezagoli
داداش رضا من با هارد اکسترنال همه بازی ها رو نصب میکنم و تعجب من از زمان زیاد نصب این بازی ( KENA ) همین بود من بازی های با حجم بالا رو خیلی سریع و بدون مشکل نصب و اجرا میکنم بازی هایی مثل RDR2 و TLOU2 و ... و این که داداش من الان با هاستی که روی کنسول کش کردم و با توجه به این که توی این ورژن ( 6.72) نیاز به فلش مموری ندارم خیلی خیلی ازش راضیم و با کنسول من مچ شده است و مثل 5.05 واسم پایداری داره ولی به هر حال حرف شما تخصصی و حرفه ای تر هستش و ممنون بابت راهنمایی .
سلامت باشی رفیق گل
اصل مطلب این هست که راحت باشی که میگی اوکیم پس نیازی ام نیست کاری انجام بدی و نگران باشی.راجب اون افت فریم یا لگ هم که به اصطلاح داری تو این بازی میتونی بک پورت اصلی رو بریزی اگر اپدیت و پچ فارسی ساز رو ریختی و رو 6.72 جواب داده,شاید به خاطر فارسی ساز بوده باشه ولی خودم الان دستگاه فت با فارسی ساز این بازی رو هر چن زیادم باهاش بازی نکردم و جلو نیومدم ولی چیزی حدود 1 ساعت اول بازی رو انجام دادم و لگی داخلش نداشتم.اگر مشکلت همون ی بازی KENA بوده بالاخره بالا پایین.ش نصب شده دیگه و زیاد بهش حساسیت نشون نده بلکه بازم اپدیت بیاد بزنی تا مشکلت رفع بشه.

آخرین ویرایش:
سلامت باشی رفیق گل
اصل مطلب این هست که راحت باشی که میگی اوکیم پس نیازی ام نیست کاری انجام بدی و نگران باشی.راجب اون افت فریم یا لگ هم که به اصطلاح داری تو این بازی میتونی بک پورت اصلی رو بریزی اگر اپدیت و پچ فارسی ساز رو ریختی و رو 6.72 جواب داده,شاید به خاطر فارسی ساز بوده باشه ولی خودم الان دستگاه فت با فارسی ساز این بازی رو هر چن زیادم باهاش بازی نکردم و جلو نیومدم ولی چیزی حدود 1 ساعت اول بازی رو انجام دادم و لگی داخلش نداشتم.اگر مشکلت همون ی بازی KENA بوده بالاخره بالا پایین.ش نصب شده دیگه و زیاد بهش حساسیت نشون نده بلکه بازم اپدیت بیاد بزنی تا مشکلت رفع بشه.
دم شما گرم منم با شما کاملا موافقم و کاملا درست میگید ( چون بازی خیلی خاصی هم نیست و البته فارسی ساز رو هم نصب کردم .) فقط یه سوال دیگه این که من اگر دیسک یه بازی رو داشته باشم و بخوام آپدیت اون بازی رو نصب کنم و آپدیت به فریمور بالاتر از 6.72 نیاز داشته باشه با اسپوف کارم راه میفته ؟؟ و میشه اون آپدیت اورجینال رو نصب کرد یا خیر ؟؟

دم شما گرم منم با شما کاملا موافقم و کاملا درست میگید ( چون بازی خیلی خاصی هم نیست و البته فارسی ساز رو هم نصب کردم .) فقط یه سوال دیگه این که من اگر دیسک یه بازی رو داشته باشم و بخوام آپدیت اون بازی رو نصب کنم و آپدیت به فریمور بالاتر از 6.72 نیاز داشته باشه با اسپوف کارم راه میفته ؟؟ و میشه اون آپدیت اورجینال رو نصب کرد یا خیر ؟؟
عزیزی برادر
با اسپوف که میشه بازیهایی رو که نیاز به فریمور بالاتر دارن رو اجرا کرد ولی راجب نصب اپدیت از دیسک تا حالا اینکارو انجام ندادم و فکر میکنم بشه از این اموزش و اپ patch installer استفاده داشت.

آخرین ویرایش:
عزیزی برادر
با اسپوف که میشه بازیهایی رو که نیاز به فریمور بالاتر دارن رو اجرا کرد ولی راجب نصب اپدیت از دیسک تا حالا اینکارو انجام ندادم و فکر میکنم بشه از این اموزش و اپ patch installer استفاده داشت.

مهندس این پوشه Other کنسول من شده 100 گیگ!! رو مغز من هست :D
حالا که کنسول هک شده و کویت شده، راهی نیست بریم تهش رو دربیاریم ببینیم چیه جا گرفته و پاکش کنیم !؟

یکی تو ردیت گفت نرم افزار Xplorer نصب کن که نصب کردم ولی پوشه ها خیلی زیاده اصلا نفهمیدم چی به چیه

رضا جان گل کاشتی واقعا. یه تنه اینجارو میچرخونی. دمت گرم. راستی لطف کردی و سایلنت هیل هارو کداشتی. میخواستم ببینم. دوتا قسمت home coming و downpour ش هم پیدا میشه؟
راستی سایلنت هیل یک روی پلی استیشن یک بود. اونم هست یا قیدشو باید زد؟

مهندس این پوشه Other کنسول من شده 100 گیگ!! رو مغز من هست :D
حالا که کنسول هک شده و کویت شده، راهی نیست بریم تهش رو دربیاریم ببینیم چیه جا گرفته و پاکش کنیم !؟

یکی تو ردیت گفت نرم افزار Xplorer نصب کن که نصب کردم ولی پوشه ها خیلی زیاده اصلا نفهمیدم چی به چیه
دوست گل کویت امارت رو ولش کن:-j
حالا که میگی رو اعصابته تو بخش سخت ماجرا باید PS4 clear cache rebuild database بزنی که اونطوری ردیف میشه به احتمال زیاد ولی قسمت خیلی بدترش تمام ایکونهای بازیت حذف میشه اما دیتاها میمونه که قبلا راجب بازگردونیش توضیح و پست گذاشتم.
یا اینکه از قسمت ستینگ کنسول و از اونجا بخش storage ببینی دقیق تو قسمتهای مختلف چه تو قسمت save و همینطور با Sharing and Broadcasts ایا فیلم بصورت ناخواسته از بازیات بصورت طولانی و مدت بالا هست یا خیر همینطور عکسهای متفاوت که شاید انداخته شده و خبر نداری و سیوهای بی جهت که الکی مونده رو کنسولت که بعضیاشون ممکنه تا چندین گیگ هم بسته به تعداد بازیات افتاده و خبر نداری.

رضا جان گل کاشتی واقعا. یه تنه اینجارو میچرخونی. دمت گرم. راستی لطف کردی و سایلنت هیل هارو کداشتی. میخواستم ببینم. دوتا قسمت home coming و downpour ش هم پیدا میشه؟
راستی سایلنت هیل یک روی پلی استیشن یک بود. اونم هست یا قیدشو باید زد؟
خواهش رفیق گرامی
اون دو بازی رو ندیدم و فکر نمیکنم واسه ps4 باشن,home coming و downpour فکر کنم رو pc , دو کنسول ps3 , xbox360 فقط عرضه شده.به غیر از اون سری که قبلا گذاشته شد فقط ی عنوان P.T مونده که اونم بصورت کامل نیست و فقط 1 الی چن ساعت گیم پلی داره.
شماره 1 این بازی هم فایل ایمیج یا همون iso رو از سایتها و رام های ps1 دانلود کن و با مبدل PSX-FPKG_v0.2 از pc تبدیلش کن به احتمال زیاد بدون مشکل تو ps4 اجرا خواهد شد.

ورژن بهینه تر و اپدیت فیکس بازی که جدیدا اومده...لینک دانلود این بازی بروز رسانی شد​

PS2toPS4] Mortal Kombat Shaolin Monks]​

Note: Gameplay is fine, the missing parts on main characters (liu kang or kung lao) - FiXed! Widescreen + No interlace + Unlock Bonus Characters + Unlock All Kontent (Movies, Art and more) cheats added!

دانلود بازی Ps2 Mortal Kombat Shaolin Monks برای PS4​

Alireza1362.jpg

لینک دانلود:​

UP9000-SLUS21087_00-SLUS210870000001-A0100-V0100

ویدیو تست از گیم پلی این بازی:

اموزش و متود جدید جیلبریک در فریمور 9 از MODDED WARFARE با استفاده از برد Raspberry Pi

Automatically Load the PS4 9.00 Jailbreak​

با براورد قیمت این برد فقط در حد نگاه کردن و با همون اموزش و ساخت برد esp به صرفه تر هست البته اگر مراحلش به درستی انجام بشه.

ترب | خرید و قیمت برد رزبری پای زیرو Zero W ا Partineh.com Partineh.com

برد رسپبری پای رزبری پای مدل Zero 2 W

آخرین ویرایش:
سلام به همه دوستان علی الخصوص آقا رضا،
من فیفا 22 داشتم رو 7.55 با بک پورت، بعضی وقتها کند می شد بازی. الان فریمور 9 را می خواهم بذارم.
بنظرتان بعدش اون فیفا را پاک کنم بدون بک پورت مجدد نصب کنم؟

با تشکر فراوان

آخرین ویرایش:
یکی نیست جواب بده 😐
سلام به دوست عزیز
مرسی از sisiasal گل,البته همون هاست کارو که دوستمون گفت خوبه ولی اگر مشکلی احیانا داشتی میتونی از این اموزش هم استفاده کنی که هاست hakkuraifu هست و از ویژگی هاش

PSX Hosting + Hen 2.1.4 + Offline cache (No Crash) + 100% Stable​

واسه 7.02 هم میتونی کش افلاین کنی که تو اموزش و ویدیو همون رو 7.02 انجام میده.

ادرس هاست برای فریمور 5.05 تا 7.5x
https://hakkuraifu.github.io/PS4xploit/

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or