پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
سلام
فایل esp اخرین اپدیت جیلبریک هنوز نیومده؟
سلام
نزاشته هنوز
نیازی هم نیست که منتظر بمونی دفعه قبلم بهت گفتم از همون ادرس هاستش برو به این لینک Restore ESP hosts by Karo For 505 & 672 & 702 & 755 & 900
واسه هر فریمور که هستی میتونی راحت همون فایل مخصوص esp که بصورت bin میده رو بصورت انلاین ترینر هاست رو در یوزرگایدت کش کنی با اخرین تاریخ و اپدیت.
و اگر مواردی که بارها تو پستای قبلم گفتیمو به درستی انجام داده باشی اصلا نیازی به نگرانی و اینکه انلاین شدی هم نخواهد بود.

سلام
نزاشته هنوز
نیازی هم نیست که منتظر بمونی دفعه قبلم بهت گفتم از همون ادرس هاستش برو به این لینک Restore ESP hosts by Karo For 505 & 672 & 702 & 755 & 900
واسه هر فریمور که هستی میتونی راحت همون فایل مخصوص esp که بصورت bin میده رو بصورت انلاین ترینر هاست رو در یوزرگایدت کش کنی با اخرین تاریخ و اپدیت.
و اگر مواردی که بارها تو پستای قبلم گفتیمو به درستی انجام داده باشی اصلا نیازی به نگرانی و اینکه انلاین شدی هم نخواهد بود.
اپدیت ماژول ESP8266 برای همه هاستهای 6.72 , هاست 900N و 900NA هاست مخصوص فریمور 9 مطابق با اخرین اپدیت اکسپلویت به تاریخ (20.01.2022)
به گفته خودش در این اپدیت هاستهاش جیلبریک سریعتر انجام میشه.

Alireza1362.jpg

لینک دانلود :
210.76 MB folder on MEGA

SSID: Karo
Password wifi: 12345678

آخرین ویرایش:
داداش دمت گرم ولی چجوری میشه از اینجا دانلود کرد؟ اکانت هم ساختم داخل پروفایل میاد ولی اتفاقی نمیوفته میگه اشتراک بخر
خواهش عزیز
نه نیازی به اشتراک نیست الان زدم این صفحه دانلودش باز شد و مشکلی ام نیست فقط یادت باشه این سایت ی ریزه بد قلقه اول با یه فیلتر شکن وارد شو و وقتی به باکس دانلود تو مرحله اخر رسید فیلتر شکنو خاموش کن بعد رو باکس دانلود بزن حتما یادت باشه اینترنت دانلود منیجر رو از مرورگرت غیرفعالش کنی اگر داری و بزار با خود مرورگرت دانلود کنه که تو این مقدار حجم چون کمه راحت دانلود انجام میشه با خود دانلودر مرورگر.

Alireza1362.jpg

آخرین ویرایش:
خواهش عزیز
نه نیازی به اشتراک نیست الان زدم این صفحه دانلودش باز شد و مشکلی ام نیست فقط یادت باشه این سایت ی ریزه بد قلقه اول با یه فیلتر شکن وارد شو و وقتی به باکس دانلود تو مرحله اخر رسید فیلتر شکنو خاموش کن بعد رو باکس دانلود بزن حتما یادت باشه اینترنت دانلود منیجر رو از مرورگرت غیرفعالش کنی اگر داری و بزار با خود مرورگرت دانلود کنه که تو این مقدار حجم چون کمه راحت دانلود انجام میشه با خود دانلودر مرورگر.

View attachment 240600
اوکی تست کردم رفت واسه دانلود ولی سرعتش خیلی کمه حالا امیدوارم دانلود بشه وسطش قطع نشه
میگم VPN برای pc که رایگان باشه چی‌خوبه؟ فارسی ساز بازی سایبرپانک خریدم ولی لینک هاش خیلی اذیت می‌کنه کلا ۲ ساعت پرسرعته بعد می‌ره روی ۳۰۰ کیلوبایت ۱۱۰ گیگ هم هست کلافه شدم شبانه همراه اول دارم راحت شبی ۱۲۰ گیگ دانلود می‌کنه ولی این اسیرم کرده
راهی داره درست بشه؟

اوکی تست کردم رفت واسه دانلود ولی سرعتش خیلی کمه حالا امیدوارم دانلود بشه وسطش قطع نشه
میگم VPN برای pc که رایگان باشه چی‌خوبه؟ فارسی ساز بازی سایبرپانک خریدم ولی لینک هاش خیلی اذیت می‌کنه کلا ۲ ساعت پرسرعته بعد می‌ره روی ۳۰۰ کیلوبایت ۱۱۰ گیگ هم هست کلافه شدم شبانه همراه اول دارم راحت شبی ۱۲۰ گیگ دانلود می‌کنه ولی این اسیرم کرده
راهی داره درست بشه؟
من خودم از Netch استفاده میکنم پروکسی هاشم رایگان از تلگرام میتونی بگیری.
کلا همراه اول که من جدیدا خواستم بسته بگیرم اون 450 گیگ مصرف منصفانه رو به 100 گیگ کاهش داده,متاسفانه اینام میبینن شرایط تو این محیط ها و فضای مجازی با توجه به پیام های کاربرا که بعضیا حالا میان میگن فلان قدر دانلود کردیم و مدیریت نداره حجم همراه اول انگار ی جورایی بهشوون رسوندن خبرارو و اومدن اینطوری تلافی کردن, شما اگرم دانلود داخلی داشته باشی ممکنه تعاریف حجم دانلود نصف بشه ولی اینم واسه خودش عجیبه که بیان حساسیت نشون بدن و چیزی حدود 350 گیگ رو بزنن ازش هر چن که مدیریتی ام نداشته باشه این مقدار و تو بحث کیفیتم کلی نوسان داره که بعضی اوقات واقعا خوبه و بعضی دفعات و شبها واقعا سرکاریه که البته اگر به فال نیک بگیریم به دکل و مناطق هم میتونه مرتبط باشه.
alireza1362.jpg

آخرین ویرایش:
من خودم از Netch استفاده میکنم پروکسی هاشم رایگان از تلگرام میتونی بگیری.
کلا همراه اول که من جدیدا خواستم بسته بگیرم اون 450 گیگ مصرف منصفانه رو به 100 گیگ کاهش داده,متاسفانه اینام میبینن شرایط تو این محیط ها و فضای مجازی با توجه به پیام های کاربرا که بعضیا حالا میان میگن فلان قدر دانلود کردیم و مدیریت نداره حجم همراه اول انگار ی جورایی بهشوون رسوندن خبرارو و اومدن اینطوری تلافی کردن, شما اگرم دانلود داخلی داشته باشی ممکنه تعاریف حجم دانلود نصف بشه ولی اینم واسه خودش عجیبه که بیان حساسیت نشون بدن و چیزی حدود 350 گیگ رو بزنن ازش هر چن که مدیریتی ام نداشته باشه این مقدار و تو بحث کیفیتم کلی نوسان داره که بعضی اوقات خوبه و بعضی دفعات و شبها واقعا سرکاریه.
View attachment 240603
درسته منم دیدم اینو ولی من هرشب صد گیگ دارم دانلود میکنم تا الان مشکلی نداشتم فقط باید تنظیمات همراه اول فابریک خودش بزاری چندبار قطع و وصلش کنی سرعتش درست میشه
از سایت دانلودها و پی سی دی الان دارم با سرعت ده مگابایت دانلود میکنم ولی سایت فارسی ساز اذیت میکنه
اینقدر هم پشتیبانیش بده زورشون میاد جواب بدن برداشتن رفتن رو نسخه ای زیرنویس زدن که خیلی ها ندارن
نمیدونم چجوری زیرنویس درست میکنن چهل گیگ باید دانلود کنی

درسته منم دیدم اینو ولی من هرشب صد گیگ دارم دانلود میکنم تا الان مشکلی نداشتم فقط باید تنظیمات همراه اول فابریک خودش بزاری چندبار قطع و وصلش کنی سرعتش درست میشه
از سایت دانلودها و پی سی دی الان دارم با سرعت ده مگابایت دانلود میکنم ولی سایت فارسی ساز اذیت میکنه
اینقدر هم پشتیبانیش بده زورشون میاد جواب بدن برداشتن رفتن رو نسخه ای زیرنویس زدن که خیلی ها ندارن
نمیدونم چجوری زیرنویس درست میکنن چهل گیگ باید دانلود کنی
خب اگر به فال نیک بگیرم تو بحث سرعت به دکل و مناطق هم میتونه مرتبط باشه و اینطوری که میگی واسه دانلود و سرعتی که داری واقعا خووبه
اگر اون حجم زیر نویس بالاس به خاطر اینکه میان رو اپدیت بازیها که معمولا پرحجمم هستن زیرنویس رو میزنن و به خاطر همینه که حجمش اینقدر بالاس.

مم
اپدیت ماژول ESP8266 برای همه هاستهای 6.72 , هاست 900N و 900NA هاست مخصوص فریمور 9 مطابق با اخرین اپدیت اکسپلویت به تاریخ (20.01.2022)
به گفته خودش در این اپدیت هاستهاش جیلبریک سریعتر انجام میشه.

View attachment 240597

لینک دانلود :
210.76 MB folder on MEGA

SSID: Karo
Password wifi: 12345678
ممنون اقا رضا
امکان داره درباره mira و miraloader یه توضیح کوچیک بدین
هرچی تو نت گشتم چیزی پیدا نشد
بازم ممنون اقا رضا

ممنون اقا رضا
امکان داره درباره mira و miraloader یه توضیح کوچیک بدین
هرچی تو نت گشتم چیزی پیدا نشد
بازم ممنون اقا رضا
خواهش عزیز
پروژه(Mira یک بارگیری و مجموعه ای از ابزارهای پیشرفته برای PS4s Jailbroken است) اعمال میرا و هن جز اولین پی لود اجرایی جهت دیباگ ستینگ برای نصب fpkg یا همون فیک pkg هست و تنها تفاوتش با همین گلدهن مزیت های بیشتر گلدهن از قبیل رست مود و غیره س که تو گلدهن این مزیت ها بیشتر از میرا هست بنابراین شما با میرا کاری نداشته باش و با همون گلدهن نتیجه بهتره.

(Mira)این یک Enabler Homebrew است که به شما اجازه می دهد کد نامشخص را اجرا کنید.

Alireza1362.jpg

از ویژگی های میرا

Alireza1362.jpg

رضا جان برای هک ورژن 9و برای رایت روی فلش دوتا فایل اکسپلویت گذاشته . یکی چند مگابایته و اون یکی در حد کیلو بایت. کدومو بگیرم. چی ب چیه دقیق؟
بعد سوال دوم. اینه که به سایت کارو میریم باز باید روی گلدن هن هم بزنیم یا دیگه نمیخواد؟

رضا جان برای هک ورژن 9و برای رایت روی فلش دوتا فایل اکسپلویت گذاشته . یکی چند مگابایته و اون یکی در حد کیلو بایت. کدومو بگیرم. چی ب چیه دقیق؟
بعد سوال دوم. اینه که به سایت کارو میریم باز باید روی گلدن هن هم بزنیم یا دیگه نمیخواد؟
توضیحش تو پستای قبل هست دیگه
اون img فایل 4 مگابایت واسه ماه قبله و این یکی img که حجمش 6 کیلو بایته,جدید و اخرین اپدیته که باید همین جدید رو بگیری و با برنامه Rufus رایت کنی رو رم یا فلش.
راجب سوال دومتم حتما وقتی با هر هاستی که حالا کش میکنی و راحت تری زمانیکه گلدهن رو میزنی به دستورات و اونی که میگه توجه کن معمولا وقتی رو گلدهن میزنی ی پیام میاد که فلش حاوی هک رو که قبلا اماده کردی رو باید وارد کنی بعد ی پیام دیگه میاد سمت چپ بالای تصویر که انساپورت usb و اونموقع اوکی میکنی گلدهن اعمال میشه که تو بعضی هاستها باز باید رو گلدهن مجدد بزنی تا ارور مموری بیاد و بعضیام نیاز نیست و بعد از اعمال گلدهن اون ارور مموری میاد و کار تمومه در اخرم میری تو دیباگ ستینگ قسمت اکسترنال hdd فلش یا رم رو متوقف میکنی و بعد حتما باید جداش کنی و مرتبه بعد اگر یادت بره یا به هر عنوان به کنسول بمونه و جدا نشه و ریستارت کنی ممکنه تو بدترین حالت فریمورت بپره و بره تو safemode که باز مجبوری فریمور بزنی پس حواست باشه.

ی چیز دیگم اضافه کنم حالا واسه خودت و همه,اگر شارژ دسته خالیه یا باطریش تموم شد به هیچ وجه با کابل تو حین انجام جیلبریک به کنسول نزنید(این جیلبریک نیاز به خوندن فایل از طریق فلش و درگاه usb داره، پس ممکنه به ایسی شارژ دسته صدمه وارد بشه).

آخرین ویرایش:
توضیحش تو پستای قبل هست دیگه
اون img فایل 4 مگابایت واسه ماه قبله و این یکی img که حجمش 6 کیلو بایته,جدید و اخرین اپدیته که باید همین جدید رو بگیری و با برنامه Rufus رایت کنی رو رم یا فلش.
راجب سوال دومتم حتما وقتی با هر هاستی که حالا کش میکنی و راحت تری زمانیکه گلدهن رو میزنی به دستورات و اونی که میگه توجه کن معمولا وقتی رو گلدهن میزنی ی پیام میاد که فلش حاوی هک رو که قبلا اماده کردی رو باید وارد کنی بعد ی پیام دیگه میاد سمت چپ بالای تصویر که انساپورت usb و اونموقع اوکی میکنی گلدهن اعمال میشه که تو بعضی هاستها باز باید رو گلدهن مجدد بزنی تا ارور مموری بیاد و بعضیام نیاز نیست و بعد از اعمال گلدهن اون ارور مموری میاد و کار تمومه در اخرم میری تو دیباگ ستینگ قسمت اکسترنال hdd فلش یا رم رو متوقف میکنی و بعد حتما باید جداش کنی و مرتبه بعد اگر یادت بره یا به هر عنوان به کنسول بمونه و جدا نشه و ریستارت کنی ممکنه تو بدترین حالت فریمورت بپره و بره تو safemode که باز مجبوری فریمور بزنی پس حواست باشه.

ی چیز دیگم اضافه کنم حالا واسه خودت و همه,اگر شارژ دسته خالیه یا باطریش تموم شد به هیچ وجه با کابل تو حین انجام جیلبریک به کنسول نزنید(این جیلبریک نیاز به خوندن فایل از طریق فلش و درگاه usb داره، پس ممکنه به ایسی شارژ دسته صدمه وارد بشه).
رضا جان ممنون. برای رایت روی فلش برنامه Rufus رو گرقتم. تنظیمات پیش قرض تغییری داره؟ مثلا File System الان روی NTFS نشون میده. ویا boot selection و partition scheme رو چی بزارم.

رضا جان ممنون. برای رایت روی فلش برنامه Rufus رو گرقتم. تنظیمات پیش قرض تغییری داره؟ مثلا File System الان روی NTFS نشون میده. ویا boot selection و partition scheme رو چی بزارم.
خواهش برادر
به هیچی نیاز نیست تو برنامه Rufus دست بزنی فقط فایل img رو جلو کادر boot selection قسمت SELECT براش تایین و معرفی کن و استارت بزن و تمومه.

[SLUS21168] Castlevania Curse of Darkness [PS2toPS4]
دانلود بازی Ps2 Castlevania Curse of Darkness برای PS4

FiXed for PS4 (Old Release) FiXed a large number of graphics issues
Note: Game was tested on PS4 PRO. FiXed a large number of graphics issues but the missing texture color still needs to be solved!

لینک دانلود:
3.31 GB file on MEGA

Alireza1362.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or