پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
مرسی ک جواب دادی.
یعنی در صورت اتصال به اینترنت هم امکان داره قفل بشه هم امکان داره قفل نشه؟
و اینکه کش آفلاین نداره؟ یعنی به یک وای فای بدون اینترنت وصل بشیم و پی لود رو ارسال کنیم؟ مثل همون برنامه ps4serve3؟
سیو اساسین والهالا رو نیاز دارم، بازی هم از این اکانت ظرفیتی هاس فک کنم، قفل بشه دیگه نمیشه بازی کرد.
کلا ارتباطی با جیلبریک نداره این قفل شدن ها
اگرم قفل بشه به خاطر وصل بودن نت و دلایلی هستش که دوست گلمون آقا رضا گفتن

بعضی هاست ها هستن که کش افلاین دارن و حتما برای اولین بار باید نت رو وصل کنین،بعدش اتوماتیک کش افلاین انجام میشه، و هربار دیگه نیازی به نت نیست

خدمتت :
Exploit Host by Al Azif

Exploit Host by Al Azif

Karo Host For PS4 505 & 672 & 702 & 75X & 900

Leeful 9.00 Test v3.0

Night King v1 for 9.00 FW

البته میتونین سرچ کنین ببینین با همون ریجن و نسخه بازی تو نت برای دانلود هست یا خیر

آخرین ویرایش:
اپدیت هاست لیفول v3 برای فریمور 9

ادرس هاست:
Leeful 9.00 Test v3.0

View attachment 236763
ویدیو تست هاست در فریمور 9

Leeful 9v3 HOST​

Auto Jailbreak + GoldHEN v2.0 | 3x TEST Rest Mode​

تست هاست Leeful 9v3 با هاب البته این هاب اگر اصلی باشه و باکیفیت که هیچ اما اینجا چون مدل های مشابه بی کیفیتش زیاده شخصا توصیه نمیکنم ولی هاب با کیفیت با میزان درگاه usb حداقل 3 الی 4 پورت میتونه بهتون کمک کنه تا از درگاه usb دستگاه محافظت شه.

آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
سلام خدمت شما ، یک سوال :
بعد از باز کردن مرورگر و هاست کارو که از قبل کش شده بود ، برای جیلبریک روی گولدن هن زدم بعد پیغام که آمد فلش رو وارد کنسول کردم بعد از پیام اوکی رو زدم و فلش رو بیرون کشیدم ولی چند دقیقه ای گذشت و توتیفیکیشن گولدن هن نیومد و جیلبریک نشد و روی صفحه مونده بود بعد من خواستم صفحه رو ببندم و دوباره انجام بدم هک رو ولی بلافاصله بعد از زدن کلمه اوکی برای بستن صفحه کلا هنگ کرد الان هم هیچکدوم از دکمه های دسته کار نمیکنه که خاموش یا ریستارت کنم و کلا رو صفحه مونده .
اگر امکانش هست راهنمایی کنید .

تشکر از شما .

سلام خدمت شما ، یک سوال :
بعد از باز کردن مرورگر و هاست کارو که از قبل کش شده بود ، برای جیلبریک روی گولدن هن زدم بعد پیغام که آمد فلش رو وارد کنسول کردم بعد از پیام اوکی رو زدم و فلش رو بیرون کشیدم ولی چند دقیقه ای گذشت و توتیفیکیشن گولدن هن نیومد و جیلبریک نشد و روی صفحه مونده بود بعد من خواستم صفحه رو ببندم و دوباره انجام بدم هک رو ولی بلافاصله بعد از زدن کلمه اوکی برای بستن صفحه کلا هنگ کرد الان هم هیچکدوم از دکمه های دسته کار نمیکنه که خاموش یا ریستارت کنم و کلا رو صفحه مونده .
اگر امکانش هست راهنمایی کنید .

تشکر از شما .
هنگ کرده باید از برق بکشی گاهی اوقات پیش میاد

• Like
Reactions: ir.boy and rezagoli
دوستان من سه تا سوال داشتم
ممنون میشم راهنمایی کنید
۱-الان بهترین هاست برای کش افلاین کدوم هاسته و شما کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
۲-من دو تا یوزر دارم روی کنسول که یکیشون به PSN متصله و بازی اکانتی روش دارم
ایا نیازه که اون یوزر رو پاک کنم به خاطر متصل بودنش به PSN و به قولی PSN ID داشتن؟
۳-برنامه ای وجود داره که بواسطه جیلبریک ما بتونیم فایل های ویدیویی با فرمت های متداول + زیرنویسشون رو از روی فلش اجرا کنیم؟به قولی از PS4 مثل ویدیو پلیر استفاده کنیم؟اگر بله خیلی ممنون میشم معرفی کنید

• Like
Reactions: ir.boy and rezagoli
دوستان من سه تا سوال داشتم
ممنون میشم راهنمایی کنید
۱-الان بهترین هاست برای کش افلاین کدوم هاسته و شما کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
۲-من دو تا یوزر دارم روی کنسول که یکیشون به PSN متصله و بازی اکانتی روش دارم
ایا نیازه که اون یوزر رو پاک کنم به خاطر متصل بودنش به PSN و به قولی PSN ID داشتن؟
۳-برنامه ای وجود داره که بواسطه جیلبریک ما بتونیم فایل های ویدیویی با فرمت های متداول + زیرنویسشون رو از روی فلش اجرا کنیم؟به قولی از PS4 مثل ویدیو پلیر استفاده کنیم؟اگر بله خیلی ممنون میشم معرفی کنید
1-اگر رو فریمور 9 هستی هاستها رو چک کن به احتمال بالا اونایی که کش افلاین داشته باشن مشکلی نخواهند داشت در غیر اینصورت باید منتظر اپدیت هاستها باشی که بزودی اگر مشکلی ام باشه برطرفش میکنن.
2-اگر اکانت ظرفیت 1 بازیات هستن و میخوای شانس باهات باشه و مقداری از بازیای اکانتیت(حالا هر مقدار که هست) با اتصال اینترنت برای جیلبریک باقی بمونه به هیچ وجه اینکارو نکن چون اون یوزر رو که معمولا فروشنده یا خودت واسه اکانت ظرفیتی ایجاد کردین مربوط به اطلاعات همون بازیای اکانتیت هست و با پاک کردنش همه رو از بین میبری و یا دیگه هیچکدوم از بازیای اکانتیت باز نخواهند شد.
3-برنامه مدیا پلیر که اخرین ورژنش رو 7.55 جوابه و خودم دارم استفاده میکنم ولی هنوز با زیرنویس امتحان نکردم و بطور دقیق نمیدونم که با فریمور 9 سازگاره یا خیر و باید تست بشه.

آخرین ویرایش:
1-اگر رو فریمور 9 هستی هاستها رو چک کن به احتمال بالا اونایی که کش افلاین داشته باشن مشکلی نخواهند داشت در غیر اینصورت باید منتظر اپدیت هاستها باشی که بزودی اگر مشکلی ام باشه برطرفش میکنن.
2-اگر اکانت ظرفیت 1 بازیات هستن و میخوای شانس باهات باشه و مقداری از بازیای اکانتیت(حالا هر مقدار که هست) با اتصال اینترنت برای جیلبریک باقی بمونه به هیچ وجه اینکارو نکن چون اون یوزر رو که معمولا فروشنده یا خودت واسه اکانت ظرفیتی ایجاد کردین مربوط به اطلاعات همون بازیای اکانتیت هست و با پاک کردنش همه رو از بین میبری و یا دیگه هیچکدوم از بازیای اکانتیت باز نخواهند شد.
3-برنامه مدیا پلیر که اخرین ورژنش رو 7.55 جوابه و خودم دارم استفاده میکنم ولی هنوز با زیرنویس امتحان نکردم و بطور دقیق نمیدونم که با فریمور 9 سازگاره یا خیر و باید تست بشه.
اقا رضا مادد وارفر ویدیویی گذاشته که برای اتصال به اینترنت برای هک دی ان اس بزنی.اگه اونکارو انجام بده دیگه به psn وصل نمیشه حتی اکانت های بالانسی هم قفل نمیشن.

• Like
Reactions: rezagoli
سلام ، ببخشید نحوه انتقال دیتا از کامپیوتر به کنسول هکی ورژن9 چطور هست ؟
بهترین راه اینکه هاردی که بصورت جانبی واسه نصب بازی میخوای بزنی به کنسولت ی هارد حدودا 160 یا 250 گیگ باشه که کلا اختصاصش بدی به انتقال pkg از pc واسه اتصال به کنسولت و بعد با خیال راحت به نصب بازیای هکیت مشغول شی
دیگه دردسرای کابل لن و تنظیماتو اینارم نداره در اصل نمیگم بده روش لن ولی حوصله و زمان میخواد که دیگه وقتی راه بهتر هست چرا لقمه رو بچرخونی.
از این اموزش برو ولی به قول rezagoli از همون هارد بهتره و کم دردسر
آموزش نصب بازی های هکی بر روی PS4 جیلبریک شده

آخرین ویرایش:
سلام ، ببخشید نحوه انتقال دیتا از کامپیوتر به کنسول هکی ورژن9 چطور هست ؟
سلام
اون روش بالا توسط دوست گل هست و میتونی از این اموزشم استفاده کنی(باید تستش کنی تا ببینی رو فریمور 9 جوابه و اینقدر ارزشش رو داره یا خیر) که داخل سایت کنسولفا از قبلم اموزشهای ps4-remote-pkg-installer برای ps4 بطور مفصل توضیح داده شده و باید داخلش ی مقدار بگردی و همینطور سایت novinspot هم کاملا توضیحات داده که لینکشو واست گذاشتم.

PS4 Remote PKG Installer – نصب بازی‌های کپی خور PS4 بدون نیاز به USB

آموزش نصب بازی PS4 بدون نیاز به هارد اکسترنال (RPI) از طریق شبکه

آخرین ویرایش:
اقا رضا مادد وارفر ویدیویی گذاشته که برای اتصال به اینترنت برای هک دی ان اس بزنی.اگه اونکارو انجام بده دیگه به psn وصل نمیشه حتی اکانت های بالانسی هم قفل نمیشن.
دوست گل,modded warfare که اصلا کارش درسته
من از زمان xbox 360 جی تگ که انجام دادم بیشترین و بهترین اموزش ها رو از همون modded warfare دیدم و اموزشهاش کامله(شکی نیس)
اکانت هکی و یا ظرفیتی مفصل راجبش بحث بوده و از قبل راجب مشکلاتش واسه اتصال اینترنت هر شخصی میاد و ی نظر خاص خودش رو مبنی بر تجربیاتش میگه که کاملا قابل درکه چون خودش تجربه داشته و میتونه اتفاق بیوفته
من راحت ترین راه رو گفتم که اگر با اتصال اینترنت بازی اکانتی قفل شد نگرانی نداره واسه کسی که اکسپلویت فریمورش اومده چون با ی مقدار زمان میره نسخه هکیشو میگیره
در ضمن اون دوستمون داره میگه اگر من دو تا یوزر دارم روی کنسول که یکیشون به PSN متصله و بازی اکانتی روش دارم رو پاک کنم نیازه؟
منم جوابشو طبق تجربه خودم چون بازی اکانتی داشتم دادم,همین.

سلام
اون روش بالا توسط دوست گل هست و میتونی از این اموزشم استفاده کنی(باید تستش کنی تا ببینی رو فریمور 9 جوابه و اینقدر ارزشش رو داره یا خیر) که داخل سایت کنسولفا از قبلم اموزشهای ps4-remote-pkg-installer برای ps4 بطور مفصل توضیح داده شده و باید داخلش ی مقدار بگردی و همینطور سایت novinspot هم کاملا توضیحات داده که لینکشو واست گذاشتم.

PS4 Remote PKG Installer – نصب بازی‌های کپی خور PS4 بدون نیاز به USB

آموزش نصب بازی PS4 بدون نیاز به هارد اکسترنال (RPI) از طریق شبکه
رو ورژن ۹ خیلی جواب نیست.یهو وسطاش متوقف میشه.

• Like
Reactions: rezagoli
رو ورژن ۹ خیلی جواب نیست.یهو وسطاش متوقف میشه.
چی بگم یا چقدر بگم اخه x_x...خب بعضیا شاید دسترسی ندارن که بزار تست کنن تا کاملا متوجه جریانش بشن
با ی هارد 250 یا 160 کار راه میوفته.
اون هارد 3.5 اینچم باشه مهم نیست چون با ی تبدیل راحت به ps4 متصل میشه

چی بگم یا چقدر بگم اخه x_x...خب بعضیا شاید دسترسی ندارن که بزار تست کنن تا کاملا متوجه جریانش بشن
با ی هارد 250 یا 160 کار راه میوفته.
اون هارد 3.5 اینچم باشه مهم نیست چون با ی تبدیل راحت به ps4 متصل میشه
هارد ۱۶۰؟چه خبره من با فلش ۳۲ گیگ دو ساله دارم بازی میریزم😂.فقط چون که فلش رو باید واسه جیلبریک میزاشتم دیگه نمیتونستم باهاش بازیارو بریزم خواستم از این روش استفاده کنم دیدم رو ۹.۰۰ باگه یه جورایی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or