ویدیو اکسپلویت موفق فریمور 9 با رم ریدر و sd card بهمراه هاب.
اینو ببیندوستان این کارو که اپدیت شده خیلی بهتر شده
دوستان یه سوال
من الان چند روزه درگیر انتقال دیتا بازیها به کنسولم تنها راهی که موفق شدم اتصال وای فای بوده که خیلی زمانبره و مثلا برای فیفا 22 زده +99 ساعت
هرکاری میکنم با لن اتصال برقرار نمیشه
راه حل خاصی داره؟کنسولو با لن وصل میکنم و بهش هم دستی ایپی میدم ولی باز اصلا با لن انتقال نمیده
راه ps3 رفتم و با filezila وصل شدم ولی بازیو که اینجوری انتقال دادم نشد
سلامسلام
من بازی های هکیم قفل نشدن و الانم دستگاهم هک 9.00 هستش
آیا میشه همین بازی های اکانتی رو ازشون کپی گرفت و به دستگاه دیگه ای زد
این هاست KARO این گزینه ها رو داره
کدوم گزینه رو باید بزنم تا بازی تبدیل به بازی تبدیل شده هکی 9.00 بشه
DUMPER GAME رو بزنم و هارد اکسترنال بهش وصل کنم بازی رو تبدیل شده به هارد میفرسته ؟؟
یا کار دیگه ای باید بکنم و .... ؟؟؟
View attachment 237137
دوست گل کلا زمانیکه اکسپلویت کنی با easy pkg extractor میتونی دیتا رو استخراجش کنی.سلام
خوب بازی منم اصلی دیگه اکانت ظرفیتی دو هکی ( که قفل نشدن ) همون دیسک حساب میشه دیگه
میشه ازش دامپ گرفت
کدوم گزینه و چیا میخواد
ممنون
سلامدوستان کنسول من ریجن ژاپنه و این آپدیت 9.00 رو از روی فلش مموری نمیخونه ... میگه باید به اینترنت وصل باشی
آپدیت 9.00 ریجن ژاپن رو از کجا باید گیر بیارم؟
داداش ممنون با این مشکل حل شد و سرعت بسیار بالاساینو ببین
فکر کنم این مشکل مال 9 من اطلاع ندارم مشکلش چیهداداش ممنون با این مشکل حل شد و سرعت بسیار بالاس
ولی فقط زیر 4 گیگ انتقال میده مثلا رو 3.6 قطع میشه
دروداینو ببین
چند بار مراحلو تکرار کن همیشه کار نمیکنه بعد ببین چراغ زیر لن و مودمتون همزمان چشمک بزنندرود
من با این روش سرعت ٢ مگ بر ثانیه میگیرم که خیلی کمه، دقیقا اندازه سرعت دانلود اینترنت خودم
مشکل کجاست؟!
با FTP امتحان کردم سرعت انتقال خیلی بهتر شد، بین ٧٠ تا ٩٠ مگ بر ثانیه ولی بدیش اینه که بعد از انتقال بازی به کنسول دوباره باید بازی رو نصب کنی که اونم زمان بره
و جالب اینجاس که نصب بازی از هارد داخلی دستگاه نسبت به زمان انتقالش خیلی بیشتر طول کشید!!
شما روی همین 9 انتقال میدین؟بیشتر از 4 گیگ مشکلی ندارین؟درود
من با این روش سرعت ٢ مگ بر ثانیه میگیرم که خیلی کمه، دقیقا اندازه سرعت دانلود اینترنت خودم
مشکل کجاست؟!
با FTP امتحان کردم سرعت انتقال خیلی بهتر شد، بین ٧٠ تا ٩٠ مگ بر ثانیه ولی بدیش اینه که بعد از انتقال بازی به کنسول دوباره باید بازی رو نصب کنی که اونم زمان بره
و جالب اینجاس که نصب بازی از هارد داخلی دستگاه نسبت به زمان انتقالش خیلی بیشتر طول کشید!!