پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
اقا رضا پس کی بدون فلشش میاد؟خسته شدیم واقعا
البته اسلیرز هم که هاست خودش رو اپدیت کرد,اینطور میگن که قراره نیازی به فلش درایو نباشه.خب فعلا چاره ای نیس و همونطور که گفته شد میشه امیدوار بود که بزودی پس از تست های دولوپر ها دیگه نیازی به فلش برای اکسپلویت در فریمور 9 نباشه.

bandicam 2021-12-19 23-57-16-460.jpg

آخرین ویرایش:
البته اسلیرز هم که هاست خودش رو اپدیت کرد,اینطور میگن که قراره نیازی به فلش درایو نباشه.خب فعلا چاره ای نیس و همونطور که گفته شد میشه امیدوار بود که بزودی پس از تست های دولوپر ها دیگه نیازی به فلش برای اکسپلویت در فریمور 9 نباشه.

View attachment 237292
ممنون درسته باید امیدوار باشیم فعلا

• Like
Reactions: rezagoli
نسخه جدید GoldHen 2.0B2
*Improved BinLoader server (still beta version)
تغییرات:Fixes Bin Server Stability.
لینک بصورت فایل bin,بزودی در هاستها این اپدیت اعمال خواهد شد.(ساپورت از فریمور 5 تا 9)

Release GoldHEN v2.0b2 · GoldHEN/GoldHEN
View attachment 237287
سلام
اقا رضا اینو باید با همون برنامه payload sender بزنیم تا کار کنه؟

• Like
Reactions: b.boys and rezagoli
سلام
اقا رضا اینو باید با همون برنامه payload sender بزنیم تا کار کنه؟
سلام
بله چون بصورت bin هست فعلا باید با همون برنامه payload sender از pc به ps4 توسط binloader هاست فرستاده بشه.
در غیر اینصورت باید منتظر اپدیت هاستها باشید که بزودی انجام میدن.

اولین هاستی که با نسخه گلدهن جدید,گلدهن ۲ بتا ۲ برای فریمور 9 اپدیت شده.(هاست به بزرگی و کوچکی حروفش باید دقت کنید و حتما کلیر کش دیتا و کوکی رو انجام بدین,بعد ادرس هاست رو وارد کنید)

Kameleon 900 Jailbreak V4.0B3

آخرین ویرایش:
IMG-20211220-WA0031.jpg
چقد دارن فشار میخورن از جیلبریک ۹.۰۰😂
خدا کنه بقیه دلال ها هم همینجوری فشاری شن از هک ۹.۰۰
نکات جالب تو عکس: گیم لند خودتون تو نت سرچ کنین دیتا میریزن(طبق بخش توضیحات اینستاشون)
این کسی که توییت زده رو حداقل من که نمیشناسم جالبه طرف خودش هم تو توییت ایموجی خنده گذاشته و عکس هم کات شده!
آخری هم فقط اون جمله کپی خور ممنوع😂😂

View attachment 237308
چقد دارن فشار میخورن از جیلبریک ۹.۰۰😂
خدا کنه بقیه دلال ها هم همینجوری فشاری شن از هک ۹.۰۰
نکات جالب تو عکس: گیم لند خودتون تو نت سرچ کنین دیتا میریزن(طبق بخش توضیحات اینستاشون)
این کسی که توییت زده رو حداقل من که نمیشناسم جالبه طرف خودش هم تو توییت ایموجی خنده گذاشته و عکس هم کات شده!
آخری هم فقط اون جمله کپی خور ممنوع😂😂
بی شرف تر از این اکانت فروش ها وجود نداره، بازی هارو با قیمت کم با هزار کلک میخرن و با قیمت خون باباشون هر اکانت رو به چند مشتری از همه جا بی خبر میفروشن، نتیجتا بازی بعد چند وقت قفل میشه وقتی هم بهشون پیام میدی جوابتو نمیدن
من خودم دو سه بار از چندتا از همین اکانت فروش های معروف اکانت ظرفیتی خریدم، بعدش که خواستم بفروشم هزار تا بامبول دراوردن، یکیشون میگفت مشتری براش پیدا نشده!(برای TLOU2) اون یکی هم الان نزدیک ٢ ساله پیامم رو سین نکرده =))

واقعا خداروشکر این هک اومد راحت شدیم از دست این جانوران

سلام خدمت شما ، متاسفانه من به هاست کارو زمان جیلبریک صفحه هنگ میشه یا چند بار هم کرنل پنیک داده حال باید هاست رو عوض کنم یا ....
بهتره هاست عوض کنین و چند بار امتحان کنین فعلا چون هک جدیده تو هر دستگاه ممکنه چند تا هاست خوب کار نکنن

• Like
Reactions: Unkn0w
تا الان میشه گفت اکثرا اشنایی دارن با هک و انجام مراحل اون و از پست های همین تاپیک روشها و راهکارهای متعددی گذاشته شده که همشون کامل هستن ولی به دلیل اینکه زمان لازم نیست برای درست کردن ویدیویی که به زبان فارسی باشه و بعضی از نکات ریز یا مهمی رو که باید انجام بدین تو حین مراحل اکسپلویت رو توضیح بده دو تا ویدیو هست که تا حدی هم میتونه اموزش باشه و بعضی از سوالات دوستان رو هم جواب میده.(هدف از قرار دادن این ویدیوها یا اسم هر سایت,تبلیغات نیس و مهم اینه که مشکلات دوستان از هر روش که میتونه کمک کنه کمتر بشه)

آخرین ویرایش:
معایب کپی خور نمودن کنسول (واقعا ما شانس اوردیم که اینجا در اون حدی که امثال هکرهای دنیا فعالیت دارن نداریم وگرنه معلوم نبود که قرار بود واسه یک عدد از همین بازیهایی که کاملا رایگان به لطف همون هکرها دانلود و بازی میکنید به چه قیمتی تموم میشد):-j

با سلام خدمت تمام گیمر ها و همکاران عزیز

چند سالی هست که برخی کاربران کنسول به دنبال روشی بری کپی خور نمودن کنسول هستند که هزینه ها را کاهش بدند از آنجایی که هیچ ارزانی بی دلیل نیست به زبان ساده معایب کپی خور نمودن کنسول رو براتون میگیم که بعدا برای کنسول خودتون یا مشتریتون مشکل ساز نشه

همانطور که اطلاع دارید نحوه اجرای بازی توسط پردازنده به این صورت میباشد که دیتاها ابتدا از هارد داخل حافظه RAM ریخته میشوند و بعد از آن توسط پردازنده از حافظه رم به داخل حافظه نهان پردازنده یا همان کش ریخته میشوند تا وارد واحد پردازش شوند

در سیستم کپی خور مدیریت منابع یعنی هارد و رم و پردازنده تحت مدیریت یک برنامه قرار میگیرند که در هسته پردازنده فعال میباشد و مدیریت این منابع به درستی انجام نمیشود یعنی گاهی اوقات حافظه رم بعد از انتقال اطلاعات به پردازنده یا هارد خالی نمیشود یا حافظه کش بعد از پردازش خالی نمیشود که این مساله گاهی ممکن است با خاموش شدن ناگهانی کنسول مواجه شوید که مشکلی ندارد اما اگر کنسول خاموش نشود و در دراز مدت به این صورت استفاده شود مشکلات زیر برای کنسول به وجود می اورد

✅ نیم سوز شدن پردازنده: بعد از مدتی که کنسول به حالت اکانتی میرود در برخی از بازی های سنگین کنسول وارد Dead Lock میشود یعنی هنگ میکند و از انجایی که پردازنده به صورت آنبورد میباشد باید بورد تعویض گردد

✅ کندی شدید هارد: بعد از مدتی کنسول بسیار کند میشود به دلیل اسیب شدید در هارذ

✅ احتمال پرت شدن به بیرون حین بازی اکانتی:
ممکن است اطلاعات Bios هنگام اپدیت نمودن کنسول اپدیت نگیرد و در هنگام بازی با مشکل پرت شدن به بیرون مواجه شوید این مساله رو عده ایی از همکاران خیال بر این دارند که مشکل باطری کنسول میباشد در صورتی که مشکل از عدم اپدیت شدن Bios میباشد که همیشه این مشکل بعد از نصب بازی جدید به وجود می امد

✅ احتمال انداختن لاگ بر روی سریال کنسول و بن شدن کنسول هنگامی که میخواهید اکانت وارد کنسول نمایید

✅ عدم ذخیره بازی ها: با توجه به اینکه مدیریت منابع کنسول به درستی انجام نمیشود گاها با مشکل عدم ذخیره بازی ها مواجه میشود

✅ خراب شدن پورت USB دستگاه در طولانی مدت به دلیل استفاده از لودر داخل فلش مموری هنگام بازی

✅ عدم امکان اپدیت نمودن بازی ها

✅ عدم امکان بازی به صورت انلاین

مشکلات دیگری هم دارد که به ندرت اتفاق می افتد

همکاران و گیمر های عزیز

شما فقط با هزینه یک دیسک بازی میتوانید بدون دردسر و ایجاد مشکلات برای کنسول به صورت اکانتی بازی نصب نمایید پس عاقلانه که فکر کنیم کنسول را کپی خور نکنیم بهتر است

تمام موارد فوق تجربه و اطلاعات ما میباشد ان شالله که به اندازه کافی به دردتون خورده باشه:-"
دوره عوض شده کاسب عزیز کسی چرندیات شما رو‌ باور نمیکنه همه از همه چی خبر دارن بیشتر ازین خودتو خراب نکن
من از ۵.۰۵ کنسولم رو‌هک کردم الانم رو ۹ ام تاحالا هبچ مشکلی برا کنسولم پیش نیومده همه اینا ام با سند مدرک موجوده هرکی خاست بگه عکس بزارم

تا الان میشه گفت اکثرا اشنایی دارن با هک و انجام مراحل اون و از پست های همین تاپیک روشها و راهکارهای متعددی گذاشته شده که همشون کامل هستن ولی به دلیل اینکه زمان لازم نیست برای درست کردن ویدیویی که به زبان فارسی باشه و بعضی از نکات ریز یا مهمی رو که باید انجام بدین تو حین مراحل اکسپلویت رو توضیح بده دو تا ویدیو هست که تا حدی هم میتونه اموزش باشه و بعضی از سوالات دوستان رو هم جواب میده.(هدف از قرار دادن این ویدیوها یا اسم هر سایت,تبلیغات نیس و مهم اینه که مشکلات دوستان از هر روش که میتونه کمک کنه کمتر بشه)

اگه آموزش های فارسی برا ps4 و ps5 میخواین همین حالاگیم خوبه
البته خدارو شکر ایشون جزو معدود تولید کننده های محتوایی هست که اکانت قانونی میفروشه و از جلبریک هم حمایت میکنه :p

• Like
Reactions: khasanoor4
اگه آموزش های فارسی برا ps4 و ps5 میخواین همین حالاگیم خوبه
البته خدارو شکر ایشون جزو معدود تولید کننده های محتوایی هست که اکانت قانونی میفروشه و از جلبریک هم حمایت میکنه :p
من حدود 2 ساله از ویدیوهایی ایشون استفاده میکنم

• Like
Reactions: mohammadamin.ahmad

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or