پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
سلام دوستان
۱. بازیهای اکانت ظرفیتی یا اکانت هکی، بعد از جلبریک چه وضعیتی پیدا میکنه؟ قفل میشن؟ راه حلی وجود داره؟
۲. سیو بازیهای غیر هکی رو میشه انتقال داد به بازیهای جلبریک شده؟
۳. برای نسخه ۵.۰۵ اینجوری بود که، کنسول رو به هات اسپات گوشی کانکت میکردم (برای اطمینان از روشن بودن ناخواسته دیتا و آپدیت شدن؛ سیم کارت بدون شارژ و بدون اینترنت بود)، برنامه ps4serve3 رو اجرا میکردم از گوشی، وارد مرورگر کنسول میشدم و آدرسی که برنامه داده بود رو وارد میکردم و جلبریک براحتی انجام میشد. این روش برای نسخه ۹ هم عرضه شده؟

سلام دوستان
۱. بازیهای اکانت ظرفیتی یا اکانت هکی، بعد از جلبریک چه وضعیتی پیدا میکنه؟ قفل میشن؟ راه حلی وجود داره؟
۳. برای نسخه ۵.۰۵ اینجوری بود که، کنسول رو به هات اسپات گوشی کانکت میکردم (برای اطمینان از روشن بودن ناخواسته دیتا و آپدیت شدن؛ سیم کارت بدون شارژ و بدون اینترنت بود)، برنامه ps4serve3 رو اجرا میکردم از گوشی، وارد مرورگر کنسول میشدم و آدرسی که برنامه داده بود رو وارد میکردم و جلبریک براحتی انجام میشد. این روش برای نسخه ۹ هم عرضه شده؟

سلام

1- قفل شدن یا نشدنشون ارتباطی با جیلبریک نداره ، (مگر اینکه طبق همون داستان همیشگی اکانت های هکی وقتی به نت وصل بشین و... قفل بیاد کنار بازیتون )
چون برای بار اول شما باید نت رو وصل کنین و هاست مورد نظر رو برای جیل ، کش کنین تا دفعات بعد بدون نیاز به نت بتونین جیل کنین

2- شدنی هست ، اینا رو پیدا کردم شاید بدردت بخوره (ولی هنوز خودم نخوندمش، هیچی رو تست نکردم :Mrgreen: )
لینکشو میزارم
Using Original / Legit PS4 Game Saves with FPKG's Tutorial

و یه اموزش دیگه :
GitHub - ChendoChap/Playstation-4-Save-Mounter

و یکی دیگه :
PS4 Save Mounter Tutorial by ParkerBros

و :
How to use official PS4 Game Saves with Fake PKG - Hackinformer

3- خیر ، جیلبریک برای فریمور 9.00 از طریق دیگه ای انجام میشه

آخرین ویرایش:
سلام

1- قفل شدن یا نشدنشون ارتباطی با جیلبریک نداره ، (مگر اینکه طبق همون داستان همیشگی اکانت های هکی وقتی به نت وصل بشین و... قفل بیاد کنار بازیتون )
چون برای بار اول شما باید نت رو وصل کنین و هاست مورد نظر رو برای جیل ، کش کنین تا دفعات بعد بدون نیاز به نت بتونین جیل کنین

2- شدنی هست ، اینا رو پیدا کردم شاید بدردت بخوره (ولی هنوز خودم نخوندمش، هیچی رو تست نکردم :Mrgreen: )
لینکشو میزارم
Using Original / Legit PS4 Game Saves with FPKG's Tutorial

و یه اموزش دیگه :
GitHub - ChendoChap/Playstation-4-Save-Mounter

و یکی دیگه :
PS4 Save Mounter Tutorial by ParkerBros

و :
How to use official PS4 Game Saves with Fake PKG - Hackinformer

3- خیر ، جیلبریک برای فریمور 9.00 از طریق دیگه ای انجام میشه
مرسی ک جواب دادی.
یعنی در صورت اتصال به اینترنت هم امکان داره قفل بشه هم امکان داره قفل نشه؟
و اینکه کش آفلاین نداره؟ یعنی به یک وای فای بدون اینترنت وصل بشیم و پی لود رو ارسال کنیم؟ مثل همون برنامه ps4serve3؟
سیو اساسین والهالا رو نیاز دارم، بازی هم از این اکانت ظرفیتی هاس فک کنم، قفل بشه دیگه نمیشه بازی کرد.

این سوال منم هست
تا جایی که سرچ کردم انگار میشه ولی بهتره دوستان جواب بدن
شنیدم ممکنه بعضی وقتها هارد ارور بده دیتا پاک بشه کسی میدونه مشکل دقیقا چیه ... برای هارد اکسترنال هم پیش میاد ؟
===================
@rezagoli میتونم بهتون پخ بدم ؟
اون سوال emad47 رو چون بصورت خیلی خلاصه گفته منظورش رو درست متوجه نشدم حالا الان شما هم که همون سوال رو داری اگر منظورت این هست که
بخوای از هارد جانبی یا همون اکسترنال به غیر از هارد داخلی بازی بریزی رو دستگاهت و استفاده کنی این لینک رو ببین
چگونه از هارد اکسترنال در پلی استیشن 4 استفاده کنیم؟

اما راجب ارور هارد
ببین دوست گل هارد سلامتیش چه در اثر کارکرد به مرور زمان یا هنگ کردن و کرنل پینک تو مراحل اکسپلویت و قطعی ناگهانی برق ممکنه اسیب و از این سلامتی کم بشه که قطعا تو کارکردش تاثیر میزاره و هر اتفاقی ممکنه بیافته
بیشترین اتفاقی که من دیدم میشه پریدن ایکون بازی از صفحه اصلی که اینم بیشتر برمیگرده به ضعف در سلامتی هارد یا اینکه rebuild system ps4 بزنی که قطعا بعدش ایکون های بازی میره ولی دیتا تو قسمت ظرفیت هارد هست که اونم اموزش داره و راحت باز ایکونهای بازی برمیگردن.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
با احترام به اون دوست عزیز که پاسخ داده بود سوالت رو در ادامه توضیحاتش
اکانت ظرفیتی مخصوصا اکانت ظرفیت1
چون خودم رو ظرفیت 1 کلی بازی داشتم
مطمعن باش به عنوان کسی که براش پیش اومده که خودم باشمو عرض میکنم
این اکانت ظرفیت 1 مدت زمان بخصوصی داره حالا یا ممکنه این اکانت تو هفته اول بعضی از بازیاش قفل بشه یا تو مدت زمان خاص قفل بشه یا اصلا بمونه(که اینم دلیل داره)حتی بعضی اوقات چون بهتون میگن به هیچ عنوان اکانت ظرفیت 1 رو به اینترنت نزن که قفل میشه و شما هم طبیعتا نباید بزنی و نمیزنی هم ولی باز ممکنه قفل شه بعضی از بازی ها,من پرسیدم که مشخصا اینو زمانیکه بدی به فروشنده و بخواد واست بریزه به کسی نمیگن این مدت زمان معمولا 6 ماهه هست(اینم دلیل داره که دارم میگم)
اون دلایلم که گفتم کاملا منطقیه و توضیحش مفصل که ارزش اینهمه زمان تایپ و جمله بندی رو نداره(نه اینکه نخوام بگم کلا بصورت تایپ توضیحش سخته و زیاد میشه)
راحت ترین راه اینه که اگرم ی مقدار زمان بگیره ازت ولی دیگه مهم نیست و اینه که براحتی بری و نسخه هکی رو بدون دردسر بگیری و نصب کنی(خودتو خلاص کن)
بله اون سیو بازی اکانتی رو میشه واسه نسخه هکی استخراج کنی و رو نسخه هکیش بازیتو ادامه بدی اما باید و مشروط به اینه که ای دی بازی اکانتی رو دربیاری و دقیقا مطابق با همون ای دی بازی نسخه هکیشو پیدا کنی و نصبش کنی در غیر اینصورت نمیشه.
در مورد جلوگیری از اپدیت خودکارم تو پستای قبلی توضیحات دادم و نیازی به ترس و نگرانی از اینکه بخوای جیلبریک کنی و اینترنت بزنی نداره.

آخرین ویرایش:
با احترام به اون دوست عزیز که پاسخ داده بود سوالت رو در ادامه توضیحاتش
اکانت ظرفیتی مخصوصا اکانت ظرفیت1
چون خودم رو ظرفیت 1 کلی بازی داشتم
مطمعن باش به عنوان کسی که براش پیش اومده که خودم باشمو عرض میکنم
این اکانت ظرفیت 1 مدت زمان بخصوصی داره حالا یا ممکنه این اکانت تو هفته اول بعضی از بازیاش قفل بشه یا تو مدت زمان خاص قفل بشه یا اصلا بمونه(که اینم دلیل داره)حتی بعضی اوقات چون بهتون میگن به هیچ عنوان اکانت ظرفیت 1 رو به اینترنت نزن که قفل میشه و شما هم طبیعتا نباید بزنی و نمیزنی هم ولی باز ممکنه قفل شه بعضی از بازی ها,من پرسیدم که مشخصا اینو زمانیکه بدی به فروشنده و بخواد واست بریزه به کسی نمیگن این مدت زمان معمولا 6 ماهه هست(اینم دلیل داره که دارم میگم)
اون دلایلم که گفتم کاملا منطقیه و توضیحش مفصل که ارزش اینهمه زمان تایپ و جمله بندی رو نداره(نه اینکه نخوام بگم کلا بصورت تایپ توضیحش سخته و زیاد میشه)
راحت ترین راه اینه که اگرم ی مقدار زمان بگیره ازت ولی دیگه مهم نیست و اینه که براحتی بری و نسخه هکی رو بدون دردسر بگیری و نصب کنی(خودتو خلاص کن)
بله اون سیو بازی اکانتی رو میشه واسه نسخه هکی استخراج کنی و رو نسخه هکیش بازیتو ادامه بدی اما باید و مشروط به اینه که ای دی بازی اکانتی رو دربیاری و دقیقا مطابق با همون ای دی بازی نسخه هکیشو پیدا کنی و نصبش کنی در غیر اینصورت نمیشه.
در مورد جلوگیری از اپدیت خودکارم تو پستای قبلی توضیحات دادم و نیازی به ترس و نگرانی از اینکه بخوای جیلبریک کنی و اینترنت بزنی نداره.
خیلی ممنون از وقتی ک گذاشتی و جواب دادی. این مدت زمان که طول میکشه قفل بشه در صورتی هست که کنسول به اینترنت متصل باشه؟ یعنی بعد از اولین اتصال و شناسایی تقلب توسط سونی، اون تایم مثلا ی هفته ای شروع میشه و بعد از پایان تایم حتی آفلاین هم باشی قفل میکنه بازیهارو؟ چون اینطور که مشخصه یک بار وصل شدن به اینترنت کافیه.

خیلی ممنون از وقتی ک گذاشتی و جواب دادی. این مدت زمان که طول میکشه قفل بشه در صورتی هست که کنسول به اینترنت متصل باشه؟ یعنی بعد از اولین اتصال و شناسایی تقلب توسط سونی، اون تایم مثلا ی هفته ای شروع میشه و بعد از پایان تایم حتی آفلاین هم باشی قفل میکنه بازیهارو؟ چون اینطور که مشخصه یک بار وصل شدن به اینترنت کافیه.
خواهش میکنم
به اینترنت بزنی شانسیه یا قفل میشه یا ممکنه نشه و همش به همون دلیل مفصل برمیگرده که خداییش در حده تایپ نیست وگرنه میگفتم(اره ی جورایی به همون سیستم امنیت سونی و دلایلش هست)
میدونم سخته که بخوای باز دوباره از اول بری هکی بگیری و هزینه کردی بابت اون اکانتای ظرفیتیت ولی چاره ای نیست و در اخر هکیشو بگیر و خلاص.
البته بازیای که قفل نشن که اگرم به نت تو هنگام جیلبریک بزنی دیگه قفل نمیشن لااقل واسه من که نشد چون هنوز نسخه ظرفیت 1 بازی لست 2 و چن بازی دیگه رو دارم و کاملا اوکین.(اگر واست یوزر یا محیط سوم و چهارم ایجاد کرده فروشنده به خاطر اون بازیای ظرفیتیت هست اونارو وقتی جیلبریک کردی یادت باشه اصلا پاکشون نکن)

آخرین ویرایش:
ببخشید چندتا سوال میخوام بپرسم چون احتمالا تا چند ساعت دیگه PS4 خودم رو جلبریک کنم

سوال اولم این هستش که یک از دوستان تو انجمن اخبار هک کنسول گفته بود که اگه یادتون رفت فلش رو دربیارین و کنسول رو آف کنیم دستگاه بار دوم خود به خود خاموش میشه ؟ این واقعیه

سوال دوم این که وقتی دستگاه رو کامل جلبریک کردیم دیگه فلش رو دربیاریم یا بزاریمش بمونه
سوال سوم هم اینه که PKG remote installer آپدیت نشد ؟ چون بعضیا میگن رو فریمور 9 وقتی اجراش کنی دستگاه ریست میشه
و در آخر به عنوان سوال آخرین سوال اینکه به عنوان کسی که تا به حال نه تجربه از جلبریک کنسول داشته نه چیزی و اینکه کپی خور کردن کنسول سخت تر شده بنظرتون صبر کنم یه راه جدیدی بیاد که راحتر از این باشه یا باید همین راهو برم جلو ؟
ببخشید میدونم خیلی طولانی شد ولی خیلی ممنون میشم اگه جواب بدید
دوست من فلش کردن فایل داخل usb یک بار ییشتر نیاز نیست.ولی هر بار برای جلبریک کردن نیاز هست شما فلش رو وصل کنید وقتی جلبریک انجام شد حتما فلش رو خارج کن
طبیعتا اپ ها فعلا همشون اپدیت نشدن به فریمور 9 که بزودی همشون اپدیت خواهند شد
اینو به یک دوست دیگه هم گفتم ممکنه این روش usb رو بعدا برش دارن یا این امکانم هست که اصلا تا اخر همینجور بمونه باید صبر کنیم ببینیم چی میشه.

با سلام وخسته نباشید خدمت آقا رضا زحمتکش خداقوت دو تا سوال دارم الان با چه روشی باید بازیها را از لپتاپ به کنسول انتقال بدهم و اینکه زیرنویس فارسی بازیها با چه روشی باید انجام شود ببخشید زیاد مزاحم می شوم

با سلام وخسته نباشید خدمت آقا رضا زحمتکش خداقوت دو تا سوال دارم الان با چه روشی باید بازیها را از لپتاپ به کنسول انتقال بدهم و اینکه زیرنویس فارسی بازیها با چه روشی باید انجام شود ببخشید زیاد مزاحم می شوم
سلام خواهش میکنم رفیق عزیز
تو پستای قبل گفته شد
از طریق کابل لن و برنامه pkg sender(البته باید تستش کنی ببینی فعلا pkg sender واسه فریمور 9 اوکی شده جواب میده یا نه اگر نده باید منتظر اپدیت باشی)
زیر نویس بصورت همون pkg هست و به راحتی میگیری و نصب میکنی رو بازی.
به نظر که موفق به جیلبریک شدی...موفق باشی

آخرین ویرایش:
سلام خواهش میکنم رفیق عزیز
تو پستای قبل گفته شد
از طریق کابل لن و برنامه pkg sender
زیر نویس بصورت همون pkg هست و به راحتی میگیری و نصب میکنی رو بازی.
به نظر که موفق به جیلبریک شدی...موفق باشی
بله دوست عزیز با لطف شما
این سندر برای من کار نمیکنه هاست کارو که برنامه Remote PKG Installer را نصب میشه بعد از خاموش و روشن با هن مشکل پیدا میکنه و هنگ کرد چندبار مجبور شدم پاکش کنم الان
در رابطه با زیرنویس فارسی سایتی میشناسید بگیرم

دوست من فلش کردن فایل داخل usb یک بار ییشتر نیاز نیست.ولی هر بار برای جلبریک کردن نیاز هست شما فلش رو وصل کنید وقتی جلبریک انجام شد حتما فلش رو خارج کن
طبیعتا اپ ها فعلا همشون اپدیت نشدن به فریمور 9 که بزودی همشون اپدیت خواهند شد
اینو به یک دوست دیگه هم گفتم ممکنه این روش usb رو بعدا برش دارن یا این امکانم هست که اصلا تا اخر همینجور بمونه باید صبر کنیم ببینیم چی میشه.
مرسی آقا رضا
خودم امروز برای اولین بار کنسول رو جلبریک کردم
واقعا امیدوارم که این usb رو بردارن چون من اول بایهusb زدم کنسول خاموش شد بایه فلش دیگه رفتم کارکرد اما اون پروتی که توش اولین فلش رو وصل کردم
هیچی شناسایی نکرد وترسیدم که دیگه پورت usb خراب شده باشه
دوستانی که تجربه داشتن ممنون میشم پاسخ بدید 🙁

درود
دوستان من مشکل سرعت انتقال از طریق شبکه با ps4 package sender رو دارم.
حتی وقتی هم که سیستم و ps4 رو بهم وصل میکنم بازم سرعت پایینه.
بخاطر فریمور 9ه یا دلیل دیگه ای داره؟
کلا انتقال اگه فقط با کابل باشه سرعتش پایینه شما اگه وایفای داشته باشی و همزمان با کابل و وایفای انتقال بدی سرعتش عالی میشه

• Like
Reactions: rezagoli

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or