yar_66
کاربر سایت
داداش بابت کشتی کج ممنون دانلود کردم اجرا شد ولی خیلی نرمال نیست مشکلات خاص خودشو دارهتوضیحش تو پستای قبل هست دیگه
اون img فایل 4 مگابایت واسه ماه قبله و این یکی img که حجمش 6 کیلو بایته,جدید و اخرین اپدیته که باید همین جدید رو بگیری و با برنامه Rufus رایت کنی رو رم یا فلش.
راجب سوال دومتم حتما وقتی با هر هاستی که حالا کش میکنی و راحت تری زمانیکه گلدهن رو میزنی به دستورات و اونی که میگه توجه کن معمولا وقتی رو گلدهن میزنی ی پیام میاد که فلش حاوی هک رو که قبلا اماده کردی رو باید وارد کنی بعد ی پیام دیگه میاد سمت چپ بالای تصویر که انساپورت usb و اونموقع اوکی میکنی گلدهن اعمال میشه که تو بعضی هاستها باز باید رو گلدهن مجدد بزنی تا ارور مموری بیاد و بعضیام نیاز نیست و بعد از اعمال گلدهن اون ارور مموری میاد و کار تمومه در اخرم میری تو دیباگ ستینگ قسمت اکسترنال hdd فلش یا رم رو متوقف میکنی و بعد حتما باید جداش کنی و مرتبه بعد اگر یادت بره یا به هر عنوان به کنسول بمونه و جدا نشه و ریستارت کنی ممکنه تو بدترین حالت فریمورت بپره و بره تو safemode که باز مجبوری فریمور بزنی پس حواست باشه.
ی چیز دیگم اضافه کنم حالا واسه خودت و همه,اگر شارژ دسته خالیه یا باطریش تموم شد به هیچ وجه با کابل تو حین انجام جیلبریک به کنسول نزنید(این جیلبریک نیاز به خوندن فایل از طریق فلش و درگاه usb داره، پس ممکنه به ایسی شارژ دسته صدمه وارد بشه).
بازی جت لی هم میتونی لینکشو ردیف کنی؟
یه سوال این پچ های 60 فریم که ارائه میشه برای کنسولها ضرری نداره؟ من پلی استیشن پرو دارم مثلا دیشب سایت پی سی دی برای gatv پچ 60 فریم گذاشته یا بازی red dead 2 . last 2