پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
سلام دوستان ، من بالاخره موفق شدم با برنامه ps4remotepkgsender در هک فریمور 9.00 و از طریق ftp بطور مستقیم pkg بازیها رو از pc بروی ps4 نصب کنم. روش انتقال مثل فریمورهای قبلی و بدون کار خاصی انجام میشه و اینکه من از هاست karo218.ir و گلدهن 2 استفاده کردم. برای تست، بازی call of duty black ops cold war رو نصب کردم که با وجود حجم بالا ، بدون مشکل و با سرعت قابل قبول نصب شد.

برید صفا کنید...;)
از کدوم نسخه pkg installer روی ps4 استفاده کردی من ورژن ۱.۲ رو نصب کردم ولی وقتی وارد برنامه میشم از برنامه میپره بیرون

از کدوم نسخه pkg installer روی ps4 استفاده کردی من ورژن ۱.۲ رو نصب کردم ولی وقتی وارد برنامه میشم از برنامه میپره بیرون
بیرون پریدن بخاطر فعال نبودن شبکه ست. از منوی settings برو گزینه ftp server در منوی گلدهن و گزینه connect to the internet از منوی network رو فعال کن...

تنظیمات شبکه (ip و...) رو فراموش نکنی...

سلام دوستان. من ps4 pro رو جیلبریک کردم و پی‌لود گلدهن رو هم فعال کردم و دو تا پکیج باهاش نصب کردم، یکی internal package installer و یکی دیگه هم بازی بود. اما به محض اجرای هر کدوم دستگاه خاموش میشه. برای اینکه به اینترنت وصل نشم هم از هاست آنلاین استفاده نمی‌کنم. کسی این مشکلو داشته؟

اپدیت Orbis Toolbox برای فریمور 9(تو پستای قبل راجب کارایی این پی لود توضیح داده شده)

لینک دانلود_(ساپورت فریمور 5 تا 9)
Release Alpha Build 1190 · OSM-Made/Orbis-Toolbox

bandicam 2021-12-22 04-36-25-980.jpg

اضافه شدن اپدیت جدید پی لود Orbis Toolbox برای فریمور 5 تا 9 در هاست کارو

bandicam 2021-12-22 05-04-38-319.jpg

آخرین ویرایش:
سلام.
ببخشید راهی برای انجام عمل جیلبریک هست که از طریق pc باشه؟ یا حتما باید به سایتهای معرفی شده تو اینترنت متصل شد؟
یعنی 0 تا 100 از طریق pc باشه و اصلا به نت احتیاج نباش؟

• Like
Reactions: khasanoor4
سلام.
ببخشید راهی برای انجام عمل جیلبریک هست که از طریق pc باشه؟ یا حتما باید به سایتهای معرفی شده تو اینترنت متصل شد؟
بدون نت که نه، ولی میتونی با استفاده از نرم افزار Payload Sender آی پی کنسول رو بدی به نرم افزار و وارد هاست تو کنسول شی و هن مورد نظرتو رو ارسال کنی.

آخرین ویرایش:
Releases · Saad-Alareqi/Android-PS4-Exploit-Host

بچه‌ها این هاست رو کسی امتحان کرده؟ آپ اندروید با هات اسپوت گوشی. مزیت این هاست‌ها اینه که به هیچ عنوان به اینترنت وصل نمیشید و با هات اسپوت گوشی به هاست که در برنامه اندروید هست، وصل میشید.
آدرس هاست مورد استفاده در این اپلیکیشن اینه:

https://wolf-5.github.io/goldhen/index.html

اگه میتونید امتحان کنید کیفیت هاست رو بگید.

سلام.
اگر اصلا نمیخوای اینترنت بزنی(به قول خودت از 0 تا 100) باید ماژول esp8266 رو داشته باشی.

اگر اصلا نمیخوای اینترنت بزنی(به قول خودت از 0 تا 100) باید ماژول esp8266 رو داشته باشی.
یه راه دیگه هاست آفلاین تو اندروید هست که کنسول رو به هات اسپوت گوشی کانکت میکنی. بالا لینک گذاشتم و نمیدونم بچه ها تست میکنن یا نه. دیگه ترس و دغدغه آپدیت شدن و قفل شدن بازیها کامل از بین میره 😁

• Like
Reactions: TinTEn and rezagoli

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or