پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
4 ساله من کنسول رو جیلبریک کردم (از ورژن 4.55 به این طرف ) هر کاری که فکر کنید من سر این کنسول درآوردم از نصب شبیه ساز های مختلف گرفته تا تبدیل بازی های های قدیمی به fpkg و نصب لینوکس و اجرای کلی شبیه ساز کنسول های قدیمی روی لینوکس و حتی باهاش استریم هم کردم با remote play و شدیدا خوشحالم که سال هاست خودمو از این جماعت اکانت فروش جدا کردم هر کسی هم واقعا گیم داستانی می زنه و کنسولش رو هک نکنه اشتباه کرده بدون کوچکترین هزینه ای می تونید دریایی از گیم های باکیفیت رو بازی کنید که خیلی هاشون رو حتی شاید اسمشون رو هم نشنیده باشید (معمولا بازی های ایندی اینطورن)

ببخشید من دیشب میخواستم کنسول رو جلبریک کنم
هر دوبار کنسول خاموش شد (یعنی رو گلدهن زدم ازم خواست فلش رو وارد کنم و ok بزنم , بعد خاموش شد)
بار سوم کرش کرد بعد صفحه سیاه شد سریع رفتم فلش رو دروردم و ارور سیستم سافتور داد
بعدش قفل بازی ها باز شد ولی خبری از دیباگ ستینگ نبود
از هاست کارو استفاده کردم
ممنون میشم کمک کنید

ببخشید من دیشب میخواستم کنسول رو جلبریک کنم
هر دوبار کنسول خاموش شد (یعنی رو گلدهن زدم ازم خواست فلش رو وارد کنم و ok بزنم , بعد خاموش شد)
بار سوم کرش کرد بعد صفحه سیاه شد سریع رفتم فلش رو دروردم و ارور سیستم سافتور داد
بعدش قفل بازی ها باز شد ولی خبری از دیباگ ستینگ نبود
از هاست کارو استفاده کردم
ممنون میشم کمک کنید
سایت کارو هنوز یه مقداری باگ داره و هنوز به اون اندازه پایدار نیست.دلیت کوکی و کلیر دیتا بزن برو هاست ال ازیف بهتره.
من رو هردو امتحان کردم ال ازیف بهتره.

لیست تمام هاستهای آنلاین جیلبریک فریمور 9.0 تا الان.
در تمام هاستها نیاز به فلش مموری میباشد

AlAzif:
Exploit Host by Al Azif

crono_dreambox:
CRONO_ DREAMBOX PS4 9.xx V2.0

GamerHack:
PS4 9.00 FW Host v1.1 by GamerHack

karo:
Karo Host 9.00 fw

Leeful:
Leeful 9.00 Test v3.0

Macedo:
PS4MACEDO 9.00 Superlight 1 (Jb/Gh20b)

Wr0Zen:
https://wr0zen.github.io/phive/index.html
اضافه شدن هاست sleirsgoevy
PS4 9.00 Jailbreak by ChendoChap

اضافه شدن هاست KameLeon&Leeful ورژن 4b
Kameleon PS4 900FW Jailbreak V4.1

اضافه شدن هاست Old School Gaming
9.00 OLD SCHOOL GAMING - LEEFUL

اضافه شدن هاست the wolf hack
https://wolf-5.github.io/900.html
لایت هاست the wolf hack
https://wolf-5.github.io/hen/

آخرین ویرایش:
عزیز کاربرد این WebRTE چی هست ؟
فعالسازی ترینر,داداش گلم.(چه از طریق کش ترینر هاست کارو بعد از فعالسازی پی لود WebRTE میتونی از ترینر استفاده کنی و همینطور از طریق شیرینگ اینترنت ps4 با pc از طریق مرورگر و سایت PS4 Trainer با زدن ای پی اینترنت که تو قسمت ستینگ دستگاه و قسمت نتورک هست میتونی از ترینر استفاده داشته باشی)

آقا این disable updates رو اگه بخوایم آنلاین باشیم باید با هر بار جیل بریک دوباره انجام داد یا یبار بشه کافیه؟
یک بار بزنی کافیه از این
▶️ DNS:
➭ Primary: 165.227.83.145
➭ Secondary: 192.241.221.79 هم میتونی استفاده کنی و اون اموزش فارسی هم میتونی ببینی(در پستای قبل هست) از چه dns استفاده میکنه که همشون نتیجش در اخر همون جلوگیری از اپدیت خودکار میشن.

ویدیو بلاک کردن اپدیت خودکار فریمور 8 تا 9 از طریق وارد کردن dns alazif

سلام دوستان ، من بالاخره موفق شدم با برنامه ps4remotepkgsender در هک فریمور 9.00 و از طریق ftp بطور مستقیم pkg بازیها رو از pc بروی ps4 نصب کنم. روش انتقال مثل فریمورهای قبلی و بدون کار خاصی انجام میشه و اینکه من از هاست karo218.ir و گلدهن 2 استفاده کردم. برای تست، بازی call of duty black ops cold war رو نصب کردم که با وجود حجم بالا ، بدون مشکل و با سرعت قابل قبول نصب شد.

برید صفا کنید...;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or