پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
دوستان این کارو که اپدیت شده خیلی بهتر شده
دوستان یه سوال
من الان چند روزه درگیر انتقال دیتا بازیها به کنسولم تنها راهی که موفق شدم اتصال وای فای بوده که خیلی زمانبره و مثلا برای فیفا 22 زده +99 ساعت
هرکاری میکنم با لن اتصال برقرار نمیشه
راه حل خاصی داره؟کنسولو با لن وصل میکنم و بهش هم دستی ایپی میدم ولی باز اصلا با لن انتقال نمیده

راه ps3 رفتم و با filezila وصل شدم ولی بازیو که اینجوری انتقال دادم نشد

دوستان این کارو که اپدیت شده خیلی بهتر شده
دوستان یه سوال
من الان چند روزه درگیر انتقال دیتا بازیها به کنسولم تنها راهی که موفق شدم اتصال وای فای بوده که خیلی زمانبره و مثلا برای فیفا 22 زده +99 ساعت
هرکاری میکنم با لن اتصال برقرار نمیشه
راه حل خاصی داره؟کنسولو با لن وصل میکنم و بهش هم دستی ایپی میدم ولی باز اصلا با لن انتقال نمیده

راه ps3 رفتم و با filezila وصل شدم ولی بازیو که اینجوری انتقال دادم نشد
اینو ببین

سلام
من بازی های هکیم قفل نشدن و الانم دستگاهم هک 9.00 هستش
آیا میشه همین بازی های اکانتی رو ازشون کپی گرفت و به دستگاه دیگه ای زد

این هاست KARO این گزینه ها رو داره
کدوم گزینه رو باید بزنم تا بازی تبدیل به بازی تبدیل شده هکی 9.00 بشه
DUMPER GAME رو بزنم و هارد اکسترنال بهش وصل کنم بازی رو تبدیل شده به هارد میفرسته ؟؟
یا کار دیگه ای باید بکنم و .... ؟؟؟

1639820766115.png

Attachments

• 1639820614217.png
    1639820614217.png
    366.7 KB · مشاهده: 12
  • Like
Reactions: rezagoli
سلام
من بازی های هکیم قفل نشدن و الانم دستگاهم هک 9.00 هستش
آیا میشه همین بازی های اکانتی رو ازشون کپی گرفت و به دستگاه دیگه ای زد

این هاست KARO این گزینه ها رو داره
کدوم گزینه رو باید بزنم تا بازی تبدیل به بازی تبدیل شده هکی 9.00 بشه
DUMPER GAME رو بزنم و هارد اکسترنال بهش وصل کنم بازی رو تبدیل شده به هارد میفرسته ؟؟
یا کار دیگه ای باید بکنم و .... ؟؟؟

View attachment 237137
سلام
سوال شما به این شکله که داری میگی من بازی های هکیم قفل نشدن و الانم دستگاهم هک 9.00 هستش
خب دوست عزیز بازیای هکی زمانیکه کنسول رو خاموش یا ریستارت کنی قفل میشن و مجدد باید مراحل جیلبریک رو انجامش بدی تا دوباره باز شن(طبیعتا خودت اینو میدونی)

فکر کنم شما منظورت این هست که با زدن اینترنت و انجام مراحل جیلبریک بازیای اکانت ظرفیتیت قفل نشدن و حالا به دنبال راهی هستی که اینارو استخراجشون کنی و بری رو ی دستگاه دیگه نصب کنی,که اگر درست متوجه شده باشم!؟
نمیشه اینکارو انجامش بدی,میتونی استخراجشون کنی اون بازیای اکانتیت رو اما نمیتونی به شخص دیگه ای بدی تا رو کنسولش نصب کنه,چون اون بسته به یوزرها بابت تعداد بازیای اکانتیت که ایجاد شده س و تمام مشخصاتش تو همون کنسول خودته.
دامپ بازی نسخه اصلش یا همون نسخه دیسک رو میخواد.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Unkn0w
سلام

خوب بازی منم اصلی دیگه اکانت ظرفیتی دو هکی ( که قفل نشدن ) همون دیسک حساب میشه دیگه

میشه ازش دامپ گرفت
کدوم گزینه و چیا میخواد
ممنون
دوست گل کلا زمانیکه اکسپلویت کنی با easy pkg extractor میتونی دیتا رو استخراجش کنی.

دامپ واسه نسخه دیسک هست و متوجه شدم شما میخوای از اون بازیاتم به اصطلاح بکاپ بگیری ,اونطور هم میشه که از این اموزشم میتونی استفاده کنی.

آموزش تهیه دامپ (بکاپ) از دیسک بازی جهت استفاده در جیلبریک

موفق باشی.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Unkn0w and ir.boy
دوستان کنسول من ریجن ژاپنه و این آپدیت 9.00 رو از روی فلش مموری نمیخونه ... میگه باید به اینترنت وصل باشی :|
آپدیت 9.00 ریجن ژاپن رو از کجا باید گیر بیارم؟ :|
سلام
منم کنسولم ریجن دو ژاپنه و احتمالا چند روز دیگه تست میکنم اگه تونستم اپدیت کنم خبر میدم . . . از سیف مود امتحان کردی ؟ . . . منم یادمه حداقل قبلنا اپدیت ها فرق داشت
حتی الان شما برید تاپیک ps4 firmware میبینید اپدیت ها رو با ریجن بندی میذاشتن . . . من یه سرچی هم کردم دیدم بعضی ها همون موقع هم مشکل داشتن
راه اول
من یه سرچی هم کردم تو گوگل در مورد اپدیت ژاپن این سایت گذاشته بود منتها اخرین ورژن 9.03 رو ... دیدم تغییرات هر لینک نسبت به هر ریجن چیه
https://terminalgamer.com/ps4-update-center/
بعد اپدیت های قدیمی رو از سرور خود سونی تونستم پیدا کنم یه تغییراتی تو لینکش دادم که مربوط بشه به ریجن ژاپن . . . نتیجه شد این
http://djp01.ps4.update.playstation...0399f236177e332843e2754/PS4UPDATE.PUP?dest=jp
اون اپدیته رو که با فلش زدی مشکل که برات پیش نیومد نه ؟! . . . . . حالا اگه مشکلی خاصی برات پیش نیومد اینو هم میتونی امتحان کنی
پیشنهاد میکنم حداقل از این به بعد هر اپدیتی برای ps4 اومد از اون سایت بگیری که دیگه مشکلی پیش نیاد
راه دوم
میتونی دیسک بازی هایی که بین اپدیت 9.00 و 9.03 اومدن رو بگیری تو دیسک ها اپدیت فریمور هم داره
البته من نمیدونم مثلا دیسک بازی هایی که مثلا یکمی قبل اپدیت 9.03 اومدن هم فریمور جدید رو داره یا نه . . . قاعدتا بهتره از ابتدای انتشار فریمور 9.00 اون بازی ها رو بگیری بیای جلو تا اپدیت 9 رو یکی شون داشته باشه
خب تو لینک دانلود اپدیت ها هم میتونی تاریخ رو ببینی شاید اون تاریخ باشه البته من نگاه کردم یه دو هفته ای بین تاریخ تو لینک و تاریخ انتشار رسمی اپدیت فرق هست به هر حال
معمولا برای چک کردن فریمور مورد نیاز بازی ها از این سایت ها استفاده میکنن البته من نگاه کردم بین شون اختلافه مثلا یکیشون زده 8.52 یکیشون 9.00
FRMCHK - GΔME FIRMWΔRE DΔTΔ
ORBISPatches.com
یکی از بازی هایی که چک کردم kena بوده که یک هفته بعد اپدیت اومده احتمالا باید اپدیت 9.00 رو داشته باشه
gameinformer.com/2021
از اینجا هم میشه تاریخ انتشار بازی رو نگاه کرد
اپدیت 9.00 15 سپتامبر
اپدیت 9.03 1 دسامبر

آخرین ویرایش:
اینو ببین
درود
من با این روش سرعت ٢ مگ بر ثانیه میگیرم که خیلی کمه، دقیقا اندازه سرعت دانلود اینترنت خودم
مشکل کجاست؟!
با FTP امتحان کردم سرعت انتقال خیلی بهتر شد، بین ٧٠ تا ٩٠ مگ بر ثانیه ولی بدیش اینه که بعد از انتقال بازی به کنسول دوباره باید بازی رو نصب کنی که اونم زمان بره
و جالب اینجاس که نصب بازی از هارد داخلی دستگاه نسبت به زمان انتقالش خیلی بیشتر طول کشید!!

درود
من با این روش سرعت ٢ مگ بر ثانیه میگیرم که خیلی کمه، دقیقا اندازه سرعت دانلود اینترنت خودم
مشکل کجاست؟!
با FTP امتحان کردم سرعت انتقال خیلی بهتر شد، بین ٧٠ تا ٩٠ مگ بر ثانیه ولی بدیش اینه که بعد از انتقال بازی به کنسول دوباره باید بازی رو نصب کنی که اونم زمان بره
و جالب اینجاس که نصب بازی از هارد داخلی دستگاه نسبت به زمان انتقالش خیلی بیشتر طول کشید!!
چند بار مراحلو تکرار کن همیشه کار نمیکنه بعد ببین چراغ زیر لن و مودمتون همزمان چشمک بزنن

درود
مشکل کجاست؟!
شما روی همین 9 انتقال میدین؟بیشتر از 4 گیگ مشکلی ندارین؟
اون روشی که تو ویدیو میگه که بریج انجام میده تست کن 400 500 مگ در ثانیه سرعت داره ولی برای من سر 3.65 که بعدیش حجمش میشه بالای 4 کنسل میشه
یه توضیح در مورد ftp میدین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or