دیگه فکر کنم اقا رضا برنگردن به تاپیک از بس گفتن که بله بعد چند روز این داستان فلش هم جمع میشهبه به آقا فیفا 22 رو ریختم و زیبا اجرا شد دم عمو karo گرم
امکانش هست چند روز دیگه جوری شه که دیگه هربار فلش و اینکارا لازم نباشه؟
من خودم از 5.05 به 7.02 اپدیت کردم(نمیدونم چرا!) ولی اینقدری که اینا میگن هم 7.02 رو مخ نیست.فریمور 5.05 هنوز سلطانه، اما 9.00 یک ثانیه نزدیک است. من هرگز توصیه به روز رسانی از 5.05 رو نمیکنم، (6.72 شاید) اما 7.02/7.55 کاربران قطعا باید به روز رسانی کنن برای رسیدن به ثبات بهتر .
View attachment 236537
همینه دیگهمن خودم از 5.05 به 7.02 اپدیت کردم(نمیدونم چرا!) ولی اینقدری که اینا میگن هم 7.02 رو مخ نیست.
ایران نیستن تا قدر عافیت بدونن
به راحتی انجام شد البته دو تا فلش تست کردم فلش اولی جواب نمیداد متصل میکردم کرنل پنیک میشد خاموش میکرد ولی دومی اوکی شدخدمتت:
این اموزش به زبان فارسی واسه شما و همه رفقایی که مشکل دارن هنوزم:
لینک فایل هایی که برای انجام اینکار احتیاجه برای PC
Exploit FW 9.00.rar - یو آپلود
پسورد:
alireza1362
اول برنامه win32diskimaher رو pc نصبش کن. فلش به سیستم وصل کن و دقت کنید چیزی تو فلش نباید باشه چون پاک میشه. روی پوشه آبی رنگ کلیک کن و فایل exfathax.imgرو انتخاب و سپس گزینه write رو میزنی.
کنسول رو روشن کن به اینترنت متصل شو
وارد مرورگر بشو از اونجا کاملا مراحل کلیر کش دیتا و کوکی رو انجام بدین تا تمام ادرس های قبل کاملا پاک بشن.
1-ادرس هاست زیر رو وارد کن و برو داخلش
http://leeful.42web.io/9v1 اگر فیلتره برو به ادرس هاست karo218.ir
2-صبر کن تا صفحه بصورت اتوماتیک کش افلاین بشه.
3-پیغامی مبنی بر اینکه فلش رو متصل کنید میاد. فلش متصل میکنید پیامی ظاهر میشه مبنی بر اینکه فلش شناسایی نشد.(انساپورت فلش)که مشکلی نداره و کاملا اوکیه. روی اوکی کلیک میکنید و گلدهن بصورت اتوماتیک اجرا میشه. تمام و فلش رو بیرون بکشید از هاست بیرون بیاید.
raw شده فرمتش(به اصطلاح ناشناس میشه فرمت هارد ) تو پستای قبل گفتم که واسه خودمم شدهبه راحتی انجام شد البته دو تا فلش تست کردم فلش اولی جواب نمیداد متصل میکردم کرنل پنیک میشد خاموش میکرد ولی دومی اوکی شد
یه تلفاتم دادم اومدم فلش رو اوکی کنم هارد اکسترنال ۴ ترابایتم با کلی اطلاعت منهدم شدم الانم مشکل دارم باهاش یکی از پارتیشنهاش کلا بالا نمیاد
حواستون رو جمع کنید موقع بوتیبل کردن هارد یا فلش دیگه وصل نباشه به سیستم
سلام و احترام به دوست گلبا سلام و خدا قوت به آقا رضا ببخشید دیشب خیلی زحمت دادم چند تا سوال دارم اول اینکه در سیتینگ اینترنت براوزر یک قسمت وب فیلتر هست که در تمام آموزشهایی کهگذاشتید این قسمت در آنها نیست شایدبه همین خاطرهست که لیفول را فیلتر میزنه عکسش را میفرستم راهنمایی فرمایید دوم اینکه چندبار پرسیدم متوجه نشدم الان من بازیهای قبلی که روی هارد هست و قفل هستند باید همه پاک کنم مجدد دانلود کنم یا یک فایل باید دانلود کنم که بازیهای قفل شده باز شوند ممنون میشم راهنمایی فرمایید
اوردمش بالا دارم ریکاور میکنم امیدوارم برگردن وگرنه باید ۴ ترابایت دیتا دانلود کنم دوبارهraw شده فرمتش تو پستای قبل گفتم که واسه خودمم شده
اصلا پاکش نکن تا با برنامه ریکاوری راحت همه اطلاعاتت رو برگردونی ولی ی مشکلی هم هست باز نیاز به یک هارد با همون ظرفیت بسته به اطلاعاتت داری.
البته از cmd بزن دستور فیکس داره ببین ترتیب اثر میده
برا من که نشد و مجبور شدم همونطور که گفتم با برنامه ریکاوری همرو برگردوندم بدون کوچکترین ایراد.
برنامه زیاده واسه اینکار یکیش که خودم استفاده کردم همین اخری که اینطور شده بود برنامه iCareRecoveryProPortable که نیاز به نصبم نداره و کاملا پرتابل هست البته همشونم یه مدلن ولی اگر چیزی رو فرمت نکرده باشی منظورم فرمت کلی هارد,قطعا اطلاعاتت برمیگرده نگران نباش.اوردمش بالا دارم ریکاور میکنم امیدوارم برگردن وگرنه باید ۴ ترابایت دیتا دانلود کنم دوباره
ممنون از زحمات شما دوست عزیز آموزشی هست که بدهید من از روی آن بزنم بازیهای من اکانت هکی ظرفیت دو بود الان کار با هن وبعد از نصب هن یادندارم دفعه اوله شرمندهسلام و احترام به دوست گل
لیفول رو ای پی ایران فیلتره با هاست کارو بزن حل میشه مشکلت ایشال.
گلدهن داشته باشی و بزنی که هاست کارو اینکارو انجام میده اگر بازیات اکانت ظرفیتی نباشه که قفل شده باشه از قبل و هکی ریخته باشی قطعا باز خواهد شد.
با اکانتیا متاسفانه خداحافظی کن ولی عیبی نداره ی ریزه زمان میگیره ازت و به جاش هکیشو بگیرممنون از زحمات شما دوست عزیز آموزشی هست که بدهید من از روی آن بزنم بازیهای من اکانت هکی ظرفیت دو بود الان کار با هن وبعد از نصب هن یادندارم دفعه اوله شرمنده