پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
اقا سه تا سوال دیگx_xx_x
جایی رو میشناسین بازی ها رو با اخرین اپدیتی که امکان داره روی اون فریمور هک شده نصب بشه برای دانلود بذاره؟ مثلا سایبرپانک بعد اپدیتاش تازه قابل بازی شده
سوال دوم ایا امکانش هست بازی رو مستقیم با کنسول دانلود کنیم؟ چون حقیقتا بخوایم دانلود کنیم و بریزیم رو هارد خودش خیلی جا میخواد!!!
سوال سوم خوندم فرمت فلش یا هاردی که میزنی تو کنسول برای انتقال بازی باید exfat باشه. درسته؟ ایا با fat32 امکانش نیست؟
شما بازی ها رو میتونی از سایت های داخلی دانلود کنید اما سایتی میخواید ارشیو کامل بازی ها رو واسه دانلود داشته باشه این سایتو پیشنهاد میکنم https://dlpsgame.com/category/ps4/
واسه ریختن بازی ها هم یه راهی هست با کابل لن کنسول رو به کامپیوتر متصل کنی میتونی این ویدیورو ببینی
سواله بعدیتم کنسول فقط exfat پشتیبانی میکنه

• Like
Reactions: makmakff
شما بازی ها رو میتونی از سایت های داخلی دانلود کنید اما سایتی میخواید ارشیو کامل بازی ها رو واسه دانلود داشته باشه این سایتو پیشنهاد میکنم https://dlpsgame.com/category/ps4/
واسه ریختن بازی ها هم یه راهی هست با کابل لن کنسول رو به کامپیوتر متصل کنی میتونی این ویدیورو ببینی
اقا دمت گرم.
مشکل همینجاس روی پی سی زیاد جا برای دانلود بازی ندارم :)))

سلام
دوست عزیز این همون روشی هست باید نت داشته باشی؟یا بصورت افلاین انجام میشه؟

خب، کرم وجودم رو فرا گرفت و آپدیت کردم به ورژن ۹😅

از هاست karo استفاده کردم و استفاده از فلش فقط از دور پیچیده و ترسناکه ، یک‌بار که انجام بدید راحت میشه...

پایداری فوق العاده ست برای کاربرای ۷.۵۵ معجزه محسوب میشه...

منتها، هر چه قدر سعی کردم از طریق ftp و برنامه ریموت پکیج اینستالر نشد که از pc به کنسول بازی منتقل کنم. (از منوی گلدهن تیک ftp هم فعال کردم ولی نشد)

رزیدنت ایول ویلیج رو دستم باد کرده😁

کسی موفق شده در هک جدید از ftp برای انتقال بازی استفاده کنه؟؟؟
منم از دیروز تا الان دهنم سرویس شده.یا انتقال پیدا نمیکنه.یا میکنه یهو وسطش لغو میشه.باید صبر کنیم moded warfare اپدیت جدید pkg sender رو بده

• Like
Reactions: s1107
امکانش هست فایل دیتا رو دوبار از طریق فلش نصب کرد برای اونایی که هارد ندارن منظورم اینه فایل pkgرو جداگانه نصب کرد و مثلا نصفش رو نصب کرد نصفشو باز کپی کنم به فلش نصب کنم؟ یا روشی مثلpsx که از طریق لن نصب بشه کرد بازیا رو؟

دوستان ببخشید زیاد سوال میپرسم من
بک پورت چیه و کاربردش چیه ؟
Backport یه اسکریپت هستش
برای مثال شما روی فریمور 5.05 هستین و از جیلبریک پایدار راضی هستین
اما یه سری بازی ها رو دوس دارید داشته باشین که مثلا روی فریمور 6.72 قابل اجرا هستن
حال میان از بازی بک پورت میگیرن که روی ورژن پایین هم قابل اجرا بشه
مثلا امروز بازی Resident Evil : Village و آپدیت 1.01 بازی ، هم برای ورژن 9.00 دامپ و برای دانلود رلیز شد و هم بک پورتش برای ورژن 5.05

پ ن : حداقل فریمور لازم برای بازی Resident Evil : Village ، فریمور 8.03 بود.

آخرین ویرایش:
سلام
دوست عزیز این همون روشی هست باید نت داشته باشی؟یا بصورت افلاین انجام میشه؟
سلام
با کابل lan و برنامه pkg sender
این امکان فراهم میشه تا با سرعت بالا به تبادل اطلاعات و همینطور نصب راحت بازی از خود pc به کنسولت رو بدون هارد جانبی انجامش بدی
فقط باید صبر کنی یا تستش کنی از انواع اموزشی که خصوصا در یوتیوب از جمله اموزشهایی که MODDEDWARFARE برای اینکار تو فریمورهای پایین تر گذاشته رو خوب ببینی که رو 9 هم کار میکنه یا خیر
اگر کار نکنه اونموقع باید منتظر اپدیت ها باشی که زود این اپدیتها از سمت دولوپرها انجام خواهد شد.

من بار اول به راحتی کارو انجام دادم و با karo218.ir انجام شد
ولی وقتی خاموش کردم و دوباره روشن کردم دیگه انجام نشد و همش ارور میده که فضا کافی نیست در صورتی که کنسول من خالیه و اصلا بازی ندارم داخلش
به احتمال زیاد شما داری ارور کمبود حافظه از مرورگرت تو هنگام مراحل اکسپلویت رو میگی که به همون ارور مموری معروفه که اگر این منظورت هست کاملا طبیعی هست و ربطی مثلا به هاردت که فکر کنی پر شده نداره.
در غیر اینصورت اروری که میگیری رو ی عکس ازش بگیر اینجا بزار خواستی تا ببینن و بلکه بشه اونموقع بهتر راهنماییت کنن.

آخرین ویرایش:
اپدیت هاست کارو برای فریمور 9 در ماژول ESP8266 که قبلا هم راجب این برد توضیحات تو پستای قبل دادیم و اگر این برد رو دارین به راحتی و افلاین میتونید هاستتون رو در مرورگر ps4 کش کنید.

لینک دانلود
318.13 MB folder on MEGA

SSID: Karo

Password wifi: 12345678

bandicam 2021-12-15 03-25-09-611.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or