پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
داش رضا اخرش نتونستم وایسمو اپدیت کردم,فقط بعضی جاها دیدم زده شایعه س که usb میسوزه و یا خراب میشه که زدم فقط به قول خودت چن مرتبه raw شد و خیلی جالبه واسه توام اینطوریه usb میزنم صفحه tv یه لحظه سیاه میشه بعد درست میشه,,بعد دهن اون جا usb ps4 سرویس میشه هر بار بخوای اینو بزنی دربیاری :D باز فرمت کردم و اون فایل ایمیج رو رایت کردم دوباره زدم بازم نشد ولی مرتبه بعد بار سوم اخرش اوکی شدو رفت الانم دیگه دست به اون usb نمیزنم گذاشتمش واسه همینکار:D

• Like
Reactions: b.boys and rezagoli
داش رضا اخرش نتونستم وایسمو اپدیت کردم,فقط بعضی جاها دیدم زده شایعه س که usb میسوزه و یا خراب میشه که زدم فقط به قول خودت چن مرتبه raw شد و خیلی جالبه واسه توام اینطوریه usb میزنم صفحه tv یه لحظه سیاه میشه بعد درست میشه,,بعد دهن اون جا usb ps4 سرویس میشه هر بار بخوای اینو بزنی دربیاری :D باز فرمت کردم و اون فایل ایمیج رو رایت کردم دوباره زدم بازم نشد ولی مرتبه بعد بار سوم اخرش اوکی شدو رفت الانم دیگه دست به اون usb نمیزنم گذاشتمش واسه همینکار:D
خیلی ام خوب و عالی
نه عزیز usb نمیسوزه
اره دیگه گفتم فرمتش بهم میریزه به اصطلاح raw میشه این اشکالم اصلا ربطی به مشکلات هک نداره و اگرم احیانا مشکلی باشه,جزیی هست و رفع میشه,اینطور بهت بگم تا هفته بعد همه چیز در این فریمور کامل تر میشه.
بله طبیعی هست که هارد بزنی اونطوری شه تصویر ی لحظه میره و میاد چون میخواد بالاخره هارد رو شناسایی و بخونه ps4 و مشکلی نیس.
اگر میخوای صدمه به درگاهت نخوره از یک هاب با کیفیت استفاده کن که بصورت چن پورت usb باشه و اینطوری به درگاه ps4 صدمه وارد نمیشه.فقط حواست باشه اون هاب های سیم دار تک پورت که فقط بصورت کابل usb هستن رو نگیر چون در pc هم کاملا بی کیفیت عمل میکنن.موفق باشی

خیلی ام خوب و عالی
نه عزیز usb نمیسوزه
اره دیگه گفتم فرمتش بهم میریزه به اصطلاح raw میشه این اشکالم اصلا ربطی به مشکلات هک نداره و اگرم احیانا مشکلی باشه,جزیی هست و رفع میشه,اینطور بهت بگم تا هفته بعد همه چیز در این فریمور کامل تر میشه.
بله طبیعی هست که هارد بزنی اونطوری شه تصویر ی لحظه میره و میاد چون میخواد بالاخره هارد رو شناسایی و بخونه ps4 و مشکلی نیس.
اگر میخوای صدمه به درگاهت نخوره از یک هاب با کیفیت استفاده کن که بصورت چن پورت usb باشه و اینطوری به درگاه ps4 صدمه وارد نمیشه.فقط حواست باشه اون هاب های سیم دار تک پورت که فقط بصورت کابل usb هستن رو نگیر چون در pc هم کاملا بی کیفیت عمل میکنن.موفق باشی
رضا جان من یدونه از فلشهام که دیروز تست کردم با دستگاه فکر کنم raw شده . چه جوری ردیفش کنم ؟

• Like
Reactions: rezagoli
رضا جان من یدونه از فلشهام که دیروز تست کردم با دستگاه فکر کنم raw شده . چه جوری ردیفش کنم ؟
فلشت چقدر حافظه داره؟البته فرقی ام نداره.
بزن به pc پیام فرمت میده و یکبار فرمتش کن.
اگر بازم مشکل بود برو به لینک زیر اونجا که زده ویندوز فلش USB را نمیشناسد؟ (ساده ترین روش رفع مشکل)رو بخون و مراحلش رو برو
۲ روش حل مشکل فرمت نشدن فلش مموری (قطعی) - جالب آموز

خیلی ام خوب و عالی
نه عزیز usb نمیسوزه
مرررسی
راست میگیااا,اره دارم هاب خوب از این ای سی دارام هس:D

سلام چطور میشه جلوگیری کرد از اپدیت ؟
سلام
رو چه فریموری هستی؟
از پی لود Disable Update استفاده کن.
واسه فریمور 9 انگار تو هاستها فعلا این پی لود و گزینه نیست که باید از برنامه payload sender از pc پی لود Disable Update رو send کنی به کنسولت که بصورت فایل bin هست و باید دانلودش کنی طبیعتا باید جواب بده ولی اگر جواب نده باید صبر کنی تا پی لود ها بروز و اضافه بشن در هاست ها.

سلام
رو چه فریموری هستی؟
از پی لود Disable Update استفاده کن.
واسه فریمور 9 انگار تو هاستها فعلا این پی لود و گزینه نیست که باید از برنامه payload sender از pc پی لود Disable Update رو send کنی به کنسولت که بصورت فایل bin هست و باید دانلودش کنی طبیعتا باید جواب بده ولی اگر جواب نده باید صبر کنی تا پی لود ها بروز و اضافه بشن در هاست ها.
اقا رضا مگه این پی لود کار خاصی میکنه؟
همون تیک های بخش اتوماتیک دانلودز رو غیرفعال نمیکنه مگه؟

• Like
اقا رضا مگه این پی لود کار خاصی میکنه؟
همون تیک های بخش اتوماتیک دانلودز رو غیرفعال نمیکنه مگه؟
اون تیک ها تو قسمت ستینگ و دانلود رو که حتما باید برش داری حتما
ولی این پی لودم از هاست باید بزنی و الان که رو 7.02 هستی تو هاستها هست و حتما بزنش.

نحوه بلاک کردن آپدیت خودکار(بر روی تمام کنسول های جیلبریک شده جواب میدهد)

اینم ی روش دیگه واسه دوستانی که میخوان جلوگیری بشه از اپدیت این متود رو خیلی قبل هم تو پست های قدیمی تر همین تاپیک گفته بودم

دو پوشه با نام های زیر درست کنید(به بزرگ بودن حروف دقت کنید)و با برنامه فایل منیجر lapy با نام PS4 Xplorer به ادرسی که گفته شده بریزید.از این پس هر زمان اپدیت بیاد با خطا تو قسمت نوتیفکش همراه میشه.

bandicam 2021-12-15 23-10-43-970.jpg
photo_۲۰۲۰-۰۷-۱۷_۱۷-۳۸-۲۱.jpg

آخرین ویرایش:
خواهش میکنم عزیز
بله فرمت هارد داخل کنسول متفاوته و نمیتونی همینطور دربیاری بزنی به pc چون شناسایی نمیشه
بله اون هاردی که بخوای اختصاص بدی و بعنوان هارد جانبی واسه نصب بازی هکی بخوای استفاده کنی چون فرمتش exfat هست به راحتی در pc قابل شناسایی هست.
نه دوست گل 1 ترا واقعا اعصاب داری مگه!!!مطمعن باش یکبار رو میزنه raw میکنه کنسول هاردت رو.(اون هاردایی که باظرفیت بالا داری بعنوان هارد اصلی توش گلچین یا همه بازیات رو نگه دار)
بهترین راه اینکه هاردی که بصورت جانبی واسه نصب بازی میخوای بزنی به کنسولت ی هارد حدودا 160 یا 250 گیگ باشه که کلا اختصاصش بدی به انتقال pkg از pc واسه اتصال به کنسولت و بعد با خیال راحت به نصب بازیای هکیت مشغول شی
فقط رو هارد دو تا یا سه تا بازی بریز که اگرم raw شد که این احتمالم هست دیگه اینقدر اعصابت بهم نمیریزه
خودم همینکارو انجام میدم و خلاص.
دیگه دردسرای کابل لن و تنظیماتو اینارم نداره در اصل نمیگم بده روش لن ولی حوصله و زمان میخواد که دیگه وقتی راه بهتر هست چرا لقمه رو بچرخونی.
یکم گیج شدم اگه درست متوجه شده باشم
یعنی اینطور که شما میگی فقط هاردی که برای انتقال pkg و نصب استفاده میشه ممکنه raw بشه
پس هارد چهار ترا رو وصل کنم به ps4 و روش بازی نصب کنم و با هارد 128 گیگ بازی ها رو انتقال و نصب کنم
درسته ؟!
واقعا شرمنده ... :D

• Like
یعنی اینطور که شما میگی فقط هاردی که برای انتقال pkg و نصب استفاده میشه ممکنه raw بشه؟!

کاملا درست متوجه شدی
دقیقا منظورم همینه که هاردی که برای انتقال pkg و با فرمت exfat باید انجامش بدی و برای نصب استفاده میشه ممکنه raw بشه

پس هارد چهار ترا رو وصل کنم به ps4 و روش بازی نصب کنم و با هارد 128 گیگ بازی ها رو انتقال و نصب کنم درسته؟!
بله
عزیزی,خواهش میکنم و موفق باشی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or