پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
کلا انتقال اگه فقط با کابل باشه سرعتش پایینه شما اگه وایفای داشته باشی و همزمان با کابل و وایفای انتقال بدی سرعتش عالی میشه
آره همین کارو کردم ولی بازم سرعت پایین بود.
توی چنل یوتوب modded warfare ویدیوی روشش بود،دقیقا هر کار کرد انجام دادم ولی بازم سرعتم پایینه.
کسی تونسته بدون مشکل انجامش بده(فریمور 9)؟

سلام دوستان ورژن دستگاه من 8 بود اپدیت کردم و به راحتی طبق گفته های دوستان جلبریک انجام شد
دست عزیزان بابت این پست های مفید درد نکنه
نمردیم کنسول منم اخر سر جلبریک شد

• Like
Reactions: Unkn0w and rezagoli
مرسی آقا رضا
خودم امروز برای اولین بار کنسول رو جلبریک کردم
واقعا امیدوارم که این usb رو بردارن چون من اول بایهusb زدم کنسول خاموش شد بایه فلش دیگه رفتم کارکرد اما اون پروتی که توش اولین فلش رو وصل کردم
هیچی شناسایی نکرد وترسیدم که دیگه پورت usb خراب شده باشه
دوستانی که تجربه داشتن ممنون میشم پاسخ بدید 🙁
برا منم بار اول که زدم دستگاه خاموش شد ولی بعد مشکلی نداشت

• Like
Reactions: rezagoli
برا من دیروز همه چی اوکی بود . همون بار اول ردیف میشد بدون ارور بازی هم نصب کردم و اصلا خاموشی نداشت
ولی امروز بعد از وصل کردن فلش دستگاه خاموش میشه
من هم بار اول بدون خاموشی کنسول رو جیلبریک کردم ولی برای بار دوم خواستم انجام بدم وقتی فلش رو وصل کردم یه بار کنسولم خاموش شد ولی وقتی کنسول رو روشن کردم دوباره clear cache کردم و مراحل جیلبریک دوباره رفتم دیگه خاموشی نداشتم

من هم بار اول بدون خاموشی کنسول رو جیلبریک کردم ولی برای بار دوم خواستم انجام بدم وقتی فلش رو وصل کردم یه بار کنسولم خاموش شد ولی وقتی کنسول رو روشن کردم دوباره clear cache کردم و مراحل جیلبریک دوباره رفتم دیگه خاموشی نداشتم
یعنی الان بهتره هر بار مراحل جلبریک رو بریم؟

اون سوال emad47 رو چون بصورت خیلی خلاصه گفته منظورش رو درست متوجه نشدم حالا الان شما هم که همون سوال رو داری اگر منظورت این هست که
بخوای از هارد جانبی یا همون اکسترنال به غیر از هارد داخلی بازی بریزی رو دستگاهت و استفاده کنی این لینک رو ببین
چگونه از هارد اکسترنال در پلی استیشن 4 استفاده کنیم؟

اما راجب ارور هارد
ببین دوست گل هارد سلامتیش چه در اثر کارکرد به مرور زمان یا هنگ کردن و کرنل پینک تو مراحل اکسپلویت و قطعی ناگهانی برق ممکنه اسیب و از این سلامتی کم بشه که قطعا تو کارکردش تاثیر میزاره و هر اتفاقی ممکنه بیافته
بیشترین اتفاقی که من دیدم میشه پریدن ایکون بازی از صفحه اصلیه که اینم بیشتر برمیگرده به ضعف در سلامتی هارد یا اینکه rebuild system ps4 بزنی که قطعا بعدش ایکون های بازی میره ولی دیتا تو قسمت ظرفیت هارد هست که اونم اموزش داره و راحت باز ایکونهای بازی برمیگردن.
اره برای بازی کردن روی هارد اکسترنال منظورمه
من از هارد اکسترنال استفاده کردم برای کنسول اوریجینال ولی گفتم شاید برای هکی یه فرق هایی داشته باشه
چون تو این روش وقتی هارد اکسترنالو برای ps4 استفاده میکنی دیگه نمیشه رو pc استفاده کرد درسته ؟!
یه سوال وقتی شما با هارد اکسترنال بازی میریزید و روی هارد خود ps4 نصب میکنید ... میشه اون هارد اکسترنالو دوباره وصل کرد به pc دیگه درسته ؟!

به فرض من دو تا هارد اکسترنال دارم . . . یک ترا و چهار ترا
چون مثلا دیدم گفتید هارد raw میشه و با ریکاوری راحت درست میشه ولی خب نیاز به هارد اضافه هست من نمیخوام اینطوری بشه
من خواستم بدونم اگه یک درصد هم مشکلی بوجود میاره برای هارد ، همون یک ترا رو استفاده کنم به عنوان اکسترنال و چهار ترا به عنوان بکاپ بازی ها باشه و اینطوری به pc هم میشه وصلش کرد و استفاده کرد هم بعدا بازی ریخت رو ps4
یا اگه مشکلی برای هارد پیش نمیاد دیگه همون 4 ترا رو وصل کنم به ps4 و یک ترا رو بزارم برای pc و ریختن بازی روی ps4

ببخشید مطلب زیاد شد پیشاپیش ممنون

• Like
Reactions: b.boys and rezagoli
کمک میدی اقا رضا
با همون برنامه payload sender از pc پی لود Disable Update رو send کن به کنسولت که بصورت فایل bin هست و باید دانلودش کنی
طبیعتا باید جواب بده ولی اگر جواب نده باید صبر کنی تا پی لود ها بروز و اضافه بشن در هاست ها.

آخرین ویرایش:
اره برای بازی کردن روی هارد اکسترنال منظورمه
من از هارد اکسترنال استفاده کردم برای کنسول اوریجینال ولی گفتم شاید برای هکی یه فرق هایی داشته باشه
چون تو این روش وقتی هارد اکسترنالو برای ps4 استفاده میکنی دیگه نمیشه رو pc استفاده کرد درسته ؟!
یه سوال وقتی شما با هارد اکسترنال بازی میریزید و روی هارد خود ps4 نصب میکنید ... میشه اون هارد اکسترنالو دوباره وصل کرد به pc دیگه درسته ؟!

به فرض من دو تا هارد اکسترنال دارم . . . یک ترا و چهار ترا
چون مثلا دیدم گفتید هارد raw میشه و با ریکاوری راحت درست میشه ولی خب نیاز به هارد اضافه هست من نمیخوام اینطوری بشه
من خواستم بدونم اگه یک درصد هم مشکلی بوجود میاره برای هارد ، همون یک ترا رو استفاده کنم به عنوان اکسترنال و چهار ترا به عنوان بکاپ بازی ها باشه و اینطوری به pc هم میشه وصلش کرد و استفاده کرد هم بعدا بازی ریخت رو ps4
یا اگه مشکلی برای هارد پیش نمیاد دیگه همون 4 ترا رو وصل کنم به ps4 و یک ترا رو بزارم برای pc و ریختن بازی روی ps4

ببخشید مطلب زیاد شد پیشاپیش ممنون
خواهش میکنم عزیز
بله فرمت هارد داخل کنسول متفاوته و نمیتونی همینطور دربیاری بزنی به pc چون شناسایی نمیشه
بله اون هاردی که بخوای اختصاص بدی و بعنوان هارد جانبی واسه نصب بازی هکی بخوای استفاده کنی چون فرمتش exfat هست به راحتی در pc قابل شناسایی هست.
نه دوست گل 1 ترا واقعا اعصاب داری مگه!!!مطمعن باش یکبار رو میزنه raw میکنه کنسول هاردت رو.(اون هاردایی که باظرفیت بالا داری بعنوان هارد اصلی توش گلچین یا همه بازیات رو نگه دار)
بهترین راه اینکه هاردی که بصورت جانبی واسه نصب بازی میخوای بزنی به کنسولت ی هارد حدودا 160 یا 250 گیگ باشه که کلا اختصاصش بدی به انتقال pkg از pc واسه اتصال به کنسولت و بعد با خیال راحت به نصب بازیای هکیت مشغول شی
فقط رو هارد دو تا یا سه تا بازی بریز که اگرم raw شد که این احتمالم هست دیگه اینقدر اعصابت بهم نمیریزه
خودم همینکارو انجام میدم و خلاص.
دیگه دردسرای کابل لن و تنظیماتو اینارم نداره در اصل نمیگم بده روش لن ولی حوصله و زمان میخواد که دیگه وقتی راه بهتر هست چرا لقمه رو بچرخونی.

آخرین ویرایش:
یعنی الان بهتره هر بار مراحل جلبریک رو بریم؟
من از هاست karo218.ir جیلبریک کردم و کش آفلاین نکرده بود و برای جیلبریک باید به اینترنت وصل بشم به نظرم بهترین کار اینه که قبل از اجرای مراحل جیلبریک کش مرورگر پاک بشه و از اول انجام بشه وقتی مشکل کش افلاین حل شد که دیگه نیاز به اتصال اینترنت و پاک کردن کش نیست

• Like
Reactions: mohammadamin.ahmad

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or