پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
هارد ۱۶۰؟چه خبره من با فلش ۳۲ گیگ دو ساله دارم بازی میریزم😂.فقط چون که فلش رو باید واسه جیلبریک میزاشتم دیگه نمیتونستم باهاش بازیارو بریزم خواستم از این روش استفاده کنم دیدم رو ۹.۰۰ باگه یه جورایی
من پیشنهاد دادم اون تشخیصش دیگه با خود اون شخصه که میخواد استفاده کنه اما مثلا red dead 2 یا اون بازیایی که ظرفیتشون از 32 گیگ بالا میره رو نمیشه با ی فلش 32 گیگ بریزی دوست عزیز.هی باید بزنی دربیاری که اگر اعصاب داری خب بزن:)

دوست گل,modded warfare که اصلا کارش درسته
من از زمان xbox 360 جی تگ که انجام دادم بیشترین و بهترین اموزش ها رو از همون modded warfare دیدم و اموزشهاش کامله(شکی نیس)
اکانت هکی و یا ظرفیتی مفصل راجبش بحث بوده و از قبل راجب مشکلاتش واسه اتصال اینترنت هر شخصی میاد و ی نظر خاص خودش رو مبنی بر تجربیاتش میگه که کاملا قابل درکه چون خودش تجربه داشته و میتونه اتفاق بیوفته
من راحت ترین راه رو گفتم که اگر با اتصال اینترنت بازی اکانتی قفل شد نگرانی نداره واسه کسی که اکسپلویت فریمورش اومده چون با ی مقدار زمان میره نسخه هکیشو میگیره
در ضمن اون دوستمون داره میگه اگر من دو تا یوزر دارم روی کنسول که یکیشون به PSN متصله و بازی اکانتی روش دارم رو پاک کنم نیازه؟
منم جوابشو طبق تجربه خودم چون بازی اکانتی داشتم دادم,همین.
👍

دوستان من تا به حال کنسولم رو جیلبرک نکردم و از یه سری ریزه‌کاری‌ها بی اطلاعم. ۳ تا سوال داشتم:

۱) تکلیف تروفی هایی که رو بازی‌های هکی میگیریم، چی میشه؟ مثلا اگر یه زمانی بخوایم بیخیال جیلبرک بشیم و آنلاین بازی کنیم، سینک شدن آنلاین تروفی هایی که از بازی‌های هکی به دست آوردیم باعث بن شدن نمیشه؟

۲) من نگران بن شدن اکانتم هستم. چون روش چندتا بازی مهم از قبل خریدم و نمیخوام اکانتم رو از دست بدم. آیا لازمه برای جیلبرک، یه یوزر دیگه بسازم یا میتونم رو یوزر فعلی بدون نگرانی جیلبرک کنم؟

۳) در صورتی که بعدا از جیلبرک منصرف شدیم، دیتا و سیو بازی های هکی رو پاک کنیم کافیه؟ یا باید کلا هارد کنسول رو ریست فکتوری کنیم؟

دوستان من تا به حال کنسولم رو جیلبرک نکردم و از یه سری ریزه‌کاری‌ها بی اطلاعم. ۳ تا سوال داشتم:

۱) تکلیف تروفی هایی که رو بازی‌های هکی میگیریم، چی میشه؟ مثلا اگر یه زمانی بخوایم بیخیال جیلبرک بشیم و آنلاین بازی کنیم، سینک شدن آنلاین تروفی هایی که از بازی‌های هکی به دست آوردیم باعث بن شدن نمیشه؟

۲) من نگران بن شدن اکانتم هستم. چون روش چندتا بازی مهم از قبل خریدم و نمیخوام اکانتم رو از دست بدم. آیا لازمه برای جیلبرک، یه یوزر دیگه بسازم یا میتونم رو یوزر فعلی بدون نگرانی جیلبرک کنم؟

۳) در صورتی که بعدا از جیلبرک منصرف شدیم، دیتا و سیو بازی های هکی رو پاک کنیم کافیه؟ یا باید کلا هارد کنسول رو ریست فکتوری کنیم؟
وقتی جیلبریک کردی کنسولت رو هر چی تروفی از بازیات تو زمان انجام بازیای هکی که میگیری رو راحت میتونی با اون برنامه فایل منیجر lapy استخراج کنی و ی جا نگه داری

هر زمانم خواستی بی خیال اکسپلویت بشی و بری واسه انلاین دیگه مشکلی نیست چون همه تروفی های بازیای هکیت رو ازش بکاپ گرفتی و پاکش کردی,فوقش ی ریست فکتوری و تمام راحت میری واسه انلاین.

واسه جیلبریک نیازی به ریست فکتوری نیست و فقط کافیه رو یک یوزر جدید بزنی و انجام بدی مراحل اکسپلویت رو تا تروفی بازیای نسخه هکی با اکانت اصلیت قاطی نشه.

بهتره ریست فکتوری بشه

وقتی جیلبریک کردی کنسولت رو هر چی تروفی از بازیات تو زمان انجام بازیای هکی که میگیری رو راحت میتونی با اون برنامه فایل منیجر lapy استخراج کنی و ی جا نگه داری

هر زمانم خواستی بی خیال اکسپلویت بشی و بری واسه انلاین دیگه مشکلی نیست چون همه تروفی های بازیای هکیت رو ازش بکاپ گرفتی و پاکش کردی,فوقش ی ریست فکتوری و تمام راحت میری واسه انلاین.

واسه جیلبریک نیازی به ریست فکتوری نیست و فقط کافیه رو یک یوزر جدید بزنی و انجام بدی مراحل اکسپلویت رو تا تروفی بازیای نسخه هکی با اکانت اصلیت قاطی نشه.

بهتره ریست فکتوری بشه
اگه تروفی های بازی های هکی با بازی های اصلی قاطی بشه یعنی سونی اکانت رو بن می کنه؟
چون من الان یه بازی هکی رو با اکانت اصلیم شروع کردن و یه تروفی هم بهم داده

• Like
Reactions: b.boys and rezagoli
اگه تروفی های بازی های هکی با بازی های اصلی قاطی بشه یعنی سونی اکانت رو بن می کنه؟
چون من الان یه بازی هکی رو با اکانت اصلیم شروع کردن و یه تروفی هم بهم داده
اون دوست قبلی که این موضوع رو مطرح کرد و من اونطور بهش گفتم به خاطر این بود که تاکید داشت اکانتش خیلی براش مهمه هر چن ممکنه اتفاقی ام نیوفته ولی گفتم برای اطمینان بیشتر فعلا تا جیلبریک نکرده اگر اینطوری بره بهتره.
البته الانم واسه شما که رو محیط و یوزر اکانت اصلیت جیلبریک کردی و بازی هکی کردی که تروفی انداخته بسته به اون بازی و تاریخی که اجرا شده از طریق id تروفی میشه با فایل منیجر پیداش کنی و حذفش کنی و بعد تو ی محیط و یوزر جدید کلا بازیای هکیتو انجام بدی واسه اطمینان بیشتر.

امروز سه بار با هاست کارو کنسولم خاموش شد.یه بارم جیلبریکش ناقص بود!
تا الان ۱۰۰ بار رو ۱۰ تا هاست مختلف روی ورژن ۹.۰۰ جیلبریک کردم همچین چیزی ندیده بودم
الانم سرعت لود بازی هام خیلی پایین اومده کسی میدونه علتش چیه
پایدارترین و سریعترین هاست،هاست al azif هست.روی چندین دستگاه مختلف تست کردم از همشون بهتر بود

اون دوست قبلی که این موضوع رو مطرح کرد و من اونطور بهش گفتم به خاطر این بود که تاکید داشت اکانتش خیلی براش مهمه هر چن ممکنه اتفاقی ام نیوفته ولی گفتم برای اطمینان بیشتر فعلا تا جیلبریک نکرده اگر اینطوری بره بهتره.
البته الانم واسه شما که رو محیط و یوزر اکانت اصلیت جیلبریک کردی و بازی هکی کردی که تروفی انداخته بسته به اون بازی و تاریخی که اجرا شده از طریق id تروفی میشه با فایل منیجر پیداش کنی و حذفش کنی و بعد تو ی محیط و یوزر جدید کلا بازیای هکیتو انجام بدی واسه اطمینان بیشتر.
ممنون از راهنمایی خوبتون.
فایل منیجر برای فریمور ۹ اومده آخه Remote pkg installer برای فریمور ۹ آپدیت نشده یا برای فایل منیجر فرقی نمی کنه چه فریموری باشیم

• Like
Reactions: b.boys and rezagoli
ممنون از راهنمایی خوبتون.
فایل منیجر برای فریمور ۹ اومده آخه Remote pkg installer برای فریمور ۹ آپدیت نشده یا برای فایل منیجر فرقی نمی کنه چه فریموری باشیم
خواهش میکنم دوست عزیز
بله اومده و اطلاع رسانی تو پستای قبلی شد

PS4-Xplorer_v1.33 برای فریمور 9​

از لینک زیر میتونی با ی ثبت نام راحت فایل رو بصورت pkg دانلود و تو کنسول هک شده خودت نصبش کنی.

https://pkg-zone.com/

bandicam 2021-12-16 22-18-56-741.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوال داشتم
من امروز کنسولم رو روشن کردم رفتم جلبریک کنم همه مراحل شرو طی کردم تا وقتی که رسید به زدن فلش که خب وارد دستگاه کردم شناسایی کرد و من هم اوکی رو زدم بعدش کلا کنسول کرش کرد ولی بعد 10 ثانیه اینطورا دوباره بالا اومد ولی یه اروری داد در مورد سیستم سافتور (بهش توجه نکردم که واستون بنویسم) بعدش ردش کردم و خب وقتی وارد صفحه اصلی شدم دیدم اصلا یه لحظه هم طول نکشید که قفل بازی ها بشکنه به اینم توجه نکردم و بعد از سه ساعت بازی مداوم وقتی میخواستم کنسول رو کامل آف کنم یه لحظه رفتم تو ستینگ اصلا دیباگ ستینگ و گلد هن وجود نداشت 😐
میخواستم بدونم این مشکل طبیعیه یا مثلا یه مشکل غیر عادیه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or