پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
سلام عزیز
این هاست Mugiwara هست که سلف هاستش رو استفاده میکنم و اون PlatinumHen سرش دعواس تو توییتر به خاطر اینکه میگن به اسم هن اصلی یا همون گلدهن ایشون اومده و اسم این هن رو عوض کرده و از هاستش که رو 7.55 هم داشت به همین منوال بود و جالب اینکه اونجا اسمش Silverhen بود و کلی ماجرا داره...!! البته اون Salt(هاست نایت کینگ) هم متاسفانه با همین درگیری ها با دولوپرهای دیگه دچاره.
اون هن پلاتینیوم نسبت به گلدهن اصلی ایتم و مزیت کمتری داره و واسه خود من که اصلا به درستی جواب نمیده و از همون گلدهن اصلی در هاستش استفاده میکنم.
رضا این هاست Mugiwara کش کردم رو PlatinumHen1.4b میزنم رو بازیا میرم چرا بازش نمیکنه بعد مثل گلدهن اون منو بین لودر و اضافه م نداره مثل اون هک قبلیاس و فقط دیباگ ستینگ داره این چیش مزیت داره که سلف هاست شو استفاده میکنی؟

رضا این هاست Mugiwara کش کردم رو PlatinumHen1.4b میزنم رو بازیا میرم چرا بازش نمیکنه بعد مثل گلدهن اون منو بین لودر و اضافه م نداره مثل اون هک قبلیاس و فقط دیباگ ستینگ داره این چیش مزیت داره که سلف هاست شو استفاده میکنی؟
داداش گلم گفتم که رو اون هن نزن و از هن اصلی استفاده کن,خب اگر نزنی اتفاقی نمیوفته و حالا که کنجکاوی و میری امتحان میکنی دیگه ناراحتی نداره,شما از همون گلدهن 2.0b2 استفاده کن,راحت جوابه.
انتخاب هاست بستگی به این داره که چطوری رو دستگاهت عمل میکنه و اگر میبینی راحتی نیاز به تعویض نداره خصوصا اینکه فریمور 9 اصلا بدقلق نیست که بخوای هی هاست تعویض کنی و فقط زمانیکه هکر اپدیت خاصی بده یا اپدیت هاست بیاد که واجب باشه باز میتونی دوباره کش کنی همون هاست رو.

سلام
اقا رضا karo یه فایل واسه esp داده بیرون ESP8266 Auto mount USB 900NA تاریخ هم 1/21/2022 هست
شما خبر نداری این چی؟
سلام عزیز
New ESP8266 file 900NA host with auto mount usb and auto exploit with latest Exploit
هر زمان تو هاست auto mount usb بود یعنی ایجکت کردن خودکار فلش تو روش زیر

Alireza1362.jpg

آخرین ویرایش:
من خودم از Netch استفاده میکنم پروکسی هاشم رایگان از تلگرام میتونی بگیری.
کلا همراه اول که من جدیدا خواستم بسته بگیرم اون 450 گیگ مصرف منصفانه رو به 100 گیگ کاهش داده,متاسفانه اینام میبینن شرایط تو این محیط ها و فضای مجازی با توجه به پیام های کاربرا که بعضیا حالا میان میگن فلان قدر دانلود کردیم و مدیریت نداره حجم همراه اول انگار ی جورایی بهشوون رسوندن خبرارو و اومدن اینطوری تلافی کردن, شما اگرم دانلود داخلی داشته باشی ممکنه تعاریف حجم دانلود نصف بشه ولی اینم واسه خودش عجیبه که بیان حساسیت نشون بدن و چیزی حدود 350 گیگ رو بزنن ازش هر چن که مدیریتی ام نداشته باشه این مقدار و تو بحث کیفیتم کلی نوسان داره که بعضی اوقات واقعا خوبه و بعضی دفعات و شبها واقعا سرکاریه که البته اگر به فال نیک بگیریم به دکل و مناطق هم میتونه مرتبط باشه.
View attachment 240603
اره راست گفتی واقعا واسه منم بعد از دانلود 100 گیگ دیشب سرعتش نصف شده بود...با 200 ک نهایت در حالیکه قبلا سرعتش 8 مگ میشد.

دوستان رو کنسول هک شده که دسترسی ها بیشتره نمیشه رفت سر درآورد این بخش other کنسول رو چی اشغال کرده ؟!

من 90 گیگ هاردم شده other !!

دیروز هم اومدم با sender یه بازی انتقال بدم، رو 70% سیستم گیر کرد خاموش شد، ولی حجمش بازی رفته رو other اضافه شده، جایی هم دسترسی ندارم برم پاکش کنم! تو لیست دانلود هم نیست

• Like
Reactions: khasanoor4

Silent Hill 2 Directors Cut[PS2toPS4]​

دانلود بازی Ps2 Silent Hill 2 Directors Cut برای PS4

لینک دانلود:
1fichier.com: Cloud Storage

Password: jackstore

View attachment 240842

silent hill origins[PS2toPS4]​

دانلود بازی Ps2 silent hill origins برای PS4

لینک دانلود:
OBS2PS4

View attachment 240845
اقا رضا این بازی سایلنت هیل اریجینز که لینکش رو گذاشتی نیست ، مشتاقانه دانلود کردم نصب کردم دیدم بازی obscure the aftermath هست بد تو ذوقم خورد :D سایلنت هیل اریجینز رو نداری که شدیدا دنبالشم؟

آخرین ویرایش:
اقا رضا این بازی سایلنت هیل اریجینز که لینکش رو گذاشتی نیست ، مشتاقانه دانلود کردم نصب کردم دیدم بازی obscure the aftermath هست بد تو ذوقم خورد :D سایلنت هیل اریجینز رو نداری که شدیدا دنبالشم؟
داداش گلم لینکش قاطی چن تا بازی دیگه بوده بنابراین اشتباه کردم و اون بازی رو کس دیگه میخواسته جا به جا گذاشتمش.
لینک اصلاح شد و میتونی دانلودش کنی.

Silent Hill 2 Directors Cut[PS2toPS4]​

دانلود بازی Ps2 Silent Hill 2 Directors Cut برای PS4

لینک دانلود:
1fichier.com: Cloud Storage

Password: jackstore

View attachment 240842

silent hill origins[PS2toPS4]​

دانلود بازی Ps2 silent hill origins برای PS4

لینک دانلود:
SHOPS4

View attachment 240845